I did it!!

Japp, jag gjorde det! Jag tränade ikväll också, 2 ggr på en dag! Fan va nöjd jag är! Nu struttar jag runt här hemma, nyduschad och fräsch i mina små röda hello kitty-shorts med tillhörande vitt linne och lyssnar på Justin! Livet känns helt ok just nu!

En sak som jag har lagt märke till när jag är på pump och sånt, är att det alltid är nån som sticker ut från mängden. Alltid nån som gör allt i otakt, alltid nån som har nån konstig outfit, alltid nån som stinker svett, alltid nån som lastar på för mkt vikter och inte orkar hänga med. Jag är givetvis inte nån av dom, men det är lustigt tycker jag.

Jag har en nyfunnen kontakt på Msn by the way. Det känns kul! Undrar hur länge jag stannar uppe ikväll....?

Men det kanske mest intressanta som har hänt idag måste ändå vara detta: min favvosida www.hqhair.com har ÄNTLIGEN börjat sälja NARS smink!!!! Ojojoj....det kan bli en dyyyyr månad!!!

Ledig!!

Åh va skönt att vara ledig idag! Jag började dagen med ett core-pass, och det känns så himla bra!! Jag ska eventuellt träna ikväll med, men just nu känns det som att jag faktiskt kan skippa det och gå på ett lunchpass imorgon i stället. Fast det skulle ju va nice...skulle känna  mig grymt nöjd om jag gick ikväll också! :)

Nu har jag nyss kommit in från en promis med Tindra. Vi gick den vanliga promenaden, men utökade med en liten sväng på stan och hälsade på "mormor" på hennes jobb, och blev bjuden på kaffe. Tindra har fått en liten tröja av mig, och hon är så sööt! Jag trodde först att jag skulle överösa henne med kläder, typ rosa fluff, men insåg ganska fort att jag faktiskt inte gillar sånt - fast hon är den perfekta hunden för just rosa fluff - så just därför så fick hon en militärtröja! Är hon inte söt - och tuff - så säg??!!
image7

Nu ska jag åka iväg och handla lite, tvättmedel bland annat. Jag har tvättstuga imorgon, och det blir typ 5 maskiner - uscha. Jag har ju liksom inte orkat tvätta nu när hissen har varit avstängd, men nu är det verkligen kris. Plus att min granne sa att han hade hört att hissen kommer att komma igång idag, så förhoppningsvis slipper jag kånka på all tvätt upp och ner imorgon.
Jag blev för övrigt väldigt besviken när jag kom hem från stan och skulle sätta mig och kolla på Oprah, och så är det en annan show, en talkshow/matlagningsprogram med en sån där överdrivet hurtig amerikansk tv-kock. Hellooo, gimme Oprah!!!!

Biter ihop!

Gud va less jag är på jobbet nuuu! Sista dagen innan ledighet, så jag biter ihop.
Jag fick i alla fall sova ostört, ingen som ringde på varken mobil eller porttelefonen - skönt! Idag är det ju onsdag, och i vanliga fall hade jag ju varit överlycklig över att jobba dagpass, eftersom det innebär att jag kan se Greys, men nu har jag ju som sagt laddat hem så många avsnitt, så det är ingen vits att titta på avsnittet ikväll. Hm..vad ska jag nu se fram emot ikväll? Just ja! Kl 22 är det ju Pussycat dolls på 3:an! Det blir bra! Det blir en långpromis med Tindra först, sen kan vi mysa i soffan med gott samvete!

Nu är rasten snart slut, måste piffa lite innan jag börjar igen, så hej så länge! :)

Wtf?!

