Jag är så bra!


Jag har jobbat, tränat och handlat! Ojojoj så bra det går nu!
Nu ska jag äta lite, och hoppat in i duschen och senare blir det som sagt basket med mitt favvo-ex Muris! Haha, honom kan man lita på! :-) Tänk om alla ex kunde vara som honom! :-)

Oh well,. Gooooo Dragons!!! (sorry syrran, som så klart håller på Norrköping ;-) )


Uppe, men vaken?


Jag sov betydligt bättre och fler timmar inatt, men det känns ändå som att jag har blivit överkörd av ett tåg.... Jag vill tillbaka till sängen. Det är ju så varmt och skönt där...

Oh well. Ny dag. Idag ska jag träna i gymmet efter jobbet, eller så ska jag se om jag kan ta ut en friskvårdstimme och träna vid två.
Ikväll är det basket som gäller, men jag vill inte gå själv, jag vill se hela matchen idag. Knuti, vill du gå med mig? :-) Jag har en biljett över! ;-)
Kom igeeeen Knutson!! :-)

Nu måste jag skynda lite och försöka sminka bort tröttheten. Wish me luck på den fronten...


Jag ÄLSKAR att dansa!!


Ibland undrar jag varför jag aldrig blev en dansare? Jag är ju grym faktiskt! Haha, givetvis säger jag det där med glimten i ögat hörrni, men jag fullkomligt älskar det!!
Jag har dansat i en timme nu, och blöt av svett gick jag vidare och pressade ur det sista av min energi och körde Power Core i 30 minuter, så magen fick sig en omgång idag också, jag gjorde ganska mycket magövningar igår också ju.
När jag gick hem sa jag att jag skulle äta pasta och tonfisk och blev kallad för "träningsnörd". Haha, riktigt så illa är det faktiskt inte. En kille som jag kände en gång för inte allt för länge sedan levde nästan på pasta, tonfisk och sweet chilisås. Det blir nog en sådan variant, och så addar jag lite Keso, för jag vill inte vara som honom. :-)

Resten av kvällen kommer att spenderas med Tindra i soffan, en liten skål med chokladglass och så ska jag se Ballar av stål på femman. Det blir en bra kväll.

Hej på en stund (eller tills imorgon)!


Jag.Är.Trött.


Nu har jag slutat för dagen, men om ca 2 timmar ska jag infinna mig på jobbet igen, men då för att träna...
Jag är så sjuuukt trött nu, så jag måste försöka sova en stund, men jag vet ju hur det kommer att bli, det kommer inte att gå, men idag måste jag ge det ett ärligt försök.

Skriver mer ikväll, gud vilket tråkigt inlägg detta (och föregående) var.... Sorry.


Flygande Jessan!


Hemma, stressar, äter. Detta är egentligen inte så bra, men det blir lätt stressigt när jag på 30 min ska hem, gå ut med Tindra och även hinna äta. Idag äter jag en grymt god Flygande Jakob som jag gjorde i lördags - så det är goood mat jag slänger i mig i alla fall!!

Idag är det måndag, jag har sovit ca 3 1/2 timmar och ikväll ska jag träna! Ska försöka sova lite efter jobbet så att jag orkar, för träna ska jag!!
Och NU ska jag fortsätta äta!
Tjing!


Nyfunnen motivation!


Vad härligt det är när allt flyter på som det ska! Jag har tränat idag, och det är banne mig inte likt mig, men jag var så sugen och då måste man ju passa på! :-)
Jag sprang lite och så körde jag armar, bröst, axlar, rygg och mage! Supernice!!!
Nu sitter och jag äter ägg och bacon - sååå jäkla gott!!!! Jag gjorde en liten äggröra i stället för den vanliga omeletten, och det blir supergott när man steker äggen direkt efter baconet i stekpannan! Fett fett fett! Haha!

Oh well...nu ska jag äta upp det här och sedan blir det en dusch - jag STINKER! :-)


The "klump" is gone!


HA!
Fy fan vilken nice lördag jag hade igår!
Är lite tröttis nu, och orkar därmed inte gå in i detalj, men det var nice!



Ibland är jag stark, ibland är jag svag.


Ibland går jag och lallar runt och mår jättebra, och så som ett slag i ansiktet så kan jag höra en låt, och få en känsla i kroppen - i bröstet - som etsar sig fast och får mig att vilja gå i ide.
Denna låt kom nyss i högtalarna hemma hos mig, och den berömda "klumpen" infann sig direkt...


Everytime med Brittan...

Notice me, take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me

Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby

I make believe that you are here
It's the only way I see clear
What have I done
You seem to move on easy

And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you, baby

I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song's my sorry

At night I pray
That soon your face will fade away


And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you, baby


Let it snow, let it snow, let it snow...


Det är nästan att jag vill ta fram adventsljustaken och sätta på julmusiken... Påskmusten som finns i affärerna nu kan lika gärna vara julmust. Blä, sluta snöa nuuu!!!
Som hundägare så föredrar jag faktiskt snön, för det är ju bara vatten liksom, Tindras tassar blir inte lika smutsiga och hon drar inte in lika mycket skit, så det finns ju något positivt med snön i alla fall. För mig alltså. Jag förstår om jag blir nedröstad.

Alltså fatta vilken power-frulle jag har ätit nu!! En omelett med 3 ägg, lite grädde, riven ost och skinka och till och med en liten enkel sallad också, bara lite gurka, tomat och keso! Givetvis kaffe med grädde till.
Jag är inte ett dugg bakis (då hade jag inte kunnat äta allt detta), och det är så skönt. Visst, lite tung i huvudet är jag kanske, men det försvinner nog så fort jag har varit ute med Tindris i snön! Shit vad jag känner mig positiv idag! :-)

Hörrni, ikväll är det ju Earth-hour, jag planerar att tända massa ljus och släcka alla lampor och stänga av tv och dator och bara mysa i en timme... Det är väl en mysig idé?
Innan ikväll ska jag ha handlat lite, städat lite och kanske bakat lite.
Det blir en bra dag, I can feel it!


Sängvärmare...


Jag har tagit med mig datorn till sängen för jag ska kolla på en serie innan jag somnar.
Tindra ligger och snarkar brevid mig. Hon är så mysig utan att ens veta om det...
Jag kan lätt säga
att jag hellre har en snarkande Tindra brevid mig än en skarkande kille, hahahaha!



Mys-propp...(eller är det opassande? hehe...)


Det är sant!


Jag ÄR gammal.
Jag är hemma innan halv två!!! Men jag har haft roligt och det är väl det enda som räknas?

Det som var roligast var att jag träffade en läsare! HUR KUL SOM HELST!!! Jag bad om lite feedback och fick höra 2 saker:
1, jag gnäller för mycket
2, jag är snyggare i verkligheten.

Hm....gnäller jag för mycket? Verkligen? Att jag är snyggare i verkligheten än på mina alltid från vänster tagna foton kan jag förstå, men att jag gnäller? Haha, jaja. Det var roligt i alla fall :-) Kul att du gav dig till känna!

Nu sitter jag och fullkomligt TRYCKER i mig chips, ska snart fixa en Resorb och lägga mig. Imorgon ska jag ha en bra dag med Tindra och kanske någon till, eller så blir det bara Tindris och jag, jag har inte bestämt nåt än. Oavsett så blir det en bra dag! :-)

NU - cola sen Resorb sen sängen!!


