Roligt värre!


Tänk vilka kontraster det kan vara på mitt jobb! Ikväll har jag skrattat och lett så mycket att jag för tillfället har ont i käkarna och skulle behöva en liten käk-massage! Ikväll är det kul att jobba! :-)

Imorgon ska jag och mamma åka till Birsta och shoppa - eller i alla fall "kika" lite. Det ska bli skoj att göra nåt med mamma, det var länge sedan nu!

NU ska jag le vidare och fortsätta jobba! :-)

Spring forward, fall back!


Gårdagen blev lite konstig. Jag blev så sjukt illamående på jobbet och vid halv tio kräktes jag på toa och fick gå hem. På väg till bilen kräktes jag också, haha, jag kände mig som en fjortis på fyllan som la en pizza mitt på vägen!
Idag mår jag bättre, jag fattar inte vad det där handlade om...

Just nu sitter jag hemma hos mamma och bloggar. Saknaden efter Tindra - och internet - blev för stor så jag åkte upp till henne och pussades med Tindra och lånade datorn en sväng. Nu håller mamma på att värma bullar och koka kaffe - väldigt trevligt!

Angående mitt inlägg igår, det var inget personligt mot nån, utan bara en känsla av negativitet i allmänhet som gjorde att jag blev off. Jag hoppas på en bättre kväll ikväll - utan "negg" och utan spya! :-)

Just ja, inatt blir det sommartid - därav rubriken! Glöm inte att ställa fram klockorna!!

NU ska jag fika med mamma!
Ha en bra lördag!


Jobb!


Jag vet att jag kan vara fröken "Neggo" ibland, ganska ofta till och med, men jag ska allvarligt försöka att tänka på hur det påverkar min omgivning.
Finns det något värre än när man kommer till jobbet till exempel och för en gångs skull är på rätt bra humör, och så är man kring folk som totalt drar ner en i sin "skit"? Det är ju en svaghe hos mig själv egentligen, att jag låter mig själv påverkas, men ändå - fan va less jag blir!!!

:-(

Men ååh, ge mig!!




 
image255
HELT SERIÖST! $299! Tvåhundranittionio dollar!!!
Enligt Forex så är det 1761,56 kronor!
I Sverige kostar den närmare 5000 spänn ju!!!


image254

Jessan vill ha!


Jag är en stor fan av Efva Attlings smycken.
Jag har ett par halsband som jag älskar och skulle vilja adda detta till samlingen!

image253
"Make love not war" i blindskrift.

Bloggbrist..

Jag har ingen dator hemma. Det är faktiskt ganska skönt, men ibland blir suget stort och då är det skönt med internet på jobbet. Jag hoppas jag får min nya dator som jag har beställt innan helgen, men det är nog önsketänkande...
Här är en bild på min nya vän, hoppas vi kommer bra överens!

image252

Idag åkte jag hem med helvetesbussen från Umeå, alltså jag HATAR verkligen att åka buss!!!
Jag längtar till juli/augusti för då är det förhoppningsvis slut på åkandet! :-)

Nu ska jag jobba vidare och längta till söndag då jag är ledig igen!

Wihooo!!!


Jag har beställt en dator!!!!! Woohoooo!!!


Jahapp..


Sitter här igen nu, med inget att göra...Jag och Tindra var nyss ute på en promenad, det var skönt som fan, men det blåste lite för mycket.
Undra vad jag hade gjort om jag var hemma? Förmodligen gått på stan och gjort av med pengar. Så egentligen är det bra att jag inte är hemma, för pengarna mste jag hålla i den här månaden. Och hade jag varit hemma så hade jag inte haft någon dator.
Jag ska sluta vara "neggo" nu och se detta som en bra sak - man kan ju inte alltid ha ROLIGT, och man måste inte alltid ha något att göra, men det hade varit trevligare om Niclas hade varit här och inte på jobbet.

Jaja.

Det blev ingen promenad igår, Niclas kom hem lite senare än vad jag hade tänkt, så vi åt middag och sen åkte vi till stan och mötte upp hans chef och flickvän och tog en fika med dom. Alla satt mest och gäspade, men det var rätt trevligt ändå.
Vag kvällen bjuder på återstår att se.

Jag är så himla less på att sova dåligt nu. 2 nätter i rad här uppe, och så hela påskhelgen. Det som faktiskt är ganska bra är att jag inte känner mig så himla trött på dagarna och kvällarna, det är mest på natten då jag ligger och vrider på mig som det är frustrerande. Så fort Niclas åkt till jobbet igår och idag så somnade jag om och sov till 11, haha, det kanske ligger nåt i det där?? Fast det förklarar ju inte att jag sover dåligt hemma.....Hmm..

Nu ska jag hälla upp en tillbringare med vatten och sätta mig i soffan. Oprah börjar om en timme, jag ska nog leka lite med Tindra och lyssna på gamla låtar på MTV under tiden. Det är "Rewind" och bara gamla låtar spelas, just nu Jagged edge med "Let's get married". Guuud va jag lyssnade på den när jag bodde i New York.... Vilken nostalgi!

Ha en trevlig onsdag!

Lite tråkigt nu..


Jag tycker om att vara i Umeå, men det är ju lite trist när Niclas jobbar, men det är ju samma sak för honom när han är hos mig i Sundsvall, och det är ju oftare, så jag ska absolut inte klaga. Jag ser detta som tid att "ladda batterierna" och mysa med Tindra. Jag har skrivit det förut när jag är här och jag skriver det igen, jag har verkligen inga "måsten" här och det älskar jag!

Snart - förhoppningsvis - kommer Niclas hem. Jag tror jag ska komma med ett litet förslag att åka ner till stan och ta en promenad med Tindra längs älven. Jag har ju varit här några gånger nu, men aldrig varit där nere. Jag tycker att det ser så fint ut, det hade så klart varit finare om solen ville skina, men så länge det inte tok-snöar är det ok ändå.

På tal om absolut ingenting så har jag hittat mitt drömhus. Det är egentligen inget speciellt med själva huset, utan mer omgivningen. Det är stort, rött med vita knutar, på landet men ändå nära till stan, två altaner i söderläge, äppelträd, lekstuga, gröna ängar och sjöutsikt. Underbart fint är det! Jag visade det för Niclas i morse, tror han gillade det också, men det är väl kanske inte riktigt läge att köpa hus riktigt än, men drömma kan man ju få göra. Jag drömmer..... :-)

Middagen ikväll blir nog något så simpelt som Pyttipanna med stekt ägg! Haha, enkelt men jättegott tycker jag!
Ha en skön eftermiddag och kväll!

Umeå


Resan upp igår gick jättefort, det kan bero på att jag pratade KONSTANT om allt möjligt intressant och ointressant. Söta Niclas lyssnade så snällt! :-)

Jag hade ju hoppats på en härlig sömn i natt, jag brukar alltid sova så tungt här uppe, men jag låg bara och vred och vände på mig hela natten. Det var inge kul... Sen när Niclas klev upp runt 7 så klev jag också upp en sväng, det var strålande sol och 5 minus - Härligt, tänkte jag, det blir skönt med en långpromis i skogen sen! Han åkte, jag gick och la mig en stund till, och vaknade 3 timmar senare, haha! Och då var det världens snöoväder ute!! Men jag var ju tvungen att gå ut med stackars Tindra, så vi gick en 15-minuters rask promenad och kom hem fullkomligt täckta med snö! Tjugo minuter senare hade det slutat snöa så klart.

Nu sitter jag här och väntar på Oprah typ, har inget annat vettigt för mig. Jag ska eventuellt kila bort till Ica sen om jag orkar... Jag måste komma på nåt bra att äta till middag ikväll!
Tips någon???

Kramkram!

Guud va jag längtar!!


Jag längtar så sjukt mycket efter att äntligen få sova med Niclas uppe i Umeå inatt!!!

image251

Idag är jag en bättre människa än igår.

Hello!
Efter min riktigt DÅLIGA dag igår så måste jag säga att idag är en MYCKET bättre dag!
På väg hem fråg jobbet igår så tog jag ut mina negativa tankar på allt möjligt, jag sparkade på stenar och snusdosor som låg på marken, jag smällde i dörrar, men droppen var nog när jag skulle öppna en tonfiskbur hemma i köket och tappar burken så att halva innehållet hamnade på köksgolvet. DÅ kunde jag inte hålla mig, jag skrek rätt ut, jag vrålade nästan, och grät en skvätt - och efteråt kändes allt bättre! Det var så skönt att få ut alla negativa känslor, och jag kan säga att jag var såå tacksam över att vara ensam hemma igår kväll - jag hade nog varit ett monster annars!