Efter att ha haft en ganska jobbig natt så blev dagen ganska bra. Jag väcktes av att min porttelefon ringde kl 02:45, och jag studsade upp ur sängen. Vad hade jag tänkt att göra? Svara och öppna??! 3 minuter senare ringde det igen - ganska obehagligt!! Efter det så lyckades jag somna om till slut, men då drömde jag att jag var tvungen att göra olika personlighetstester på alla gäster på jobbet, som gjorde att det blev långa köer och folk var sura och otevliga för att det tog sån lång tid. Jag vaknade kl 07:54 och var svettig och stressad - 6 minuter innan väckarklockan skulle ringa. Jag hade en halvdag på jobbet idag, 9-13, vi hade en uppföljning på den pedagogikutbildning vi hade i vintras, och det var kul med lite repetition av det vi gick igenom då. Plus att det var en stor bonus att dagen slutade redan kl 13! Jag åkte hem, åt en varmkorv och tog med mig Tindra ut till pappa en sväng. Jag bet i det sura äpplet alltså. Vi hade ju världens bråk för en vecka sedan, och jag lovade ju faktiskt pappa att höra av mig mer och att komma och hälsa på lite oftare, så jag köpte med mig lite wienerbröd och åkte dit, bara så där rakt upp och ner! Han blev jätteglad, så det kändes bra! Efter det lilla besöket åkte jag runt i Birsta en sväng, köpte en liten Hello kitty-mys-outfit till mig själv (jag vet att jag är 29 år), och en liten militärmönstrad t-shirt till Tindra på Arkens djuraffär! Den passade perfekt, hon ser så cool ut!!! Sen hem, kollade på ett Greys-avsnitt och sen blev jag så rastlös att jag gick ner och körde ett core-pass. Fan vilken skillnad det är att vara på gymmet halv sex i stället för typ elva på förmiddagen! Massa ögongodis ju!!! Hmm...måste nog tänka om det där med att träna på förmiddagen, haha! Speciellt en kille var där, som jag har spanat på nån gång på jobbet, men han vet inte ens att jag existerar, så det spelar inte så stor roll, men det var kul att se honom, plus att nu vet jag ju att han tränar på samma ställe som mig!

Nu har jag nyss duschat och smörjt in mig med lite brun-utan-sol i ansiktet och på benen. Tänkte att jag provar på benen först innan jag jag kör på armarna och sånt, eftersom jag har köpt en helt ny kräm. Så vi får väl se hur det blir, ett plus är att det inte luktar så mycket som det brukar göra om b.u.s-produkter.

Ska nu kolla på ytterligare ett Greys, innan jag tar ut Tindra på ett sista toalettbesök innan natten....

Ciao hotties!


Dagen efter.

Ibland förstår jag inte hur jag är funtad. Men jag antar att jag bara är mänsklig och i behov av närhet och kärlek som vilken annan människa som helst. Men att medvetet göra något som jag vet kommer att göra mig illa är ju dumt, dumt, dumt. Men jag tycker om honom så mycket. Han tycker om mig också det vet jag. Vi är bara på olika ställen i livet och har olika behov. När vi är tillsammans är det underbart. Han ser på mig med sina underbara ögon och jag vet att han har känslor för mig. Vad jag inte vet är hur jag ska ta mig ur detta, för jag behöver nästan det. Det är ju dumt att utsätta sig för något, hoppas och längta efter att han kanske ska "ändra" sin inställning. Det bästa vore om han bara försvann så att jag inte har möjligheten att träffa honom, och att ens inte kunna springa på honom på stan eller så, eller att jag träffar Mr Right och slutar tänka på honom.
När Tim flyttade trodde jag att världen skulle gå under, men det var annorlunda. Jag visste att jag inte var speciellt speciell för honom, men vi hade ändå haft kul ihop, och veckan innan han skulle fyltta var jag ett vrak, för jag visste att jag förmodligen aldrig mer skulle få se honom, eftersom han inte ens kommer från Sverige. Men det gick bättre än jag trodde. Nu tänker jag knappt på honom. Det skulle varit mkt värre om han var kvar i stan, så då skulle ju möljigheten - eller risken - att träffa honom, fortfarande finnas. Nu är han borta och jag är inte ledsen längre.
Jag vet inte hur jag ska mig ut ur något som jag inte ens vill ta mig ut ur. Jag vill ju vara med honom. Hur gör man? Hur går man till väga?

Just nu saknar jag Tindra så att det gör ont. Jag ska sluta lite tidigare från jobbet idag så att jag kan hämta henne lite tidigare, sen är det bara hon och jag. Vi ska gå på en lång promenad, jag har köpt godis till henne och vi ska busa och leka! Hon är min lilla skatt... Jag älskar henne sååå!!


Längtar..

...efter MAT just nu. Ska svulla lite med hamburgare ikväll :)

THIS JUST IN:

Jaaaa! Det blir mys ikväll!!!!!!!!!

Efter regn kommer sol..