Jamendåså!





Nu kör vi!
In i dimman!


Open mind...


Ikväll blir det utgång minsann! Oscar och Open mind! Det kommer att bli skoj, men hur ska jag nu kunna hänga med i semifinalen från Norrköping?? äh, det löser sig nog!

Idag har jag spenderat lite väl mycket pengar känns det som. Jag var "tvungen" att köpa en ny foundation eftersom min favvo från i.d är slut, och då kom jag ju på att jag har ett presentkort på 200 spänn som jag kan använda till det! En foundation rikare, 229 spänn fattigare (men det kunde ju ha varit 429, så tack mamma för bidraget!).

NU ska jag lägga mig och vila lite innan jag börjar göra mig i ordning för kvällen...
Hörs sen!



Silver-fox...


Helt seriöst. Fan vad jag känner mig gammal. Haha! Detta är INTE kul, men jag har hittat gråa hårstrån. Jag såg det i hissen, det var nåt som blänkte till, och det var två silvergråa hårstrån som stack fram. I och för sig så har jag väl varit ganska "grådassig" i utväxten ett tag nu, men detta var riktiga gråa strån!
Nu har jag precis lagt till toning på inköpslistan...

Pumpen gick inte så bra. Jag förbannar mig själv att jag har haft ett så långt uppehåll, för fyyy vilken träningsvärk jag kommer att ha de närmaste dagarna! Ont i knäna fick jag också....men jag har ju redan konstaterat att jag håller på att bli gammal...

Suck...


Nytt!


Det är mycket som har hänt den här vintern. Eller inte så mycket egentligen, men det som har hänt har påverkat mig väldigt starkt. Jag blev singel och krossad och fick nytt jobb, allt på samma gång. Jag kommer ihåg min första vecka på mitt nya jobb. Att jag ens klarade av den är ett mirakel. Jag gick dit med "jobb-masken" på, och så fort jag kom hem så grät jag floder. Och så höll det på ett par veckor. Att jag överhuvudtaget lärde mig något är också ett mirakel.
Nu känns det som jag verkligen har kommit tillrätta med saker och ting, jag har nya rutiner, jag sover bättre, jag äter bättre och allt känns helt ok, och jag trivs jättebra på mitt jobb.
Rent privat händer det också saker, men jag väljer att inte skriva så mycket om det, inte förrän jag är säker på att det är värt att dela med mig av. Jag tar det lungt och just nu njuter jag av livet, och jag är inte rädd för nåt. Jag hörde en gammal Kelly Clarkson-låt igår, och det finns en textrad som är så klockren:
"My heart can't possibly breake when it wasn't even whole to start with".
Jag tar hand om mig själv, och räknar inte med att någon annan ska "fixa" mig och mitt lilla hjärta, men om någon kan få mig att skratta och må bra så tänker jag ju ta vara på det, om det sedan leder någonstans vet jag inte, men det behöver jag ju heller inte veta! :-)
Jaja, svammel på hög nivå kanske, men jag sitter i alla fall inte hemma och gråter floder längre, inte ens små bäckar. Det är inte värt det!

Nu ska jag försöka få i mig en power-frulle för idag ska jag göra nåt som jag inte har gjort på huuur länge som helst, jag ska på BodyPump, och jag ser fram emot en helg med extrem träningsvärk...

Skriver mer sen!


Vill ni veta en sak?


NU ÄR DET HELG!!!!!
♥♥♥


Dagens horoskop ( i Sundsvalls tidning):


VÄDUREN:
"Det är ett bra tillfälle att titta i spegeln och fundera över vad du kan förbättra med ditt utseende".

Jahapp, ok.


Jag överlevde!


Det gick ganska bra, bortsett från ett mindre utbrott från min sida, så gick det faktiskt ganska bra.
Hur jag sedan överlevde bilresan hem är en annan sak. Jag hatar när det händer saker med min bil, för jag vet inte vad jag ska göra åt saken! Nu har det börjat rycka i ratten, så pass att jag nästan fick lite panik på motorvägen och var tvungen att köra av och köra en längre väg hem (och på så sätt passera ett ställe och se en viss persons bil (personen som jag inte längre skriver om) stå parkerad, och på så sätt förstå att den här personen är i Sundsvall just nu)....
Invecklat och onödigt vetande, men nu är jag äntligen hemma och ska försöka äta lite lunch innan jobbet.

Åh va trött jag är....


Inte så farligt!


Haha, detta var ju kul! Jag har precis betalat alla räkningar, och det var ju verkligen inte så farligt, jag fick TILLBAKA pengar från två ställen, haha! Ibland har man tur! :-)

Nu sitter jag och har lite ångest över att jag måste åka till papps precis NU, det tar verkligen emot...Jag skulle hellre vara ute lite längre med Tindris, eller gå och träna, eller ligga kvar i sängen...ja vad som helst egentligen, men nu ska jag ta tag i det här. Now or never!

Jag återkommer senare!
Hejhej.


I am ignoring...


...mina räkningar. Jag har en extrem bunt med räkningar den här månaden! Hur kommer det sig att vissa månader blir tyngre än andra?
Jaja, dom ska ju betalas, men jag väntar till imorgon.

Dagen har varit bra, och nu är det bara en dag kvar till 3-dagars ledighet! Wihoo!!! Imorgon ska jag åka till pappa och försöka övertala honom att ta det lugnt och inte göra något förhastat. Det känns just nu som en omöjlig uppgift, men jag måste försöka i alla fall.... Kul start på dagen...

Nu har jag degat tillräckligt länge i soffan, jag har kollar på lite serier på datorn, och har 2 st kvar, men innan det ska jag ta ut Lill-SKITEN på ett litet toa-besök! ;-)

See ya!

Just ja! Idag hände en grymt rolig sak! Det kom in en kille och frågade om jag pratade engelska. "Sure" sa jag lite så där halvnonchalant - but of course liksom.
Vi snackar och han berättar att han nyss har kommit hit och blivit rekommenderad att träna hos oss och vill lösa en dagsbiljett. Han är väldigt social och pratglad (typisk amerikan) och jag passar på att fråga vart han kommer ifrån. "I'm from Conneticut, do you know where it is?" säger han och jag tänker "Hell yes", men svarar "Wow, really, then you probably know of this little town called Larchmont in New York?", och han svarar "Do I ever, I pass it everyday on my way to New York, and I used to live in Marmaroneck, you kow, right next door". Hahaha, detta var så sjukt roligt (enligt mig dårå), och han var jättetrevlig. Jag berättade att jag har bott där i ett par år och han sa att det förklarade min perfekta engelska, haha, *skryt, skryt*! Ååh, jag älskar när sånt händer!!! :-)
Hur som helst, jag visade han lite i gymmet och så sa han att jag kunde kunde prata svenska om jag ville för han förstår svenska eftersom hans fru är svensk, och då började jag blanda hej vilt, "Well over there you have hantlar och sånt, and if you want to take a spinningclass tomorrow så släpper vi biljetterna like 30 minutes before the class starts".. Haha, som sagt, roligt var det!

NU - promis!


Lalalaaa....



Solen skiner och det är en otroligt fin dag! Självklar måste jag till jobbet nu och kan inte njuta av den som jag hade velat, men vad gör det om hundra år?

