2 av 2


Igår gjorde jag upp ett litet träningsschema för den här veckan:

Måndag - pump
Tisdag - core
Onsdag - pump
Torsdag - bodystep
Fredag - pump
Lör-sön - vila

Än så länge ser det bra ut. Pumpade ju igår och kom nyss hem från coren. Det enda som jag tror att jag kommer att skippa är bodystep på torsdag, och det är ju faktiskt helt ok också. Fan va glad jag är att jag har kommit igång på riktigt nu!!

Nu ska jag äta lite och sen är det Tindra och mys för hela slanten!!

Jag älskar mitt liv!


Visst har jag drömmar och visst önskar jag att en del saker i mitt liv var annorlunda, men i det stora hela måste jag säga att jag är väldigt tillfreds med mig själv och mitt liv!! Jag har så mycket att vara tacksam över och glädjas åt!

Jag kom över en grej idag på Aftonbladet, som säkert många andra bloggtokiga människor säkert också har läst, och då blev jag extra glad över att vara en "vanlig Svensson" och ha ett "vanligt liv".
Visst, lite extra pengar på banken, en coolare bil och massa andra ytligheter skulle jag kanske inte tacka nej till, men
detta skulle jag gärna vara utan. VARFÖR skulle hela svenska folket behöva veta detta? Och på det sätt som han gör det på är sååå fult!

Nä, tacka vet jag Svensson-livet utan denna dramatik!

Laddat!!


Sitter på jobbet och har en väldigt lugn stund för tillfället. Lite hemlängtan har jag nog tror jag... Detta är fjärde passet nu och det känns. Jag är trött. Jag längtar efter att sitta/ligga i soffan i flera timmar och titta på serier! Jag har en massa nytt nu som jag ska plöja mig igenom, bland annat tre avsnitt av One tree hill (säsong 3), hela säsong 4 av samma serie, ett sprillans nytt Desperate housewifes, och imorgon ett sprillans Gossip girl OCH The Hills. Som sagt - jag är en seriejunkie! Imorgon är jag ledig och då lovar jag att det kommer att bli en hel del tittande! Men först måste jag träna och gå på långpromenad med Tindra, inte förrän då är det "ok" att ligga i flera timmar och slöa! :-)

Angående bilden i dagens första inlägg. Jag vet inte om jag skulle vilja se ut så där. Det är snyggt tycker jag, men det är inte så kvinnligt, och kvinnlig vill man ju vara, eller hur? :-)

NU, dags för nummer 1!

Ännu mer hets!


Ojoj vilket pass! Jag la på extra vikter på alla övningar utom på ben, och det kändes kan jag säga!! Jag var inte riktigt med i matchen ändå märkte jag, jag var ofukuserad och hade ganska dålig balans, men jag klarade mig i genom det i alla fall.
Nu har jag stressat runt här hemma, och ska strax åka till jobbet. Jag känner mig INTE laddad för det, men jag tror att jag har grymt bra sällskap idag, så det går nog bra! :-)

Återkommer lite senare, utan eftersvettningar förhoppningsvis!

Hets hets!


Om ca 1 1/2 timme ska jag ge mig själv en rejäl klapp på axeln! Då har jag nämligen varit och tränat skiten ur mig, trots en fruktansvärd huvudvärk och alldeles för lite sömn. Just nu känns det rent idiotiskt att gå på ett pump-pass, men vad gör man inte??
No pain no gain...



Hmm...drömma kan man ju...

Älskade hund!


Jag kom över den här bilden/artikeln i en blogg och blev tårögd när jag såg den.




Jag blir sååå känslig när jag ser sånt här.


Pasta-test.


Ikväll har jag ätit pasta till middag på jobbet. Det är första gången på flera veckor som jag äter pasta, och det ska bli intressant att se hur lill-magen reagerar på det...
Om det går bra kanske man kan prova sig på en macka imorgon, haha!

Mini-shopping.


Ok. Jag shoppade. Men bara EN sak, och det är den bästa grej jag köpt på länge!
Helt klart min nya favvo-produkt till håret! Jag har funderat länge på den här produkten, och idag slog jag till!


I'm lovin it!

Håll i hatten!


Äsch, nu trotsar jag vinden och går ut!
Jag är så rastlös!!

Stormvind!


Idag blåser det kan man säga! Hej och hå!

Jag har en lugn och fridfull förmiddag helt ensam hemma idag. Tindra är hos mamma och Niclas var tvungen att åka upp till Umeå idag. Det är lugnt och skönt, men vääääldigt tomt. Jag saknar min lilla familj! :-)

Igår var en skum kväll. Jag var så sjuuukt less på allt och alla igår (kan ju ha att göra med mitt "pms-anfall" tidigare på dagen), och kvällen gick väldigt sakta. Jag sov som en stock inatt och idag är en mycket bättre dag.

Jag skulle vilja gå in till stan och kika lite, men jag tror jag skiter i det faktiskt. Jag skulle säkert bara bränna cash, och jag tror jag väntar till på tisdag eller onsdag. Jag skulle vilja köpa följande:

* en svart skinnjacka
* skor, helst 2 par
* en söt kjol som passar både till vardag och fest

Plus 1000 andra små saker, haha!

Hmm...ska man ta tag i dagen nu kanske? Duscha, ha ett litet mini-spa i duschen kanske?

Just ja! Ikväll - i USA - händer
detta! :-)

Nu så!


Nu känns det mycket bättre! Det "jobbiga" i min dag är avklarad, och jag har nyss fikat bullar!
Now I'm a happy person!

Tyvärr måste jag ju jobba ikväll, inte mycket att göra åt, bara le och vara glad typ!
Tjarå!

Hello PMS!


När jag vaknade idag verkade allt ok. Jag var glad, endast lite trött och lite ont i huvudet. Huvudvärken blev mer och mer påtaglig, och helt plötsligt kände jag mig stressad, irriterad och nästan svettig. Jaha, det var bara att säga HELLO PMS!
Varje gång är det samma sak. Till exempel, om jag har en plan för dagen, något jag måste göra, så MÅSTE det göras på mitt sätt, och helst på en gång. Stöter jag på några "motgångar" (läs, Niclas sitter och slevar i sig frukost framför tv'n i stället för att göra sig i klar för det JAG har bestämt att vi ska göra) så blir jag så irriterad att jag liksom vill krypa ur mitt eget skinn!
För att inte tala om kläder. Inga kläder passar. Allt klias, sticks, sitter för tight osv.
Med andra ord - INGENTING är bra. Ingen förstår mig och alla (utom jag) är störda i huvudet.

Varje månad är samma sak. En dag, varje månad blir jag ett PMS-monster.
Idag är den dagen, och idag ska jag åka till pappa. WHY??!! Idag av alla dagar.
Jag har redan bett om ursäkt i förväg till Niclas, för jag vet att jag kommer att vara en jobbig flickvän idag.

Nu tar jag ett djupt andetag och kliver försiktigt ut och möter världen.






Crazy!!



Det är helt insane med folk på jobbet ikväll! Mycket att göra hela tiden och kvällen går ganska snabbt.
Så snabbt att jag måste tillbaka NU!

Slutkörd!


Fy faaaan vilket jobbigt pass! Jobbigt men så otroligt skönt just nu!

ELIN!!!! TUUUUUSEN TACK!!!
Du är en pärla!!! Fattar inte varför den inte ligger under Greys anatomy S05??? Oh well, nu laddas det för fullt!! Wiihoooo!!!

Hur...ska...jag...orka?


Jag sov så fruktansvärt dåligt inatt. Niclas blev lite dålig inatt och Tindra hoppade ner från sängen 2 gånger och skällde. Ingen vidare natt med ord.

