Jessan planerar!

Seg dag idag. Vaknade först vid 07 av att mamma kom hem med Tindra (jag hade somnat vid halv fem eftersom jag jobbade första natten igår). Tindra ville pussa på mig så jag lät henne göra det i nån minut innan jag somnade om. Vaknade sen vid 11 och var mörbultad. Hostig och täppt i näsan och med känningar av en urinvägsinfektion hasade jag iväg mig till Kem City - där det inte fanns nåt för mig att göra pga felplanering, så jag gick hem efter fem minuter, vilket jag var väldigt nöjd över. Resten av dagen spenderades åt att dricka nästan två liter citronvatten och tranbärsdricka, och det känns faktiskt bättre nu, tack och lov. Sitter nu uppe i personalrummet på jobbet och har kommit på världens plan (eller "världens plan" kanske är att ta i), under dom kommande tre veckorna ska jag:

* dricka en liter vatten om dagen - minst.
* en riktig långpromendad om dagen - minst
* inte äta nåt som börar på "ch", alltå inga chips, cheeseballs eller choklad
* inte äta skräpmat
* äta frukt och grönsaker varje dag
* infinna mig på gymmet minst 3 ggr i veckan
* inte dricka alkohol

Varför under 3 veckor bara? Planen är väl att "komma igång" med ett hälsosammare liv helt enkelt, att jag har en dejt om 3 veckor har ju så klart inget med saken att göra.

Nu måste jag gååååå, så hej dååååå!


Glader!


Ibland förvånar jag mig själv. Jag trodde till exempel inte att jag nånsin skulle sätta min fot på kem-tvätten igen, men där var jag idag, 2 timmar och tog emot kläder och var trevlig (det är mest det mitt jobb går ut på, att vara trevlig, för chefen har kommit på att det inte riktigt är hans grej).
Ett annat exempel är att jag aldrig trodde jag skulle säga att jag ser fram emot att gå till jobbet idag, men det gör jag! Det ska bli kul att träffa alla igen, jag vet att jag jobbar med bland andra Chrille och Miia, och då kan det inte gå fel!

Vad är det som har hänt? Var har hänt med tjejen som fick ångest och som tyckte att livet sög, bara för ett par veckor sedan? Inte för att jag saknar henne direkt, men ändå! Jag tror jag vet vad det är. Det är att mitt liv är exakt som det alltid har varit MINUS killen som gjorde det miserabelt. Det är nästan så att jag skulle vilja tacka honom på nåt sätt, "tack för att du lekte med mitt hjärta, slet ut det och trampade på det, för nu mår jag mycket bättre!". Tänk att det ska behövas en så jobbig grej för att man ska kunna släppa någon. Men jag är glad över det nu, för hade han inte sagt nåt, så hade jag förmodligen fortfarande träffat honom och fortfarande mått dåligt.
Så Micke, om du läser detta - vilket jag inte tror att du gör- Tack!


Sen kan ju en bidragande orsak till detta även vara N. Han kommer eventuellt till Sundsvall det 22/8 och föreslog "vitt vin och en bra film". Allt detta under förutsättning att det inte blir någon form av "sawmill-emergency" i Umeå. Men varför skulle det bli det?? :-)

Keep smiling people, I will!

Jessan stressar!

Ska iväg på jobb nr 1 nu, men var bara tvungen att dela med mig av denna information först:

även fast jag har sovit sämre än på länge inatt så är jag glad!

List-ovic

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
inget alls faktiskt!!

Köpt någonting: mat och kläder
Sjungit: ja, i bilen
Sagt "Jag Älskar Dig": nej
Träffat någon ny person: Nej
Saknat någon: Absolut.
Kramat någon: Ja, mamma
kysst någon: Nej

FÖRSTA:
första bästa kompis:
Anna Eriksson, vi har tyvärr ingen kontakt nu
första jobb: manglade dukar och lakan på ett tvätteri
första onlinenick: Jessan10
första inhandlade skiva: kommer inte ihåg
första Förälskelse: hade väl nån på lekis, men den första allvarliga var Jesper Lögdahl, numera kändisreporter
första begravning: min första och enda begravning, mormors i oktober 2005
första piercing/tatuering: tog hål i öronen när jag var 7, gjorde första tatueringen när jag var 25
första kreditkort: 22
första kärlek: Jonas Andersson på lekis
första fiende: kommer inte ihåg
första stora resa: att åka till Ungern när jag var 3 månader var ganska stort - då.

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: Ja, jag säger det inte annars.
Bråkat med ditt husdjur: Japp
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej
Hånglat med en kändis: nej

EXTRA STUFF:

Dricker du: sällan men mycket när det väl händer
Vad är du mest rädd för: vart ska jag börja?
Vilka kläder sover du i: trosor
Vart vill du gifta dig: vet inte....
Vem hatar du verkligen: ingen
Varit kär: Ja.
Kör du bil: jaa
Har du ett jobb: Ja
Gillar du att ha folk omkring dig: Oftast
Är du ett hälsofreak: Njae

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng:
A
Såg dig gråta: "Han"
Fick dig att gråta: se ovan
Du delade en drink med:  Anna Barthold
Du gick på bio med: Bror och brorsdotter
Du gick på stan med: mamma
Skällde på dig: kommer inte ihåg, kanske pappa eller nån gäst på jobbet

STUFF:
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på:
ja
Är du ensam nu: ensam som i "lonely" eller ensam som i "det är ingen annan än jag här"? Ja och ja.
Vill du gifta dig: vet inte
Vill du ha barn: vet inte

FAVORIT:
Månad: december kanske?
Sten: vet inte


SENASTE:

Låt du hörde: Love is wicked med Brick and Lace
Film du såg: en dansk film på tv igår, även Simpsons på bio igår
Mat du åt: pizza


Snygg naken?

Kommer man nånsin att tycka att man är snygg naken? Det är tveksamt i alla fall för min del. Det finns alltid nåt att reta upp sig över. För min del har det alltid varit magen och låren. På senare tid har jag inte brytt mig så mycket, eftersom jag faktiskt har känt mig ganska nöjd (22 kg lättare än för 2 år sedan). Men efter en sån ganska dramatisk viktminskning så blir man ganska nojig över vikten. Minsta kg upp på vågen, känns som ett nederlag, även fast jag vet att det inte skadar mig att väga 55 i stället för 54.

För 2 år sedan kände jag mig som en ny människa i min nya smala kropp, men man vänjer sig ganska snabbt och "växer in" i den nya kroppen, och en förändring kan få en att känna sig pluffsig och tjock - och misslyckad. En "förändring" kan vara att favvojeansen känns tajta eller att man tycker sig se en liten valk som man minsann inte såg för en månad sedan. Jag hatar att känna så här. Vaför kan jag inte bara vara nöjd? Eller i alla fall inte missnöjd? Jag behöver inte älska min kropp kanske, men i alla fall vara kompis med den? Bara för att min mage känns lite svullen behöver väl inte det förstöra en hel dag?