Så brukar jag tänka när jag har en riktigt pissig dag - som igår. Fyyy faaan va less jag var igår!!! Så idag ska alltså vara en bra dag, det kan inte bli så mkt sämre än igår faktiskt. Men - idag skiner faktiskt solen, och jag tvingas vara inne på jobbet. Det var så varmt och fint i förmiddags, när jag gick till jobbet, och då är det verkligen inga roligt att tvingas byta om till uniformen. Dessutom så har jag ju värsta softa dagen också, utbildningen är ju i sluttampen, så nu klarar hon sig själv och jag känner mig otroligt överflödig. Jag skulle alltså kunna vara ute i solen i stället. Men men.

I övrigt så har jag ganska nyss skickat i väg ett sms till Han, om ikväll. Vi sa ju att vi skulle ses ikväll, så jag förstår inte varför jag nojjar egentligen, men det är ju liksom min grej. Finns det inget att nojja över så hittar jag nåt - garanterat! Så nu kommer jag att noja fram tills att jag vet hur det blir, haha. Det är jobbigt att vara jag ibland.
Om vi inte ses så har jag en backup-plan: Greys anatomy.


Maraton

Jag har Sex and the city-boxen och jag har sett alla säsonger hur många gånger som helst. Jag kan det mesta, inte kanske specifika avsnitt, men jag kan ge ett exempel. För några veckor sedan var min kompis Anna i Tokyo. En dag under  hennes visteles där får jag ett sms av henne där det står: "Vad heter låten dom spelar när Samanta och Richard är i poolen på taket??" Jag behövde inte fundera, utan skickade direkt svar:"By your side med Sade". Hon var på en karaokebar och behövde denna information pronto. Sex and the city kommer nog alltid att vara min favorit-serie, men nu har den fått seriös competition av Greys anatomy. Seriös comptetition alltså. Mina onsdagkvällar har varit heliga dom senaste veckorna nu, men i onsdagskväll så jobbade jag och jag ska även jobba imorgon när reprisen sänds, så då gjorde jag det stora misstaget och laddade ner just det avsnittet som skulle visas då. STORT misstag. Nu är jag fast. Enbart ikväll har jag sett 6 avsnitt. Det är som en drog, jag måste ha mer och mer efter varje avsnitt jag ser. Och jag kan säga att ingen serie - eller film för den delen -  har fått mig att grina. Alltså inte bli tårögd, eller att det rinner nån liten tår längs kinden, utan riktigt grin liksom. För en månad sedan köpte jag säsong 1 och 2 på dvd och jag kommer garanterat att köpa 3:an och 4:an också. Helt klart det bästa jag sett sen Sex and the city!

Annars har dagen sugit. Jag har inte gjort mkt.. Jag lämnade av Tindra hos hennes "plastfamilj" idag, jag ska jobba dagpass och "mormor" är bortrest så då får hon vara hos dom ett par dagar. Det känns skönt att slippa gå ut i onödan, och med "ut" menar jag så klart att det är skönt att slippa trapporna. Men det är ensamt också. Jag känner mig ganska ensam rent allmänt, vilket suger.

Smset igår ledde till lite mys...jag tycker så mkt om honom. Vi ska eventuellt ses imorgon, men jag hoppas inte allt för mkt, då blir jag bara besviken om det skulle skita sig.

Nu är det dags för nästa avsnitt av Greys...måste plocka fram mer näsdukar och hälla upp mer chips och cola light.
See ya!!!!

Härlig fredag!

I det stora hela har detta varit en jättebra dag! Den började med att jag klev upp när väckarklockan ringde, ca 10:45, och sen gick jag raka vägen ner till gymmet och körde ett Pump-pass, för att sedan stressa hem, duscha och sen gå in till stan för att träffa Jessica och äta lunch och gå runt och kika lite i affärer, det var trevligt, det var ett tag sedan vi gjorde nåt nu, hon och jag. Sen hem, hämtade upp Tindra och åkte upp till Sidsjön och gick ett varv där med henne, hem lagade mat (lax, bulgur, grönsaker och kall limesås - mkt gott), duschade igen och fixade till mig för att gå upp till Chrille på fest. Jag köpte med mig en Cola och en Red bull, eftersom jag inte skulle festa. Det var ganska soft där, Jessica kom inte, det tyckte jag var jättesynd, för jag tror min kväll hade blivit lite roligare om hon hade varit där....Hon blev fast i nån slags båt-situation... Men hur som helst, jag Chrille och några till åkte ner till Oscar sen i alla fall, men det var inte så jäkla kul som jag hade trott. Eller jag VET ju att jag inte egentligen har så himla roligt när jag  är ute nyker, det blir nog lite som man gör det till. Jag saknade Jessica helt enkelt. Det roligaste var när jag skulle beställa en Cola i baren och bartendern tittar frågande på mig och säger:  "En vanlig cola??", haha...JA en vanlig cola....

