Söndagkväll


Min söndag har varit den tråkigaste dagen på länge. Tråkigt väder och ont i magen. Mupp mupp.
Inte ens Tindra verkar ha en bra dag.

Jag saknar dig Niclas. Jag längtar efter dig så otroligt mycket just nu. Fredagkväll känns otroligt långt borta, men jag vet att så fort arbetsveckan kommer igång så går det nog ganska fort ändå. Jag tänker positivt, för min arbetsvecka börjar redan ikväll kl 18:15. Skönt att komma hemifrån lite och ha något att göra i stället för att sitta hemma och deppa över att det är söndagkväll och evigheter till fredag.

Jag ska försöka ta mig i kragen och gå på Pump imorgon förmiddag. Det skulle göra mig nöjd, och egentligen, HUR svårt ska det vara??? Om jag går imorgon, så skulle jag kunna gå på onsdag också, och sen kanske ett bodystep-pass på torsdag, eller kanske ett corepass, Jag MÅSTE verkligen ta tag i detta nu. Sluta med alla patetiska jäkla ursäkter och sluta att proppa i mig sånt som inte är bra för mig, bara för att jag sitter här och tycker synd om mig själv liksom. Skärpning nu för fan!

Nu ska jag göra ett ryck här hemma innan jag måste köra Tindra till "mormor" innan jobbet. Och med "ryck" menar jag städa bort alla bevis på att detta har varit en sunkig, onyttig helg med en diet bestående av Cola light, Polly och Cheeseballs. Skäms Jessan, skäms!

Lördagkväll


Läs "Fredagkväll" men byt ut ordet "linne" mot "huvtröja" och "Idol" mot "Sex and the city".

Visst serru.

Fredagkväll


Jag har mysbyxor och linne på mig.
Sitter i soffan alldeles ensam.
Dricker rött vin och äter Polly.
Kollar på Idol.
Woohoo.

Det är så här mitt liv är nu, och har varit ett bra tag. Det är tråkigt. Jag minns dom tider då lediga lördagar var heliga partydagar (jag vet, det är fredag idag) och söndagar innebar bakfylla på jobbet. Jag saknar den tiden. Jag saknar det som fan, och jag saknar dig kära Bacardi Razz/Sprite-grogg. Vi har haft många roliga stunder. Kommer ihåg juldagen-06. Jag och Anna blandade en tillbringare med B.R.S och körde Powerhour (en shot i minuten i en timme eller så länge spriten räcker), och det var en 2 liters tillbringare, och när jag kom hem på natten såg jag att tillbringaren var tom. FAN va kul vi hade den kvällen, som alltid med Anna.
Eller Gatufesten i somras. Det blev kanske liiite för mycket då, men min kära vän Bacadi Razz fick följa med ut i en fickplunta. Tyvärr blev kvällen kort, men kul var det i alla fall! Nu var det länge sen som sagt, och jag saknar det.  Jag saknar den flamsiga, fnittriga och säkert alldeles för fulla Jessan. Jag får myror i brallan av att bara vara hemma hela tiden!!!
Visst, ny kärlek gör livet otroligt mysigt, men jag vill festa och ha kul OCKSÅ. Jag vill inte sitta hemma bara för att det olyckligtvis inte passade att jag och N kunde ses i helgen. Han har ju kul, så varför sitter jag här och odlar mossa liksom? Haha....oj oj oj...vart är världen på väg?

Saknar den tiden. Saknar N.

Lovely


Han måste verkligen tycka om mig... Igår jobbade han 12 timmar, satte sig i bilen och åkte i 2 1/2 timme hit, sov med mig och åkte igen i morse strax efter kl 8....
:-)
:-)
:-)

Det finns inga tvivel, är kristallklart!

Är det inte typiskt?


Ända sen jag träffade N så har jag varit stolt över mig själv. Stolt över hur jag "hanterar situationen" typ. I tidigare förhållanden så har jag ofta fokuserat så himla mycket på sånt som har varit dåligt och lagt ner väldigt mycket tid att överanalysera saker, i stället för att faktiskt ta till vara på allt som varit bra. Tids nog blir då förhållandet så pass infekterat av min dåliga energi, att det tar slut.

