Maraton

Jag har Sex and the city-boxen och jag har sett alla säsonger hur många gånger som helst. Jag kan det mesta, inte kanske specifika avsnitt, men jag kan ge ett exempel. För några veckor sedan var min kompis Anna i Tokyo. En dag under  hennes visteles där får jag ett sms av henne där det står: "Vad heter låten dom spelar när Samanta och Richard är i poolen på taket??" Jag behövde inte fundera, utan skickade direkt svar:"By your side med Sade". Hon var på en karaokebar och behövde denna information pronto. Sex and the city kommer nog alltid att vara min favorit-serie, men nu har den fått seriös competition av Greys anatomy. Seriös comptetition alltså. Mina onsdagkvällar har varit heliga dom senaste veckorna nu, men i onsdagskväll så jobbade jag och jag ska även jobba imorgon när reprisen sänds, så då gjorde jag det stora misstaget och laddade ner just det avsnittet som skulle visas då. STORT misstag. Nu är jag fast. Enbart ikväll har jag sett 6 avsnitt. Det är som en drog, jag måste ha mer och mer efter varje avsnitt jag ser. Och jag kan säga att ingen serie - eller film för den delen -  har fått mig att grina. Alltså inte bli tårögd, eller att det rinner nån liten tår längs kinden, utan riktigt grin liksom. För en månad sedan köpte jag säsong 1 och 2 på dvd och jag kommer garanterat att köpa 3:an och 4:an också. Helt klart det bästa jag sett sen Sex and the city!

Annars har dagen sugit. Jag har inte gjort mkt.. Jag lämnade av Tindra hos hennes "plastfamilj" idag, jag ska jobba dagpass och "mormor" är bortrest så då får hon vara hos dom ett par dagar. Det känns skönt att slippa gå ut i onödan, och med "ut" menar jag så klart att det är skönt att slippa trapporna. Men det är ensamt också. Jag känner mig ganska ensam rent allmänt, vilket suger.

Smset igår ledde till lite mys...jag tycker så mkt om honom. Vi ska eventuellt ses imorgon, men jag hoppas inte allt för mkt, då blir jag bara besviken om det skulle skita sig.

Nu är det dags för nästa avsnitt av Greys...måste plocka fram mer näsdukar och hälla upp mer chips och cola light.
See ya!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0