Nu sitter jag här, känner mig lite sugen på nåt men jag vet inte vad. Jag borde gå ut med Tindra, och jag SKA gå ut med henne, men det tar emot nåt så förbannat att gå ner och sedan upp för dom där jäkla trapporna igen. Hoppas att telefonen ringer sen, det finns en liten möjlighet att den kanske gör det faktiskt.... Han sa att han skulle ringa sen, det har han ju iofs sagt 100ggr.. Haha, precis NU kom det ett sms faktiskt, så nu får vi se vad som händer... Kram kram, och god natt!

Sexy..

Picture this: Nike-linne, svarta träningsbyxor, vita tubsockar och klackskor....Sweeeeeet ;)
Jag hittade ett par skor i garderoben som jag hade glömt bort att jag hade, plus att jag aldrig hann gå in dom förra sommaren, så jag försöker göra det nu, inne i lägenheten i mina träningskläder. Lät det inte sexigt så säg!

Idag ställde jag klockan på 11, klev upp halv tolv, drog på mig träningskläderna och gled ner till gymmet. Joggade en kvart som uppvärmning och körde sen ett core-pass. Bättre än ingen träning alls! Imorgon hoppas jag att jag orkar kliva upp och gå på pump, tror det börjar halv 12. Skulle kännas grymt skönt faktiskt!

Imorgon ska jag på fest - och jag ska vara nykter! Det var ju tre veckor sedan jag festade nu, och jag har en vit månad på grund av just det som hände för tre veckor sedan. Det blev alldeles för mkt alkohol, så nu tar jag det lungt tills den 14/6, då vi har sommarfest på jobbet, så egentligen är det ju faktiskt mer än en månad. Jag ser verkligen fram emot helgen,det ska bli kul att gå ut nykter för en gångs skull, få se saker med andra ögon, inte ha världens ångest dagen efter, och dessutom slippa vara bakis! Det skulle även vara kul att gå ut på lördag också, får se om jag lyckas få med mig nån.

Nu måste jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Fötterna börjar ömma lite från dom trånga skorna... Sen blir det en promis med Tindra och sen jobb, wiihooo!!!

101

Jag bor ett höghus som är 8 våningar högt. Jag bor på 7:e våningen, vilket oftast är ganska nice - jag har fin utsikt och behöver inte oroa mig över att nån ska klättra upp på balkongen och ta sig in (nu har jag iofs bara en fransk balkong, men you get the picture). Så OFTAST är det nice. Det är INTE så nice när hissen är avstängd, som nu typ. I 10 dagar ska hissen vara avstängd av nån jäkla anledning - den funkar ju alltid, så jag fattar inte vad det finns att laga??!! Detta innebär 101 trappsteg ner och 101 trappsteg upp, ca 4 ggr om dagen - ibland 5, beroende på hur kissnödig Tindra är, och beroende på om jag måste ut på nåt ärende eller nåt. Detta är INTE nice. Det är jobbigt. Jag har konstant träningsvärk i låren och jag vill verkligen inte ha några större lår- eller vadmuskler. Men vad gör man?? Jag måste ju gå i trapporna. Bärandes på Tindra för hon är rädd för trapporna, eller för själva trapphuset i alla fall. 10 dagar??!!!! Och detta är bara andra dagen och jag är redan så jäääkla less!!!
Aja, som sagt, inte mkt att göra mer än att härda ut.

:(

Fniss! ;)

Fan, fick ingen ro i kroppen så det blev ingen power-nap. Men däremot har jag pratat med Tim på Msn!! Wiiiihoo!! Hihi....

Trötter

Efter gårdagens urladdning måste jag säga att jag mår lite bättre idag. Men jag är så sjuukt trött, jag fattar inte varför jag inte får sova??!! Vaknade säkert 2 ggr i timmen mellan kl 4-10 i morse, så jag kan inte direkt säga att jag är utvilad. Men det är bara att bita ihop!
Idag har jag och Tindra haft en playdate med Linda från jobbet och hennes valp Humle! Vi åkte upp till Norra Berget och släppte lös dom och lät dom härja på! Det gick jättebra! Dom var sååå söta!!