Jag har nyss varit hos tandläkaren och betalat 850 spänn för att höra att jag inte har några hål och att allt ser bra ut, det visste jag ju redan.... Fy vad dyrt... :-(

Nu måste jag gå till jobbet, eller, kan kanske hoppsar och skuttar, det är ju vår i luften och jag har vårkänslor!
Tjing!


Japp, det blir en underbar dag!


Dagen so far är helt ok, men jag vet att när jag lägger mig ikväll så kommer jag vara sjukt nöjd... :-)

Just nu lagar jag lite mat, enchiladas för att vara bestämd, och medan ugnen gör jobbet ska jag hoppa in i duschen en snabbis! Ikväll ska jag äta god mat, ha bra sällskap och Ben & Jerrys "Half baked"-glass.
Jag VET att det blir grymt! :-)

Tjarå!


Tack för idag...


...detta har varit en tung dag, och underbar på samma gång.
Nu är den över och jag längtar till imorgon för att få se om den "bara" blir underbar...?

God natt!


Åh...


...tack. Jag är rörd, på riktigt.



Ett avslut, en sista gång.


Just nu känns det som om att jag är aningen omogen (dock är jag bara extremt olycklig).
 Jag undrar om man "får" skriva det jag tänker skriva nu, men eftersom detta är min blogg och mina tankar (som jag delar med mig av) så bestämmer jag att det är ok.
Jag önskar att Han en dag ska vakna upp och tänka "Fan, det skulle varit Jessica". Jag önskar att han gör det och att jag då är så långt borta som jag bara kan vara, så otillgänglig och lycklig i mitt liv - oasvett om jag är ensam eller med någon ny. Jag önskar att han känner bara lite av den sorg som jag känner.
Jag vet att det låter illa, men det hade inte behövt bli så här, just så HÄR. Jag vill honom inget illa, jag önskar honom all lycka, även om det är det svåraste jag någonsin gjort, eftersom jag ville vara den som bidrog med en stor del av den lyckan.

Detta är sista gången jag kommer att skriva om honom, om N, i denna blogg. Det finns inget mer att skriva om nu. Jag skulle ha slutat för länge sedan. Och jag avslutar detta kapitel med en låt som alltid får mig att gråta...
Nu kan det bara gå framåt, jag har varit på botten alldeles för länge nu..



Joakim Thåström - Fan fan fan.

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

ILY + IMY




Tystnad är det tydligaste svaret.


It is pretty clear.
Lika klart som luften jag andas.
Jag är luft.
Jag finns inte längre för honom. Det är så jäkla svårt att förstå, men det är ju så det är.

Det kanske är dags för mig att släppa på vissa spärrar nu? Jag har hållt igen på känslor och handlingar, men för vad??  För att hoppet fortfarande har funnits att han kanske ska ändra sig, men som sagt, it's pretty clear.
Det kommer inte att hända. Och skulle det hända så är det inte lika självklart för mig att ta honom tillbaka, inte efter allt detta.

Nu måste jag tillbaka till jobbet.
Detta var bara ett lunch-ryck.


Omotiverad.


Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag vaknade och var glad över att ha haft en rolig kväll igår, och nu känner jag mig trött, arg och irriterad.
Jag vet att jag har skrivit flera gånger att jag har gått vidare, men det är verkligen upp och ner det där. Vissa dagar tänker jag inte ens på det, vissa dagar mår jag riktigt bra, och vissa dagar (det känns som att idag kommer att bli en sån dag) så fattar jag fortfarande inte vad som hände och hur jag hamnade här. Det känns verkligen som att detta kommer att förfölja mig en lång tid framöver... Ingen kommer att kunna fylla det tomrum som finns i mitt hjärta nu... Inte på ett ärligt sätt, för jag vet att det "rummet" var menat för mig och N.
Jag kommer att träffa någon, någon som får mig att skratta och vara glad och underbar, men hur ska jag kunna ge mig själv till någon när jag går och bär omkring på en stor besvikelse??

Jag undrar hur det kan vara så lätt för Dig... Jag antar att det är lätt, eftersom jag inte vet något annat. Är jag så lätt att glömma bort? Var det vi hade inte starkare än så?

Jag förstår inte...


Dagen efter...


Det var en otroligt trevlig kväll igår, shit vad jag skrattade under middagen och "mellanfesten"! Det är roligt att festa med lite nya människor - nya roliga människor!
Jag saknar casinofesterna som fan, men dom brukar ju vara som bäst på söndagar, och det går ju fet-bort för mig att festa på söndagar nu, eftersom jag ALLTID har öppning på jobbet på måndagar!

Nu sitter jag och försöker planera vad jag ska äta idag, jag jobbar hela dagen utan lunchrast, och jag har ingen matlåda heller, så jag ska försöka äta en maffig lunch innan jag går till jobbet, så räcker det nog med lite drickyoggi och en banan senare under eftermiddagen.

NU ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite söndagspiffning (vad nu det innebär.....)



Hej då!


Jag bloggar, alltså finns jag?


Är det inte lite fult?
Man kan läsa min blogg, följa med i vad som händer i mitt liv, men när jag söker kontakt, så är det som om att jag inte finns....


Sponsor sökes!


Eller en finansiär rent utav, det kanske är samma sak? Haha!
Men ok, 40 000 kr någon?


Lööördag!


Detta är min jobbhelg! Det hindrar mig inte ifrån att piffa till mig, raka benen och gå ut på en lite tillställning ikväll - jag har ju trots allt sovmorgon ända till 12 imorgon! Men några större utsvängningar blir det inte, ikväll blir det en festlig middag med jobbkompisar och kunder, men jag håller mig ganska lugn tror jag. Det är helgen före lön och jag är inte riktigt upplagd för "fullt ös - medvetslös" ändå. Men det ska bli kul, jag ska ha en ny klänning på mig också, bara en sån sak! :-)

Nu ska jag röja lite i köket och plocka undan massa disk som jag har en förmåga att lämna efter mig i hela lägenheten. Så har det varit ända sedan N flyttade ut, det är som om jag har slutat bry mig... Skärpning nu Jonsson!
Efter "röjjet" så piffar jag en stund, och sedan är det nog dags att bege mig!

Joråsåatt....


Smoooooth...


Vilken chock - Hemköp hade inte BJ. Ingen chock egentligen, däremot att mitt fredagsmys blev en smoothie är ju ganska chockerande! Jag hällde lite Tropicana juice, en halv banan och fysta ananasbitar i mixern och den sitter jag och sippar på nu! SUPERGOTT!!!


Glassigt...


Jag är sugen på nåt. Gärna glass. Jag har aldrig varit en glassmänniska, men ända sedan förra veckan när Jenny och Muris var här med Ben and Jerry så blev jag hooked. Frågan är ju nu, vart ska jag handla? Jag vet att det är ett ganska stort utbud av BJ på Ica i Nacksta. Men orkar jag verkligen åka dit? Jag vill gå till Hemköp, men risken är ju att den inte finns där. Hmm....
Äh, jag går till Hemköp, finns den inte så finns den inte. Då köper jag Polly och Cola light istället. Det stillar också mitt sug.

Annars då? Vad händer??


Trött liten SKIT!