Idag är jag på jobbet, men tider går mycket fortare idag än igår och skönt är ju det! Man slipper sitta och känna efter så jäkla mycket!!

Niclas har kommit till Sundsvall nu, och ikväll åker jag och Tindra med honom upp till UMEÅÅÅÅ!!! Mysmysmys!!

NU - rast!

Nytt inlägg.


Nu ska jag vara lite mer "uppåt".
Om 90 dagar är det premiär på Sex and the city-filmen!!

image250
Jag har en dejt med Anna Barthold, vi ska se den tillsamman!!!



Inte igen!


Jag vill inte vara här igen. Och med "här" menar jag att jag är så jäkla less på mitt jobb och allt vad det innebär. Jag tycker inte om att vara här, mest för att jag inte tycker om den människa jag blir när jag är här. Jga känner mig otrevlig, bitter och sur. Och så får man inte vara på mitt jobb.
Och det är inte bara på jobbet jag känner mig otrevlig, bitter och sur. Det påverkar ju hur jag är när jag är ledig också, och det är det som är det allra värsta. Jag vill inte låta mitt arbee gå ut över mitt privatliv.
En sak som jag har gillat med mitt jobb är att när jag går hem för dagen så lämnar jag det bakom mig tills nästa gång jag ska infinna mig här. Jag behöver inte ta med jobbet hem så att säga, och det tycker jag är skönt, men nu är det inte så längre. Det är svårt att "koppla om" när all ens energi har gått åt till att låtsas "vara på topp" en hel dag.

En sak som jag alltid brukar säga ät att man har ett val. De flesta saker man gör gör man för att man har valt att göra dem. Till exempel: idag är det den 23/2, två dagar kvar till lön, och jag har knappt pengar kvar på min lön att åka och handla lite saker som mjölk och ägg och sånt. Varför? Jo för att jag valde att gå till frisören för 1300 spänn i mitten av månaden. Jag behövde inte, men jag ville och då gjorde jag det valet. Därför är det inte synd om mig.
Ett annat exempel: en kille som jag känner går just nu igenom bland det värsta man kan göra i ett förhållande (jag tänker inte gå in i detalj för det är så vidrigt, men det har med otrohet att göra), och han skulle nog inte må så otroligt dåligt som han gör nu om hans sambo inte hade gjort det hon gjorde. Hon hade också val. Två stycken, men det hon slutligen gjorde kom till att krossa hennes lilla familj.

Jag känner inte att jag har något val. Jag måste jobba. Jag måste betala mina räkningar. Jag måste äta. Jag måste leva. Och jag VET. Jag vet att det finns folk som har det så otroligt mycket värre. Jag vet att jag förmodligen ska vara glad över att jag har ett jobb. Och det är jag ju, i grund och botten. På botten har jag varit (året var 2002, jag fick 4600 i månaden av sociala. Kul va?).
Men det är inte kul drar ner ens humör och allmänna välbefinnande.

För ett par veckor sedan tyckte jag att det var kul, jag vill inte säga att jag längtade efter att komm till jobbet, men det var helt ok i alla fall. Vad hände? Det har ju hänt flera gånger f
örut också att jag hamnar i jobbsvackor, och jag har alltid tagit mig ur dom på ett eller annat sätt. Men jag är less på det här nu. Varför flyter det bara inte på?

Jag vill säga upp mig och vara hundägare och flickvän på heltid. Så det så.

Dator-jävel!


Min dator vill inte starta. Den har säkert blivit sjuk av nåt virus eller nåt. Buuhuu, jag vet inte hur jag ska klara mig!!???
Hur som helst, mitt snälla ex ska kolla på den, så nu bloggar jag på jobbet framöver.

Ha en bra söndag!!

Jessan vill ha mer!


 

Dessa söta klänningar/tunikor är också fina!
Alla från
Forever 21!

image246

image247

image248

image249

Me like! :-)


Jessan vill ha!


Jag har aldrig riktigt varit någon "sko-människa", jag är mer en "läppglans-människa", men inför den kommande USA-resan så sitter jag och kikar lite smått på Macys sida, och har hittat dessa ljuvliga sommarskor! Titta och njuuut, alla ni som gillar skor - och rosa så klart! :-)

image243
Jessica Simpson

image244
Guess

image245
Marc Fisher

You like??! :-)

Helt OK! :-)


Det har varit en helt ok dag faktiskt! Jag känner mig nöjd med vad jag har gjort! Jag började med en halvlång promenad i förmiddags, strålande sol och en glad Tindra gjorde att det var hur lovely som helst. Sen hem, åt en bra frulle (havregrynsgröt med banan och lite mjölk), läste ut en bok, städade och sen var det dags att köra upp Tindra till hennes "bonus-familj" uppe på Sidsjön, och när jag hade släppt av henne där gjorde jag något så spontant som att gå ett varv runt sjön! Helt oplanerat och jätteskönt! Lite kallt dock, jag var inte riktigt klädd för det, men det gjorde ju bara att jag gick i ganska högt tempo så det blev en bra powerwalk! :-)

Nu sitter jag och knaprar på lite minimorötter (kors i taket) och väntar på att pastavattnet ska börja koka.
Ikväll blir det soffhäng och i morgon ska det upp och jobbas!

See ya!

Sol och tävling!!


Nyss inkommen från en härlig promenad! Riktigt fint väder idag!! Jag kan tänka mig att det är härligt att åka skidor en dag som denna! :-)

Just nu tänkte jag bara tipsa om en tävling för alla läppglanstokiga tjejer!! Tävlingen finns på denna blogg, underbart fina bilder där bland annat (kolla kategorin "Cupcakes"...aaah......)!

Lycka till!!

Säng, säng, säng...


NU ger jag mig snart för idag. Ska ut nu och låta Tindra kissa, sen kryper vi ner i sängen och hoppas på en bra dag imorgon!

Sleep tight, don't let the bed-bugs bite!



Ännu knasigare, med risk för patetisk!


Jag fattar inte vad det är med mig??? Jag mår så jäkla konstigt. Jag mår inte illa, jag har inte ont nånstans, jag har inte feber - jag är bara trött, men alltså jag känner mig så otroligt utmattad av nån jäkla anledning??!! Jag har visst ont nånstans kom jag på, och det är i tandköttet rund den jäkla visdomstanden, och det gör att hela munnen känns uppfuckad, till och med ner vid halsen och nacken ömmar det.. :-(

Dagen har varit helt ok, jag tog en promis till Sidsjön och hämtade Tindra hos mamma och fick skjuts hem till stan igen. Sen åkte jag till Birsta och shoppade presenter och handlade lite mat på MAXI. Helt sanslöst vad mycket folk det var, nästan värre än innan jul.

Jag känner mig lite deppo idag märker jag. Jag måste erkänna att jag egentligen inte bryr mig om påsken, jag har inga speciella traditioner eller så, men ändå känner jag mig lite nere för att "alla andra" verkar ha det. Alla på MAXI med sina extremt överfyllda matkassar som tyder på att det är familjemiddagar och festligheter på gång. Folk runt omkring mig som åker bort över påsken.
Vad ska jag göra då?
Hmm...ikväll - ingenting.
I morgon - ingenting.
Resten av påskhelgen - jobba.

Jag vill inte verka bitter, men det känns lite ensamt just nu. Niclas är fortfarande i Frankrike. Mamma och Uffe åker till Stockholm. Jessica har tagit ut semesterdagar och åker till fjällen med Johan. Till och med pappa har påskplaner - som inte inkluderar mig. Hello? Har världen glömt bort mig?

Nu ska jag skölja bort mina sorger i duschen och hoppas på att jag är en bättre och mer positiv människa när jag kommer ut.

Ciao.

Kärlek...

image242

Knas


Jag känner mig så konstig i huvudet. Jag vet inte riktigt vad det är, om det bara är för att jag är trött eller om det är nåt annat. Men trött är jag i alla fall också. Både trött på grund av att jag har sovit dåligt, och så trött som i less. Jag är trött på mitt jobb just nu. Jobbsvacka som fan. Hoppas det går över snabbt, för det är inge roligt att gå till jobbet och vilja gå hem så fort man har satt sig på plats.

Jag skulle behöva åka till Birsta, alternativt gå på stan idag. Jag måste köpa present till Niclas (dumma dumma mig som är ute så sent!!!) och så måste jag handla lite mat. Just ja fan, ett påskägg till snälla Håkan med familj som ska ha Tindra i helgen när jag jobbar också - det hade jag nästan glömt!! Shit, jag MÅSTE ut och ränna alltså.
Ska kolla dollarn också.....kanske ska köpa lite till? Äh, jag lugnar mig lite tror jag....
VITAMINER ska jag köpa idag i alla fall, det är ett måste!!