En sak som jag har fått acceptera är brösten. Vi är kompisar nu, för jag vet att jag inte kan göra nåt åt saken. Visst, jag skulle kunna operera dom, men eftersom ingen kan garantera att dom blir PERFEKTA så tänker jag inte ta den risken. Jag kommer att leva mitt liv med små bröst, och det är ok. Jag kommer aldrig att glömma en gång i omklädningsrummet på jobbet. Jag och en föredetta kollega disskuterade bh-ar, hon klagade över att hon inte hittade nån som satt bra på hennes enorma bröst, medans jag klagade över att min glappar. "Det ekar i min bh, ho-hoooo!". Kollegan höll på att dö av skratt, och från den dagen kände jag att det är inget jag kan göra åt saken, det får väl eka då. Jag är söt ändå! Jag har hellre små, fasta bröst än att nånsin kunna säga "jag svettas under brösten". Det känns inte så nice. Men detta är min åsikt.

Just nu sitter jag och har världens sug efter nåt salt. Jag skulle kunna döda för såna där Flaming hot cheesedoodles.....aaahhh..... Vad som helst som börjar på "cheese" skulle funka just nu!
Jag och mamma var ju i Birsta idag, jag köpte ett supersött nattlinne! Sött och sexigt på samma gång. Efter den lilla shoppingturen tog jag med mig Tindra upp till Södra berget och gick Naturstigen med henne där, hon älskar det verkligen, även fast hon blev jätteblöt!

Idag är min sista semesterdag på ett tag. Jag tror jag har 4 dagar kvar att ta ut, och det kommer att bli 4 väl valda dagar i höst, om jag inte sparar dom till nästa år. Imorgon jobbar jag nattpass, men jag ska även börja ett litet extrajobb imorgon på mammas jobb, vilket blir en liten comeback för min del, eftersom jag jobbade där innan jag flyttade till USA. Det blir nice med lite exta pengar eftersom dom jag har nu har en tendens att vilja spenderas snabbt som attan!

Jag skickade ett mail till N idag ("N" är det jag numera kallar "Killen från norr" som befinner sig i USA). Har ingen aning om han ens kollar mailen, men jag chansade. Jag blev så himla glad av hans sms inatt...tänker på det än!
Nu måste jag stilla det här jäkla suget...När jag var med i Viktväktarna förut så brukade jag stilla såna här sug med antingen riskakor med ostsmak, eller äta gurka med Aromat på. Inget av alternativen känns aktuellt just nu.

Så...ha en skön kväll kära läsare, alltid trevligt att få skriva av sig lite! :-)



Jessan och mamma!


Ska strax bli upphämtad av mamma för ett par timmars strosande i Birsta. Kvällen igår bestod av bio- Simpsons med brorsan och hans dotter - fika hos mamma, och en bra dansk film på tv.
Kvällens hödjpunkt kom ungefär vid ett-tiden inatt...Ytterligare en liten "vinst" i form av ett sms från USA. Han anar inte hur glad jag blir :-)

Jessan vill ha!!


Om nån som läser detta känner att dom har 19 000:- som bara ligger och skräpar så skulle ni kunna göra mig extremt lycklig genom att överraska mig med denna underbart söta laptop med väldigt hög "vill-ha-faktor":

image40

En tjej kan ju få drömma i alla fall.......

Jessan vann!


Ok, det är väl egentligen ingen tävling - men jag vann!! Ikväll fick jag ett sms från killen som just då befann sig på en strand på Rhode Island! Vädret var "sanslöst perfekt" tydligen.... yeah yeah, rub it in.... Jag blev sååå glad!


Jessan shoppar!


Jaaa!!! Den svarta fina jackan/kappan från H&M fanns i storlek 34 idag! Jag köpte den utan att blinka!!

Träffade Conny idag igen, drack en "Soft ice drink" på Coffee house i hopp om att bli lite pigg, men blev mest bara kissnödig. Mycket trevligt sällskap, plus att han är fin att titta på också ;-)
Efter fikat köpte jag alltså jackan, sen gick jag hem och gjorde en pasta sallad (fullkornspasta, marinerade soltorkade tomater, vanliga tomater, färsk basilika, knaperstekt bacon, röd lök, olivolja och peppar - mkt gott!!), åt lite av den, kokade kaffe och åt en äppelmuffin som jag bakade härom dagen, och nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. I vanlig ordning så regnar det ute, och jag är just nu väldigt nöjd över att jag klev upp kl 9 och gick runt sjön, för just nu känns det inte så lockande. Det som däremot känns väldigt lockande är att åka till Ikea faktiskt. Fast fan, jag borde inte. Jag borde hejda mitt shoppande lite, men jag lever just nu efter måttot "Shopping is my cardio"... så va fan. Vad är några hundralappar hit eller dit. Sen är det faktiskt så att när jag ger mig fan på att jag ska åka ut och shoppa så hittar jag väldigt sällan nåt i alla fall, det är när jag verkligen inte har råd som dom flesta inköpen kommer. Så jag kan med gott samvete åka ut till Birsta nu. Jag måste ändå köpa lite nya tuggben till Tindra, så det är ju inget att fundera över.

Nu åker jag. Haha.

Jessan "listar"!

Nu har jag sett den här listan lite överallt så jag snor den jag också!

Hur svarar du i telefonen hemma? Det beror på vem som ringer, antingen "hellooooo" eller "ja det är jessica"
Hur svarar du i mobilen? samma som ovan
Ringer det mycket till dig? nej
Ringer du mycket till andra? nej
Vem ringde du senast? mamma
Hur mycket pengar har du? lagom
Senast kramat och när? kramade Jessica ikväll efter fikat
Senast pussat och när? "A" i lördags
Festivaler i sommar? Gatufesten
Antal timmar sömn inatt? 7, kanske 8
Sov du ensam? ja
Vem sov du hos senast? min syster
Vem sov hos dig senast? "A"
Vem vet mest om dig? Jessica eller Anna
Vem vet du mest om? vet inte
Vad ser du fram emot? September
Vad vill du ha just nu? Sol resten av helgen
Sista ordet? ??

VILKEN
Tidning läser du:  Aftonbladet, Expressen och ST, alla på nätet.
Buss åker du oftast: när jag verkligen måste -alltså typ till Stockholm
Fråga ställer du oftast: "Vad är dealen med...?"
Årstid är det nu: sommar
Film såg du senast: nån b-rulle med nån Kevin-kille
Anser du dig själv som snygg: vissa dagar ja, vissa dagar not so much
Vem är snyggast: svårt att välja..
Har du varit kär: ja
Är du kär nu: nej
Är du en bra flick/pojkvän: allt som oftast
Har någon varit otrogen mot dig: jorå
Har någon varit otrogen mot någon med dig: japp
Hur många på din vännerlista har du hånglat med: några stycken
Har du sett din bästa vän gråta? ja
Vad åt du senast? Polly
Har du varit med i en rättegång? nej
Är du polare med grannarna? nej
Vilka språk pratar din mamma? svenska och lite engelska.
Vilka länder har du bott i? Sverige och USA
Senaste piercingen? i öronen, tog hålen första dagen på sportlovet i ettan (på lågstadiet)
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? idag när jag och Anna åkte runt på Alnön
Gay? är jag inte.
Har du däckat/spytt för att du druckit? ja
Har du täckt någons hus med toalettpapper? nej
Suger det här? nej
Har du varit på ett party? ja
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror: lycka till....
Har du sett din bästa vän naken? ja
Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Har inte varit på nåt bra bröllop än
Var är dina syskon just nu? syrran är på minisemester i Gbg, brorsan jobbar kanske?
Vilken tid gick du upp imorse? 09:45
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?  "Vilken jävla fitthåla skit! Hade skrivit closure-mailet i 2 timmar, as-långt, allt på spanska. Så klickar jag på skicka så försvinner skiten..."
När var du riktigt sjuk senast? i vårans nån gång
Vem är den senaste kändisen du tog i? Peter Siepen
Vad finns i din bakficka? inget
Vad gjorde du klockan 2 inatt? sov förmodligen
Vad är det första du gör på morgonen? kissar
Vad ska du göra efter det här? kissa


Jessan fikar!