Nu har jag laddat med en omelett och lite kaffe, och ska trotsa min trötthet (och huvudvärk) och gå ner och pumpa i 45 minuter till bästa Tom Lax på Helex!

Det första jag gjorde när jag startade upp datorn idag var att gå in och leta efter nyaste Greys, men det fanns inte att ladda ner!!! WTF??!!! Hoppas det kommer under dagen!!

Resten av dagen kommer att vara lugn, jag ska lämna tillbaka tröjorna på HM och sen bara softa innan jobbet. Jag jobbar heeela helgen......

Återkommer.

Smygtitt!


Ikväll - i USA - händer detta!

Woohoooo!! :-)

Nu är det klippt!


Jag är jättenöjd med håret! Det känns superfräsht, sist jag klippte mig var INNAN jag åkte till USA i juni, så det var verkligen dags!
Självklart gick jag det obligatoriska svängen på stan också (det är ju löning!!) och jag köpte två tröjor från HM. Jag har inte provat dom än, så dom kanske åker tillbaka till butiken imorgon! :-)
Planen var dock inte att köpa tröjor, planen var att köpa träningsbyxor - men jag hittade inga. Jag provade två på Stadium men dom var inte riktigt vad jag är ute efter...
The search for the perfect workout pants continues....

Idag ska mamma komma hit och fika när hon har slutat för dagen, jag ska inte bjuda på något spektakulärt, det blir köpta Daimcookies och kaffe. Det var länge sedan jag bakade något gott nu, det beror ju på mitt försök att sluta äta socker och sån skit. Haha, det funkar faktiskt jättebra måste jag säga. Visst äter jag socker, men inte alls i samma mängd förut.
Det märks. Det i kombination med att träningen går så bra nu, gör att jag känner mig väldigt till freds med mig själv just nu. Det är en härlig känsla!!

NU ska jag kolla på Oprah och invänta mamma! :-)

Uppe med tuppen.


Imorse vaknade jag runt halv sju, jag vände mig i sängen och såg att Niclas låg vaken redan och plötsligt blev jag klarvaken! Det vara bara bra, jag hade bokat tvättstugan klockan sju i morse (varför???), så det var ju skönt att det gick bra att vakna i tid.

Det ser ut att bli ännu en vacker dag, och jag har lite roliga saker planerade! Först ska jag tvätta färdigt, är väl klar runt 10-11 nångång, sen ska jag klippa mig kl 12 (äntligen!!!), sen ska jag kolla på nya träningskläder och sen ska jag köpa med mig en god sallad från Coffee house på vägen hem.

Det ska bli så sköönt att fixa frillan idag! Dock hade jag ju hemskt gärna färgat det också, men jag har inte lust att betala så mkt pengar just nu, jag avvaktar lite och se hur ekonomin ser ut i mitten av månaden så kanske jag har råd att göra det ändå. Jag vill verkligen göra det hos frisören, jag har ju som jag har skrivit tidigare en toning hemma, men jag orkar verkligen inte göra det själv, plus att det alltid blir mycket bättre hos
Anna ! Men då kostar det ju också.....buuhuuu!!!

Sen ikväll ska jag, Niclas, Jessica och eventuellt M på Norra Brunn på Casinot, det ska bli skoj! Lennie Norman är det stora dragplåstret, han är väl ingen favorit hos mig egentligen, men det blir nog jätteroligt ändå! :-)

NU måste jag köra laddning nummer 2 i tvättstugan!!

Del 3


Detta är de sista bilderna för idag, jag lovar! :-)


Jag tog mig en sväng på stan idag ändå, och kom hem med denna lilla svarta ask!


Ett mini-hjärta från Efva Attling! Ännu ett Attlinghalsband till samlingen!


Tindra har sovit hela eftermiddagen, nu är hon lite alert märker jag!


Halsbandet köpte jag med ett presentkort som jag fick av mamma på min 30-årsdag i april. Kul med en liten present till sig själv så här dagen före lön och allt! :-)

NU, mer softning!

Del 2


Här kommer lite fler bilder:


Tindra hittade sin favvo-boll, så då var det inte mkt snack om saken, UT i skogen skulle vi!
(med bollen så klart!)


Tindra hittade en liten plats i solen, och där satt vi en liten stund..


Vi hittade svampar...


...och bär...


..och lekte så klart med BOLLEN!


Tindra gör "konster" för att få sin boll!


Tindra och hennes bästa ägodel!


Nu är vi hemma och ska bara ta det lugnt för resten av eftermiddagen!
Jag ska fika mitt favvo-mellis! Turkisk yoghurt, honung och nötter!

Del 1


Här kommer lite (töntiga, jag VET) bilder:


Nytränad! Svettig och med tungan rätt i mun!


Dags för lite snabba kolhydrater!


En shake med mjölk, banan och fiberhavregryn!


Smakar faktiskt helt ok!


Under tiden ligger Tindra på favvostället i soffan och tittar ut på världen utanför..


Vi ska snart gå ut igen!




Alleman ut!


NU beger jag mig ut på dagens första promenad! Har en känsla av att jag kommer att vilja vara ute mycket idag! Under tiden så laddar jag mitt kamerabatteri, för jag tänkte använda kameran flitigt idag, och göra en liten fotodagbok som Niclas (och alla andra som läser) kan få se senare idag! Haha! I brist på annat (och i brist på shoppingpengar, hehe).

See ya!

Godmorgon SOLEN!


Jag ligger fortfarande i sängen och myser med Tindra. Datorn blev kvar i sovrummet efter att jag hade tittat på G.G inatt.
P3 skränar på radion och kaffet är snart färdigbryggt. Jag älskar doften av nybryggdt kaffe! Det känns så "mormor" liksom. Det luktade alltid nybryggt kaffe hos henne!

Idag är jag ledig, och det är ännu en vacker höstdag! Jag ska snart kliva upp och dricka en kopp kaffe och gå ut med Tindra. Det blir nog bara en liten promenad nu på morgonen, jag sparar långpromenaden till mitt på dagen eller i eftermiddag. Jag ska på Pump kl 11:45, efter det äter jag lunch och sen går vi ut i skogen precis som igår.

Annars då? Jag är ju i stort sett PANK, så vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte, vara hemma bara antar jag. Något som jag MÅSTE göra är att bita i ett surt äpple och ringa ett samtal. Jag orkar egentligen inte, men det är liksom min plikt som vuxen dotter....

Återkommer senare!

Onsdagslängtan...

Idag tittade jag på nyaste avsnittet av den här serien:


The Hills

Inatt när jag kommer hem ska jag se nyaste avsnittet av den här serien:


Gossip girl

Imorgon ska jag titta på det nyaste avsnittet av den här serien:


90210

Och på FREDAG - äntligen - *trumvirvel*:


Greys anatomy


Jag är en serie-junkie!!



På jobbet!


Grymt skön träning tidigare! Jag kände mig stark och musiken var jättebra!! Aldrig har det varit så lätt att göra armhävningar (på knäna)!
Musiken är sååå viktig för att få en att orka, och idag var det verkligen GRYMT bra musik! Mer sånt tack!

Nu ska jag återgå till jobbet, återkommer nog senare!
Kramis!

Träning!


Strax ska jag gå iväg och träna lite Core! Det blir en kort träning idag, core är bara 30 minuter, men JOBBIGA 30 minuter! Jag och Tindris var på en promis i skogen förut och det var hur underbart som helst! Jag älskar vackra höstdagar som denna!!

NU går jag och pressar magmusklerna lite!

Om jag hade pengar....