Oh well....hoppas alla får en bra torsdag!
See ya!

Fullmåne!


Jag såg på vägen hem att det är fullmåne inatt. Det  känns ju lovande. Jag sover alltid så himla dåligt när det är fullmåne.

Jobbet gick bra ikväll, fortfarande så himla lite att göra dock....
Nu ska jag dricka en kopp Kvällsthé och kolla färdigt på Nina Frisk!

Kram och godnatt!


P.S
Det är kallt ute.....

Ge mig 5500 och ledigt från jobbet NU!


I såna fall skulle jag åka ner till Göteborg direkt och köpa en liten valp - ett syskon till Tindra!!!

Fanfanfanfanfanfan!!!

Jag vill haa!!!


Sovmorgon


Igår skrev jag om hur lite jag sover när jag har jobbat natt,och idag var inget undantag. Det kändes dock som att jag sov längre än vanligt, eftersom jag vaknade prick klockan 12, men då somnade jag inte förrän halv 6, så det blev inte så himla många timmar extra alls.

Nu ska jag gå ut med Tindra, för att hinna hem till Oprah som börjar 13:40, och då äter jag fukost/lunch. Fan jag vill ha lite bättre STRUKTUR på mina dagar!!! Jag har ju NOLL rutin alls!!!

Less just nu.....Eller som Lainen skrev på Facebook: "Lainen är less, men less is more..?"
Lainen, jag saknar dig på jobbet, fan vi jobbar ju ALDRIG tillsammans längre - dumma uppdelning!!!

På jobbet - del 3.

Nu är det nära!!!
Fan va sugen jag är på att åka till en mack och köpa en korv med bröd.....gurkmajo...rostad lök... aaaahh!!!
Men ICKE!! Jag ska inte svulla nu innan jag går och lägger mig! Det vore ju totalt värdo!!

På jobbet - del 2.


Ibland kommer det folk hit som jag måste prata engelska med, och är det nåt jag själv tycker att jag är bra på så är det just det. JAG är DUKTIG på ENGELSKA!
MEN - jag pratar amerikansk engelska (eftersom jag bodde i New York i 2 1/2 år i mina "yngre dar"), så när det kommer folk som pratar brittisk engelska blir min engelska så konstig. Det är som med svenska dialekter - ikväll kom det en kvinna som pratade grym stockholmska, och efter att jag hade pratat kanske 2 minuter med henne så pratade även JAG stockholmska. Hur som helst, alldeles nyss var jag tvungen att prata engelska, med folk från England och då tog jag efter deras uttal, samtidigt som jag körde på den amerikanska stilen också. Det måste låta skitknäppt!!

Jaja, nu "jobbar" jag vidare!

På jobbet.


Jahapp, ännu än kväll på jobbet. Jag ska strax gå iväg och äta lite, det blir personalmat ikväll tror jag. Jag har mat kvar från igår, men det är lax med romsås här, så jag tar det i stället!

Innan jobbet hämtade jag ut ett paket med en jacka som jag har beställt från HM. Jag var tvungen att öppna på en gång jag kom hit och prova!! Den satt jättebra och jag är nöjd! Jag längtar till våren nu så jag får andvända den!!!
image241
Min nya jacka dårå...


Lite att göra just nu...


Precis som igår så går jag mest omkring här hemma och väntar på att det ska bli dags att gå till jobbet. Kul kul.
Bjuder på två bilder under tiden, i brist på annat.

image239
Det extremt underbara vädret idag!!

image240
Jag för ett par minuter sedan, framför datorn med inget annat för mig än att fota mig själv.
Såå spontant, eller hur? ;-)

Kom just på...


Idag är det exakt en månad kvar till 1-årsdagen av min 29-årsdag.

Joråsåatt....

Wihoo!


Andra dagen i rad nu med en timmes p.w innan frulle - mycket bra! Igår hade jag dessutom en väldigt bra matdag så jag hoppas det håller i sig ett tag till :-)

Nu måste jag kila iväg på stan och köpa ett litet påskägg som jag ska skicka ner till min lilla systerdotter Alice!!!

So long!


image238
Tittut!

Hello snö!


Jahapp, då var det vinter igen då. I ett par dagar i alla fall, innan det blir tråkigt slask igen.
Gud vad jag börjar bli trött på mitt jobb nu, jag måste bara få ventilera lite. Jag tycker om när det händer saker, jag tycker INTE om kvällar som igår när jag sitter och surfar i 9 timmar. Det är så jäkla tråkigt!!!! Det kryper i kroppen på mig och jag vill inte spendera min tid på jobbet så där, men jag kan inte göra så mycket annat, jag sitter där jag sitter. Sen tycker jag inte heller om det faktum att jag sover så himla dåligt när jag har jobbat natt. Till exempel, när jag är ledig, eller har jobbat dagpass så kanske jag går och lägger mig vid elva, halv tolv och sover till halv elva, elva nån gång. När jag har jobbat natt så brukar jag somna vid fem ungefär, och ändå vakna samma tid som när jag är ledig. Det är ju bara 5 1/2 timmes sömn ungefär. Det är sååå värdelöst!! För att inte tala om tröttsamt!

Jaja, nu ska jag dra på mig lite kläder och ta ut Tindra på en timmes promenad.
Hej och hå!

GÅ HEM!!


Nu vill jag gå hem. Eller jag tar tillbaka. För 5 timmar sedan ville jag gå hem.
FY. FAN. VILKEN. TRÅKIG. KVÄLL. PÅ. JOBBET.

Sov så gott, hörs imorgon!
image237
Hej dåååå (det är inte Tindra, men skulle kunna vara)...

Hmm..


Min blogg är ju ingen MEGA-blogg direkt, och jag bryr mig inte om besöksantal eller så, men nu har jag ungefär 150-170 besök per dag (som sagt, jag är ingen Blondinbella med 300 000 i veckan). Hur som helst, vilka ÄR ni?? Kan ni inte skriva en liten rad i kommentaren??

image236

Jessan vill ha!


Nu sitter jag på jobbet och slösurfar lite, och jag har hittat en riktigt snygg klocka
som jättegärna skulle skulle få pryda min handled i vår och sommar!

image234  image235

Hmm...vilken är snyggast då??

Det går framåt!


Jag har varit lite produktiv idag i alla fall. Jag har bland annat lagat mat (köttfärssås och fullkornsris, jag är less på pasta, så det fick blev ris), och plockat undan lite av allt som ligger och skräpar.
Nu sitter jag mest bara och väntar på att tiden ska gå, så jag kan åka och jobba. Jag hatar såna dagar, när jag liksom VÄNTAR på att gå och jobba. Det är ju värdelöst! Jättetrist väder ute också, det snöar och det är nästan lite dimmigt. Totalt värdo!

Är det bara jag som går och sjunger på den här idag?


Sanna Nielsen

Jessan gillar!


Hittade
denna tjej på You tube och jag är besatt!
Ok, jag kanske inte är besatt, men hon är jätteduktig!!
Gillar man smink så är detta kul att titta på! :-)

Dollar-chock!


Shit, nu är dollarn nere på 5,97!!! Jag som köpte för 6,32 förra veckan!! Det är ju också billigt, men ändåååå!!

image233

Seg start på nya veckan..

Måndag

Jag sov väldigt oroligt inatt, jag fick liksom ingen ro i kroppen. Somnade, vaknade, somnade, vaknade. Och varje gång jag vaknade hade jag jätteont i tandköttet runt en visdomstand. Det känns alltså rätt segt idag. Det snöar ute dessutom.
Trots den dåliga starten på dagen så tog jag en timmes promenad med Tindra innan frukost - det är jag glad över. Hon fick springa av sig lite och jag fick frisk luft - det blev ganska ont om det igår.

Vad står på agendan idag då? Inte så mycket faktiskt, jag ska jobba ikväll, och fram tills dess blir det lugnt. Jag borde städa lite, det ligger grejer överallt - smink på vardagsrumsbordet, kläder i köket, en himla massa småpåsar och kvitton på byrån i hallen - och så Tindras leksaker lite här och där.
Känner jag mig själv så kommer jag INTE att ta tag i det idag, utan det kommer att bli gjort när jag får panik över hur stökigt det är, och paniken har inte kommit än. Kanske inatt när jag kommer hem?