Vilken dag... Vaknade och det var helt underbart väder, tog bilen  upp till sjön och gick en morgonpromis med Tindra. Sen skulle jag och Anna passa på att åka till stranden tänkte vi, "man måste ju passa på när det är fint väder", men på vägen dit möttes vi av oroväckande moln och vid Tranviken kom en skur. Vi tänkte att den nog passerar, så vi åkte vidare till Hartungviken, där det inte regnade, men vi hann bara lägga ut filtarna och känna på vattnet så kom världens skur över oss. Istället för en dag på stranden blev det kladdkaka och kaffe på Spikarnas hamn-stuga, sen en tripp på stan och även en liten fika där hann vi med också. Och som om inte det var nog, så ska jag iväg och träffa Jessica på stan för en fika kl 19. Dagen har gått i regnets - och fikats - tecken.
På stan köpte jag en klänning - igen - och ett par solbrillor. Båda kändes fullkomligt onödiga, men dom var fina!

Nu ska jag ta av mig blöta jeanskjol och sätta på mig torra mjukisbrallor och softa en stund innan nästa fika-rond!

Jessan bakar!


Jag bakade muffins och dom blev jättegoda! Jag snodde Leilas recept på äppelmuffins med "crumble", och jag lyckades!!! Jag är så nöjd! Så nöjd att jag bjöd hit mamma när hon hade slutat jobba och bjöd henne på en kaffe latte och en ljummen, kaneldoftande äppelmuffin! Jag pudrade till och med florsocker över - precis som Leila! Sitter och tittar på henne nu, kvällens päronflarn med vaniljcreme frachie såg ju väldigt smarrigt ut.... Även Leila själv ser ju rätt smarrig ut måste jag tillägga - även fast jag är tjej. Hon flirtar verkligen med kameran, fast ibland får hon en ganska psychoblick, men så ler hon och blir söt som socker igen. :-)

Ikväll har jag shoppat lite på www.hm.com . Internetshopping är fan farligt, för det känns ju inte riktigt som att man shoppar på riktigt.
Jag har även ägnat mig åt lite pälsvård med Tindra. Alltid lika "kul".

Nu ska jag kolla på Sex and the city, säsong 6, disc 3.


Onsdag

Fy fan va jag sov dåligt inatt. Tror jag kollade på klockan 02:56 sista gången, somnade och vaknade 05:20. Suck. Jag lyckades somna om en liten stund i alla fall, och nu har jag nyss kommit hem från en promenad med Tindra runt Sidsjön. Hann hem lagomt innan regnet kom!

Jag fick ett sms i morse! Wii! Det började väldigt gulligt med "God morgon Ms Gorgeous" och slutade med "vi syns i september". Det känns lite tråkigt, men jag har ju nåt att se fram emot i alla fall! :-)

Vad ska man hitta på idag då tro? Jag ska åka på Willys och storhandla lite, men jag skulle vilja gå en sväng på stan också, fast inte när det regnar.... Muffinsbak blir det i alla fall, men då måste jag handla först.

Över och ut.

P.S
tycker det är lite halvtråkigt med "anonyma" kommentarer, och vaddå, har man inget liv om man har sin mobil ?


Semester-tristess del 2

Jag är sämst i världen. Hur svårt ska det vara att gå och träna? Imorgon blir det en powerwalk så fort jag vaknar, oavsett väder.

Sen, en annan sak: vilken normal person har mobilen avstängd i över ett dygn? En liten undran bara.

image39

kärlek


 


Semester-tristess

Vad tråkigt det är att vakna kl 10:15 och känna sig helt mörbultad pga dålig sömn, och sen titta ut genom fönstret och bli ännu mer deppad pga vädret. Jag känner mig just nu väldigt less. Det ska vara fint väder när man är ledig! Detta är varför jag hatar att bara vara "ledig" och inte ha nåt speciellt planerat under semestern. Jag skulle lika gärna kunna jobba nu känns det som. Exakt så här var det förra sommaren, och jag hoppades så innerligt på att det inte skulle bli så här i år också. Detta är inte semester för mig. Semester är när man är ledig i 2-3 veckor och åker nånstans. Helst nånstans där solen garanterat skiner, alltså inte semester i Sverige. 

Förra året på "semestern" var jag och exet bara hemma i 2 veckor. Han njöt av ledigheten och älskade att inte göra nånting, medans jag klättrade på väggarna av frustration och rastlöshet. Igår gick det ju bra, för då var det underbart fint väder! Jag började dagen med en powerwalk, jag åkte till stranden - själv, hur kul det nu kan vara - och soladei 2 timmar, vilket så klart resulterade i lite klåda på ben och armar trots solskydd, jag lagade middag - kors i taket - och jag gick på core på kvällen. Det var en bra dag! Förutom viss ångest angående min vikt.

Ja, det har börjat spöka igen. Är det inte det ena så är det det andra. Jag vet att jag har skrivit om mitt shoppingberoende, det är kul att shoppa och det har fyllt vissa behov. Nu när jag har dåligt med pengar (längtar som fan tills imorgon - payday), så äter jag istället. Jag äter onödigt mycket skräpmat, typ chips och sånt, i stället för vanlig mat. Igår tog jag mig i kragen och lagade en kycklinggryta från en Viktväktar-kokbok, men vad spelar det för roll när jag senare på kvällen ändå proppar i mig ett halvt paket småkakor??? Kakor har inte ens varit min grej! Det har alltid varit chips jag har ätit när jag "tyckt synd om mig själv", och att jag nu har börjat äta massa sötsaker oroar mig lite. Speciellt när jag också har blivit så otroligt omotiverad angående träningen. Varför kan det inte bara flyta på? Varför går det upp och ner hela tiden? Jag ska verkligen försöka sparka mig själv i baken ikväll igen och gå på pump. Det skulle kännas så bra!

Idag ska jag träffa Conny och ta en fika med honom, det blir trevligt! Inte förrän kl 16, så jag måste försöka sysselsätta mig under tiden. Det finns saker att göra här hemma ser jag, men det känns inte så lockande att städa just nu. Borde ju egentligen passa på, för om det blir fint väder resten av veckan så blir det inte gjort alls. Jag känner ett enormt sug på att baka muffins! Haha! Jag såg på "Leila bakar" förra veckan och ända sen dess har jag varit sugen på muffins. Men då är vi ju där igen, onödigt intag av sötsaker, för jag lär ju äta av dom om jag bakar dom! :-)

Förutom allt det där jag nyss har nojat om, så finns det ju så klart en sak till. "Killen från norr". Vi har smsat ganska flitigt under helgen, väldigt flirtigt från båda håll, och så nu helt plötsligt är det tyst. Jag använder mig ju av den fiffiga grejen "leveransrapport", och igår skickade jag ett sms vid fem på eftermiddagen som jag fortfarande inte har fått nån leveransrapport på. Hmm.. Då blir man ju lite less och tänker "Undra om det gick fram, jag kanske borde skicka igen?", för varför är hans telefon av nu helt plötsligt? Haha, gud va löjlig jag är.... Jag vet. Han åker ju till landet Far far away imorgon, så det hade varit kul att höra nåt innan han åkte.