Idag är det mig själv som jag syftar på när jag säger "skit". Jag känner mig ful och trött, och vill egentligen bara stanna inne hela dagen! Men men, jag har ärenden jag måste göra på stan och det är ju faktiskt rätt skönt att vara ute och röra på sig när man är trött, lite frisk luft dör man ju inte av!

Jag skulle behöva göra ett ryck i gymmet också, får se hur pass jag känner mig lite senare idag, tar jag mig dit så blir det nog 9 minuter i "solen" också... Eller så blir det brun-utan-sol ikväll innan jag lägger mig. Det känns som det mest hälsosamma alternativet faktiskt! Synd bara att det luktar så skumt. Det är tur att man sover ensam!!

NU gör jag ett ryck och går till stan i alla fall!


Lägenhets-shopping!


Inte till mig, lugn nu, till pappa!
Stressad, nyvaken och med en ond nacke ska jag nu bege mig upp till Haga och kolla på 2 lägenheter med pappa. Det känns lite jobbigt just nu, jag hinner inte ens få i mig kaffe....

Skriver mer sedan!


Torsdagsrutin!


Jag har en måndagsrutin, ni vet aerobic dance och core, och så har jag en torsdagsrutin. Det är inte lika bra som måndagen, men ack så trevlig! Den innebär kaffe och kaka (i någon form) från Bageri Bakgården. Jag tror att detta är 3:e torsdagen i rad som jag kilar ner dit efter Tindras och min promenad, och så köper jag något gott som jag fikar innan jag går till jobbet! Mycket trevligt! :-)

Fast fan, nu kom jag på att jag ska äta smörgåstårta på jobbet om 45 minuter, jaja, det gör faktiskt inget! :-)



Haha!


Jag skrattar och skrattar! Kärt barn har många namn... Min älskade Tindra har många namn. Lill-hjärtat, Tindris, Fisen, Lill-fisen m.m. Och alla namn är lika fyllda med kärlek som "anonym" är fylld med ironi. Du måste ju skoja? Haha, roligt är det i alla fall, oavsett.
Det är roligt med lite omväxling, det var länge sedan någon "terrade" mig med kommentarer gällande min vikt eller mitt utseende nu! :-)

Hur som helst - jag hade vinterns kanske mysigaste kväll igår, jag känner att jag lever igen! Det är nice!
Nu har jag suttit på ett personalmöte i 1 timme och 45 minuter och kämpat med att försöka hänga med, det gick inte så bra. Jag har hungrig och ofokuserad, och det ska jag nu fixa genom att göra en omelett delux och sedan gå ut i solen med Skrutten!
Haha, vad sägs om Skrutten? Är det en förolämpning? Vänta, jag ska fråga hunden i fråga..... *Hon viftar på svansen och hämtade en boll* I think she likes it!

Tja rå!


Bra start!


Efter att ha haft jättesvårt att somna igår så har jag nu haft en bra start på denna dag!
Jag kom nyss hem från massagen som jag bokade igår! Det var jätteskönt att bli knådad, men frågan är om jag kanske skulle behöva gå och bli "knäckt" också. Det känns som att jag har en spärr långt ner i nacken som skulle behöva fixas...

Oh well, skönt var det i alla fall.

Nu ser jag helt mosig ut i ansiktet, och funderar på att ta en dusch nu innan jag går ut med lill-fisen i solskenet!
Klockan tolv börjar jag att jobba!
Tjing!


Vilken bonus!!


Och som grädde på moset - NYA AVSNITT AV GOSSIP GIRL OCH ONE TREE HILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!

Även The City, men där har det ju inte varit ett superlångt uppehåll!!

Detta borde firas! Chips kanske?


Åh så nice!


Fan vilken trevlig kväll jag har haft!!! Middag med "the big boss" och Daniel först, och sedan basket. Jag träffade på en del gamla basketprofiler och det kändes som gamla tider! Saints spelade en riktigt bra match och vissa spelare imponerade rejäjt, bland annat en tjej som heter Anna Höglund - shit va bra hon var!! Saints vann med över 40 poäng, och även Sundsvall Dragons vann sin bortamatch med 12 poäng! Det går bra nu! ;-)

Nu ska jag se till att få hem Tindra, jag saknar min lilla Skit! Hon har varit hos "mormor" ikväll och haft en mysig kväll hon också!

Tjing!


Well hello...



Typ så här hade jag ju gärna fått se ut häromkvällen... 
Men det gör jag NU, och nu ska jag på basket!


Basket.


Det är mycket basket nuför tiden.
Ikväll ska jag tillsammans med jobbet gå på en liten "mingel"-grej och sedan på en match som Sundsvall Saints spelar. Dambasket alltså! :-)

Dagen idag har varit mkt bättre än gårdagen, tack och lov! På "den" fronten i alla fall. Annars har jag en jobbig smärta i rygg och axlar som jag ska försöka få bort med hjälp av massage imorgon. Jag har bokat in mig på en halvkroppsmassage imorgon kl 10, det blir nog bra. Jag har massa knutar som måste "knytas upp".

Nu måste jag lipglossa lite och sen kila iväg! Visst är det underbart med solsken kl 16:50 på eftermiddagen? :-)


Who am I fooling??


Nä fy fan. Det känns som att jag är tillbaka på rut-jävla-ett!

Jag var och tränade nyss, det vanliga aerobic dance följt av core, och dansen var så himla rolig som vanligt, men under coren var jag nära att bryta ihop. HUR kan det plötsligt bara vända?? Jag som var på väg, jag var en bra jäkla bit på väg, och så bara PANG som ett slag i ansiktet så känns det som att jag är tillbaka där jag var för snart 2 månader sedan.
Hur är det möjligt? Hur kan jag låta mig själv bli så påverkad? Och av VAD egentligen??? Ingenting hände ju!
Vi sågs, vi växlade några ord - that's it. Och det är det enda jag har tänkt på hela dagen.
Fast jag har inte varit ledsen, mest förbannad faktiskt. FAAAAAAN!!

DET SKULLE INTE BLI SÅ HÄR!!!


I'm still standing, yeah, yeah, yeah!


Hello!
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva idag.. jag är fortfarande lite tagen av det som "hände" igår.
Tänk att något som en gång var så underbart, nu har förvandlats till något av en helt annan natur.
Den totala motsatsen av underbart.

Nej. Jag kan fortfarande inte förstå.

Men jag står fortfarande på mina två ben, med huvudet högt.
Jag vet att JAG är underbar ♥


Det som inte fick hända, hände.


Ni tjejer (och kanske killar också för den delen) vet hurnog vad jag menar nu.
Ni vet, första gången man träffar sitt ex. Man vill vara beredd. Man vill vara as-snygg och fräschare än någonsin.
Precis det jag INTE var alldeles nyss.

Jag var ute på sista promenaden med Tindra, och precis när vi är ute så kommer han. För första gången på flera veckor skulle jag nu möta N, och jag var totalt oförberedd. Jag var blek och osminkad, trött och sliten. Ful i håret och gråa mysbyxor. Verkligen inte "titta här vad du missar", utan snarare "jag ser fortfarande ut som det vrak du lämnade för snart två månader sedan"...
Men jag ÄR inte ett vrak, men det var precis så jag framstod

Fuck fuck fuck fuck.