 

Nu måste jag seriöst försöka att ta en power-nap, annars kommer jag aldrig palla med natten på jobbet!! Har ju fortfarande utbildning - 6 pass kvar -  och jag måste vara skärpt och alert! Just nu är jag allt annat än skärpt och alert, haha.. Uscha, ångesten kommer krypande, jag vill inte jobba!!! Jag måste ha ett nytt jobb!!!!!
Som sagt, vila nu.

Muppmupp..

Muppmupp är nåt jag och min bästa kompis Jessica (smidigt med samma namn va?) brukar säga när nåt är dumt eller tråkigt. Det har en väldigt negativ klang över sig. Det är aldrig positivt när vi säger "muppmupp". Idag var en sjukt muppmupp-ig dag.
Jag bråkade med pappa. I telefonen. Ett riktigt jäkla "skrika i munnen på varandra och slänga på luren"-bråk. Nästan alla samtal  jag har med min pappa skulle kunna sluta så, men jag biter ihop varje gång, men inte idag. Jag kommer nog aldrig nånsin att kunna förklara för nån- förutom mamma - hur han får mig att känna och hur han påverkar mig. Varje gång jag har försökt förklara så är det alltid nån som säger "jamen det är ju typiskt föräldrar", men NEJ, inte för mig. Jag har aldrig stött på nån som har haft samma problem som jag har med min pappa. Nu är det inte så att jag och pappa bråkar speciellt ofta, men när det händer så är det alltid väldigt hetsigt och upprört och slutar alltid med att jag sitter med världens sämsta samvete. Han ska alltid påpeka att jag aldrig är hemma när han ringer. Han ska alltid påpeka att jag aldrig ringer honom. Han ska alltid påpeka att han inte har nån bil under veckorna. Han ska alltid påpeka att han alltid är hemma och att jag borde komma förbi "nu när jag har skaffat bil". Han ska alltid påpeka saker som får mig att få dåligt samvete. Anledningen till att jag inte hör av mig så ofta är just på grund av att jag är så less på allt tjat. Varenda gång han ringer till mig så är det första han säger - garanterat - "Men lever du?". Redan där har han gjort mig irriterad. Inte "Hej gumman hur mår du?". OM jag skulle ha dött så skulle han ha hört det. Varenda gång säger han så. Det slår aldrig fel. Så idag sa jag rakt ut vad jag känner. Jag sa - med mkt hög volym på rösten tydligen, det är han aldrig heller sen att påpeka -
"OM jag inte svarar när du ringer mig så beror det på att jag inte är hemma, det har INGET att göra med att jag inte vill prata med dig. Jag har i 5 års tid haft SAMMA mobilnummer som idag och du har ALDRIG ringt mig en enda gång på mobilen, vilket du kan göra om du vill ha tag på mig. Om jag av nån anledning inte svara DÅ så beror det på att jag antingen jobbar, tränar, sover eller helt enkelt inte HÖR att det ringer, men då SER jag i alla fall att du har ringt och då ringer jag upp dig. Sen att du inte har någon bil på veckorna har jag också vetat om dom senaste 5 åren. Jag vet om det och har FULL förståelse för att du inte kanske kan komma och hälsa på mig, men finns det verkligen bara mån-fre i din värld?? Vad hände med lördag och söndag??? HUR många gånger har du varit hos MIG dom senaste 5 åren??? När jag har fyllt år, och så nån gång till kanske, men inte mer än 10 ggr - på 5 år!!! Varför ska JAG alltid komma och hälsa på DIG? Jag har också en kaffebryggare! Nån gång, en lördag eller en söndag, borde du kunna komma till mig, ni är väl inte uppbokade VARJE helg direkt??? Och snälla, SNÄLLA pappa, jag vill inte HÖRA att du inte vet hur jag jobbar, du kan ringa och fråga mig. Och snälla, jag vill inte HÖRA att du aldrig får tag på mig, för du kan ALLTID nå mig, om du verkligen vill, det finns INGA ursäkter...."
Bla bla bla.....Sa en massa saker till säkert men det var så himla hetsigt så jag kommer inte ihåg allt. Pappa ska alltid upprepa allt minst 3-4 ggr. Så varje samtal innehåller minst 3 upprepningar av frasen "jag vågar inte ringa för jag vet inte om du sover" och minst 4 upprepningar av "snälla jessica höj inte rösten" och några upprepningar av "jag KAN inte komma till dig, jag har ingen bil på veckorna" och så klassikern "men tjommis stressa inte upp dig". Allt detta på repeat alltså. JÄMT. Varje gång. Inte undra på att jag inte kunde hålla allt tillbaka idag. Jag grinade och han grinade. Men det som retade mig mest idag var det han sa på slutet. Han sa, "Jessica, du och Madde (syster) är allt jag har. Ni är det enda jag har i världen". Så säger mannen som sitter i en helt ok villa med 2 hundar och en sambo. Vi är allt han har. Säger inte det ganska mkt om hans relation till hans sambo, som jag för övrigt aldrig har förstått mig på?? Varken relationen ELLER sambon om jag ska vara ärlig. Jag bli så himla lessen. Jag vill kunna ha en normal relation till min pappa, inte bli irriterad varje gång jag pratar med honom. Jag kommer aldrig att glömma en julafton för ett par år sedan. Två gånger dagen innan hade vi pratat i telefonen och verkligen bekräftat att jag ska komma till dom kl 11 och äta lunch. Två gånger! Ändå så sitter jag i bilen utanför deras hus i 1 1/2 timme för att dom inte är hemma. Och när dom väl kommer så är dom så glada att se mig och förstår inte varför jag är så upprörd?!
Jaja, nog om detta nu...Jag och min far kommer nog aldrig att kunna ha en normal relation, så är det bara.
Fy fan va skönt att skriva av sig!!!!