Nu ska jag äta frukost. Nyckelhålsmärkt fil, nyckehålsmärkta flingor och nyckelhålsmärkt bröd.
Joråsåatt...

Why, oh why?


Varför dricker man sprit? Eller, varför dricker man sprit kl 2 på natten? Varför var det nödvändigt att beställa en Cosmopolitan när det hade funkat lika bra - eller till och med BÄTTRE - med ett glas vatten kl 2 på natten?

Det är lätt att vara efterklok så här dagen efter när man sitter inne med världens jäkla hang-over och knappt kan stå upprätt. Jag hade ju en liten plan idag, planen var att vara ute så mycket som möljigt om det var fint väder, och det är underbart fint väder idag, men det blir nog inte som jag planerat. När jag har fått av mig bly-kepsen kanske jag tar mig ut en sväng, Tindra måste ju ut, och jag måste säga att första promenaden vid 12 idag var bland det jobbigaste jag varit med om. Hiss-turen hade kunnat sluta riktigt illa, det luktade gammal gubbe och termen "andas med munnen" var ett måste. Väl ute så höll jag på att dö av värmeslag och för att undvika en offentlig spya så plockade jag inte upp Tindras bajs. I know, shame on me, men det funkade inte att plocka upp det just då. Sen skulle det ju så klart komma en tant med värsta sortens tantparfym och gulla med Tindra och fråga det är en Bichon Frisé. Alla tanter säger alltid samma sak! "Åååh, är det en Bichon Friséeeeee?", jag hade lust att skrika "NÄ KÄRRING, DET ÄR DET INTE!!!!" som värsta pms-kossan, men jag knep ihop.

Men en kort summering av kvällen igår då kanske? Jag och Anna hade som vanligt jättekul, jag älskar verkligen att festa med henne, det blir ALLTID roligt! Det var lagomt med folk på Oscar, träffade en del intressanta människor som jag inte sett på ett tag, så det var kul. Men som sagt, en Cosmopolitan vid 02? Kanske inte det bästa beslut jag fattat, men man kanske lär sig nåt av det också. Straffet är ju att jag inte orkar vara ute och njuta av denna fina dag... Jag kanske orkar ta mig bort till Subway lite senare och köpa med mig en macka som jag kan sitta ute och äta på en filt, eller så tar jag bilen upp till Sidsjön ikväll och fikar på en brygga, måste bara bli körbar först.

En annan sak som jag önskar att jag kunde lära mig, är att sluta smsa på fyllan. Why, oh why gör jag så?? Men om jag säger så här, dagens lucköppning var inte så jobbig som den kunde ha varit, nattens smsande var inte så farligt, så jag behöver inte ha så mycket ångest. Jag har ingen ångest alls nu när jag känner efter, fan va skönt!

Nu ska jag ta en dusch, sittandes, och försöka bli människa. Koka lite kaffe kanske? Ja.

Lördag


Lördageftermiddag och jag har semester. Det känns bra att vakna utvilad och slippa jobbångest inför kvällen. Idag blir en bra lördag! Jag har nyss kommit hem från en lunch med Jimmy på Big boy, vi har pratat om denna lunch for ever nu, och det var jättekul att träffa honom och få prata av sig lite! Ett skrovmål är en bra grund för det som komma skall - nämligen en festlig kväll med Anna! Äntligen passar våra scheman så att vi kan dricka drinkar och ha så där kul som bara hon och jag har! Jag längtar! 

Under mina dagar i Söderköping har jag haft mycket tid att tänka. Det är inte allt man orkar dela med sig av, så dom ensamma nätterna och timmarna på tågen gjorde att jag samlade på mig en massa tankar. En natt när jag inte riktigt kunde sova så skrev jag ner detta i mobilen och sparade:

"Hur många gånger har jag haft ett krossat hjärta? Tillräckligt många gånger för arr vera att det blir helt igen. Alla gånger har det blivit helt av sig själv, ingen annan kan hela ett brutet hjärta för då blir man bara beroende av den personen, och jag vill aldrig vara beroende av nån. Hjärtat måste få läka, man måste känna att det är ok att vara ensam och liten ibland - det blir sällan värre än vad det är. Och när man är redo att låta hjärtat ge sig ut på äventyr igen så märker man det. Just nu väntar jag lite."

Kanske lite svamligt men det var så jag kände just då, och just nu. Just nu känns det bra, jag tycker om tillvaron. Han finns inte längre i mitt liv, det har bara gått en vecka, men det känns som jag har kommit en bra bit på väg i processen. Visst kände jag en viss ångest när jag kom hem igår, i Söderköping fanns inget som påminde om honom, här påminner allt om honom, men jag gräver inte ner mig direkt - långt ifrån! Jag känner mig stolt och stark!

Ikväll ska jag som sagt träffa Anna, det ska bli så kul! Jag ska snart gå iväg och köpa nåt gott drinktilltugg, tänkte försöka komma på nåt bättre än chips, plus att jag måste hitta jordgubbar till champagnen vi ska skåla i innan vi börjar med drinkblandningen Razz, nektar och Sprite. Jag provar nåt nytt idag, no more Razz och Sprite!!
Jag måste försöka få nån ordning på Tindras päls också, bruden som klippte henne i måndags gav mig värdens uppläxning, jag måste ta bättre hand om hennes päls annars tovar hon ihop. Kul? Nej, varken för mig eller Tindra.

Här kommer lite bilder från veckan som har gått:

  

  



 

Eftersom jag var bakom kameran så blev det inte många bilder på moi, vilket inte gör så mycket i och för sig, men syrran har lovat maila hennes kort till mig, hon är ett foto-freak!! Det märks att Tindra är "mitt barn" jag har fotat henne till förbannelse, precis som andra människor fotar sina barn. Dessa bilder hamnar i albumet
"Tindras första sommar"!
*suck*
:-)



Hemma!


Till att börja med så vill jag säga: Tindra är bäst!

Nu är vi hemma efter 4 dagars minisemester, vi har haft det såå trevligt och mysigt i Söderköping. Skulle jag mot förmodan träffa mitt livs kärlek i Söderköping så skulle jag flytta ner direkt, det är en så otroligt fin och mysig liten småstad! Bilder från resan kommer!

Nu är jag lite seg i huvudet känner jag, så ett längre inlägg kommer imorgon!

Laddad!

Nu är allt packat och klart, till och med en liten matsäck - en till mig och en till Tindra. I vanlig ordning har jag sovit värdelöst som jag alltid gör när jag måste vakna tidigt. I och för sig så är det bra, för jag vaknade en timme innan klockan ringde så jag behöver inte stressa.
Jag är lite orolig över en sak, och det är bytet i Stockholm. Jag MÅSTE hitta en liten gräsmatta åt Tindra så hon får chansen att göra ett behov eller två, hoppas det finns nån lite gräs-plätt precis utanför Centralen, för jag har inte tid att gå runt och leta.