..så skulle dessa snygga pryda mina fötter på gymmet i höst!
Finns här!

Mysig start!

 
Niclas åkte iväg norrut i morse och kommer tillbaka på torsdag, och innan han åkte så fixade han kaffe åt mig! Så gott och härligt att han har "lärt" sig det nu! Haha! Kaffe är ju absolut inget besvärligt eller jobbigt att göra, men det kändes som en liten mini-lyx att han gjorde det åt mig! Nu sitter jag och dricker mitt goda kaffe med en liten skvätt grädde i och lyssnar på Morgonpasset i P3. Jag ska snart klä på mig och gå ut med Tindra på en skogspromenad, och sen ska jag på Core och efter det är det jobb för resten av dagen!

Detta blir en bra dag, I can feel it!

Nu är det inte långt kvar till löning heller.....den får gärna komma NU!

Träningsplaner.


Nu har jag suttit och fyllt i träningspass i min kalender för den närmaste månaden! Vi snackar minst 3 dagar i veckan, och då är det främst Pump mån, ons och fredag. Jag älskar lunchpassen nämligen! 3 ggr i veckan är inte för mycket och inte för lite. Sen kan jag säkert klämma in några core-pass utöver dessa också. I och med detta planerande så ska jag också börja äta lite mer "normalt". Lite mer balanserat och lite mer "snällt" mot mig själv.
Detta SKA jag klara av!
:-)

Va? Måndag? Redan??!


Ååh vad helgen gick fort! Speciellt gårdagen. Jag tror att jag låg ner 75% av dagen igår, i soffan och i sängen. Jag var sååå trött, och vips försvann den dagen.

Nu sitter jag och försöker intala mig själv att det faktiskt kommer att bli en bra dag, trots att det är måndag och trots att jag måste gå till jobbet, och NU måste jag verkligen bege mig mot toa/badrum/garderob och sätta lite fart!!

Ha en skön måndag!

Söndag...sööööndag.


Ja vad säger man? Man är ju ingen ungdom längre, hahaha! Tack gode gud att det "bara" är en hund vi har i detta hushåll, och inga barn! Haha! Jag är lite bakis idag. Jag och Niclas har haft ett Idol-maraton och ätit chips och rester från igår, och nu, NU när klockan snart är tre ska vi ta och gå ut. Lugn i bussen, Tindra HAR varit ute en gång idag, och även hon har haft en skön dag i soffan.

Solen skiner ute och det GÅR inte att bara vara inne en dag som denna, bakis eller inte. Så, på med skorna, skit i bakissvettningarna och bit ihop! :-)


Jag och Jessica igår - efter X antal glas vin!


Lördagsmys!


Idag blir en härlig dag, I can feel it!!
Strålande sol, värme och trevliga planer inför kvällen! I afton blir det parmiddag hos familjen Jonsson/Solberger! Vi ska bjuda Jessica och hennes Macke på middag! I och för sig kommer jag inte njuta av det fina vädret så mycket, eftersom jag har en del att fixa med här hemma innan kvällen!
Strax ska jag gå en sväng på stan, Niclas ska klippa sig och jag ska kolla runt lite! :-)

Återkommer senare!

Åh! Jag vill haaa!!


Jag har kikat på den här sidan lite till och från, men aldrig kommit till skott och beställt nåt! Dom har sååå fina smycken och jag skulle så gääärna vilja ha ett halsband eller armband härifrån! :-)

Lockar.


Jag hade lite tråkigt nyss, så jag bestämde mig för att locka håret!


Före


Efter!

Ja, det var fredagskvällens nöje! Haha! :-)

Lite bilder...


Jag fotade lite med mobilen idag, men hälften av bilderna blev fan suddiga!! Värdo!


Niclas äter köttbullar på IKEA!

Jag ser sjukt trött ut på ögonen..

Vi delade på en chokladboll! Sjukt gott!


Ok, var jag FULL när jag knäppte denna suddiga bild eller??!?!


Tindra, söt som alltid!

Nu ska vi äta middag här, något konstigt blir det.
Jag provade ett nytt recept idag, och det ser väldigt suspekt ut... :-(



Satan i gatan!


Jag tror aldrig att jag har tagit ut mig så mkt som jag gjorde nyss på pumpen! Shiiit alltså! Detta kanske låter konstigt, men man blir ju faktiskt extra peppad och motiverad av att ha en grymt bra instruktör framför sig som får en att orka låtarna i genom! Tom Lax var det idag, och han är grymt bra!!

Nu ska jag dricka upp min Gainomax och hoppa in i duschen! Klockan 14 ska jag träffa Niclas på Ikea! Wihoo!!
See ya!

Äntligen freeeedaaaag!!


Åh så härligt det känns att kliva upp till en helt ledig dag! En fredag dessutom!! Jag sitter i träningskläder och äter en väldigt enkel omelett och dricker en liten kopp kaffe. Strax ska jag gå ut med Tindra och sen ska jag gå på pump! Jag är laddad så in i helvete! Idag ska jag utmana mig lite extra och lägga på lite mer vikt då jag kör bröst och armar. Idag  - och framför allt imorgon - ska det kännas att jag har tränat!

Resten av dagen är ett blankt blad. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, förutom att åka på Ica och handla hem lite saker till helgen. Det lär väl sluta med att jag är hemma och småstädar, haha! Men då har jag ju valt det också, då kan jag inte gnälla över att allt jag gör när jag är ledig är att "ta hand om hemmet".

Lönen skulle gärna få komma idag tycker jag...hur många håller med?? :-)

NU börjar min fredag!

Hår-drömmar!


Jag längtar och längtar tills jag har fått ut längden på mitt hår!
Jag HATAR mitt hår just nu, det är i det värsta utväxtstadiet, både färg och längdmässigt. BLÄ!! Om en vecka har jag klipptid, och det ska bli så skööönt att få fräsha upp det lite, dock skulle jag gärna vilja göra mer än att bara klippa, men att lägga 1400-1500 spänn på klipp och färg är INTE aktuellt just nu. Jag har en toning som står och dammar hemma i badrummet, som jag måste ta och använda snart!!!
Tänk om man kunde få vara så här fin i håret!!



Sååå snyggt hår tycker jag!


Jag välkomnar dig, bubbliga mage!


Torsdag = pannkaka och ärtsoppa. Så klart, att jag inte tänkte på det igår.
Jag åt så klart lunchen på jobbet eftersom jag inte hade någon egen mat med mig, så nu vet jag vad som väntar mig i eftermiddag. Bubblig och uppsvälld mage.
Men va fan, det var GOTT!

Härliga torsdag!


Jag är på jobbet och det är härligt! Varför? Jo, för att efter idag har jag långhelg! Jag är ledig fre-sön!! Egentligen skulle jag jobba imorgon också, men jag har så många semesterdagar kvar, så jag lyxade till det med en liten semesterdag imorgon! :-)

Jag har ingen träningsvärk alls idag, vilket känns lite skumt. Då känns det ju som att jag inte alls tränade igår ju! Dagen plan var ju att träna ben med Niclas ikväll, men jag ska på pump imorgon, och då vet jag att jag kommer få en rejäl genomkörare, så jag skippar träningen ikväll. Eller, jag kanske följer med och springer lite, vi får se.

NU ska jag kolla lite på Oprah under resterande rast!
Hörs sen!


Snart dags...