Nu har jag gått in i detta med N med inställningen att jag inte ska vara så jäkla negativ och det har funkat. Kanske också för att det inte finns så himla mycket att vara negativ över. Det finns ju en grej - en STOR grej - och det är ju avståndet, men även det har jag lyckats vända till något positivt. I stället för att sitta och sura över att vi inte kan träffas varje dag så ser jag i stället fram emot de dagar/tillfällen vi faktiskt får, och ska sanningen fram så VILL jag ju inte ens träffas varje dag, jag behöver ju mitt "space".

Men nu har jag börjat känna lite, hmm, annorlunda. Kanske för att dom två sista gångerna vi har sett har varit ganska extrema rent tidsmässigt. Eller inte kanske, det är så. Jag känner att det är lite saker som jag vill prata med honom om, lite deeptalk typ, men vill inte riskera att det blir en "grej" av det hela, vill inte riskera att förstöra en fin stund. Inte för att jag tror att jag kommer att förstöra nåt, men det kanske bli konstig stämning eller nåt och det vill jag inte eftersom vi har så få stunder tillsammans, då vill jag ju njuta av den tiden i stället. Men ju mer jag tänker på det desto mer vill jag prata om det, och det byggs på liksom. En dag kommer det att rinna över inom mig och det är ju inte så trevligt. Men jag känner lite så här: det är inte livsnödvändigt att prata om det jag har inom mig JUST NU. Det kan vänta. Det är inte akut. Det vore så TYPISKT mig att göra det större än vad det är, lite ungefär som jag gör nu. Ni får ursäkta, men jag har legat en hel natt och tänkt på "detta" så jag måste nojja av mig liiite. Blablablaa...jag blir så trött på mig själv ibland. Nu ska jag sluta med dom här dumheterna och fortsätta med det jag var så stolt över - alltså tänka positivt.

Nu ska jag ta tag i dagen och borsta tänderna,tvätta ansiktet och fixa till mig. Jobb på tvätten hägrar, och sen ska jag åka till Birsta en snabbis.
See ya!

Inatt, inatt är det du är det jag :-)


Klämmigt värre! Haha!

NICLAS kommer snart hit hoppas jag. Jag vet inte exakt, han är på väg från Gbg men tror att han kommer vid 20-20:30 kanske. Jag längtar!!!!

Jag har haft en bra dag idag! Gick upp till Sidsjön och hämtade Tindra hos mamma, gick hem, shoppade ett "all-väder-ställ" på Stadium och handlade lite gott på Hemköp. Sen duschade jag Tindra så nu är hon som en liten bomullstuss, lilltjejen min!

Orkar inte skriva mer nu, ska sätta mig i soffan och LÄÄÄÄNGTA!!!

Nattsudd...


Vaför sitter jag här nu egentligen? Jag kom hem från jobbet för ca 40 minuter sen och kl är typ halv fem - på morgonen!!!
Jag har fikat lite, facebookat lite, googlat lite och nu börjar jag känna mig hyfsat nervarvad för att kunna släcka ner och gå och lägga mig.

Hela kvällen har jag varit sugen på nåt, typ chips eller helst ett skrovmål, guuud va gott det skulle vara med ett skrov nu. Det är en jäkla tur att inget är öppet just nu, i alla fall inget ställe som Max eller Big boy.
Fan va gott det skulle ha varit.

Nu ska jag lägga mig i sängen och krama om kudden som N sov på igår natt. Känna hans doft och somna in i en underbar sömn och drömma om att det snart är söndag.... ♥

Piggelin!

Jag sov ganska dåligt inatt, men klev ändå upp vid 9, åkte och tankade bilen (äntligen) och sen ut på en skogspromenad med Tindra! Känns grymt skönt!

Nu har jag ätit en härlig frulle, tvättat och blåst till håret, sminkat mig lite och tar det bara lungt innan jag ska iväg och jobba. Ska på tvätten först, sen möte på jobbet och sen jobba natt.

Igår då, det blev kondition och core. Jag kommer aldrig mer att gå på det där konditionspasset. Visst, det var väl ok, men det kändes liksom lite töntigt. Då kan jag lika gärna spinga på löpbandet i 30 minuter innan coren.

Senare på kvällen satt jag och pratade med Niclas en bra stund, han kommer hit imorgon, vi hinner ses i ett par timmar efter mitt jobb imorgon natt, och sen på fredagmorgon åker han söderut över helgen. Jag längtar efter honom..