Det känns bra att åka iväg i ett par dagar. Det kommer att bli supersoft, jag har inga som helst förväntningar, vi kommer att ta dagen precis som den kommer. Det enda jag har lite förväntningar på är helgen, när jag har kommit hem. Jag skulle vilja att nåt roligt hände då. Jag skulle vilja träffa en viss person, men vet inte riktigt hur jag ska framföra detta, med tanke på att vi inte befinner oss i samma stad. Men jag är inte omöjlig, jag kan röra på mig. Jaja, han vet att jag tänker på honom, det sa jag igår, och som jag skrev i ett tidigare inlägg, så är det ju egentligen ingen stress, men det skulle vara trevligt..

Nu ska jag plocka ihop det sista - mobil, kamera och iPod, sen ska jag gåt ut en sväng med Tindra innan vi åker upp till mamma och Uffe med bilen. Uffe ska tydligen pimpa till min bil lite medan jag är borta, och med pimpa menar jag kolla trycket i däcken och kanske städa/tvätta den lite. :-)

Kanske kommer det ett inlägg under min vistelse i "Sörping", annars blir det ett på en gång jag kommer hem på fredagkväll!
Kram till alla, en liten puss till Dig!

So far, so good!


Dagen än så länge ser bra ut. Tindra har blivit klippt, jag har dubbelfikat med Jessica och Muris och köpt presenter till Alice. Check, check, check. Har även börjat tvätta - check igen.
Klockan är ju inte ens fyra, vad ska jag göra nu då? Jag känner mig lite trött och seg idag med, men jag sov faktiskt väldigt bra inatt, inga demoner som spökade!

Jag såg Honom på stan idag, han såg inte mig. Jag måste säga att jag är förvånad över min reaktion. Jag fick inte ens lite ont i magen, vilket ju faktiskt är jättebra! Jag städade bort honom igår, bort med hans nummer, bort från Msn, bort med sängkläderna och jag slängde till och med mynten han har råkat lämna kvar. Jag vet att det ligger ett trasigt armband nånstans också, jag slänger det när jag hittar det. Det känns så jäkla bra just nu!! Hoppas det håller i sig!!

Nu ska jag ta fram väskan och börja packa lite smått, borde nog städa lite också, jag hatar att komma hem till en stökig lägenhet. Som tur är så är det bara hallen som är lite stökig nu, så det går nog fort! Jag ska laga middag ikväll, och med middag menar jag inte varmkorv med bröd som det blev både lördag och söndag, utan jag har faktiskt tagit fram en kycklingfilé som ligger och gottar till sig i en marinad. Jag ska använda grillpannan tänkte jag, eftersom jag inte direkt har en balkong att grilla på... Saknar en balkong just nu. Saknar även nåt mer, det känns verkligen som att jag saknar nåt, kan bara inte sätta fingret på vad exakt det kan vara.

Skriver säkert nåt mer senare ikväll...
Kram och kram igen.

Ok..

Att hata nån är ett väldigt starkt ord. Jag tror jag tar tillbaka det jag skrev tidigare idag. Efter att ha sovit i en timme sammanlagt på hela natten så kändes det rätt att säga att jag hatar honom, men det gör jag ju inte när jag tänker efter. Just nu tycker jag väldigt illa om honom. Det låter bättre, och det är närmare sanningen. Jag tänker inte gå in på vad det var han "avslöjade" för mig som sårade mig så, jag tänker inte ens ägna den här bloggen åt att skriva om honom längre, det måste finnas roligare saker att skriva om!

Typ till exempel detta: jag har semester nu! 2 veckor utan uniform och nylonknästrumpor! Mycket nice om ni frågar mig! Imorgon kommer dock att bli en lite körig dag.  Jag ska sova tills jag vaknar, men får inte sova över så jag måste nog ställa klockan ändå, Tindra ska till frissan kl 12 och trimmas, efter det ska jag träffa Jessica och Muris och fika med dom, Tindra ska följa om det är fint väder för då sitter vi ju ändå ute. Sen måste jag tvätta och packa, och just ja fan, jag måste ju hitta en present till Alice (systerdottern) också...Har ingen aaaaning om vad jag ska köpa, måste ringa syster imorgon!

Hm...jag kommer inte att blogga på 4 dagar när jag är i Söderköping. Jag tar med mig dagboken, det lär ju bli en uppsats på tåget dit och tåget hem om jag känner mig själv. Och inget Msn heller för den delen...fanå. Jag vill ju prata med killen i Norr* lite juuu..Helst skulle jag vilja hinna träffa honom innan han åker till landet  "far far away", men det ser dessvärre mörkt ut. Men det är väl ingen stress egentligen, det skulle vara trevligt bara :-)

Nu ska jag lägga mig i soffan med min nybadade, vita, fina Tindra och kolla på ytterligare några avsnitt Sex and the city.




* Läs "Pirr"


Big girls dont cry...

Nu är det över. Det jag vet nu önskar jag att jag inte visste, men ändå är det bra, för nu hatar jag honom.


I NEVER WISH BAD THINGS, BUT I DONT WISH YOU WELL....


Dissa inte mig!

Efter en veckas dissning så har jag förmodligen kommit dit jag önskar jag hade kommit för länge sedan. Jag har kommit till den dagen då jag känner att jag har fått nog och att jag faktiskt är värd mer! Förra veckan blev det 3 eller 4 övernattningar hos mig efter visst alkoholintag, men denna vecka svarar man inte på sms eller msn... Jag hoppas att han ringer inatt så att jag kan skita i att svara.

Idag har jag jobbat, näst sista dagen innan Va-Ca (  vejkej = semster ) och det känns underbart! Det var fint väder idag, men i stället för att deppa över att behöva vara inne på jobbet så tänkte jag att detta inte är sista dagen som solen skiner, och att det kommer fler fina dagar i sommar. Jag försöker tänka positivt.

När jag kom hem fick jag ett infall. Jag bestämde mig för att bli fadder, så jag gick in på www.sos-barnbyar.se och anmälde att jag vill bli världsförälder, och för 200 kr i månaden kan jag hjälpa ett barn till ett bättre liv. Det känns bra att göra en liten insats i alla fall!

Nu -> Ballerina och thé
Strax -> Sex and the city
Sen -> Sova

Pirr !!



Nu tänker jag verkligen inte gå händelserna i förväg, men det pirrar och jag ler!!

Har inte skrivit på ett par dagar nu, kan bero på att jag har försökt njuta av min ledighet på andra sätt än att häcka vid datorn...
Imorgon och på söndag jobbar jag dom sista passen innan semestern, och det känns så underbart att det inte går att beskriva!! På måndag blir det små ärenden på stan och på tisdag bär det av mot metropolen Söderköping i några dagar. Det känns ju så där just nu, med tanke på att det ändå är rätt trevligt att häcka vid datorn för tillfället, men det finns ju mobiler! Live är ju ändå bäst...får se hur det blir med den saken.. :-)

Nu ska jag hänga lite framför tv'n innan jag lägger mig. Jag kommer att le hela natten!

Solen!!!

Soken skiner och jag sitter och snorar på jobbet. Kul. Imorgon är jag ledig i alla fall, 2 dagar, och jag som hade tänkt att träna får nog tänka om. Fan va dålig jag har varit på att träna nu, riktigt värdelös, men jag skyller fortfarande på sommarschemat. Har ju iofs varit på en hel del powerwalks runt Sidsjön´men dte känns inte som träning.

Nu är rasten slut... wiiiii!!!


Ge mig styrka!