Ibland får man offra sig..


Sorry för dålig uppdatering.
Kvällen igår, ingen Mello, utan bio i stället.
Jag såg Watchmen, verkligen inte min typ av film, men ibland får man ju offra sig :-) Jag gillar verkligen inte att gå på bio har jag märkt. Jag hittar aldrig en bekväm ställning, jag har aldrig bekväma kläder, det klias och sticks och jag blir ofta rastlös. Jag sitter och skruvar på mig genom hela filmen och kan inte riktigt sitta still alls... Jag måste vara jobbig att gå på bio med, vilken tur att det är så sällan jag gå på bio! :-)

Nu idag så har jag varit i Birsta med Jessica! Jag bjöd henne på fika, eftersom hon har fyllt år, och så gick vi omrking och kikade lite. Jag fick med mig ett par byxor hem, ett par svarta som jag ska ha på jobbet. Jessica shoppade massor, och givetvis hamnade vi på HM's barnavdelning. Guuud så mycket fint det finns där! Hennes lilla bebis kommer i juli, och jag skulle lätt kunna köpa en hel garderob till det lilla flickebarnet där! Guuud, det är nästan att jag börjar längta lite själv...efter en egen liten bebis alltså, men det är ju lite mer som ska till. Typ en underbar man. Den underbara man som jag hade fyller 30 idag.. Jag har skickat ett grattis-sms. I torsdags, eller om det var i onsdags, så fick jag en liten påminnelse. För jättelänge sedan hade jag lagt in en uppgift i mobilen - "Hjärtat fyller 30". Utifall att jag skulle glömma. Vi var tillsammans när jag la in det där... "Hjärtat"....

Jaja.

Nu ska jag ut och andas lite frisk luft, och hoppas på att den här huvudvärken som jag har tampats med hela dagen försvinner....


I did it!


Fasen va nöjd jag är! Jag gick och tränade!! PÅ EN LÖRDAG!!
Belönade mig med en Gaino och solning. Nu måste jag tagga ner med solningen ett tag, jag har solat 3 ggr den här veckan, men jag kommer inte ihåg sist jag gjorde det, så det kommer inte att bli en vana. Max 2 ggr i månaden från och med nu!

Nu ska jag göra färdigt allt i tvättstugan och sen är jag "ledig" resten av dagen! :-)


Juust ja!


Hittade denna extremt roliga/pinsamma film på Youtube igår, hahaha, fan vad jag älskar Youtube!!!

Hahahah!

Sovmorgon?


Jag har blivit van att vakna tidigt nu. Jag vaknar till och med tidigt på helgerna. Idag slog jag upp mina grön/bruna 07:20. Somnade om. Sen igen 08:15. Somnade om. Sen höll jag på så där fram till 10 ungefär.
Nu har jag klivit upp, svept en kaffe, plockat i ordning en stor hög med tvätt, och om en liten stund ska jag gå ner till tvättstugan och sedan blir det en promenad med Tindra.
Jag ska nog försöka träna också, och lyckas jag med det (jag har nog ALDRIG tränat på en lördag förut) så belönar jag i mig med 9 minuter i solariet.
Sen ska jag handla också, jag har som plan att göra hemmagjord pizza till middag ikväll, jag har aldrig gjort det förut, så det ska bli intressant! Fast jag tror att jag köper ett pizza-kit med färdig deg och sås, haha, det blir en liten genväg, men va fan! Man får fuska ibland!

Ikväll ska jag nog dissa Mello, och gå på bio i stället. Tips någon? Jag har redan sett Slumdog millionaire, så säg inte den!

Puss på er!


Mitt ex i ett nötskal.


Nu snackar jag om ett gammalt ex, inte N.
Klockan kvart över nio ikväll ringde Muris. Han undrade om jag var hemma, och det var jag, jag hade nyss kommit hem, och så säger han "Ok, jag och Jenny kommer om 45 minuter. Har du nån sprit hemma?"
Hahaha! Det hade jag tyvärr inte, men dom kom ändå! Spontant och kul!!
Med sig hade dom Isa, glass och lite vin!
Här är kvällen i bilder! :-)






Tack för ett roligt och spontant besök!





Video - igen!


"Vi" dansar igen, Tindra är måttligt road.. :-)


Tröttare kan ingen vara...




Struligare mustach får man leta efter... sötare också.

Seg start..


..på helgen. Ingen träning orkade jag med. Jag är så trött och har extremt ont i huvudet, så jag prioriterar att vila en liten stund nu. Vem vet, jag kanske hittar energi senare? Det är ju inte så långt dit om det skulle hända...

Idag fick jag ett efterlängtat sms. Ett livstecken fullt med "smileys". Det var skönt att få en liten kontakt igen, men det är ju inget att bli uppspelt över egentligen, vad är vitsen med det? Någon dag lär vi ju träffas och prata, men tills den dagen kommer så ligger jag lågt. Jag blir ju bara besviken annars. Men det var ändå nice.
Fan vad jag saknar honom.

Nu ska jag lägga mig och vila lite....nacken och huvudet smärtar... ajaj.




Jessan stressar!


Hets hets!
Jag slutar 13:30 idag och inleder helgen med ett pass i gymmet direkt efter jobbet!

Tjing!


Krazy!


Min "komma-igång-låt" som jag spelar det första jag gör på morgonen nuförtiden!
Gillar INTE videon, men låten är en äkta "hoppa-runt-i-underkläder-framför-spegeln"-låt!
För MIG alltså! ;-)


En glad skit!


Jag är glad idag, glad och ja..nästan lycklig skulle jag vilja säga faktiskt! Det är skönt att ha kontroll över livet igen, och inte som det var för 1 1/2 - 2 månader sedan. Så vill jag aldrig mer leva, och så vill jag aldrig mer må.
Jag har inte full kontroll över känslorna till 100% än, men har man någonsin det??

Idag hade jag sovmorgon och jag utnyttjade den på allra bästa sätt, jag ställde ingen väckarklocka utan sov tills jag vaknade själv. Nu sitter jag här med världens godaste kaffe och en semla (till "efterrätt" efter frullen) och bara njuter!
JUST NU är livet bra (inte bara på grund av kaffet och semlan).


Besök..


Jag börjar jobba kl 12 idag, och har redan hunnit med en massa! Jag har städat, promenerat, piffat  - och så har jag haft pappsen på besök. Han tog med sig en av "talibanerna", alltså en av hundarna, och Tindra verkade tycka att det var jättekul! Jag tyckte också att det var kul, ända till mini-talibanen kissade och bajsade på min vita matta. Men det gör inget egentligen, nu fick jag äntligen en anledning att rulla ihop den och så småningom ta iväg den på tvätt hos mamma.

Nu sitter jag och har lite ont i huvudet tyvärr, asså jag fattar inte!! Om jag inte dricker kaffe så får jag ont i huvudet, men skulle jag dricka lite för mycket kaffe så får jag också ont i huvudet. Wtf?

Jaja, nu ska jag fixa håret lite! Skriver mer ikväll kanske.

(shit, nu står det en utvecklingsstörd kille utanför min lägenhet och bankar på hissdörren.... han låter arg...)


Jag kan inte sluta undra...