...att sova känner jag.
Träningen gick bra tyckte Niclas, jag tycker i ärlighetens namn inte om att vara i gymmet, jag föredrar ju som bekant bodypump, bodystep, core och aerobic. Dock så tror jag på omväxling, så jag ska inte totaldissa gymmet än. Jag måste ge det en chans, eller hur? 
Jag blev inte ens svettig idag. Då sa Niclas att jag inte har tagit ut mig ordentligt, men det gjorde jag ju, men man sitter ju liksom inte och flåsar direkt! :-)
Det känns i armarna redan nu att jag kommer att ha ont imorgon. Det får jag ta. Imorgon kör vi ben!

NU tv (eller dator-tv).
God natt!

Mot GYMMET!!


Hej och hå!
Gymma nu?
Klockan är fan åtta!!
Oh well, vad gör man inte?
Man måste ju vara ute i god tid för "Beach 2009"!

Laddar!


Nu har jag ätit en banan. Den första bananen på över en månad!
Jag ska träna ikväll så jag laddar med kolhydrater, haha!

Jobbet går fint, det är ganska lite att göra så jag har en ganska soft dag! Det är bra det, då har jag inget att skylla på när jag och Niclas ska träna ikväll.
Vi har tränat ihop en gång tidigare, och då hade jag träningsvärk i 5 dagar tror jag. Vi ska köra biceps, triceps, bröst, axlar och mage idag! Imorgon blir det ben, och på fredag pump - och i helgen vilar jag! Det låter väl som en bra plan?

NU är rasten snart slut, måste gå och göra nummer ett. :-)

Dagen:


Jobba, äta, träna, sova!

God natt!



Idag har dagen inte varit lika fartfylld. Jag har jobbat, och efter jobbet har jag varit så pass seg att jag inte har orkat göra annat än att titta på Gossip girl och The Hills på datorn.
Typiskt det där, när jag jobbar dag har jag ingen energi, varken före eller efter jobbet. Imorgon ska i alla fall jag och Niclas träna ihop - i GYMMET! Jag gillar inte gymmet, men med en P.T som Nick ska det nog bli kul! :-)

NU är det en dusch, ett avsnitt av One tree hill och sen GOD NATT som gäller!

Idag - jobb.


Jag sitter här med den godaste omelett jag nånsin har gjort! Ojojoj!
2 ägg, en skvätt grädde, en liten bit finhackad lök, 1 tomat i små bitar, 3 skivor kalkon i små bitar, lite mozarella och basilika! Mmmm... Jättegott!!

Jag är lite mör i kroppen idag, men inte så farligt som jag trodde ändå! Ikväll kanske det blir lite gym med Niclas, jag tror inte jag hinner gå på något pass eftersom jag inte kommer att vara hemma förrän strax innan sju, och vill ju äta middag innan.

Nu måste jag äta upp denna goda frulle, sen fixa till mig lite och bege mig till jobbet!
Ha en bra dag!!

Fantastiskt!!


Gud vilket OTROLIGT, UNDERBART, ROLIGT pass! Detta aerobic dance-pass är det BÄSTA jag har varit på! Skitbra musik och skitbra steg! Shit va snygga vi var, alla som var där och svettades!!
Coren var också bra, tycker dock att Malin som har passet borde byta ut musiken snart, hon har haft samma cd i 2 år tror jag!

Nu är jag hemma, ingen mer träning för idag, haha, bara en promenad med Tindra och sen ska jag duscha, tända ljus, dricka lite thé och kolla på "The devil wears Prada" som jag laddade ner nyss.

För övrigt så har jag hamnat i ytterligare ett serie-träsk, nämligen One tree hill. Jag har aldrig riktigt följt serien, men fick för mig att ladda hem hela säsong 3 idag. Det två första har jag aningen koll på, så jag börjar från trean. Alltid bra att ha en serie att kolla på om det inte finns nåt annat! Det är alltid så himla mysig musik i varje avsnitt!

NU måste jag gå ut med Tindra (som springer omkring med mina trosor i munnen - niiiice)!!

Mmm...morotskaka..


Japp. Det är sant. Jag har fikat en morotskaka och en latte idag.
Eftersom jag sprang imorse, pumpade på förmiddagen och nu strax ska iväg på Aerobic dance följt av Core, så tyckte jag att jag förtjänade det! :-)

Lagat mat har jag också gjort - 
detta!
Dock skippade jag paprika, och använde mig av soltorkade tomater i stället. Det blev jättegott!!

NU ska jag fixa lite innan jag går ner till Helex igen!

Mmm...gainomax...


Shit vilken genomkörare!!
Pump får en verkligen att känna att man lever - speciellt om man inte har tränat på 1 1/2 vecka!
Nu sitter jag och sippar på en Gainomax med vaniljsmak (med is i ett glas, och sugrör givetvis), och är allmänt skakis i armarna speciellt. Men, det känns bra. Det känns SKÖNT!
Måndagar är ju den klassiska "börja-sitt-nya-liv-dagen". Jag ska inte börja ett nytt liv (igen), jag ska fortsätta leva det liv jag lever, bara förbättra det lite grann!

Tänk om jag skulle orka göra detta till en vana, att kliva upp, ta med Tindra ut tidigt på morgonen och SPRINGA! Det vore ju fantastiskt! Men jag känner mig själv....hahahaha! Jag? Springa?
Well, you never know!


Temadag - träning!


Detta kommer att få vissa att ramla av stolen. Jag var nyss ute och SPRANG i skogen! Joggade ett varv runt ryggis! Och nu ska jag äta en omelett och sen gå på PUMP!!

Hello?! Vad hände?!
:-)

Önsketänkande.


Tänk om jag kunde skriva PRECIS det jag ville i den här bloggen.
Det är ju min blogg, så i och för sig så skulle jag kunna det, men OM jag skulle göra det så skulle jag förmodligen behöva flytta från stan, haha! Nä, det är inte så illa :-)

Vissa saker skulle jag aldrig skriva om här, vissa saker är alldeles för privata, men ibland vill man ju liksom skriva av sig och även få lite feedback, tips och råd.
Det är kanske dags att skaffa en dagbok, där jag kan skriva mina innersta, djupaste tankar och funderingar.  Antingen blir det en dagbok, eller så måste jag ta tag i det som är jobbigt på riktigt, men jag är inte riktigt sugen på det känner jag. Jag vet inte vart jag skulle börja ändå.

Jag pratade med Niclas precis, han är verkligen den som jag kan prata med om allt - gud vad han får stå ut med mitt prat ibland! Du är guld värd Hjärtat mitt!!

Hemmakväll, högst troligt.


Hemma nu.
Jag hämtade Tindra och åkte sen till Birsta. Lallade runt där en stund och FYNDADE på Indiska. Detta är faktiskt ganska kul, för i vintras köpte jag en topp på Indiska, en puderrosa kortärmad topp med lite puffärm. Jag gillar den jättemycket och ångrar att jag inte köpte en till i grått eller svart på en gång. PRECIS detta gick jag och funderade på när jag kom in på Indiska, och vad händer? Jag hittar en stång där allt kostar 30 spänn, och där hänger en exakt sån topp i grått!!! Hello!! Jag tänkte inte ens utan tog den direkt, tillsammans med en tröja från en stång där allt kostade 50 spänn, och den tröjan var exakt samma bleka puderrosa som den första toppen! LOVELY!
80 spänn well spent! Det kanske kommer en bild senare!

Angående mina planer på söndagsfylla. Nja. Just nu känns soffan väldigt lockande, plus att Tindra är väldigt mysig. Jag vill inte lämna henne hemma ikväll och jag vill inte vara bakis i morgon, så jag antar att jag skiter i söndagsfyllan helt enkelt.