Give it to me!

Jag vet egentligen inte vad det är jag vill ha. Men jag känner att jag vill ha nåt. Nån. Jag vill inte känna mig liten och ensam. Jag vill ha nån som gör mig trygg och lugn, men som ger mig den frihet jag behöver så jag slipper känna mig inlåst och bunden. Jag vill ha en stor, varm famn som håller om mig, nån som andas i nacken på mig när jag sover....

Vilken flopp..

Asså, seriöst. Jag vaknade halv två i eftermiddags. That was SO not the plan..... jag skulle ju upp tidigt (och med tidigt menar jag 11 - senast) och gå på Pump! Snacka om chock när jag tittade på klockan!! Och det värsta var att jag var helt säker på att klockan skulle vara typ halv tio eller nåt. Jag antar att det hade med Tindras frånvåro att göra, ingen som pular runt i sängen och vill att jag ska gå upp. Ska bli intressant att se hur länge jag sover imorgon. Man blir ju hyfsat stressad när man inser att man har sovit bort halva dagen, jag får nästan lite ångest, för jag har inte gjort nåt alls idag, förutom klivit upp, ätit en onyttig frulle, duschat, sminkat mig och kollat på tv.....Och strax ska jag iväg på jobbet, natt 2 av 3. Om jag ska se nåt positivt i detta så kan jag ju ialla fall hoppas på att inte bli så trött runt midnatt typ.

Jag skickade ett sms igår, till han. En liten inbjudan till film och chips på söndag, men har inte fått nåt svar på det, fast vi har msn:at och så. Att vi inte kommer att ha ett riktigt förhållande har jag vetat ett tag nu, men han verkar ju ändå vilja ha kvar mig i sitt liv, och då tycker jag att även jag ska kunna ta initiativ och säga att jag vill hänga lite, och inte bara falla i hans armar så fort HAN vill. Fast det funkar kanske inte så....verkar inte så i alla fall. Jag undrar om han läser detta, jag har faktiskt ingen aning. 

Dag 2 med dom nya jeansen. Dom känns fortfarande trånga, och glädjen över att ha kunnat komma i ett par 26:or har nu börjat lägga sig lite... Men rumpan blir fin i dom i alla fall, dom sitter som ett smäck! Kanske får nöja mig med det just nu, Rom byggdes ju inte på en dag :)

Nu ska jag snart åka, så till alla som är lediga - ENJOY!!!!

Nattsudd...