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och skicka ett sms till Niclas.


Extra ALLT!


Nu har jag sakta men säkert börjat komma tillbaka till att må bra igen. Jag klädde på mig och åkte till ICA och handlade lite livsnödvändiga saker som mjölk, tuggummi, havrekex och en Grandiosa kebabpizza med extra allt på, det känns som jag behöver det idag.

Jag har tänkt på det här med att blogga. Varför bloggar man egentligen? Jag vet ju varför JAG bloggar, jag gör det för att jag tycker att det är kul, jag kan skriva vad jag vill för det är MIN sida, jag behöver inte anpassa mig liksom.  Jag ser det inte som en dagbok, för i en dagbok skulle jag skriva saker som är hemliga, saker som bara JAG vet om. Jag skulle inte dela med mig av såna saker i min blogg, jag skulle inte ventilera mig på så sätt.
På senaste tiden har det blivit lite utav en rutin för mig att följa andras bloggar. Jag läser ungefär 7-8 stycken just nu, och av dom så är det typ 2 bloggar där jag känner personen som skriver.
Nu i veckan så har det varit väldigt mycket uppståndelse kring denna
tjej. Jag har läst hennes blogg i ett par veckor nu, varför vet jag inte, men jag antar att det har att göra med att det är kul att se hur hennes liv är så otroligt annorlunda i jämförelse med mitt. Hon är 17 år och tjänar hur mycket pengar som helst, åker på weekendresor med sin "Mr X" och så vidare. När jag var 17 fick jag 650 spänn i studiebidrag och spelade basket på helgerna. Hon verkar vara en smart tjej som verkligen vet vad hon vill, men idag skrev hon nåt som jag reagerade över. Hon berättade om hur hon och hennes kille var ute och åt middag och drack flera glas rödvin. Hon namngav till och med stället. Helloo??? Bruden är 17 och dricker vin ute på restaurang! Det var inte så smart skrivet kanske.

Jaja, nu är min pizza klar snart, gud va jag ska njuta!!

Aldrig mer.


Jag ska inte säga att jag "aldrig mer ska dricka", för det är löjligt. Men jag ska säga att jag aldrig mer ska dricka som jag gjorde igår. Alltså dricka en flaska VIN and then some... Vin liksom. Jag har så sjuuukt ont i huvudet idag, jag fick det redan igår på Oscar. Jag brukar inte få ont i huvudet så där, och jag brukar inte festa på vin, så jag skyller faktiskt på vinet. Plus att jag inte drack något vatten alls. Så, summa: inte festa på vin + drick vatten under kvällens gång.
Annars var det en jättekul kväll, men när man har så här ont i huvudet dagen efter så känner jag att det är svårt att uppskatta kvällen innan.

Nu sitter jag i soffan med Tindra, hon sover (och luktar lite illa, ett bad för henne senare tror jag) och jag kollar på Nigella på 4:an. Jag tycker ju om Leila, men Nigella är också bra.

Nä fy faan va trött jag är, det känns som att jag sitter och försöker fylla den här sidan med något vettigt, men det gör jag ju verkligen inte, så nu slutar jag.

Soffläge resten av dagen, med undantag för eventuellt matinköp.

Bakis, och så vidare..


Det var en rolig kväll igår!
Det betyder en inte så rolig dag idag.'

Skriver mer när jag inte är så bakis...

Party party!


Snart ska jag bli hämtad och åka till Jessica. Jag har hållt på heeeela jäkla eftermiddagen och försökt få till mitt jäkla HÅR!! Jag blir så förbannad!!!!!! Inge kul att bara känna sig halvfin.

OJ! Måste åka NUUU!!!

Lovely lördag!


Jag försöker intala mig själv att det är en "lovely lördag". Just nu känner jag mig lite segstartad, men efter lite frulle och en promenad så känns det säkert bättre.

Planen idag är: gå på stan, handla vin, en liten gå-bort-present och eventuellt en outfit. Sen hem, köra Tindra till mamma, hem igen, duscha, piffa och åka iväg till Jessica och äta middag, dricka vin, tjoa och tjimma till Mello och sen gå ut och festa vidare!

Nu måste jag äta nåt så att dagen blir bättre!
Ciao!

Hihi!


Jag tycker det är jättekul att se "före och efter" bilder på kändisar!

Titta här:

 
Donatella Versace

 
Vickan

 
Lisa Rinna

Jag tänkte bjuda på en före och efter bild på mig själv också, men tydligen har jag raderat alla hemska tjockisbilder på mig själv, vilket är lite synd, sånt är ju kul att titta på ibland.
Bjuder därför på en FAB-bild i stället:

image232
December 2006. Fejkat smile och fejkad hårfärg. För smal också, men lycklig just då!


Men usch!!!!!


Hundbajs i tvättstugan - inte så äckligt längre när jag hörde DETTA på TV4:s nyheter nyss:
Det var en familj någonstans som hade köpt en påse chips, och när dom öppnade den hemma i soffan så hittade dom en död musunge i påsen!!!!!!!! Fyyyyy!!!! Man fick se bild på den till och med!!!!!!!! Nyhetsuppläsaren avslutade med att säga "Vart resten av musfamiljen befinner sig är okänt".

Detta kanske får mig att dra ner på chipsätandet?

Huuuga


Jag såg nyss på TV4:s nyheter. Dom visade hur man tvingas kastrera små griskultingar UTAN bedövning! Usch vad det såg hemskt ut!!!!! Dom blev nerstoppade med trynet i en slags "tratt" och sen låg dom där upp och ner typ, med det "heliga" rätt upp i vädret, och sen - snipp snipp - så var dom kastrerad. Fyy vad dom skrek (precis som en "stucken gris" skulle man kunna säga).

Jag VET att det finns många hemska saker som görs med djur, jag är inte ute efter en debatt här - jag bara uppmärksammar.

image224
- Låt bli min pung!!

Jessan funderar...


Efter en "så där" dag är jag nu hemma i mysbyxor. Mamma bjöd på en ordentlig pastalunch idag vid 12, och den har jag klarat mig på hela dagen, jag fikade endast en kaffe och en kaka i Birsta med Jessica.
Birsta ja. Planen var att shoppa nåt att ha på mig imorgon. Visst, man behöver inte ha något nytt varje gång man går ut, men det är ju så mycket roligare!! Jag hittade ingenting, bara underkläder till halva priset och ett diadem på H&M. Jag gillar INTE modet just nu. Både jag och Jessica hade samma uppfattning, vi hittade inte ens nåt vardagssnyggt - allt är så himla stort och "tält-aktigt". Detta är ju ett perfekt mode om man är typ GRAVID. Jag tycker att det bara finns snygga "partykläder" till jul och nyår typ - vad är dealen med det?
Visst finns det snygga kläder, men håll med om att det är lite tråkigt mode nu i alla fall?!?

När jag kom hem var jag taggad som fan att göra dom där himla cupcakesen som jag tjatat om, men det är bara att inse - jag kommer aldrig att bli någon Leila. Jag håller mig till kladdkaka. Jag menar, hur får man ens i smeten i en sån där spritspåse utan att hälften hamnar utanför??

Jaja, nog om detta, nu till något mer allvarligt. Det beror på vad man menar med allvarligt i och för sig. Jag tror att jag håller på att komma in i en liten 30-årskris. Jag vet inte riktigt vad jag baserar det på egentligen, men den senaste tiden har jag tänkt mycket på mitt liv och vart jag "befinner mig" liksom, och jag kan lugnt säga att jag inte är där jag trodde att jag skulle vara vid 30. När jag var yngre hade jag en plan - och mycket handlade om familj och sånt. Jag skulle ha mitt första barn nån gång mellan att jag var 24-27, jag skulle gifta mig vid 25, och vid 30 skulle barn nummer 2 vara på väg och jag och min man skulle vara ägare till ett hus, en bil och en Golden retriver. Det blir visst aldrig riktigt som man tänkt sig. Och egentligen är ju det en bra sak, för tänk va tråkigt det skulle vara om alltblev som man ville? Motgångar och avfarter på livets resa är nog bara nyttiga.
Jobbmässigt vet jag inte, men planen var inte att jag skulle jobba skift som receptionist i alla fall. Jag har aldrig varit intresserad av att plugga, men nu undrar jag om det kanske var fel att inte ta tag i det när jag var yngre. Visst, det är inte för sent, men det tar ju emot lite när man jobbar heltid och dra på sig massa studieskulder och sånt. Sen vet jag ju ändå inte vad jag skulle vilja plugga, så det spelar ingen roll egentligen. Jag skulle aldrig plugga bara för pluggandets skull.
Sen har vi ju det här med "viktnojan" och bristen på träningsmotivation. Jag är ingen 20-årig "kan-äta-vad-jag-vill-och-supa-varje-helg-och-ändå-se-FAB-ut-för-jag-tränar-5-dagar-i-veckan"-tjej längre. Lika bra att inse. Det man stoppar i sig påverkar ens yttre - och inre - mer än vad man tror. Man blir verkligen vad man äter, och i såna fall är jag en chipspåse. Estrella, sourcream and onion. Alla har ett val, JAG har ett val, så varför VÄLJER jag detta? Jag vet inte. Jag kan verkligen inte svara på det.

