Uppe med tuppen.


Imorse vaknade jag runt halv sju, jag vände mig i sängen och såg att Niclas låg vaken redan och plötsligt blev jag klarvaken! Det vara bara bra, jag hade bokat tvättstugan klockan sju i morse (varför???), så det var ju skönt att det gick bra att vakna i tid.

Det ser ut att bli ännu en vacker dag, och jag har lite roliga saker planerade! Först ska jag tvätta färdigt, är väl klar runt 10-11 nångång, sen ska jag klippa mig kl 12 (äntligen!!!), sen ska jag kolla på nya träningskläder och sen ska jag köpa med mig en god sallad från Coffee house på vägen hem.

Det ska bli så sköönt att fixa frillan idag! Dock hade jag ju hemskt gärna färgat det också, men jag har inte lust att betala så mkt pengar just nu, jag avvaktar lite och se hur ekonomin ser ut i mitten av månaden så kanske jag har råd att göra det ändå. Jag vill verkligen göra det hos frisören, jag har ju som jag har skrivit tidigare en toning hemma, men jag orkar verkligen inte göra det själv, plus att det alltid blir mycket bättre hos
Anna ! Men då kostar det ju också.....buuhuuu!!!

Sen ikväll ska jag, Niclas, Jessica och eventuellt M på Norra Brunn på Casinot, det ska bli skoj! Lennie Norman är det stora dragplåstret, han är väl ingen favorit hos mig egentligen, men det blir nog jätteroligt ändå! :-)

NU måste jag köra laddning nummer 2 i tvättstugan!!

Kommentarer
Postat av: Lotti

Japp, tänkte det! :) Du å?

2008-09-25 @ 13:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0