Och angående mina Bodystep och core-planer så skippar jag dom också. Jag har haft ont i huvudet hela dagen och känner mig inte alls sugen. Imorgon däremot blir det aerobic och core! Det är så jäkla roligt och det vill jag inte missa när jag för en gångs skull är ledig på en måndagkväll! :-)

NU ska jag koka lite thé och sätta på mig mysbrallor! Soffan here I come!!

Hello Söndag!!


Hela veckan har jag längtat till idag! En helt ledig söndag! Jag har hela dagen till mitt förfogande, och jag kan göra precis vad jag vill! Söndagar är speciella på något sätt, det känns som att det är helt ok att inte göra något alls om man så vill det.
Jag planerar att göra följade idag:
* dricka upp kaffet och åka eller promenera till mamma för att hämta Tindra
* kanske sortera lite i iTunes
* kanske sortera lite i mina bilder på datorn
* kanske åka till Birsta (när jag var liten var Birsta den ultimata "söndagsutflykten"
* handla på Ica Maxi
* kanske gå på Bodystep och core
* kanske tvätta lite
* kanske fixa en "söndagsfylla"

Som sagt, det enda som jag SKA göra är att hämta Tindra, sen får jag se hur resten av dagen blir. Niclas åkte till Umeå i morse, och det känns ganska skönt att ha en dag för mig själv. Sånt är viktigt och sånt är LYX ibland, no offense Nicklish, men jag behöver min lilla egentid ibland :-)

Jag återkommer med all säkerhet under dagens lopp!
Tjing!

Klänningar!!!


Jag ÄLSKAR klänningar!!! Jag skulle gärna klicka hem dessa från Forever21:




Den sista här, den gråa med pajetter,
påminner ju väldigt mycket om
denna som hänger hemma i min garderob,
köpt i juni, fortfarande oanvänd!

Hm, kanske ska ta och använda denna snart? :-)

Festa imorgon?? Inte omöjligt!


Ska man ta sig en liten söndagsfylla imorgon kanske?
Jag är ju ledig.
Jag har ju sprit.
Jag har ju till och med en klänning!

Just nu känns det som en grymt bra idé, fråga mig igen imorgon vid 17-18 snåret, om jag då tycker att det är en lika bra idé! :-)
"Förr i tiden", nu snackar jag 4-5 år sedan, var söndagsfyllan nästan obligatorisk om jag var ledig en söndag. Nu händer det alldeles för sällan. Till och med lördagsfyllor händer alldeles för sällan.

Så, det kanse är dags?! :-)


Aningen MÄTT!


Mamma bjöd på "mammamat", det vill säga mat som jag aldrig skulle laga. Idag var mammamaten skinkstek, kokt potatis, kokta morötter och gräddsås. Hur jäkla gott som helst!! Efterrätt: hallonpaj, eller tänk er en "hallongrotta", alltså en sån där liten småkaka, fast i en stor pajform i stället! Sååå gott! Givetvis kaffe och vaniljsås också! :-)
Så, aningen mätt med andra ord.

Lite ångest över svullandet.
Lite ont i huvudet.
Mycket bra sällskap på jobbet ikväll!
:-)

Aningen bättre.


Har nu varit på stan och stillat ett litet shoppingsug. 2 toppar från HM blev det, en lila och en grå. 69,50 styck. I love HM.

Nu ska jag och Niclas snart åka till min mamma och äta middag, sen ska jag jobba igen.
Jag är fortfarande lite off.
Lite irriterad.
Lite trött.

Märks det på "tonen" kanske?

Aningen off.


Jag vaknade idag och var aningens trött.
Lite ont i huvudet.
Lite irriterad.
Lite gasig.
Lite ledsen.
Lite sugen på nåt gott.

Joråsåatt.

Nu räcker det!



Godis igår, godis idag.
Enough is enough!
Jag har fått en finne på hakan!

Mittbena?


Mittbena.
Funkar det?
Yes? No?

Don't mess with me (or my dog)!


Hemma i Sundsvall nu.
Följande utspelade sig för ca 30 minuter sedan på Sporthallsbron:
 
Jag är ute och går med Tindra. Vi ser en man komma emot oss (man och man, ålder ca 65-70, alltså gubbe), men det är inget jag eller Tindra bryr oss om. Tindra stannar till för att nosa på en stolpe, varpå gubben saktar in. Tindra märker detta och tittar på honom, ganska nyfiket. Då böjer sig gubben över Tindra och säger "nämen hej påre", och Tindra börjar tokskälla. Detta har hänt 1000 ggr förut, och i vanliga fall så har jag rytit "tyst" till Tindra och gått därifrån, men jag är så LESS på att folk - och speciellt GUBBAR - gör så där. Dom ställer sig jättenära henne och liksom böjer sig över henne, inte konstigt att Tindra känner sig hotad och börjar skälla. Hon känner ju inte den där gubben, och har ingen aning om vad hans intentioner är.
Idag väljer jag att inte "hålla käften".

Jag - Du kan inte bara gå fram till en liten hund så där, alla hundar gillar inte det!
Gubben - Håhåhå, det där var en kaxig liten vovve du har!
Jag - Hon gillar inte att du gör så där (nu står han på huk framför Tindra som skäller)
Gubben - Nähää, jag är van sonens Grand Danois jag, då är det inga problem minsann!
Jag  - Nä men det är dom det (vid det här laget inser jag att jag nog är ganska otrevlig och börjar ångra att jag sa nåt).
Gubben - Ok, men URSÄKTA då fröken.


Vi går därifrån. Mitt hjärta bankar och jag darrar av adrenalin. Detta är nåt som jag har längtat efter att få göra så länge! Folk (gubbar oftast) fattar liksom inte att det bara är att gå fram till en hund så där. Långt ifrån alla hundar är ok med det, liten som stor. Jag vet inte om det beror på att hon är så liten och söt (hon är ju verkligen hur söt som helst) och då kanske man tror att man kan göra vad som helst, och att hon inte kommer att reagera. Jag lovar att samma gubbe säkert inte skulle böja sig fram mot en Pitbull eller Schäfer. Överhuvudtaget så ska man väl inte bara gå fram till en hund som man inte känner och liksom tro att hunden tycker att det är ok? Jag kanske överreagerar, men det borde finnas någon slags vett och etikett i det här området tycker jag.

Jag kunde kanske ha haft en lite trevligare ton, men å andra sidan så bryr jag mig inte. Jag fick ventilera, en okunnig gubbe fick tyvärr ta smällen, men vad gör det om 100 år?


Jag är kräsen (och lite less).


Nu har jag kommit hem från stan. Jag gick omkring i olika affärer, provade lite kläder, luktade på lite parfymer och köpte världens godaste Irish latte! Ååh jag skulle kunna leva på den där latten alltså....mmm....jag svepte den på 2 minuter ungefär! :-)
Jag köpte inget, det var inte planen heller, jag ville bara komma ut och röra på mig lite och se lite folk, dock hittade jag en hel del bra och billiga plagg på HM som jag nog kommer att köpa i omgångar hemma.
Innan jag gick hem så köpte jag med mig en kycklingsallad från Sandys, och även idag är jag besviken. Fasen vilken tråkig sallad alltså. Jag valde en sallad utan pasta, så det blev liksom en himla massa sallad och väldigt lite kyckling. Jag har blivit väldigt kräsen på sista tiden har jag märkt. Men jag tänker så här: ska jag lägga 65 spänn på en sallad med lite kyckling så ska den fan vara god också ju! Fine, den var inte äcklig, men lite mer hade jag nog förväntat mig. Samma sak som med den där kakan som jag köpte igår, med den handlade det inte om pengarna, utan mer att den är onyttig, och ska jag äta sötsaker så där, så ska det fan vara GOTT! Det ska vara värt det!
Åh va jag är störd egentligen!! Jag fattar inte varför??!! Jag börjar bli less på den här kampen jag har med mig själv dagligen, det är verkligen som att jag har en djävul på ena axeln och en ängel på andra axeln, som konstant tjafsar med varandra.
Varför kan jag inte bara slappna av?