...hur kan det vara så lätt för dig?
Jag vet inte ens om du läser här längre, om inte så skriver jag rakt ut i det tomma intet.
Det är inte för dig jag skriver min blogg, men det här inlägget är till dig.
Hur kan du inte vilja ha kontakt med mig?
Det är ju JAG, Jessica.
Jag som du skulle leva med.
Hur kan du bara släppa taget? 
Jag vill veta hur, så att jag också kan göra allt det där som du gör.
Jag går vidare med mitt liv och jag kan prata om dig och det som har hänt utan att få en klump i halsen, 
men det går inte en enda dag då jag inte tänker på dig,
undrar vad du gör, vem du är med,
vad du känner,
undrar om du är lycklig nu?
Är du lycklig nu, utan mig?
Är ditt liv bättre nu?
Har du allt du behöver?
Funderar du aldrig över mig?
Undrar du aldrig om du har gjort rätt val?


Toppen-tisdag!


Klockan är fem, jag är hemma efter jobb OCH träning OCH solning! Hur sweet är det?? Typ hur sweet som helst! Hur lyckas jag med det? "Friskvårdstimme" kallas det. Träning på arbetstid - en timme i veckan. Givetvis solade jag inte på arbetstid, det tog jag efteråt. Och kors i taket - jag tränade själv i gymmet! Det var inte så farligt alls! Haha, jag har varit alldeles för feg tidigare. Jag körde hårt dessutom, det var därför jag belönade mig med 12 minuters solning OCH en Gainomax efteråt- Life is good....

Nu ska jag försöka duscha av mig den äckliga solarielukten och sen ta en promenad i snön in till stan och handla lite mjölk.

Skriver mer senare!
Tjing!


Så nice...


Det är så himla skönt efter två perfekta pass! Ett som är roligt och svettigt, och ett som är jobbigt och lite segt. En perfekt kombination!

Nu ska jag ta ut Tindra igen, och sen blir det dusch, thé, boken och sängen!
Tjoho!



Untouched..


The Veronicas - Untouched.
Bra låt, snygga tjejer.


Äntligen lite rutiner!


Måndag. Vilken måndag.
Telefonen ringde stup i ett. Jag fick inte lunch förrän 12:45, det är sent med tanke på att jag åt frukost innan 06 i morse. Så, lägg ihop hunger, mensvärk och dålig sömn, så kan ni tänka er hur jag har mått idag.

MEN nu är det bara att ladda om! Jag ska köra min måndagsrutin, alltså aerobic dance och core, och så har även senaste Desperate housewives kommit ut, och jag såg att det även är dags för Greys och Private practise på fredag! Äntligen lite ordning i serievärlden! Nu fattas bara Gossip girl och One tree hill så är ordningen återställd.

Jag pratade med pappa idag, och fick lite nyheter av honom. A change is gonna come skulle man kunna säga. Det kommer att bli sjukt intressant hur framtiden kommer att bli. Jag är hoppfull, det är allt jag tänker säga.

Åh vad jag saknar N nu. Jag hade så gärna viljat prata med honom om det här, och så mycket annat...

Nu ska jag vila lite så jag orkar träna lite senare!


Oj vilka tröttisar...


Tindra är helt slut. Hon har varit sååå busig och sprallig ikväll! Vi har gått (hon har sprungit) ett varv runt Sidsjön tillsammans med Linda och Catarina och deras hundar, och Tindra hade sååå kul! Så nu ligger hon och är stans tröttaste hund! Jag är också ganska trött...
Jag är nöjd med dagen, jag har fått ganska mkt gjort, jag har lagat matlådor och städat lite, hämtat bilen, varit på stan och så kvällsbuset på Sidsjön också då.
Jag tror att jag ska ställa mig i duschen en stund nu, och sen blir det som vanligt en tidig kväll, eftersom jag har öppning imorgon....
Jag ska börja läsa en bok, Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", som jag köpte i fredags! Hoppas den är enkel att komma in i, det är det viktigaste för mig när det gäller att läsa böcker. Jag har jättemånga böcker som ligger och dammar bara för att dom har varit "svåra" i början och då ger jag upp!

Imorgon är det en ny vecka, mitt mål är att träna 4 ggr - måndag (aerobic och core), tisdag (styrka), torsdag (bodystep) fredag (styrka). Det blir väl bra? :-)

Jaja, god natt!


Video!


Lägg huvudet på sned och njut av lilla Tindras "dans"! :-)


Lördagsmys och söndagsmys!


Det gjorde inget att det inte blev en partykväll igår, jag hade supertrevligt ändå! Jag och Jenny drack vin och åt massa godis och chips och tjejsnackade hela kvällen framför Melodifestivalen. Säga vad man vill om Caroline af Ugglas, men det är något speciellt med henne och hennes låt som gör att jag fullkomligt älskar den (låten alltså)!!!

Nu sitter jag och myser med mitt favvokaffe som jag köpte i fredags, Irish cream, och jag har nyss ätit en supergod omelett! Det behövs, för jag ska strax bege mig och hämta bilen som jag så klart lämnade hos Jenny igår. Men det blir skönt med en långpromenad, jag har musik i öronen och härliga tankar i huvudet, så det blir toppen med lite frisk luft!! :-)

Ikväll ska jag och Tindra på en hunddejt vid Sidsjön! Vi är ett gäng tjejer med hundar i olika storlekar som ska träffas (Jessica, Linda och Catarina med "respektive"), och det ska bli superskoj!
Shit vilken bra söndag detta kommer att bli!!




Update!


Klick klick.
Det blev ingen iPod Nano, jag får önska mig en i födelsedagspresent (även fast det är extremt långsökt), däremot har ju HM fått hem en massa snyggt, så där klickade jag hem lite, bland annat denna snygga klänning!!!



Snygg va??

Kvällens planer är nu följande: jag ska hem till sötis-Jenny och dricka viiiin och kolla på Mello! Chips och godis kommer också att vara på plats! Kanske lyckas jag få henne på partyhumör också, så det blir kanske en liten utgång, men oavsett blir det nog en grymt trevlig kväll! :-)


Lite putt.


Jag har känt mig stark den senaste tiden. På riktigt. Jag har känt att jag har haft kontroll över mitt liv och jag har mått bra.
Idag känner jag mig lite less.
Jag är less på att inte ha det roliga, sociala liv som jag tycker att jag är värd. Och jag vet att man måste ta för sig för att få det man vill ha, och idag, och den sista tiden har jag verkligen försökt, men det går liksom inte. Att förhållanden mellan män och kvinnor är svåra är ju ingen nyhet, men att kompisförhållanden ska vara svåra är lite nytt för mig. Det är svårt att vara den enda singeltjejen bland en massa kära vänner med pojkvänner och sambos.
Don't get me wrong nu, jag missunnar ingen, jag är glada för mina vänners skull!!!! Jag tycker bara att det är lite trist att det ska vara så svårt att få till en rolig lördagkväll med drinkar och dans, lite spontant så där ni vet!

Äh, jag går väl in till stan och shoppar mig glad en liten stund, sen får jag väl se vad som händer...


Lördagförmiddag.


Hello!
Idag känner jag att jag lever. Jag är helt stel i överkroppen efter gårdagens styrkepass, och jag fick lite smått panik igår när jag gick och la mig och insåg att jag inte hade strechat efter träningen. Men jag hade nog haft ont idag ändå. Fast ändå så skulle det kunna vara värre.