Det är inte bara sol jag vill ha! Jag vill ha styrka för att orka mig igenom natten på jobbet.
Jag tror jag har fått lite feber nu, allt känns jättejobbigt...

Tindra är hemma nu i alla fall, hon belv så glad att se mig idag när jag hämtade henne, och jag längtar hem till henne jättemycket nu! Vi ska mysa jättelänge imorgon innan vi går ut! Lill-fisen min..... :-)

Nu biter jag ihop i 3 1/2 timme till....

Ge mig sol!

Min lilla bleka kropp behöver lite solsken! Ge mig!!

Vaknade "imorse" vid kvart i tolv, huvudet var tungt, näsan var täppt och ögonen gick knappt att öppna. Vilken hääärlig dag! Sitter fortfarande i morgonrocken och suckar mest hela tiden. Allt känns jobbigt. Ska iväg och träffa Jessica om en liten stund och ta en fika med henne, jag hoppas på en god kladdkaka! Sweet comfortfood...

Jag har två nätter kvar att jobba och just nu känns det otroooligt tungt. Det hade kunnat räckt nu. Totalt 4 pass kvar innan semestern så nu härdar jag. Jag biter ihop.

Längtar efter Tindra. Hon har inte kommit hem än, jag ska nog smsa idag och fråga när min tuss kommer tillbaka....Det är tomt utan henne!

Nu ska jag ta en snabbdusch och försöka bli människa.

Ciao!

Drömmen...

image28

Så jäkla snygg. Så underbart sexig.

image29

Gimme gimme gimme!!!! Milo Ventimiglia!!!


Sjukis?

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Trodde nästan jag skulle behöva gå hem från jobbet, men efter 2 alvedon känns det lite bättre.
Dagen har varit seg, jag har legat i sängen hela dagen fram till kl halv fem tror jag, Han stannade kvar hela dagen och jag körde hem honom innan jag åkte till jobbet. Det var segt, men mysigt, med en sån dag.

Nu är jag som sagt på jobbet, kämpar med att hålla mig vaken - och dessutom skärpt - eftersom jag har utbildning med en ny kassör. Hon är trevlig och lär sig snabbt, vilket gör mitt jobb enklare! :-)

Nu är rasten slut...

OH. MY. GOD.



Jag vet att han finns nu. Verklighetens Mc Dreamy. Jag vet, för jag träffade honom ikväll.

Det var perfekt. Vi såg varandra tvärs genom rummet, vi tittade på varandra, jag log, tittade bort, och när jag tittade tillbaka så tittar han fortfarande på mig.Världens pirr! Han var så fin, han var perfekt! Han och hans kompisar kom till slut fram och hälsade, och flirtandet var igår. Seriöst flirtande. Precis vad jag behövde, åååh va han var fin och mysig och rolig och trevlig!!!!
Plötsligt är han borta, och jag tänkte Va faaaan?! Wtf??? Ser honom till slut vid garderoben och frågar om han ska gå hem, vilket han skulle. Hans skjuts - eller nåt - var där. Vi kramades och sa att det var jättekul att träffas. Thats it. Inget utbyte av telefonnummer eller nåt sånt.
Jag uppfattade inte ens vad han hette. Det ända jag vet är att han kommer från Eskilstuna,har släkt i Jämtland, har bott i USA och har kusiner som bor två tågstationer bort från där jag bodde i New York.
Och att han åker hem kl 12 imorgon.

Fan    Fan    Fan    Fan    Fan    Fan   Fan    Fan    Fan    Fan  

Men som sagt, jag vet att det finns en Mc Dreamy där ute nånstans.....

I övrigt så var det en helt ok kväll. Det var ju lite segt att vänta på att Linda skulle sluta, men till slut befann vi oss på Oscar i alla fall. Vi fick gå före i kön och behövde inte betala inträde. Jag tycker sånt är så pinsamt, för jag hatar när folk bara går förbi kön, men ikväll sket jag i det. Han var så klart ute, och jag gick så klart fram och skulle säga hej och han är så klart jättefull och dryg, bara vände sig om efter att han gett mig en halvdan kram. Fy fan för sånt! Sprang på han på väg ut också, när jag hade fått nog - eller när mina fötter fått nog - och då var det "Hello darling..Va ska du gå hem?? Det är ju en timme kvar! Ok, vi hörs nåt imorgon?" Drop the act liksom...

Hahahahahahah, precis NU ringde han! Precis som ett väckarklockslarm, kl är kvart över tre, krogen har stängt, 3....2....1....RING!!!

"Klockan är fyyyyyraaa...det är dags å gå hem....."

Jahapp del 2

Vilken sjukt seg dag det har varit. Jag har varit ute en gång, gick in en sväng till stan enbart för att köpa en Langos, den förövrigt perfekta bakismaten, sen har jag varit inne resten av dagen. Det har iofs inte funnits nån anledning för mig att gå ut heller, Tindra är ju inte här, och så regnar det ju.
Men nu sitter jag här, ensam och tillpiffad och ska faktiskt gå ut snart. Jag ska träffa Linda och vi ska gå en sväng på Oscar, men hon jobbar, fast hon ska försöööka gå tidigare, typ vid nio halv tio. Innan det kanske jag går in till stan och träffar brorsan och hans nya tjej. Måste ringa och kolla först, så att dom inte är inne på området, för dit tänkte jag inte gå idag. Oavsett så blir det lungt ikväll, eller i alla fall betydligt lugnare än igår. Jag hade lucköppning i eftermiddags, jag pratade med brorsan på telefon och han sa att jag verkade ganska full igår...jag fattade inte vad han pratade om, men tydligen hade jag ringt honom och blivit jätteglad att höra att han skaffat flickvän och sagt att hon och jag ska bli bästisar, hahaha! Pinit att träffa henne ikväll, speciellt om jag är nykter vid tillfället, haha!

Hmm...kanske ska öppna en cider under tiden jag funderar på vad jag ska göra.. :-)


Jahapp

Vad full jag blev igår. Och det kändes som det gick fort, för jag var hemma redan halv ett. Det som var roligt var:

* Festa med Jessica
* Barhäng på Svenssons
*"Boys of summer" med The Hooters
* Söta Martin som såg till att jag kom hem ordentligt i regnet

Sen fanns det andra saker också, kanske inte fullt så roliga, men det orkar jag inte tänka på just nu!

Jag känner mig ganska tom i huvudet idag, försöker komma ihåg saker att skriva från igår, men jag har visst lite minnesluckor tror jag.
Herregud. Det står helt still. Jag är tom på ord.

Undra vad jag ska göra idag då. Sitter i morgonrocken och har nyss ätit frulle - Pepsi Max och cheeseballs - och jag borde gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna.

Tack gode gud för Resorb.
image26
Detta är den enda bild jag tog igår, jag glömde kameran hemma, tur var väl det eftersom jag
tappade min handväska i marken flera gånger.....


Gatufestfredag del 2

Har nu ätit lunch med exet, det var nog årets snabbaste lunch. Vi åt thaimat och han bjöd. Jag satt hela tiden och väntade på att han skulle droppa en bomb eller nåt, men icke. Hmm. Han kanske tyckte att det var lika obekvämt som jag tyckte.