Shit va djup jag blev nu. Klockan är åtta, det är fredagkväll och här sitter jag och har deeptalk med mig själv på min blogg. Vad hände?
Dags att hälla upp lite cola light nu va?


Hello fredag!!


Nyss uppstigen sitter jag i Hello kitty pyjamas och dricker kaffe och huttrar lite för mig själv när jag tittar ut genom fönstret. Det ser inte så lovely ut, men det gör inget. Nu ska jag dricka upp kaffet, klä på mig och gå upp till mamma och hämta Tindra. iShufflen är laddad med Mello-låtar som jag ska lyssna på, jag har ju noll koll, vem är tippad som favorit egentligen? Är det Charlotte eller?

Aja.Ha en strålande fredag, jag återkommer senare!
Kram ♥

P.S
Jag ska nog göra ett
försök!
D.S

Kanske liiite over-kill..


image223
..men ändå läcker! :-)

Äckel-jävel!!


Hemma nu! Fyy faan va gött!! Det var länge sen jag var så rastlös på jobbet som just ikväll. Det kryper verkligen i mina ben - det känns som att jag skulle kunna springa en mil bara för att bli av med överskottsenergin!

Innan jag åkte upp till lägenheten så gick jag in i tvättstugan för att boka en tid någon gång under helgen och gissa vad jag möttes av?? Gissa! Läs
detta först och gissa sen.
Ok, jag berättar. Det luktade bajs - IGEN!! Än en gång har någon IDIOT släng hundbajspåsar i sopkorgen i tvättstugan. Jag trodde först inte att det var sant, jag var tvungen att kolla om det verkligen var det jag trodde att det var, och där i botten på en ny soppåse ligger en svart, ihopknuten hundbajspåse. Nu känner jag mig verkligen som en gnällkärring, men för i helvete liksom???!!! Jag har hund, och jag skulle aldrig ens tänka tanken att slänga hennes bajs inomhus. Tror den här personen som gör detta att det inte luktar???
Det värsta är att jag vet vilka det är som har hund i det här huset - och det verkar vara "ordentliga människor" liksom, precis som jag själv, så jag fattar liksom inte??!!

Äh, nu droppar jag detta för stunden, jag ska inte låta äckliga bajsmänniskor förstöra mitt underbara helghumör!

Good bajs!

Bobby:

Allt om mat.
Ha ha.

Jessan jobbar.

Jag skriver faktiskt på rasten nu. Det är ganska segt ikväll. Jag sitter och längtar efter helgen - min LEDIGA helg!!! 3 dagar, helt fantastiskt!!
Imorgon ska jag ta en p.w till mamma och hämta Tindra - oavsett väder. Sen ska vi också gå hem, oavsett väder.
Senare på eftermiddagen blir det Birsta med Jessica, eventuellt lite shopping dårå :-)
Kvällen är ännu inte bokad, men jag tror jag ska softa hemma med lite tv, manikyr/pedikyr, hårinpackning och så lär jag väl ska "plugga" lite Mello-låtar inför den stora finalen i Globen på lördag!
Kanske bakar jag cupcakes.

Lördag ja, tjejfest hos Jessica med Mello, tacos och sprit! Det kommer att bli grymt roligt!! Det enda som måste fixas är en liten "gå-bort-present" och en outfit. Kanske lite drickbart också. Eller vaddå "kanske"??! Klart jag ska ha nåt drickbart!!
Det som nästan är bäst med helgen är det faktum att jag är ledig på söndag!! I fem års tid har en "ledig helg" på jobbet betytt ledighet på fredag-lördag, alltså JOBB på söndagkväll. Det är sjuuukt segt att gå och jobba på söndagkvällar när man är bakis. Jag längtar nästan efter en bakissöndag som jag bara kan ligga och vara halvdöd i soffan utan att behöva piffa till sig och gå på jobbet. Gud så underbart! :-)

Nu är rasten sluuuut, duty calls. :-)

Jessan gillar cupcakes!


I love cupcakes! Men jag bakar aldrig några egna! Det verkar så pilligt med frosting och dekoration liksom, plus att om jag ska göra cupcakes efter ett recept med en jättefin bild till, så kan inte mitt resultat se annorlunda ut, det måste inte bara smaka gott, det måste se fantastiskt gott ut också. Därför har jag inte gett mig in på det där med cupcakes än, jag håller mig till den klassiska kladdkakan, den kan man enkelt piffa till med lite pudrat florsocker och några hallon!

Hur som helst, jag såg ett recept på mini-cupcakes i en tidning idag (jag säger inte vilken tidning, det blir lite tantvarning då), och där ska man använda sig av knäckformar och liksom spritsa i smeten! Det verkar ju superenkelt! Inte lika kladdigt som att hålla på och klicka med en sked - får jag för mig i alla fall!
Jag hittar tyvärr ingen bild på just dom här cupcakesen, jag bjuder på den här i stället, Leila-style! :-)

image222
Ser det inte ljuvligt ut??

Jag ska nog försöka mig på det där receptet imorgon kväll tror jag.
Det får bli fredagsnöjet, shit va tråkigt...
/Tant Jessica.

Off and away!


Nu har jag lämnat av Niclas vid tåget och hunnit uträtta ett oförutsett ärende. Tindras jäkla koppel gick sönder idag, så jag var tvungen att åka och köpa ett nytt.
Mitt i all koppelhysteri ringde pappa! Jag tycker att det är så kul när han ringer mig nu, för det är som att han tror att det är nåt speciellt med att ringa till en mobiltelefon (jag har inget hemnummer längre). Det är som han pratar högre och tydligare än vanligt, som om att han tror att han hörs dåligt bara för att jag svarar i telefon när jag kör bil liksom. Lilla pappa. :-)
Han kanske skulle kika förbi snart.

Niclas ja. Han åker till Frankrike för en veckas skidåkning imorgon. Jag är inte avundsjuk, jag är ingen skidtjej. För att dela med mig av något som är totalt ofattbart för vissa, så ska jag nu avslöja att jag aldrig har åkt skidor ens. Bara längdskidor i skolan när det var friluftsdagar. Det var jag och barnen från särskolan som åkte längd. Kul va?!
Ingen i min familj har något skidintresse, och eftersom brorsan var en cool basketspelare, så ville jag ju vara som han!
Så, jag är alltså inte avundsjuk på Niclas, visst jag hade gärna åkt iväg en vecka jag med, men inte för att åka skidor. Däremot kommer jag att sakna hono. Han fyller år på lördag, och detta är den första födelesdagen vi skulle ha firat tillsammans. Men men. Om ca en månad fyller jag 30. Trettio. Japp. Fan va jag ska fira! Yeah right.
Som kära Johan på jobbet sa, jag får fira 1-årsdagen av min 29-årsdag! :-)

Nu ska jag lägga in tvätten från igår i byrån och garderoben!
Ha en skön torsdag - snart är det helg!!!

Vädret just NU:

Och NU har det slutat snöa.

Dealen med vädret:

Just nu kommer det SNÖ mellan regndropparna.
Kul.

Dumma huvudvärk! Försvinn!!! :-(

Mättast!!


Vilken överraskning! Niclas kom ner igår! Strax innan nio ringde det på dörren, snacka om att jag blev paff! Han skulle egentligen komma ikväll!
Jag bestämde att eftersom han var här nu, så borde vi "luncha" ihop, eftersom vi aldrig har möjlighet att göra det annars, så vi gick och åt thaibuffé till lunch, och nu spricker snart mina byxor!! Sååå gott, och jag är sååå mätt!

Jag var uppe med tuppen i morse och tvättade - det känns nu kan jag säga. Jag känner mig väldigt trött - och mätt - och skulle behöva vila en stund innan jobbet. Jag börjar kvart över tre idag och imorgon, sen ledig heeela helgen!!

NU ska jag hämta tvätten, sen softish innan jobbet!