Idag har jag följande planer:





 



INGA ALLS. Men jag är sååå sugen på att gå ut ikväll. Jag har messat lite folk, men det är ingen som svarar, och då messade jag faktiskt redan igårkväll. Det är lite dålig stil tycker jag.... men men. Det skulle vara så kul att klä upp sig lite och gå ut och dricka drinkar och dansa lite, är det bara jag som tycker det?? :-)
Nu ska jag i alla fall gå ut med Tindra, jag har ladda min iShuffle med ny musik, och det är mycket roligare att gå då!! För övrigt så funderara jag på att köpa en ny - alltså en till till samlingen. Jag har en iPod, typ den allra första som kom ut, och så har jag min lilla iShuffle, men jag är lite sugen på en iPod Nano också. Jag ska nog "pricerunna" lite senare och se vart bästa priset är, och så klickar jag nog hem en lite senare i eftermiddag (visst är det kul med nya verb som till exempel "googla", "youtuba", "facebooka" och nu senast i mitt vokabulär - "pricerunna")!!

Nu har Tindra sin kissnödiga look, så jag måste kanske klä på mig...
Tjing!


Miss T.



Yo! My name is Miss T!
Dragons vann, alla är glada!


Never ever.


Never ever - Ciara.
1. Skön låt.
2. Hur snygg är hon???? As-läcker ju!!


Well whooptidoo


Vilken dag.
Klockan ringde 05:10. Upp, frulle, hets hets.
Jobb, ensam på jobbet fram till 13, alltså ingen lunch innan det. Klockan 13 åt jag en sallad med Emma och sedan körde vi ett pass i gymmet. Emma är inte bara forbollsspelare, hon är även utbildad gym-instruktör!! Snacka om perfekt! Haha, jag utnyttjar hennes kunskaper, samtidigt som vi har skitkul ihop! Måste jag säga att jag var en trött och sliten Jessica när jag gick från jobbet idag vid 15-tiden? Nu har jag fixat och trixat lite, och ska snart äta lite middag - nämligen gräddstuvad pyttipanna! Sååå gott ska det bli!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag skulle behöva åka och handla lite (jag MÅSTE blir bättre på att storhandla, detta håller inte!!!), och jag ska nog gå på basket lite senare. Jag går alltid dit till trejde quartern, det har blivit min "fredagsgrej". Men jag tar kvällen som den kommer, jag är sjukt trött känner jag, men handla måste jag. Förra veckan hade jag inget kaffefilter, nu har jag inget kaffe. Gud vad jag är värdelös på att planera.

Jaja, jag återkommer med mina fabulösa fredagsplaner lite senare! :-)


Vaddå hockey?


Det var superlugnt på jobbet ikväll, och till skillnad från förra veckan så gick det jättebra att stänga.
Många reagerade på att det var så lugnt och en del sa att det måste ha med hockeyn att göra. Haha, jahaa tänkte jag. Jag är totalt ointresserad.

Nu ska jag inta soffläge och äta upp resterna av cheeseballsen som jag köpte igår, snart ska jag kliva upp igen... om 7 timmar ungefär. Woohoo!

Trevlig kväll, godnatt!


Step it up!


Shit va MÄTT jag är! Det är sällan jag brukar vara så här mätt efter frukost! Men jag tänkte att jag skulle ladda med en bra frulle innan dagens träning, för tidigare veckor då jag har kört detta Bodystep-pass har jag varit helt knäckt efteråt, och det kan ju ha med kosten att göra. Jag har faktiskt ätit bra den här veckan, så nu ska jag se om det gör skillnad!

Det var skönt med sovmorgon idag igen, men imorgon blir det tungt, jag jobbar stängning idag och öppning imorgon...det är lite dåligt egentligen. På casinot var man tvungen att ha 11 timmar mellan skiften - minst - borde det inte vara så nu också? Hmm...ska nog forska lite i det.

NU måste jag borsta tänderna och klä på mig!!


Mmmm....






.....cheeseballs....aaaahhhh.......


Bli bla blo.


Dagen har varit bra, riktigt bra, men just nu känner jag mig off-are än off-ast. Hur kunde det bli så?
Jag har ca 1000 saker i huvdet som bara snurrar runt runt och jag får inget rätsida på något alls.

Undra om jag ska stressa iväg på Hemköp och köpa nåt gott....?


Gult är fult...eller?

Paula Dress SEK 599, Rules By Mary - NELLY.COM

Titta vilken fin klänning jag har hittat på nelly.com! Jag har aldrig haft något gult i min garderob förut, men denna kanske får flytta in! Jag har sett den i en butik i stan också, så jag kanske går dit och provar den på fredag! :-)

Det var supernice att sova ända till kl 9 idag, haha, snacka om sovmorgon! Jag skulle kunna ha sovit längre, men jag gillar att lalla runt i morgonrock och bara ta det lugnt innan jag måste ta tag i dagen och gå ut med Tindra och sedan göra mig i ordning för jobbet.

Idag fyller min kära vän Jessica år! Förhoppningsvis kan vi träffas något under veckan eller till helgen så att jag kan få bjuppa på lunch eller fika eller nåt!

Skål och grattis Puffhjärtat!
Bilden är från förra årets sommarfest med casinot,
dagen innan den bästa USA-resan någonsin!


Trevligt, trevligt.


Efter det där långa, ärliga och känslosamma inlägget så gick jag och fikade på Tant Anki och fröken Sara. Det var jättetrevligt och jätteskönt att att komma ut och umgås lite!
Imorgon blir det fika med Emma från jobbet! :-) Söta Emma som jag har så roligt med! Haha!

Nu ska jag lägga mig och njuta av tanken att jag har sovmorgon imorgon, jag börjar kl 12 - woohooo!!!

Godnatt!



Tisdagstankar....


Jag gillar att planera saker under veckorna, även om det "bara" handlar om att gå ut och fika. Det jobbiga är att jag är så himla trött på kvällarna när jag har börjat jobba tidigt, jag antar att det är så här det känns att ha ett "vanligt jobb". Men jag är hellre trött och umgås än att inte göra annat än att jobba och sen spendera kvällen i soffan SJÄLV.
Jag tänker mycket på hur det skulle kunna ha varit om N fortfarande fanns kvar i bilden. När ska jag sluta med alla dessa "what if's"? Vi skulle ha haft alla helger tillsammans, och de flesta vardagkvällar, eftersom jag inte jobbar senare än till 22. Det är stor skillnad från att jobba nätter och vara ledig var trejde helg. Jag undrar hur det hade varit om vi hade haft chansen. Vi hade ju chansen, men han ville inte ta den. Det smärtar mig fortfarande, varje dag.

Mina vänner säger åt mig att leva livet nu, att jag ska vara singel och inte bry mig så mycket. Bara bry mig om mig själv. Men ska sanningen fram så gillar jag inte att vara singel. Speciellt inte nu, när jag snart fyller 31. Jag trodde jag skulle ha allting "fixat" vid det här laget. Min plan - eller plan kanske jag inte ska säga, men dröm då - är att inom 2-3 år ha blivit mamma och bo i ett hus med världens underbaraste man. Jag har gjort det här livet, jag har varit singel, jag har haft förhållanden, alla har ju tagit slut på ett eller annat sätt, för det mesta är det jag som har kommit på andra tankar, och den här upplevelsen med N är helt klart det jobbigaste jag någonsin har gått igenom. Det var ju han som skulle vara "världens underbaraste man", pappa till mina barn och stå som ägare till ett hus tillsammans med mig.