Jag kom hem, gick ut med Tindra och var med om värsta "Hundtricket". Vi mötte en kille som jag vet bor i samma hus, som var hundvakt åt en liten Jack Russel i helgen. Hundarna lekte och vi flirtade. Han hette David. Han kanske inte riktigt var min stil, men det var trevligt i alla fall. Efter lekstunden kom Håkan och hämtade Tindra, jag hade borstat henne fint och packat en liten väska för hennes lilla weekend i Delsbo! Något säger mig att hon kommer att ha roligare än jag i helgen.

Nu är jag nyduschad och tillpiffad, sitter dock i nattlinne och funderar på vad jag ska ha på mig, det blir nog nåt väldigt simpelt, typ tajta jeans och min nya röd/vit-rutiga tajta blus med puffärm, och på fötterna vita Adidas-sneakers. Känner för att vara bekväm framför "het" ikväll. Jessica, och eventuellt Johan, kommer om en stund, vi ska grunda lite här innan vi går in till stan. Jag hoppas att vi alla håller oss på bra humör och att det inte blir nåt tok.
Batteriet till kameran är laddat, jag har fixat en sweet playlist till förfesten och mobilen ligger på laddning just nu. Men vad hände med MINA batterier? Hoppas att kaffedrinken med Baileys som jag nyss hällt i mig har den effekt jag hoppades på.

Gud vad tomt det är här utan Tindra......

Bilder och en uppdatering kommer senare, typ inatt eller imorgon.
Ciao.


Gatufestfredag del 1

Igår vid kl 01 kom chefen ner och frågade om det inte var nån som ville kompa, det var ju så lungt, så jag räckte snabbt upp handen. Var därifrån 10 minuter senare, och med Han i bilen! Haha, jag chansade och skickade iväg ett sms och tänkte, svarar han inte nu så tar jag bort honom från mobilen i helgen, men han ringde upp på en gång! Så vi åkte och köpte korv med bröd, åt det och åkte hem hit och sov.
Idag har jag redan hunnit upp en varv runt sjön och ska precis springa iväg in till stan och äta lunch med mitt ex - undrar vad han vill, förutom att lämna tillbaka en film som är min - det behöver man ju inte äta lunch för att göra.

Skriver mer senare!
Kram och puss!


Sista natten

Det här med powerwalks är bra. Man hinner tänka mycket. På gott och ont i och för sig. Idag gick jag upp till Sidsjön med iShufflen men utan Tindra och SPF 6. Till en början gick jag och nojjade lite över varför Han inte hörde av sig igår (inte för att han hade sagt att han skulle göra det, men det har ju liksom blivit en grej nu, att han hör av sig när han festar), och varför han inte svarade på mitt "Vaken?"-sms som jag skickade när jag åkte från jobbet.. Jag som var hundledig och allt. Inte ens idag har jag hört nåt. Innebär Gatufesten att jag inte är aktuell under dessa dagar? Fan vad jag hatar killar just nu!!  

Efter att jag hade nojjat av mig alla dåliga tankar så började jag tänka på Thailand igen, som igår. Det måste ha varit nån låt som gjorde att jag blev nostalgisk igen. Under en tid nu så har jag tänkt att jag vill åka till Thailand nästa år när jag fyller 30, och jag vill åka ensam, och idag så bestämde jag mig. Dom två första veckorna i april ska jag åka, plus/minus nån dag så där. Fast jag bestämde att jag ska vara hemma på 30-årsdagen i alla fall, brun och fin. Så nu är det bara att sätta igång och spara pengar, jag vill ju även åka till Madrid i höst och New York nästa sommar. Fyyy va tråkigt att spara pengar, men det är ju så kul att resa och det är värt varje öre när man ligger där på stranden och äter färsk ananas?  

Nu sitter jag på jobbet, sista kvällen innan ledigheten, och önskar att jag hade använt SPF:n i alla fall. Det klias. Jag önskar också att jag var någon annanstans än här just nu. Med nån underbar som får mig att känna mig underbar och fin. Vart finns du, du underbara människa?

NoJjA

Fan vad jag nojjar just nu. Jag har ont i magen. Jag tror att detta är det värsta med det så kallade "förhållande" jag har engagerat mig i. Han är inte nåns pojkvän, han är fri att göra vad han vill, och det gör han säkert också.

Out of my life, Out of my mind

Jag sitter på jobbet, och nojjar, vilket nog är det värsta också, eftersom jag måste ha ett jäkla "gameface" hela tiden och låtsas att allt är ok.

Out of my head, Out of my bed

Jorå så att....

Blickar tillbaka...

Yes! Det är så skönt att börja dagen med en långpromenad! Jag smörjde in mig lite med SPF 6 så att jag inte skulle få mer eksem, och jag tror att det var en bra idé. Jag upp till Sidsjön, gick ett varv och  låg sen på en brygga i kanske tio minuter (det är inte bara Tindra som blir rastlös, även jag blir det, speciellt om jag är själv och inte kan prata med nån). Det var i alla fall skönt! Sen när jag kom hem tog jag ut Tindra på en liten promis också och nu har jag bara degat i soffan. Det känns bra att det blev lite molnigt så slipper jag ha dåligt samvete över att jag sitter inne.

På min promenad hade jag som vanligt med mig iShufflen, och idag laddade jag den med nya-gamla låtar. Jag ÄLSKAR musik. Det kan få en så glad och lycklig, men även ha den totala motsatta effekten också. Idag lyckades jag bara ha bra musik, för jag gick med ett leende nästan hela tiden. Jag tänkte på Tim, och jag tror att detta var första gången jag tänkte på honom och inte blev less. Jag tänkte på hur kul vi faktiskt hade det, hur mkt jag trivdes i hans sällskap, även fast han ibland kunde driva mig till vansinne! Vi hade ju inget förhållande, och det är jag glad över. Han är inte pojkvänsmaterial, inte just i det stadiet han befann/befinner sig i då/nu. Han är lång, snygg, välbyggd, basketspelare och amerikan - han uppfyller många av mina "krav" - eller önskemål eller vad man nu ska kalla det - men han är även en "player", även fast han själv säger att han inte är det. Han - precis som "Han" - vill ju inte ha ett förhållande. Intressant att dom två första killarna jag träffar efter mitt förhållande som tog slut i december typ är likadana - eller i alla fall har nästan samma inställning. Blabla. Låten som fick mig att tänka på Tim var "You" med Lloyd ft. Lil Wayne.

En annan låt som fick mig att le var "Every little thing" med Carlene Carter. För exakt ett år sedan, på onsdagen på Gatufesten, så stod jag på Daltons karaokescén och sjöng den låten i deras karaokefinal. Det var såååå kuuuul!!! Vilken adrenalinkick säger jag bara! Om jag fick göra det igen så skulle jag LÄTT göra det! Det är många som frågat om jag ska vara med i år igen, men tyvärr så jobbar jag ju, så jag har inte ens brytt mig om att kvala in. Nästa år kanske... :-)

Just nu sitter jag också och lyssnar på musik, och den låt som spelas nu är techno-remix av den gamla "If your'e going to San Fransisco", som spelades varenda dag i poolbaren på hotellet vi bodde på i Thailand i januari. Mycket trevliga minnen....jag skulle kunna go on forever, men jag ger mig mig nu. Nu MÅSTE jag hoppa in i duschen. Jag har fan inte tvättat håret sedan i lördags - jag vet inte vad som är mest pinsamt, att skriva om mina tragiskt hopplösa kärlekshistorier eller att erkänna att jag inte har tvättat håret på fem dagar. Jag HAR duschat varje dag, jag har bara inte orkat fixa med håret, men nu fan är det dags. Jag ångrar att jag klippte av mig mitt långa "Timotej-svall", hade man en dålig hårdag kunde man ju bara sno ihop håret i en knut, men inte nu, nu måste det fixas hela tiden och jag orkar inte.... Blabla.