P.S
vad är dealen med vädret??????
D.S

GLAD


Tack "jennie"!!
*jätteglad*

Håret fixat - check!


Nu har jag ÄNTLIGEN fått lite liv i mitt hår i form av guldiga/blonda slingor! Det känns som vanligt lite ovant, det är svårt att få det att se naturligt ut i mitt annars så mörka hår. Det är lätt att det blir lite "öststats-varning", men just nu är jag jättenöjd! :-) Och det är väl bra det, fy faaaan vad det svider i plånboken när man har fixat färgen på en salong!! Det är ju helt INSANE!! Jag vågar inte ens skriva hur mycket det kostar, men det kostar att ligga på topp!

Så nu när jag har bränt X antal kronor på mitt utseende ska jag kanske lägga lite tid på att bättra på självförtroendet också då.
Jag börjar NU: Fan va snygg jag är! :-)

Jessan gillar!



Ny favvolåt:

With you - Chris Brown.


Här vare' hurtigt!



En timmes powerwalk innan frulle! Skönt som fan!

Morgonmys!!


Jag älskar min hund! Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne. Hon är underbar.
Detta utspelade sig i morse. Jag hade ställt klockan på 8:30, och när larmet hade gått av första gången kröp Tindra upp och la sig på kudden brevid mig. När larmet gick andra gången kröp hon ännu närmare mig, men fortfarande på "hennes" kudde. När larmet gick för tredje gången så stängde jag av det, och drog täcket över både mig och Tindra och tänkte att jag faktiskt kan få sova ut, jag är ju ledig! När jag sen vaknade strax innan tio så låg jag på rygg, med Tindras mage längs min sida och hennes nos i armhålan typ. Hon låg så nära att jag kunde känna hennes hjärta slå. Det är kärlek mellan mig och Tindra.

image216
Detta var bilden på Blocket som fick mig att bli helt såld - jag hade hittat min "vita lilla tuss"!

image217
Såå liten, endast 5 veckor. Detta var första mötet.

image218
Första kvällen hemma i sin nya säng (hon har inte sovit många nätter i den där korgen).

image219
Hon lärde sig snabbt att mattes mat alltid är så mycket godare än torrfoder...

image221
Snögumma!

image220

Kärlek!

Nu finns en ny kategori igen, "Tindra" så klart!

Måndagkväll!


Tack AnnaPanna! :-)

Klockan närmar sig sju och jag ska ta ut Tindrish på en lite längre kvällspromis snart. Sen ska jag stoppa in I am Sam i dvd-spelaren, tända lite ljus och mysa i min ensamhet. Ensamhet med Tindra då alltså. Eventuellt ska jag se reprisen av Mello också, typ runt elva tror jag det börjar. Jag missade ju den i lördags då jag jobbade.

Dagen har varit helt ok, tog en sväng till Birsta, köpte mig en liten brun-utan-sol för ansiktet och tog en liten sväng förbi Ica Maxi på vägen hem. Väl hemma poppade jag in en micropaj i micron - varför det blev en micropaj vet jag inte, jag var hungrig när jag handlade och man fick 2 för 35 - samtidigt som jag bakade 2 limpor i den vanliga ugnen. Det luktar sååå gott nu, nybakat bröd är ju underbart!

NU ska jag ta min lilla viktnoja och gå ut på en promis - ha en skön kväll!!


Jaa, varför denna viktnoja?


För att svara på kommentaren i tidigare inlägg - jag vet inte varför jag har en viktnoja, men det är min "grej". Alla har väl en grej, och detta är min. Det finns säkert som du säger ingen som bryr sig om jag väger 5 kilo eller mindre, men detta är min noja och min blogg och då skriver jag om det.
Tycker man inte om till exempel fisk så äter man inte fisk - tycker man inte om Jessans blogg för att jag bloggar om struntsaker som "viktnoja" så läser man inte Jessans blogg.

Så där ja!

Skinny jeans!


Jag tror de flesta tjejer har ett plagg i garderoben som påminner om en tid då man var "ung, snygg och smal", och som man drömmer om att kunna ha på sig igen en dag. Jag har ett par "skinny jeans" som jag köpte i somras, ett par Lee i storlek 26. Jag provade dom idag och det var ingen vacker syn. När jag köpte dom var jag överlycklig över att komma i ett par 26:or, fast redan då var dom lite på gränsen till att vara lite för tight, men jag köpte dom ändå, och hade dom hela sommaren. Sen kom hösten och kärleken, och det innebar tydligen att jag skulle sluta träna och istället ligga hemma och mysa i mysbyxor och äta chips (varför då???), och nu idag när jag provade jeansen såg jag resultatet av detta. Blää.
Det väller ut över kanten i midjan och på ryggen - och är det nåt jag tycker är väldigt oattraktivt på tjejer så är det just detta, att tränga på sig ett par alldeles för små jeans. Varför gör man så? Det ser för det första riktigt illa ut, och sen är det ju otroligt obekvämt också (jag vet, för jag hade på mig jeansen ute på promenaden med Tindra nyss, och det var ingen "hit" kan jag säga). Varför inte bita i det sura äpplet och köpa en storlek större - eller hemska tanke - två storlekar större? Det ser ju mycket snyggare ut och känns ju så mycket bättre!
När jag kom hem från promenaden duschade jag och bytte genast om till 28:orna, och nu kan jag andas normalt!

Med detta sagt vill jag tipsa om dagens Oprah som börjar kl 13:40. Så här står det om dagens avsnitt:
"Vare sig du måste gå ner 2 kilo eller 45, Oprahs nya utmaning får dig att komma igång. I dagens Oprah får vi höra några av de mest fantastiska bantningshistorierna."

Jag har en gång vägt ca 20 kg mer än vad jag gör nu, så jag vet att det är möjligt att komma i dom där jäkla skinny jeansen - allt sitter i huvudet. Är man bara motiverad så kan man göra det mesta!
Beach 2008 närmar sig! Hemska tanke!!

Ha en bra måndag!

Söndagkväll - hej och hå!


Det är lugna gatan ikväll. Ganska skönt ändå med en soft avslutning på helgen. Jag tycker att dom här 4 nätterna har flygit förbi snabbt som bara den, och det är ganska ovanligt!

Till veckan har jag min drömvecka rent schemamässigt! Jag jobbar endast två dagar, och det är onsdag och torsdag! Grymt skönt ska det bli!
Imorgon ska jag pyssla lite hemma, typ städa, tvätta, baka bröd och sånt - och jag ser fram emot det, tro det eller ej!
Det är ju så härligt när det är gjort, och sen ska jag belöna mig med lite chips och cola (har inte ätit nåt sånt på 2 veckor nu) och så ska jag hyra hem filmen I am Sam med Sean Penn som är så underbar!
På tisdag är det äntligen dags att piffa upp min fula utväxt! Jag ska göra mig vårfin hos Anna K på Sax & kam, det blir nog en aning ljusare med slingor i olika nyanser! Det ska vli kul att se vad hon hittar på!

Jag ska även kika lite på en födelesdagspresent till Niclas som fyller år på lördag. Dessvärre åker han till Frankrike på torsdag och ska åka skidor i en vecka, så jag får inte fira honom då.
Frågan är om han ska firas före eller efter? Hmm...?
En liten brun-utan-sol får nog även följa med hem från stan - nu jäklar ska jag bli vårfin!! :-)

NU ska jag sluta pladdra och börja jobba! :-)

Härlig dag!!


Det är hur varmt som helst ute idag, och jag har en TOPPENDAG!! Jag är så glad idag känner jag, även fast jag har mensvärk! Jag kan säga så här: jag har LÄNGTAT efter min mens, haha! Den var lite försenad om vi säger så, så idag känner jag mig lättad! Nu ska jag inte skriva mer om min mens, mer än att den finns och livet är bra! :-)

Ha en skön söndag!
Kram
J ♥

U S A

Nu är det bokat!!!!!
I juni åker jag, Niclas och Mark till USA!

image215

Imorgon ska jag växla mina första dollars, bara för skojs skull! :-)
NU: jobb!


Saaaaakta men sääääkert


Tiden gå såååå sakta. Det är såååå lite att göra. Trots tröttheten så kryper det i kroppen.

Jag vill hem. Hem till min kärlek och hem till min säng.

Tindra är hos mamma tills imorgon, jag saknar henne.
Tänk om lill-fisen kunde få ett litet "syskon" i form av en liten Malteser.
Det skulle vara såååå mysigt!!
Jessan (och Tindra) vill ha:

image214

Ny kategori - Jessan gillar!