Förutom att tänka på Niclas konstant så han jag även börjat fundera lite på att det skulle vara riktigt nice med en ny bil. Jag har ju min lilla skrutt, men jag har en feeling att den kommer att krångla i vinter. Tänk va nice det skulle vara med en NY bil, alltså en helt ny! Jag har visserligen inte råd, men en flicka kan ju få drömma.... Jag är inte så haj på bilar men denna - en Citroen C1 - är tydligen väldigt bensinsnål och det är ju positivt. Sen är den ju väldigt liten och fin också! Passar utmärkt till mig och Tindra! :-)

image51

Nu ska jag sätta mig i soffan en stund, detta kommer att bli en lååång dag.....

To swim or not to swim...


Gud var jag är hurtig nu för tiden. Morgonhurtig liksom! Ställer klockan tidigt, kliver upp och gör saker liksom! Som idag: klev upp strax innan 9, klädde på mig och hällde i mig lite kaffe och åkte sen till pappa! Tog med mig Tindra dit och hon fick träffa pappas hundar för första gången och det gick bra, över förväntan i alla fall! Sen hem, in på Waynes och fikade och sen iväg på tvätten och jobbade i 2 timmar! Jag känner inte igen mitt beteende! I vanliga fall så hade jag legat i sängen till minst 11 och segat på tills jag var tvungen att gå ut, men inte nu längre! Visst, såna dagar finns ju också, speciellt när jag har jobbat natt, men nu har jag ju varit ledig i ett par dagar.

Jag var på aerobic/dance och core igår och nu ikväll vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Detta är mina alternativ:
1. 30 minuter kondition + 30 minuter core
2. 30 minuter core + 60 minuter simning på Sporthallen
3. Endast 30 minuter core
4. None of the above - stanna hemma och softa och titta på Desperate housewives.

Det skulle vara kul med lite omväxling och gå och simma, men jag har ett litet dilemma. Jag tycker så här: ska man simma i en inomhusbassäng så ska man ha baddräkt - inte bikini. Jag har ingen baddräkt. Det är min personliga åsikt alltså, och även det jag skulle känna mig mest bekväm i. Men det skulle som sagt vara kul att gå och simma, basta efteråt och så. Men grejen är den, jag vill inte gå och köpa en baddräkt bara för att simma nån gång ibland, jag kanske tycker att det är skittråkigt, så då kanske jag kan göra ett undantag ikväll och simma i Thailands-bikinin från i vintras.
Annars är det ju ganska smidigt och ta 30 min kondition och 30 min core. Det är på samma ställe i samma sal. Inga konstigheter. Men ganska tråkigt.
Enbart 30 min core känns ju töntigt - då kan jag lika gärna skita i det, och alternativ 4 finns inte på kartan. D.H börjar kl 21:00 så det hinner jag se i vilket fall som helst.

Hmm.....simma kanske?

Hellogoodbye

Tänk att man kan lyssna på en låt, och liksom digga soundet, men när man plötlsigt lyssnar på texten ordentligt så fullkomligt ÄLSKAR man låten. Det hände mig nyss med Hellogoodbye - Here in your arms:

Where you are the one, the one,
That lies close to me.
Whispers, "Hello,
I miss you quite terribly."
I fell in love, in love,
With you suddenly.
Now there's no place else,
I could be, but,
Here in your arms..


Jag älskar den låten nu!

Dagen har varit bra, har tänkt på Niclas typ exakt hela dagen - guud vad jag längtar efter honom nu!! :-)
Jag har hållt igång ganska bra ändå, för att hålla mig sysselsatt liksom, typ jobbat på Kem city, varit på ett 2 timmar långt möte hos Chrille, lagat mat och sen tränat i 1 1/2 timme. Ändå har han ockuperat mina tankar. Men det är nice, för det är fina tankar, utan tvivel eller oro. Inget "ont-i-magen"-framkallande.
Jag ska vara lika busy imorgon, åka till pappa tidigt på förmiddagen, fika med Jessica, Hanna och Muris kl 12, jobba mellan 13-15 och sen blir det någon form av träning på kvällen. Det blir en bra dag! :-)

Life is good!!
Kramar!

What a feeling....

Ja vad säger man? Little Miss Single är Little Miss Sunshine och hon är här för att stanna!