Det enda (och det är faktiskt en jättebra sak) jag gillar med den här Low-carbdieten är att jag mår jättebra rent fysiskt. Jag är pigg, har bra med energi och jag har inga problem som helst med magen - och det var ju det som var meningen - så jag antar att jag inte ska klaga. Jag mår bra, och det är det viktigaste! :-)

NU ska jag dricka thé och äta lite mörk choklad!

Dagens plan!


* Gå ut med Tindra i minst 30 minuter
* Äta frulle
* Gå ner till stan och kolla lite
* Gå hem
* Kolla på Oprah
* Invänta Niclas
* Äta pizza (ooops) till middag
* Åka till Sundsvall
* Blogga lite emellan alla dessa aktiviteter

Förra året skrev jag detta långa inlägg.

Just ja! Utmaningen!


Jag har blivit utmanad av Lainen och jag ska göra mitt bästa! :-)

5 platser där jag har bott

* Granloholm, Sundsvall
* Bredsand, Sundsvall
* East Brunswick, New Jersey
* Larchmont, New York
* Olika lägenheter i centrala Sundsvall

5 jobb som jag har haft

* jobbat på kemtvätt
* barnflicka
* bartender
* telefonförsäljare
* receptionist

5 saker i min handväska

* korthållare
* telefon
* nycklar
* Rosebud lipbalm
* 2-3 läppglans

5 saker i min frys

* is
* kyckling
* hallon
* örter
* köttbullar

5 saker i min bil

* kvitton och skräp
* lurvig sittdyna till Tindra
* blå IKEA-påse med kläder
* grus
* våtservetter

Är detta ett skämt?!


Efter min "värdelösa" lunch så gick jag på Ica för att köpa lite kaffepulver och thé, och unnade mig själv även en liten Daimcookie. Jag har hafe ett extremt sug efter kanelbullar i 2 dagar nu, men jag är väldigt picky när det gäller sånt, dom MÅSTE ha generöst med "kanelklegg" (helst ska det vara en Cinnamonroll americana-style), och eftersom jag inte vågade riskera att bli besviken så köpte jag en Daimcookie i stället.
Gissa vad som hände? Jag blev besviken. Det kändes som kakan hade allt - utom socker!! Inge söt alls!! Bara konstig i smaken på nåt äckligt sätt. Men jag åt ju så klart upp den ändå. Fuck fuck fuck!!
Vad less jag blir när jag UNNAR mig saker som jag inte annars vill/ska äta, och så blir jag BESVIKEN!!



Så här ser den perfekta kanelbullen ut. Den kommer härifrån!
Hjärtattack waiting to happen!


Sol i Umeå.


Jag har nyss ätit en ganska äcklig lunch tyvärr. Omeletten blev inge bra, laxen från igår som jag värmde i micron blev som gummi, och Keso med feta och oliv lät som en bra idé igår, men det var fan inge gott. Blä.
Så nu sitter jag här och är lite irriterad på att jag åt en sån värdelös lunch. Jag anar även lite huvudvärk, det kan ju bero på att jag MÅSTE ha kaffe och Niclas har inget kaffe!!!! Jag måste nog gå ner till Ica och handla nåt, det här håller inte!!

Tindra ligger och sover på sängen, vi har varit ute på en skogspromenad och det var jättehärligt väder!

NU måste jag skynda mig iväg om jag ska hinna hem till Oprah kl 13:40! :-)

Tell me you love me.


Nu ska jag berätta om en serie som jag började titta på av en slump för ett par veckor sedan. Jag läste en liten artikel om den i en tidning och jag antar att det som fick mig intresserad var att det tydligen skulle vara väldigt mycket sex i serien och att den var väldigt omtalad i USA. Så jag laddade hem hela första säsongen och har sett alla avsnitt och jag är frälst.

Serien jag talar om heter "Tell me you love me" och sänds på SVT1 på onsdagar (alltså ikväll) och dom är redan inne på tredje avsnittet. Jag hade ingen aning om detta!
Hur som helst, anledningen att jag älskar den här serien är att den är så äkta. Den är så rå och äkta. Den är så långt i från Gossip girl, The Hills eller Desperate housewives man kan komma. Det jag gillar med dom serierna är att det är så långt i från mitt eget liv, det är så orealistigt och glamoröst - det skulle aldrig kunna vara jag eller mina kompisar heller för den delen. Inte ens land eller stad är rätt.
"Tell me you love me" handlar om fyra par som alla har olika problem i deras relationer. Ett par försöker desperat bli med barn, ett par ska gifta sig men bråkar hela tiden och "löser" sina problem med sex, ett par har barn och har aldrig sex med varandra, och ett par är ett äldre par som har en otroligt stark relation - säkert den bästa av dom alla.
Nu vill jag inte berätta mer om själva handlingen, eftersom det kanske finns någon som tittar på den här serien och då vill jag ju inte avslöja vad som händer, men denna serie har jag verkligen fastnat för och den har verkligen berört mig. Den har inte det där snygga, sexiga, rika och glamorösa som "alla andra" serier har, utan ett mycket större djup än så.
Jag hoppas verkligen att det kommer en andra säsong, för igår i bilen upp till Umeå kom jag på mig själv med att tänka på serien och undra hur det gick sen, för sista avsnittet var verkligen gripande, jag grät till och med!

Så, om ni vill se en bra och lite annorlunda serie så titta på Tell me you love me klockan 22 ikväll på SVT1!













 


Mys i Umeå!


Vi kom fram till Umeå vid 17 idag ungefär. Jag lagade middag, vilket inte var lätt, eftersom Niclas kyl och frys praktiskt taget är helt tomma, men jag lyckades få ihop lite lax, broccoli och ris. :-)
Efter middagen åkte vi och handlade lite och nu har vi en myskväll med brieost och ölkorv i soffan framför "About a boy" på trean.

Imorgon ska jag tipsa om en serie som visas på SVT1 på onsdagar!
NU är reklamen snart slut, tack och godnatt!

Serie-tönt!


God morgon.
Jag hade hoppats på en "godare" morgon, men jag måste ha vaknat på fel sida idag. Fy vilken huvudvärk jag har!! Jag skulle vilja stanna i sängen, dra täcket över mig och bara ligga där resten av dagen. Usch, jag HATAR när dagen börjar så här, speciellt när man har massa bra saker planerade - typ träning och långpromenader.

Jag gör så här: jag tar med mig kaffekoppen till soffan, bäddar ner mig där och tittar på "90210" som jag laddade hem igår! Nya Bevvan alltså! :-)
Sen fortsätter jag med ett nytt avsnitt av Gossip girl, och sen, ja sen är det nog dags att packa väskan och åka till Umeå!!

Bu!


Blä va dåligt av mig att inte gå och träna ikväll, men jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag föredrar morgon/förmiddagsträning! Jag kommer att gå på core imorgon på dagen i stället, det passar mig mycket bättre!

Kvällen har varit lugn, jag och Niclas har suttit med varsinn dator i soffan framför "Kristallen" på Femman, han har jobbat och jag har surfat runt lite som vanligt. En ganska stillsam kväll med andra ord!
Just nu håller jag på att  koka lite ägg som "kvällsfika". Jag ska piffa upp dom med lite räkor och majo, tyvärr ingen aioli - buhuu...