 

Idag - och alla andra dagar - gillar jag Leila Lindholm.

 image210
Hon är ju hur söt som helst, för att inte tala om alla hennes söta bakverk!
Titta här till exempel:

image211

image212

image213

Mmmm......
Åh vad jag längtar hem nu!


Lördag - jobb.


Efter en lång och lite jobbig dag, och efter endast 4 timmars sömn inatt så är jag tillbaka på jobbet.
Jag är SÅ trött.

Jag har ingenting på hjärtat nu, jag vill bara vara hemma.
Muppmupp
.

Ny kategori - Jessan vill ha!


Som jag skrev igår så har jag börjat kika lite på saker jag vill shoppa i sommar under min USA-semester. Listan kan göras HUR lång som helst, här är kommer några små grejer som jag har hittat nu:

Från Urban Outfitters:

   
Söta klänningar vill jag ha flera av i sommar!
 
Snyggt alternativ till den tråkiga korthållaren jag har nu.
  
Fina klockor med färgade armband.

Från
Coach:


Perfekt mini-partyväska!

Från
Victorias secret:

 
Mysiga set (det finns ju sjukt snygga SEXIGA grejer på V.S, nåt sånt blir det säkert också)

Och som den lilla
Hello Kitty-nörd jag är:


Just dessa örhängen kostar $450, lite väl dyrt. Hittar säkert ett par i Chinatown för $4,50!


Ååååh vad jag längtar!!!

Dags att ta tag i dagen!

Jag sov till 11:40 ungefär, jag har drömt både det ena och det andra inatt- puh. När jag kom hem från jobbet gick jag och la mig direkt, jag brukar alltid stanna uppe i en halvtimme eller så, kanske fika lite och bara varva ner, men igår var jag så himla trött så jag däckade på en gång.
Det var skönt att sova ostört, ingen liten Tindris som blir otålig och vill ut, men nu saknar jag henne. Jag funderar på att åka upp till mamma och ta en promenad och kanske fika lite.

Hur som helst så måste jag klä på mig och ge mig i väg ut, jag har INGENTING i kylen!! Ingenting av intresse i alla fall, så jag måste åka och handla lite. Fyy va tråkigt det känns...

Jag saknar Niclas. Jag vill att vi ska bo ihop i samma stad NU!!

NU tar jag tag i dagen!!
J ♥ N


Slutet är nära!


Nu är det inte långt kvar innan jag får gå hem. Jag sitter och surfar lite - som vanligt - och kom på att jag ska börja titta lite smått på mina amerikanska favvo-kedjor, typ som denna. Jag har hittat hur mycket snyggt som helst, och jag längtar ihjäl mig till sommaren då jag faktiska ska få shoppa i New York!!! Det var länge sen nu!!!

En sak som jag som jag såg var mitt favvo-läppbalsam från Rosebud. Det finns ju att köpa i butiker lite här och där för ca 90 kr.
Pris på Urban Outfitters: $6.
SEX DOLLAR!!
Det är i dagsläget 36 kronor.
36,04 för att vara exakt. HUR BILLIGT SOM HELST!!!!!


image198
Billig favvo!

Nina Frisk!


Idag på bussen visades filmen "Nina Frisk" - en supermysig svensk film som jag blev väldigt förtjust i. Vad som däremot inte var så bra var att när bussen stannade i Ö-vik så stängdes ljudet av - av nån jäkla anledning - och jag missade de sista 10 minuterna av filmen!!! SÅ STÖRIGT!!!!
Som tur är har jag en underbar kollega som jag ska få låna filmen av så jag får se slutet!! :-)


image197

Väldgt viktigt vetande.

Ärtsoppa utan fläsk


Idag är det torsdag och på jobbet serverades det som vanligt ärtsoppa och pannkaka. Ärtsoppa utan fläsk och amerikanska pannkakor med lönnsirap, sylt och grädde. Hm. Gott men inte så traditionsenligt. Lite nytänkande liksom.

Sitter på jobbet nu, och har precis hällt i mig en latte - mycket gott! Det har blivit väldigt lite kaffe den här veckan eftersom Niclas inte äger någon kaffebryggare, och snabbkaffe är ju ingen favorit direkt.
Jag är så sjukt trött ikväll, och har varit det hela dagen - dumma bussresa!! Gud vad jag ska sova imorgon, Tindra är hos mamma och jag behöver inte kliva upp för NÅT! :-)

Helgen hägrar, och jag ska jobba. Jobb jobb jobb. Blä blä blä.

Äh..nu har jag inget mer att skriva för stunden. Bye bye.

Jo just ja! Hur fint var inte det här påskägget?? Jättefint ju! Jag skulle bli jätteglad om jag fick ett sånt ägg fyllt med Polly, hint hint! ;-)

image196
God kväll!



Sundsvall


Nu är jag hemma! Jag HATAR att åka buss från Umeå till Sundsvall. Det är varmt och trångt och det är alltid nån som hostar hela tiden och alltid nån som luktar lite konstigt.
I Härnösand klev det på en brud som satte sig brevid mig och Tindra och hon pratade i telefon konstant från att hon klev på tills att hon klev av här i stan. Det gjorde mig inget, men en sak sa hon som jag bara ville skratta åt:

"Asså jag har blivit värsta tränings-freaket! Ja fatta asså! Jomen asså, man kan ju inte göra nåt annat på kvällarna i Norrland.."


Insnöade lilla tös från Uppsala.

Aja. Jag är hur trött som helst men det är inget att göra åt, jag måste iväg och fixa lite grejer innan det är dags att göra sig i ordning för jobb ikväll!
Ha en fortsatt fin dag!

P.S
Som svar på en anonym kommentar i mitt senaste inlägg - nej jag har ingen ätstörning, synd va, annars hade du/ni ju haft nåt att gotta er i!
D.S

Dagens låt


Det finns en låt med Alicia Keys som heter "Like You'll Never See Me Again".
Den är så vacker, och lyssnar man på texten så får man sig en liten tankeställare.
Man ska inte ta något - eller någon - för givet. Ta till vara på de stunder man har tillsammans - en dag kanske man inte får chansen igen. Jag kom att tänka på denna låt nu, precis efter att jag hade pratat med min vän Anna B i Madrid, en barndomsväm till henne dog för två dagar sedan efter en lång tids sjukdom.

Så, ta hand om varandra!!

"So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again"

Peace.

Chokladpudding!


Igår gjorde vi chokladpudding till efterrätt och det fanns kvar i kylen idag - och det passade sig ypperligt nu efter min lunch! Jag blir ju så förbannat sötsugen när jag har ätit nåt, så nu har jag ätit en slev chokladpudding och är nöjd.

Sitter och slötittar på reprisen av "Så ska det låta". Jag måste säga att jag tycker att det är ett ganska bra underhållningsprogram faktiskt, men för säsongens första avsnitt borde man väl ha kunnat satsa lite starkare på artisterna. Jag syftar i och för sig bara på en av dom -  hela Sveriges lilla skolfröken Marie Lindberg. Hon är så 2007. Hon sjunger ju inte ens speciellt bra. *
Nu sjunger Danny "Öppna din dörr" - underbart!*

Så där, för att inte få klagokommentarer nu så kontrar jag med att klanka ner lite på mig själv också. Jag är så jäkla blek. Jag är typ grå/beige i ansiktet. Det har gått så långt nu att inte ens mitt
favvo-rouge hjälper och fräshar upp. Det har gått så långt, att jag överväger att sola solarium - och då vill jag tillägga att jag är väldigt anti solarium. Jag ska nog lägga mig i ett solsäng på måndag tror jag. Då är jag ledig och behöver inte gå till jobbet med rött ansikte om det skulle vara så. Och så är det nästan alltid.

Nu ska jag kolla vidare, snart är det dags för promenad #2. Det blir lagom, innan Oprah liksom! :-)

Tidig morgon!


Imorse klev jag upp med Niclas vid halv åtta och åt frukost! Jag trodde jag skulle vara supertrött och gå och lägga mig direkt när han hade åkt, men jag klädde på mig mössa och vantar och tog med mig Tindra ut på en promenad! Det är vackert väder idag igen! Klarblå himmel och strålande sol med någon minusgrad - en perfekt vinterdag! Jag vill inte åka hem imorgon...

Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte riktigt. Just nu ska jag bara slappa lite framför tv'n, sen ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig lite fin tror jag :-)
Vi sa eventuellt ta en fika med Niclas kompisar ikväll, men det är ju ikväll, jag måste aktivera mig innan det! Det blir nog lite läsning tror jag - jag läser boken P.S I love you just nu. Undra om man kan få med Niclas att se
filmen, högst tveksamt skulle jag tro.