Hur gör man nu då egentligen? Träffar man någon annan bara för att "glömma"? Självklart inte, men det är nog lätt att det blir så. För det går ju inte att radera en människa ur sitt liv och ur sina tankar.
Idag tänkte jag så här: "jag hoppas att jag aldrig träffar N igen, jag hoppas att jag aldrig mer ser honom". Jag var inte arg eller ledsen när jag tänkte så, jag fick bara en känsla av hur det skulle kännas.
Jag kan känna mig så stark och så bra vissa dagar, och i det stora hela så är det oftast så jag känner nu, men ibland kommer det en våg, och bara dränker mig med känslor som fortfarande finns.
Hur ska jag kunna gå vidare med någon annan då besvikelsen över att att det inte blev som jag ville med N är så stor?




Another day, another dollar.


Hemma nu. Idag var en mycket bättre dag än igår, på olika sätt. Och den är inte slut än.
Just nu sitter jag och försöker äta en sjukt tråkig kycklingpyttipanna till middag, och vid sju halv åtta ska jag bege mig in till stan för en liten mysfika! Det ska bli trevligt! Bara så där, på en tisdagkväll! :-)

Men innan det, lite Tindramys, dusch och piffning!
Jag återkommer senare!


Braveheart och lillhjärtat!


Jag sitter och tittar på Braveheart. En kompis till mig tyckte att det var förfärligt att jag inte hade sett den filmen, så jag fick låna den. Just nu ser det ut så här i mitt vardagsrum....jag har det ganska bra just nu vill jag säga! :-)







I'm lovin it!!


Nuuu har jag stillat mitt sug efter Mc Donalds!!
En QP-meny - plusmeny - har jag tryckt i mig och det var såååå jäkla gott!!! Jag ska INTE träna utan bara ligga i soffan och jäsa med Tindra vid min sida! Myyys!
Vi tog en snabb sväng till Birsta, jag shoppade en filt och lite doftljus på IKEA och sen Donken och sen hem.
Och hemma ska jag vara, så det så! :-)



Säg vad ni vill om Donken, men det är fan gott tycker jag!


Jag gillar låg ränta! :-)


Jag gick precis in på min internetbank för att "kolla ränteläget". Haha, något jag inte gör så ofta, men idag gjorde jag det för att jag visste att mitt lånevillkor ändrades den 28:e feb. Nu har jag 2,3% ränta i stället för 5,2% - det är ju GRYMT bra!

Nyss hemkommen från jobbet också, jag har haft en så där dag, jag är nöjd med min insats, jag fixade faktiskt hela 3 avtal, alldeles själv dessutom, så det går framåt! Sen att det var andra saker som gjorde att jag inte tyckte att det var så kul tänker jag inte ens bry mig om nu, för nu har jag slutat för dagen! :-)

Tindra och jag ska gå ut en sväng nu och sen ska hon få följa med mig ut till Birsta! Vi ska klippa hennes klor och jag ska gå på Ikea en liten stund. Det är inte så himla kallt ute nu, så hon klarar sig nog i bilen ett litet tag. Jag tror jag skippar min måndagsrutin idag (fanfanfan) för jag är så himla trött (som jag alltid är på måndagar, men ändå trotsar)... Eller man vet inte, jag kanske hinner hem...men jag tänker inte stressa.

Jag återkommer senare, tjing!


Oh. My. God.


Jag har nyss sett den BÄSTA filmen ever!!
Slumdog millionaire.
Denna film kommer jag att vilja se flera gånger, OJ vad jag älskade den!!!!

NU måste jag krypa ner under täcket, klockan ringer 05:15!





Liar, liar pants on fire!


Vet ni vad jag stör mig på? Jag stör mig på folk som ljuger.
Jag ljuger ibland, men bara vita små lögner, typ "jag orkar inte, jag har ont i huvudet" eller "heeej va KUL att se dig" eller "självklart, jag hör av mig!!". eller "jag mår jättebra, hur är det själv?". Men det finns ju folk som ljuger om betydligt allvarligare saker än så. Det finns en människa som jag känner, men inte vill känna vid, som ljuger om allt och inget. Personen ljuger om stora allvarliga saker, och små obetydliga saker.
Jag undrar hur det känns att ljuga så mycket?
Får man en kick när man lyckas lura någon?
Blir man inte snurrig i huvudet av att hålla reda på allt? Vad har jag sagt och till vem har jag sagt vad?
Den här människan är så otroligt övertygande också, så på ett sätt är det otroligt intressant och fascinerande att höra alla historier och se hur personen smidigt (ibland) slingrar sig ur jobbiga lägen då personen skulle kunna bli påkommen.
Hur dåligt mår man om man hela tiden måste ljuga för att få bekräftelse och uppmärksamhet? Det är ju faktiskt  ganska tragiskt när jag tänker på saken..

Ja jag vet inte vad jag ville med det här inlägget egentligen, men visst är det intressant hur en del människor fungerar?



Ha!


Ett litet blogginlägg var allt som krävdes, nu är Kanal 5 igång igen, haha! :-)


Vad är dealen med femman??


Är det bara jag som inte kan se Kanal 5 just nu (och typ den senaste timmen)??!
Äsch, fuck femman, jag kollar på nya American idol på datorn i stället! :-)


Sköna söndag!

Åh va mysigt vi har haft det! Jag fick lunch och fika hos Jessica, så nu är jag mätt och belåten, och Tindra är trött efter all uppmärksamhet som hon fick av Baloo! OJ vad han är stor, helt enorm, och då har han inte ens växt färdigt heller! Det var lite svårt att få med både Tindra och Baloo på samma bild, men jag gjorde några försök i alla fall!


Bauta-Baloo!


Stor och liten!


Hundmamman!


Jessica och Baloo!


Baloo softar...


Tindra och jag!


Smilla!



Lilla Tindra!

Det var så mysigt att vara hemma hos Jessica! Hennes mage växer (ja hon har en bulle i ugnen) och deras hus var så mysigt! Det får mig att längta efter att bilda familj själv (och det kan jag säga att jag inte har känt många gånger tidigare), och på samma gång blir jag ledsen över saknaden besviken över att planen gick i kras för mig.... Jag tänker på honom dagligen och undrar om han tänker på mig överhuvudtaget...

Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt... Det blev inte Donken idag, men chips har jag köpt i alla fall! :-)
Skriver nog nåt mer senare!
Tjing!


Sega söndag..


Idag är planen följande:
* klä på mig och gå ner till bilen.
* åka och köpa tulpaner samt tanka bilen.
* köra till alnö för att hälsa på Jessica i hennes nya hus
* på vägen hem stanna till på Donken (som jag har cravat hela helgen)
* även stanna till och köpa chips, som jag inte har ätit på hela veckan
* parkera bilen, ta med Tindra, maten, chipsen och mig själv in och parkera i soffan framför tv'n.

Supersöndag!

P.S
Underbar kommentar Lainen, den tackar jag för!!!! Vi ses på tisdag!! ;-)
D.S


RSS 2.0