Imorgon ser dagen ut ungefär så här:
* Kliva upp vid 9:30 och äta en bra frulle.
* Gå på en långpromenad med Tindra.
* Core 12:00
* Lunch
* Kanske en sväng på stan.
* Bil till Umeå.

Det blir en bra dag, det känner jag på mig!
Sov så gott!

Feel the love!!





Gud vad jag är kär i den här mannen!!!
Jag älskar dig Niclas!!


Tredje dagen.


I lördags var det fint väder. Igår var det fint väder. Idag är det fint väder.
Jag har jobbat alla tre dagarna - dagtid dessutom!! Men nu ska jag inte klaga, när jag går hem ikväll så dröjer det ända till fredagkväll innan jag ska tillbaka på jobbet, så det ska bli jätteskönt! Jag ska följa med Niclas till Umeå faktiskt, det ska bli trevligt och skönt med lite omväxling. Sist jag var där var i Mars, så det var ju verkligen länge sedan. Jag får hoppas på att det fina höstvädret håller i sig!

Ikväll ska jag köra ett Core-pass efter jobbet hade jag tänkt, det ska bli skönt! Det kommer att bli dåligt med träning denna vecka eftersom jag inte kommer att vara hemma så mycket, jag får ta powerwalks med Tindra i stället! :-)

Jag måste berätta om en jätteäcklig dröm som jag hade inatt! Jag drömde att jag hade tre hål i magen, tre stora hål, som det blödde ur! Inga sår liksom, utan hål som var stora som femkronor ungefär, och det forsade blod ut ur dom!! Hur obehagligt som helst!! Hoppas nu inte att detta blir en återkommande dröm, såna har jag haft tidigare. Jag hade en period då jag jämt drömde att Tindra slet sig ur kopplet och sprang omkring på gator med jättemycket trafik! Jag tappade kontrollen över henne helt enkelt. Det var jättejobbiga drömmar, för dom var så otroligt verkliga!!

NU ska jag jobba och spana efter någon som kan fixa en kopp kaffe med grädde till mig, hihi!

Jessan tipsar:





Otroligt bra film! Se den!

Vinnar-frulle!


Jag sitter med veckans godaste frukost - en omelett (utan ost) med en klick skagenröra på sidan. Så fucking gott!!!
Jag gjorde en skagenröra, eller romsås med räkor, i fredags (turkisk yogurt, majonnäs, röd lök, röd rom och räkor), och det blev ganska mycket över, så jag tänkte att jag skulle piffa upp min söndagsfrulle lite! Fantastiskt gott! :-)

Igår hyrde jag och Niclas tre filmer. Vi såg "Bucket-list" igår och ikväll ska vi se "Things we lost in the fire". Den första var jättebra, jag ger den 3,8 av 5 möjliga! :-)

NU måste jag dricka upp kaffet (I.C äntligen!!!), piffa lite och sen gå till jobbet!!

Jobb-lördag!


Jag jobbar idag, fram till 18:30. Det känns helt ok faktiskt. Men jag kanske säger annorlunda om en timme eller två.

Niclas och jag hade en jättemysig kväll igår men god mat, gott vin och en rolig film på tv! Mer sånt!! :-)

Jag återkommer lite senare, ha en skön lördag!

Lovely...



Rött vin och mörk choklad - I love it! 
Jag är vuxen nu!

Hello fredag!


Visst är det jobbigt när man har en enda sak bokad på en ledig dag, och så blir det inställd? Irriterande. Jag hade bestämt möte med en mäklare idag som skulle komma hem till mig och värdera min lägenhet (inte för att jag ska sälja utan för att jag är intresserad av hur rik jag kommer att bli när den dagen väl kommer), och så ringer hon och säger att hon har blivit sjuk och att hon inte kan komma idag. 
Jobbigt är det väl kanske inte, men jag hade planerat dagen lite efter att hon skulle komma, och nu blev det inte så.
Jaja.

På tal om min lägenhet så fick jag och Niclas ett ryck igår kväll runt halv elva. Vi möblerade om i vardagsrummet, och det blev jättebra!! Det enda som måste fixas är en antennkontakt (som jag har köpt idag redan, eftersom jag var uppe så jäkla tidigt eftersom jag trodde att mäklaren skulle komma), men frågan är om jag ska ge mig på det där med att försöka fixa ihop det där. Kanske ska jag vänta tills Niclas kommer hem, men då är jag ju utan tv hela dagen, vilket känns ganska trist. Äh, jag provar.

Men först en omelett!

Rastlös och trött.


Det kryper i mina ben. Jag känner mig nästan lite rastlös. Eller så är det bara det starka kaffet jag drack för 2 timmar sedan som fortfarande verkar i min kropp. Men jag är ju trött också, hur går detta ihop?

Jag sitter och väntar på att Niclas ska komma hem, han ville äta på O'learys ikväll. Hmm...vad ska jag äta då tro? Jag kommer att bli en sån där omständig gäst som ber om extra sallad i stället för pommes frites. Jag tror jag ska äta kyckling eller lax i alla fall. Ingen burgare här inte!

För övrigt så går dieten fortfarande jättebra! Jag märker inte av mitt svullande från Stockholmshelgen alls (vilket är bra för jag läste någonstans att "ätardagar" förstör allt och gör att man går tillbaka till ruta 1). Jag är inne på tredje veckan nu och har stannat i vikt på 56 kg vilket är helt ok! Jag är nöjd och framförallt mår jag bra! :-)

Nu ska jag lägga mig i soffan en liten stund innan Nicklish kommer!

Dagens första kaffe!


Shit, jag har inte druckit kaffe på hela dagen - och det känns! Jag har haft lite ont i huvudet typ hela dagen, så nu sitter jag här med dagens första coffee and cream...Mm....



Ordningen återställd.


Jag fick prata med en jättetrevlig och rolig kvinna som sa rakt ut att alla jag hade pratat med inte hade nån aning om vad dom pratade om och att det dom hade sagt till mig var "skitsnack" (haha, hon sa faktiskt så och ursäktade sig).
Nu har jag fått ett bankgironummer och OCRnummer och ska betala på en gång! VARFÖR kunde jag inte ha fått det från början??

Well well, nu är jag gladare och träningen var jättekul by the way!

Hur svårt ska det vara???


Jag är arg på HRAK (Hotell- och restauranganställdas arbetslöshetskassa). För att göra en lång och väldigt ointressant historia kort:
jag har alltid betalat min fackavgift via autogiro. En ganska stor summa varje månad, men som jag har förstått så har det varit både fackavgift och a-kassans avgift i ett så att säga. Nu i somras så fick dom för sig att dela på sig, och då hände inte mitt autogiro med riktigt. Jag fick hem inbetalningskort från a-kassan och betalade för juli, men nu i augusti så hittade jag inte min räkning till dom, så jag ringde i förra veckan och frågade om dom kunde skicka en ny till mig så jag kunde betala för augusti. Jag är väl medveten om att det är JAG som har varit slarvig och råkat slängt dom. Personen jag pratade med då sa att det inte var några problem och att jag skulle få hem en räkning.
I måndags fick jag ett brev från HRAK, men ingen räkning, utan en blankett att fylla i om man vill ha sin avgift på autogiro. Lite less ringde jag upp dom igen, förklarade hela storyn och dom lovade att skicka ut en faktura och att jag skulle slippa förseningsavgiften.
Idag får jag ett nytt brev innehållandes ett "Ansökan om utträde ur Hotell- och restauranganställdas arbetslöshetskassa". Hallååå??? Jag vill ju bara betala min avgift!!! Hur jäkla svårt ska det vara???? Så jag ringer IGEN, förklarar samma sak för trejde gången och får svaret att jag måste ringa och prata med en handläggare efter kl 13, så nu ska jag ringa en fjärde gång.