Det har varit en underbar helg i Umeå!! Efter en tråkig bussresa kom jag upp till Björkarnas stad kl 22 på fredagkväll och vi intog soffställning ganska omedelbart. Mys! På lördagsförmiddagen bestämde vi oss för att vara lite hurtiga så vi gick ut på en promenad runt en sjö som visade sig vara liiite längre än vad vi hade trott, och efter 8 km var vi väldigt nöjda med oss själva! Efter en enkel lunch och en film så begav vi oss till Gammlia-hallen och kollade på Sverige-Slovakien (dambasket) och trots att Sverige förlorade stort så var jag grymt stolt över Anna som gjorde en grym match som kapten och hon blev även matchens spelare! Så himla kul!

 
Här är Anna i spanska lagtröjan!
Im proud of you girl!!!!

Efter matchen så kollade vi på mera filmer och beställde hem kinamat och bara möööös. Så himla underbart har jag haft det!! Idag körde vi ner tillsammans till Sundsvall, för han ska jobba i Kramfors imorgon, så vi har haft kvällen tillsammans också. Jag mår så himla bra just nu...det känns verkligen som att jag går på moln... Tack Niclas! ♥

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, jag har en del att göra imorgon, så jag vill vara piggelin!

Kram och gonatt!!!

Heja Sverige!

♥Ikväll åker jag till Umeå! Sweet!♥

Det ska bli så mysigt att träffa N igen, och det ska bli HUR KUL SOM HELST att se Anna spela!!! Hoppas dom vinner mot tönt-slovakien! Heja Sverige!!

Sitter just nu med en kaffe latte och nästan KRÄKS över TV4. En sak förstår jag inte: Sverige har otroligt många talangfulla artister och musiker, så VARFÖR är deras fredagsgäst NANNE GRÖNVALL????? Hon sjunger dessutom en gammal låt, kom med nåt nytt tjejen. Samma sak tänkte jag när jag i somras en lördagskväll satt och bläddrade bland kanalerna på tv:n och såg Lill-Babs stå och skräna nån gammal dänga på Gröna lunds scen på Sommarkrysset eller vad det heter. Visst,ok om dom kommer med nya låtar, men att stå och sjunga en låt från -92 liksom...nej tack!

Nu ska jag gå igenom min väska och se att jag har med mig allt jag behöver. Jag har haft grymma sko- och jackproblem och har säkert packat mer än vad jag behöver, men jag har ju alternativ i alla fall! :-)

Nu --> kolla väskan
Strax --> hår och smink
Sen -->jobb
Senare --> UMEÅ

Snart helg! del 2

Längtar fortfarande!

Jag har jobbat på Kem city idag och nu är jag även klar med min egna tvätt, det känns skönt. Köpte en väska på Stadium och ett puder på Kicks och gick även ner till bussterminalen för att reka inför imorgon :-)
Jag hatar att känna mig stressad och att se förvirrad ut, så nu vet jag vart bussen går ifrån och jag har även köpt en biljett, så nu är läget under kontroll.

Nåt som inte är under kontroll är vad jag ska ha med mig för kläder, och nåt som verkligen inte är under kontroll är en finne på hakan och en känsla av att jag är fet. Jag VET att jag inte är fet, men jag KÄNNER mig fet!
:-(

Snart helg!

Jag längtar!

Idag var jag uppe med tuppen - kl 8 ringde klockan och halv 9 var jag på väg till Berget med Tindra! När jag kom hem igen hade nån jävel parkerat på MIN parkeringsplats!!! Jag blev så irriterad!!!! Är fortfarande irriterad för bilen står fortfarande kvar - nästan 3 timmar senare!! Jag har skrivit en "arg" lapp och lagt under vindrutetorkaren. Jäkla pucko!!!!
Bara därför så bokade jag BÅDA tvättstugorna idag, så nu ockuperar jag all tvättid fram till kl 18 ungefär, hehe! Fast jag är snart klar, så jag borde kanske radera tider....Skönt att ha båda, allt går ju dubbelt så fort! :-)

Annars ser dagen ut lite så här:
* duscha snart
* jobba på Kem City 13-15
* köpa en väska på Stadium eller typ Intersport
* eventuellt simma ikväll
* packa