Nä hörni, nu blir det soffläge en stund!
kramkram!


Here I go again.


Jag läste lite gamla blogginlägg idag, och den 28:e augusti skrev jag så här:

"Hostan skiner med sin frånvaro! Endast lite täppt i näsan nu! Det känns bra! Och kors i taket - igår var jag och tränade!! 1 timme areobic/dance och 30 minuter core! Gud va skönt det var!! Skönt att i 90 minuter enbart tänka på att sätta stegen dansa loss och sen pressa magmusklerna, som döljer sig där inne nånstans, till det yttersta! Skönt att i 90 minuter lägga alla jobbiga frågetecken åt sidan! Nice! Och i morse när jag vägde mig så stannade vågen på 54,7! Haha, det är UNDER 55 så jag är nöjd! :-)"

Idag väger jag 56,7, alltså exakt 2 kg mer.
Betyder det alltså att jag inte är nöjd längre? Svar: ja.
Många kanske rullar sina ögon nu, 2 kg är inte mycket, men för mig KÄNNS det mycket.
Fan, nu måste jag skärpa mig!

Eftermiddagsbilder!


Niclas kom hem vid 16, han klämde två mackor sen åkte vi till Nydalasjön och gick på promenad i 40 minuter!
Här kommer bilder!

image192
Solen är på väg ner

image193
Tindra som vanligt dårå...

image194
Vet inte om det syns här, men Tindras ögon lyser i mörkret!

image195
Tindra är en linslus!

Så där ja. Kvällens planer är inte så avancerade.  Vi ska laga mat, sen ska Niclas åka och träna medan jag kollar på Gossip girl - en mycket bra deal tycker jag. Jag vill inte träna, han vill inte se Gossip girl. Perfekt.

Ha en mysig tisdagkväll!
XOXO
J.

Ögonsten

Kände att jag ville lägga in dagens Tindra-bild!

image191
Solar lite i Niclas vardagsrum.

Tom på ord.


Jag läste nyss detta på Aftonbladet.
Jag kunde inte se tv-klippet.
Jag mår lite illa och känner att jag nästan vill gråta.
Jag FATTAR INTE hur man kan göra nåt dylikt??!!

Oprah's favorite things 2007


Detta är vad alla i studiopubliken fick i dagens program - helt insane!!

* Samsung high definition videokamera $800
* Uggs (tofflor/skor) $130
* Armbandsklocka $150
* 9-pack Cupcakes (hemskickat) $59
* 3-pack bakskålar $39
* måttsats $18
* Kitchen Aid (köksassistent) $359
* Planet earth dvd-box $59
* Kai bodybutter (exluisivt framtagen för Oprah) $55
* Kai scrubtvål $28
* Clarisonic skincare (ansiktsborste) $195
* 3-pack lyxtvålar från Claus Porto $42
* "Svärdet och spiran" bok från Oprah's bookclub, signerad av författaren Ken Follet
* Smörgåsgrill $99
* Kyl/frys från LG, med tv, dvd, radio, inbyggda recept, ismaskin FRI HEMLEVERANS $3799
* "mysdress" från Rachel Pally - byxor $194, tröja $141
* Alfapet i mahogny $70
* Dvd-samling med 90 av dom bästa filmerna - $869
* Presentkort på Target $250
* Get-clean-starter-kit, miljövänlig städning $89
* "O's guide to life" det bästa från Oprahs egna tidning "O" $29
* Josh Groban cd, plus uppträdande i studion

Ja vad säger man? Jag kan ha missat nåt, men med lite snabb huvudräkning så blev det 7474 dollar, alltså ca 45 000 svenska kronor.
Sweet.

Nu ska jag gå ut igen, det är strålande sol i Umeå idag! :-)


Vilken kvinna!


Oprah Winfrey, vilken människa alltså!

image190

Jag sitter och kollar hennes show nu, och kommer att uppdatera så snart det är klart!


Utgång!!


Inte utgång som i "utgång" utan nu ska vi gå ut i solen och den gnistrande snön! Jag vet inte vad det är med mig, varje gång jag är här uppe i Umeå så sover jag som en stock! Niclas väcker mig alltid vid 7-8 och säger hej då innan han åker, sen somnar jag om och sover fram till, ja typ NU. Klockan var 11:08 när jag tittade på den!! Sjukt länge juu! Jag har ju inte ens jobbat natt!

Så nu har jag en aningens otålig Tindrish som springer omkring i sin röda stickade polotröja här hemma, så nu ska vi gå ut!!!

Skriver mer senare!!

P&K!

Live from Umeå!

God förmiddag!

Nu sitter jag och skriver vid Niclas inte så organiserade skrivbord. Papper och grejer överallt, och det kryper i mina fingrar - jag vill städa!! Men, det är hans privata grejer och han kanske anser detta som ett "kontrollerat kaos", så jag ska låta det vara. Jag kommer nog att hjälpa till med tvätten ikväll i stället.
Däremot har jag "tagit över" ett av hans badrumsskåp för mina grejer, lite space måste jag ju få ha! :-)

image184
Det är lite som i Sex and the city när Carrie lämnar sina grejer i Big's badrum,
enda skillnaden är att jag har lite mindre lyxiga produkter än Carrie, och Niclas kommer
inte att lämna tillbaka mina grejer i en liten påse nästa gång han kommer till mig! :-)


Tindra och jag har varit ute på en skogspromenad. Det var underbart härligt att gå omkring i S*N*Ö!!
Detta är vinter! Titta själva!

image186
"Hej mitt Vinterland, nu är jag här..."

image187
Tindra i sin nya vinter-utstyrsel

image188
Poserar vant.

image189
Hmm....ska man alltså lämna sin hund i den här medan man själv går på promenad??!
OK, jag är inte DUM, jag har bara lite töntig humor! :-)

Nu ska jag sätta mig i soffan en stund, sen vet jag inte riktigt...hmm....det är lite trist att Niclas jobbar.
Äh, jag hittar på nåt!

Kramkram!

Roadtrip ikväll!


Ikväll bär det som sagt av till U*M*E*Å! Jag och Tindra blir där till på torsdag då vi tar bussen hem. Denna gång är kameran och datakabeln packad så nu ska det fotas och läggas upp bilder!

Just nu är jag på jobbet, jag jobbar egentligen till 21:30, men kommer förmodligen att gå redan vid 20, så att det inte blir så himla sent - Niclas ska ju köra och han ska upp tidigt i morgon och jobba, så ju tidigare vi kommer iväg desto bättre!
Idag innan jobbet gick jag och Niclas hem till hans föräldrar som nyss har kommit hem efter en 2 månaders vistelse i Spanien, och det var jättekul att träffa dom! Dom är så mysiga! :-)

Det ska blir så himla skönt att åka till Umeå känner jag, det blir ju lite ensamt eftersom Niclas jobbar på dagarna, men det gör inte så mycket ändå. Nån dag ska jag nog ner på stan en sväng tror jag, det hör ju till! :-)

Nu ska jag strax ta en kaffe tror jag!
Ha en skön söndag, jag återkommer imorgon - LIVE från Umeå!


Plopp och Selecta-kaffe


Lördagkväll på jobbet. Jag såg nyss ett litet sammandrag från Mello och Charlotte hade ju en jäkligt snygg klänning, med matchande snygga ben! Jag tror att hon går vidare till Globen.

Det var allt jag hade om Mello.

Jag önskar det vore söndag nu, för då skulle jag vara ha tio minuter kvar att jobba, och sen vara på väg till Umeå med min lilla familj! :-)

Nu ska jag "jobba". Shit va lungt det är...

Lördag f.m


God förmiddag!

Efter en god frulle så är jag snart redo att ge mig ut i lördagstrafiken med Niclas och Tindrish. Vi ska på jakt efter en väst eller liknande till Tindra eftersom hon numer ser ut som en mask och saknar päls (nästan alltså).
Niclas överraskade mig rejält igår och mötte mig vid min bil vid halv ett inatt när jag hade slutat! Lite rädd blev jag allt! :-) Han skulle inte komma förrän idag egentligen!

Imorgon kväll ska vi åka till Umeå alla tre, och i Umeå mina vänner, där är det VINTER enligt Niclas. 11 minus och SNÖ minsann. Gud så retro! :-)

NU har jag en liten vovve som står här och gryr och vill ut, så nu måste jag lägga på ett kol!!

Ha en underbar lördag!!!


RSS 2.0