Undra hur trevlig jag kommer att vara?

Bodystep!!



Om 45 minuter provar jag bodystep!! Wiihoo!!!

Sista natten.


Tänk den dagen då jag säger att det är sista natten på jobbet. Ibland känns det som att den dagen aldrig kommer. På ett sätt vet jag inte om jag vill det heller, jag trivs ju faktiskt helt ok, men ibland funderar jag ju på hur det skulle vara att ha ett "vanligt" jobb med "vanliga" arbetstider. Det är ju trots allt 6 år sedan (i november) jag började med detta jobb och dessa arbetstider. 6 år!!?? Det är mycket längre än vad jag trodde att jag skulle jobba här.
Hur som helst, idag är det sista natten innan ledighet och det känns skönt. Även fast det bara är tredje natten så känns det som att det kommer alldeles rätt i tiden att vara ledig i två dagar. Jag känner mig lite less just nu. Less på att alltid göra samma sak, varje dag och varje kväll (på jobbet alltså). Det händer inget nytt liksom.

Nog klagat. Jag har ju ett himla fint liv annars, synd bara att jobbet tar upp en sån stor del av ens liv.

Imorgon ska jag nog färga håret tror jag! Kul va? Jag skulle behöva klippa mig också i och för sig, men jag tror jag sparar det till nästa månad. Jag får vårda håret lite extra under tiden med hårinpackning ch inte hålla på och slita på håret så mycket med massa produkter varje dag.
Tänk va kul det skulle vara att HITTA en femhundring i en ficka eller på gatan! Haha, då skulle jag boka en klipptid på en gång, plus att det skulle räcka till en liten fika också! :-)

Nu ska jag snart på rast! :-)

Det är ett jäkla tjat...


...men FAN va less jag är på detta pissväder!!!!! Jag vaknade halv tolv (!!??) och hade ingen som helst lust att på en kvart försöka äta frulle, gå ut med Tindra och sen gå på lunchpump. Sorry Lotti. Jag kör en vilodag idag, och imorgon hade jag tänkt att träna i gymmet med Niclas! Kors i taket!

Kanske ska jag ta och klä på mig och ta ut lill-fisen på en liten "morgonrunda" samt en tur till Ica för att inhandla lite viktiga saker? Ja så får det bli. Jag är sjukt sugen att köpa med mig lite I.C-kaffe också.... Mmm......

Kvällen går långsamt...


Gaah...jag har tråkigt och vill gå hem. Trots trevligt sällskap så går kvällen väldigt sakta.
Jag gillar inte såna här kvällar, det händer ingenting och så vet jag att hemma finns Niclas och Tindra....mina kärlekar...

Vilken besvikelse, jag gick på rast förut och var helt inställd på att köpa en Cola light - och så är dom slut!!! WTF?! I stället köper jag en Ramlösa. Why? Jag hade ju bara kunnat dricka vatten ur kranen i såna fall ju... åååh va dåligt jag är!!!

Dessutom har jag jordens träningsvärk i låren!! AAAAJ!!!

Men jaja, en kaffe med grädde är beställt, snart ser jag ljuset i slutet av tunneln! :-)

Mysig eftermiddag.


Vem hade trott att en regnig tisdag kunde vara så mysig?
Jag har varit inne hela dagen efter träningen och bara myst. Jag har haft tända ljus och tittat på G.G och the Hills och målat naglarna. Snacka om tjejmys!

Om ett par timmar ska jag infinna mig på jobbet, så det är bäst att passa på att njuta av hemmamyset ett tag till!
Skriver mer sen!

To the core!


NU ska jag på core, sen blir det en smarrig omelett med ost och salami! :-)

Spontanpresenter!


Visst är det kul att få presenter? Speciellt när det är spontant och av ingen som helst anledning! Jag älskar att ge bort spontanpresenter, det är så kul att få en reaktion!
Idag fick Niclas en present av mig! Han fick en bok som heter "A new earth" som Oprah talar otroligt varmt om, och som även Niclas bror Mark har läst och fullkomligt älskar. Jag tänkte att mitt Hjärta självklart skulle få ta del av denna "underbara bok" så jag klickade hem den från Adlibris och idag lämnade jag den på sängen till Niclas som en liten överraskning och han blev jätteglad! :-)

Vad han inte vet är att han ska få en till liten present när jag kommer hem. Inte så romantiskt alls egentligen, men jag har köpt en Hugo Boss-deo till honom, som jag lovade att köpa till honom när vi var i USA men som inte blev av. Bättre sent än aldrig, right?




Visst är jag en bra flickvän?? :-)

En kaffe med grädde tack!


Mm vad gott det är med kaffe och en skvätt grädde. Så lent och mjukt i munnen.

Det känns i kroppen att jag var på Pump idag, men det är en skön känsla, som alltid när man har haft ett träningsuppehåll. Dock har jag en annan jobbig feeling i kroppen. Det kallas att vara uppsvälld. Ett ord som jag inte har använt på ett tag eftersom jag inte har haft den känslan på ett tag. Jag hatar att vara uppsvälld. I HATE IT!!!
Men, jag vet att det går över om en dag eller två, det gör det alltid. Ni tjejer vet vad jag pratar om.

Nu ska jag försöka hitta på nåt som gör att de kommande fem (!!??) timmarna går fort.

Jag, naturlig?

Jag har:

( ) Mascara över 100 kr ¨
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika sminkborttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa: 9

Du:
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa: 3

Du har:
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

summa: 4

Totalt: 16

0-10 Naturligtvis naturliga tjejen!
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
20-25 Fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast!

Jag är alltså en "Kanariefågel i nordisk miljö".
Ok?

Äntligen!


Nu har jag varit inne på några bra sidor och kollat upp exakt när alla "mina" shower börjar i höst! Jag har lite problem att följa program på svensk tv eftersom jag alltid jobbar känns det som, så jag laddar hem avsnitt så fort dom har visats i USA i stället.
Program jag följer slaviskt är dessa:

Gossip girl - har säsongspremiär i USA ikväll!!!!
Greys anatomy - har säsongspremiär i USA 25/9.
Desperate housewifes - har säsongspremiär i USA 28/9.


Sen kollar jag ju på The Hills också, fast det kan man se direkt på mtv.com och det sänds på måndagkvällar i USA, så jag ser det på tisdagar.

Wihoo vad jag ska kolla på "tv" imorgon med andra ord!!

September?!


Hej och hå vad fort tiden går!!

Nu har jag nyss ätit en omelett med keso och ska snart iväg till Helex på lite lunch-pump! Det är skönt att komma igång med rutiner igen, även om jag bara skippade dom över en helg så känns det ändå i magen (och i huvudet så klart), men OJ vad jag har njutit av god mat och gott fika i helgen!!!

Jag har inte tagit några bilder eftersom kameran blev kvar på hotellrummet hela tiden, men vi har gått och gått och gått. I fredags tog vi en lite shoppingrunda (shoppade dock ingenting) och på lördagen var vi lite mer kulturella och gick till Djurgården och besökte Vasa-muséet och Rosendals trädgårscafé, och så gick vi heeeela vägen hem också.
Middagen i lördags var underbar, vi åt tapas på ett jättemysigt stället i Gamla stan, och även efterrätt på samma ställe! Åh så gott det var.....magen höll dock på att spricka, men det var det värt! :-)

Nu måste jag kila iväg snart, Tindris måste få gå ut innan jag går och tränar!
See ya!

RSS 2.0