Hmm. Det luktar brandrök. Ser från fönstret att det ryker nedanför Södra berget. Kan den lukten komma ner ända hit?
image25
Jessica och jag i väntan på Lena Ph eller Carola på förra årets Gatufest. Fin bild men jag ser
fan gravid ut, vilket jag kan garantera att jag INTE var. :-)

Svettig kväll..

Fan vilken kväll! Mycket att göra och varmt som fan! Nya uniformen känns lite varmare än den gamla dessutom - plus att mina armar kliar fortfarande. Ingen höjdarkväll just nu.
Som vanligt vid den här tiden 01:30-02:00 så kommer suget. Suget efter nåt att äta. Sött eller salt spelar ingen roll. Helst salt. Just nu har jag ätit en hårdbrödmacka med Skagenröra på - och därmed var suget stillat.

Dagen i övrigt har varit ok. Köpte en liten radio till köket idag och åt lunch med Tindra i solen vid ån. Det blev inte så mycket sol, Tindra blev rastlös plus att det blir ju så varmt för henne, så jag var ute ute så länge idag. Imorgon ska jag nog ta en promis upp till Sidsjön och powerwalka och sola lite om det finns nån ledig brygga. Tindra får stanna hemma, hon gillar ju som sagt inte att sola.

Helgen närmar sig, jag och Jessica har börjat planera lite inför fredagen. Jag måste på Bolla och köpa lite cider imorgon, hoppas det finns nåt gott kvar och att det inte är så utplockat. Min bror tyckte att jag skulle ha fest på fredag, får se hur det blir med den saken, det blir ju så himla varmt om det är sånt här väder.
Jag har även lyckats "få iväg" Tindra hela helgen, hennes "plastfamilj" ska ta med henne på en liten weekend till Delsbo från fredag till måndag! Då ska jag passa på att vara hemma så lite som möjligt, no offence Tindra, men nu ska mamma ha lite kul! :-)

Nä, om man skulle ta och jobba lite...? Sista rycket nu!

Åh va najs!

Jag måste säga att detta var den bästa måndagen - eller till och med den bästa dagen - på länge! Mitt humör har strålat ikapp med solen! Dagen började ju så fint med promenad och lunch hos mamma, sen en fika med Muris på stan och så nu ikväll åt jag middag på casinot med Jessica och Johan, sen kom det en kille till som heter Martin och då åkte vi ut med Johans båt till Spikarna på Alnö (inte Skatan som jag kanske skrev tidigare) och åt typ världens godaste kladdkaka på caféet där! Detta var precis vad jag behövde!!
När jag kom hem överöstes jag med pussar av Tindra, vi gick ut en liten sväng så hon fick göra sina behov, och nu sitter jag här och smuttar på en Baileys igen. Det gungar lite känner jag, hahaha... Just ja! Bilder ska jag lägga upp!

image21
Jessica och jag i väntan på BBQ-biffen på casinot!

image22
Johan och Jessica

image23
Slickar lite på flaskan innan jag dricker (????)

image24
Solnedgången

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fixa lite med naglarna och sen garanterat kila på mina jäkla soleksem!!! :-(
Men jag är glad ändå! :-)

Lovely Monday!

Vilken härlig dag! Jag började med en kopp kaffe som planerat, tog med mig Tindra upp mot Sidsjön och gjorde ett oplanerat pit-stop hos mamma och åt pannkakor och sylt till lunch, gick ett varv runt sjön som planerat och fick sen helt oplanerat - men ack så uppskattat - en 1-dagars Gatufestbiljett av mamma innan jag skulle gå hem! Helt underbart ju!!

Nu är Tindra helt utslagen av promenaden och värmen och kommer garanterat att ligga och sova resten av eftermiddagen, så då kan jag med gott samvete gå in till stan och ta en fika med Muris. Kul att fika med honom, det var länge sen nu! Sen ska jag kolla om jag hittar ett par shorts, det är lite varmt att powerwalka i långbyxor, jag skiter faktiskt i att jag har shorts-nojja, jag ska ha ett par!

Senare ikväll ska jag äta på casinots uteservering med Jessica och Johan, sen ska vi ta en liten båttur till Skatan tyckte jag dom sa, och dricka kaffe nånstans, det ska bli sååå mysigt! Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så jag kan lägga in lite bilder senare ikväll!

Puss puss!

Fortfarande söndag...

Vilken lång dag det blev ändå, även fast jag var kvar i sängen till nästan kl två...  Det blev ingen shopping på MQ, däremot nya, fina rosa handdukar och badlakan. Va vuxet att känna sig nöjd över att ha köpt sånt, men det var rea, så jag passade på!

Just nu sitter jag och smuttar på en liten Baileys och lyssnar på musik som snälla André har skickat till mig! Jag har sjuuuukt ångest över den sista tidens svullande, jag vet inte vilket som känns värst, ångest över att svulla eller ångest över att shoppa.  Det är nog svullandet. Man måste ju äta liksom, men kanske inte i dom mänger eller just det jag väljer att äta. Jag menar lyssna på detta: idag har jag ätit en liten tallrik fil, en macka med kaviar, nästan en hel påse chips och dipp och två chokladbitar. Är det bra eller? Nää. Plus att klockan var typ halv sex när jag åt "frukosten". Illa illa.
Detta har gjort att jag har bestämt att gå på powerwalk alla dagar till veckan. I alla fall mån-fre. En kopp kaffe när jag vaknar, sen iväg! Det blir ett pump-pass på torsdag i alla fall, det måste jag gå på. GUD va jag hatar sommarschemat, jag kan inte sluta klaga på det känner jag. Det är värdo!!

Till veckan är det ju Gatufesten, känns inte som att jag längtar direkt.  Jag ska ju dessutom jobba tis-tors natt, så det blir softish. Jag ska nog bara gå på fredagen, får se hur det blir på lördag. Det kanske blir en vanlig utgång typ.

Nu ska jag smutta vidare och träffa mina bästa vänner Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha.... :-)

Söndag

Lördagen avslutades som jag trodde. Han sov här, och gick nyss. Det känns så där. Orkar inte skriva nåt om det nu.

Idag har jag huvudvärkför tredje dagen i rad. Det känns också så där. Jag skulle gärna göra nåt idag, i stället för att bara vara ensam hemma hela tiden, det är ganska tröttsamt i längden. Jag skickade nyss i väg ett sms till Anna för att se om hon vill ta en fika, troligtvis kommer hon inte att ha tid, så jag kanske äter middag med Jessica och Johan eller nåt. Ska höra om dom fortfarande har planer på det. Annars så känner jag ett väldigt sug i shoppingnerven just nu..hmm...kanske kan vänta till imorgon iofs. Skulle vilja checka läget på MQ i Birsta, dom har tydligen halva reapriset, det låter ju lockande. Fan. Jag måste nog åka dit.
Beroende på hur kvällen artar sig så kanske jag tar en promenad upp till Sidsjön också.

Guuud va mitt huvud bankar!!!!! :-(

RSS 2.0