Klockan är nu 04:01 och jag har nyss kommit hem från jobbet. Den nya tjejen visar sig vara väldigt duktig och lättlärd, vilket är jättekul eftersom det gör ju mitt jobb mkt lättare! Vi hade världens nostalgi-tripp på jobbet inatt, satt och sjöng på galma ledmotiv från Dallas och Falcon crest, och pratade Astrid Lindgren och julkalendern. Vi konstaterade att det "var bättre förr".

Skönt, men lite tråkigt att komma hem, ingen Tindra som möter mig vid dörren, hon är hos "mormor",så inatt blir jag alldeles ensam... Jag känner en viss ångest angående träningen. Jag borde träna imorgon, men det är såååå tråkigt att träna själv, Anna är på vift i helgen - igen! Mitt engagemang sätts verkligen på prov nu. Men jag ska försöka gå på ett pump-pass kl 11:30, så det innebär att jag måste gå och lägga mig PRONTO om jag ska få några timmars sömn. Annars kanske jag sover tills jag vaknar av mig själv, går ner och kör lite på löpbandet och sen mage och rygg-träning. Det funkar ju också, bättre än inget i alla fall.

Måste återigen kommentera mina nya jeans. Det värsta med nya jeans är att man känner sig såååå tjock, i alla fall jag. Jag kör ju modell "Tight", och när jag då har den minsta storleken som jag kan tänka mig , så känner jag mig väldigt fet nu så här innan jag har gått in dom. Det är den negativa sidan med nya jeans - fetfaktorn. Måtte dom gå till sig, annars ska jag klaga. Han SA att dom kommer att gå ut sig, "han" är även HAN. Så då ska jag fan gnälla, haha.. Jag får passa på att få ut lite andra saker på en gång, när man ändå håller på, hehe... Nä, ska inte hålla på så där, det är bara fjantigt.

Men nu känns det som att det är dags att avsluta för idag...måste försöka sova, trots solen och fågelkvittret......
Godnatt!


26 (tjugosex)

Jag är inte 26 år - men det skulle jag inte ha något emot - och det är inte den 26:e idag - vilket skulle vara nice för då skulle lönen ha kommit. Utan så här är det: jag köpte ett par jeans idag - i storlek 26. Aldrig i mitt liv hade jag trott att jag nånsin skulle kunna komma i ett par 26:or! Jag är överlycklig! Dessutom var dom på rea, så det kunde inte bli bättre! Jag köpte dessutom ett vitt nit-skärp också, det var lite väl impulsivt av mig, men va fan, ibland måste man unna sig. Fast det har blivit lite väl mkt sånt nu, så sista veckan innan lön blir väldigt tight. Men det är det värt! :)

Ikväll blir det jobb, ååååååh va jag längtar......eller hur.

Lista..

Dagen har varit ok. Hade ju som sagt dag 1 på utbildningen med den nya tjejen idag, och hon verkar helt ok! Efter jobbet tog jag en välbehövlig promenad upp till mamma för att hämta Tindra. Jag hade självklart med mig Shufflen och hade hög volym i hörlurarna för att överrösta blåsten - bland annat. Har jag tillräckligt hög musik så hör jag nästan inte mina egna tankar, och det behövdes idag. Jag vill bli kvitt det jag tänker på hela tiden!! Jag vill inte tänka på den underbara, fruktansvärda, härliga, hjärtekrossande, förvirrande känslan han ger mig. Jag är så svag, fattar inte varför, för han ger mig inte ens hälften av det jag vill ha och behöver. Men ändå suger jag åt mig av minsta lilla. "It's magic but it's tragic". Den meningen hörde jag i en låt idag, tyckte det passade bra. Varför kastar man sig in i nåt som man vet redan från början är dödsdömt? Jag är utan tvekan den mest självdestruktiva människa jag känner.  Men faktiskt, så börjar det kännas liiiiite bättre. Det var värre för några veckor sedan, så det är ju alltid ett steg i rätt riktning i alla fall. Jag försöker tänka positivt, det måste ju räknas lite i alla fall :) Han är inte den enda som ockuperar mina tankar, men den enda jag just nu vill vara med, om jag själv fick välja.

Blablablaaaa.... Nu är det Greys anatomy, min drog, så jag måste titta på det nu! Nedan följer en lista, har förstått att många skriver listor, så jag hänger på!


Vad heter du: Jessica Jonsson
Var bor du: Sundvsall
Trivs du där: Ja oftast
Brukar du läsa horoskop: Ja
Har du körkort: Ja, sen november 1997
Favoritdjur: Hund
Festar du mycket:  Var tredje helg ungefär
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit
Brukar du bli för full: Ja
Antal kuddar i sängen: 4
Äger du ett busskort:Nej
Vad åt du till frukost: 2 rostade mackor med ost och marmelad och en kopp thé
Nästa mål i ditt liv: Få synliga magmuskler
Hur svarar du i mobilen:Jessicaaaa eller Hallooo
Antal timmar sömn inatt: 5
Sov du ensam: Nej - Tindra var så klart där.
 Din hobby: Tror inte jag har nån hobby..träna kanske?
 Vad är det för veckodag?: Onsdag
Vad åt du senast: Vaniljglass med Oboypulver och salta nötter
Vem fick du sms av senast: Anna
Vem ringde dig senast: Mamma
Godaste ölen du druckit: Ingen öl jag druckit har varit god
När hade du sex senast: i fredags
Vilka hårfärger har du haft: Brunt i olika nyanser
Vad såg du senast på TV: Roomservice - i väntan på Greys anatomy
Vad läser du för bok just nu: ingen
Längd: 167
Skostorlek: 37 
Hårfärg: brun
Är du kär i någon: jag vet inte riktigt faktiskt 
Vad gör du om ett år: förmodligen samma sak som nu, fast helst inte
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja
Dricker du: ja
Vilken parfym använder du: Dolce Gabbana "the one" just nu
Vilka skor använder du: helst sneakers, men gärna klackar ibland
Dagens klädsel: brun v-ringad tight topp, blåa tighta jeans, hello kitty-strumpor

See u...

Tindra och jag!

Tindra och jag!

Tisdagkväll

Efter att ha haft ett 2 dagars megavirus (nästan 40 graders feber och en viktminskning på 2 kg) så känner jag mig nu helt återställd! Fattar inte riktigt vad som hände.. Idag har jag inte gjort mkt, kanske för att jag tänker att jag  inte får överanstränga mig - haha - eftersom jag ska starta en utbildning imorgon med en ny tjej på jobbet. Måste vara pigg och alert liksom! Det kryper i kroppen, jag vill träääna!!! Konstig känsla det där, att vilja träna! Jag får tacka Anna för det. Anna är min personliga tränare (egentligen basketproffs, men har en lovade karriär som P.T också ;) ), och en av mina allra bästa vänner. Jag tar tillfället i akt och utnyttjar hennes kunskaper i ämnet Styrketräning under dom få månader hon är hemma i stan. Jag tycker att det går riktigt bra faktiskt, trodde aldrig jag skulle tycka det var roligt att styrketräna, men med rätt sällskap så kan det mesta bli roligt! Jag har tyvärr haft ett avbrott på ca en vecka nu, dels pga jobb, och så pga den där förbannade febern. Jag tänkte börja på torsdag igen, men då är det ju så klart stängt!! Tar igen det på fredag med andra ord.

Tindra - vovven i mitt liv - har varit ett utmärkt sällskap idag. Vi har vandrat lite på Norra Berget och sen åkte vi till Birsta en sväng. Hon fick ju tyvärr stanna i bilen i korta stunder, men blir alltid lika glad så fort jag kommer tillbaka! Utan Tindra vore jag inget - hon är min lilla skatt. Alltid vid min sida, alltid glad att se mig, alltid en sängvärmare och det är ju bra, i brist på annat liksom.....
På tal om sängvärmare...Det finns en kille, som är jättevarm och skön att sova med. Önskar han var här nu, fast ändå inte. Det är komplicerat. Jag tror att det är meningen att det ska vara komplicerat. Varför ska det vara lätt?? Och när det är lätt, så är det totalt ointressant.
Undra om man ska lägga sig nu kanske? Så är jag är pigg och alert imorgon, som planen var alltså.  Jo, det får bli så.

Godnatt och puss!

Intro

Att blogga är kul, det är lite spännande att dela med sig av saker till totalt främmande människor. För min del är det ofta kärlek och killar jag skriver om - eller snarare bristen på kärlek och killar. Folk som inte känner mig kanske tycker att det är totalt oväsentligt, men då behöver man ju inte heller läsa :)

Jag har bloggat på en intern site på mitt jobb ett tag, och tyckte nu att det var dags att ta det stora steget ut i den stora världen, so love it or hate it, here it comes!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0