Packa ja. Jag ska till UMEÅ imorgon direkt efter jobbet, och jag har ingen lämplig väska. Vad fan har hänt med alla mina träningsväskor?? Har ju haft hur många stora bagar som helst! Nu har jag helt plötsligt noll! Detta problem måste lösas under dagen!
Åker som sagt imorgon, kl 18, kommer fram kl 22 och då ska vi bara softa. På lördag blir det basket kl 16 i Gammliahallen Sverige-Slovakien och Anna - MY HERO - spelar sin 50:e landskamp! Det ska bli grymt kul att se henne spela!! Vad som händer på lördagförmiddag och lördagkväll är ännu oklart. We'll play it by ear.. ;-)
På söndag åker N ner till Sundsvall med mig, han ska tydligen jobba i Kramfors på måndag och då tyckte han att han kunde köra ner på söndag med mig! :-)
Jag ser fram emot den här helgen jättemycket, för efter denna helg vet jag inte riktigt när vi kommer att ses, eftersom han har två fullbokade helger på rad sen.... :-( Men, vi får göra det bästa av läget helt enkelt, inte deppa över det nu!

NU --> DUSCHEN!!!

Jag minns det som igår.


Klockan var
strax innan 9 på morgonen och jag hade nyss kommit tillbaka till huset efter att ha skjutsat James till skolan och Monica till tåget, morgonen den 11:e september 2001. Det var som vilken morgon som helst, jag hade nyss ätit frukost och skulle precis till att bädda sängarna på övervåningen. Jag tog James säng först, plockade även i ordning lite kläder som jag slängde ner för trappen som jag skulle tvätta senare under dagen. Där nere hör jag hur dörren öppnas och hur våran spansktalande lilla städerska Mina ropar "Good mooooorning", så jag går ner till henne och går igenom vad Monica ville att hon skulle göra just den dagen, sen går jag upp igen och fortsätter med Monicas sovrum. Jag slår på tv:n för jag kom på att det var en ny talkshow som började kl 9 på WB11 och hosten var en tjej som hette Eva (tror jag) som även var MTV-host. Tänkte att jag skulle kolla om det var nåt att se. Dagens avsnitt handlade om överviktiga tjejer med dåligt självförtroende. Tv:n stod på i bakgrunden medan jag fixade till överkastet och puffade upp kuddarna.

Plötsligt bröts sändningen och "BREAKING NEWS" flashade över rutan."This just in, a plane has crashed into the World trade center", och från den stunden skrevs historia. Jag stannar upp, och bara gapar. Jag stirrar och gapar. Jag fattar ingenting. Jag sätter mig ner framför sängen och blir sittandes där en bra stund, och jag ropar till Mina att hon ska komma upp och titta. Hon blir helt chockad och tror att det är en film jag visar henne, det var ju så overkligt. Händer detta verkligen? Är det på riktigt? Tragiskt nog så var det ju på riktigt. Efter en stund kommer plan nummer två och Mina och jag nästan skriker av fasa, detta KAN inte vara på riktigt, vad FAN är det som händer????!!!!

Jag har inget tidsbegrepp alls, men jag vet att jag satt där i Monicas sovrum framför tv:n ett bra tag, jag såg allt som hände, jag tror att nån tv i huset alltid var på från den stunden och i alla fall 5 dagar framåt. Helt plötsligt slår det mig: jag måste ringa Monica. Hon jobbade inte ens i närheten av WTC, men man visste ju inte, kanske hade hon nåt möte där nere eller så, jag var tvungen att kolla. Det gick ju så klart inte att komma fram på telefonen, varken hennes mobil eller till hennes jobb. Nåt som var lite konstigt var att det gick att ringa från Sverige, för mitt i allt så ringer min pappa och undrar vad som händer i New York. Han hade sett det på tv. Till slut fick jag äntligen tag på Monica, hon var långt ifrån platsen vilket var en lättnad, men Chris däremot - James pappa och Monicas ex-man - hade sitt kontor ett tunnelbanestopp innan WTC, nåt som oroade oss otroligt mycket. Det dröjde flera timmar innan vi fick tag på Chris, han befann sig på ett möte uptown, så då kunde vi andas ut.

Monica tyckte att jag skulle åka och hämta hem James från skolan, varför vet jag inte riktigt, men det chefen säger gör man, speciellt såna dagar. Klockan var väl 12-13 när jag åkte till James skola, och det jag möts av är inte alls roligt. Det råder smått kaos i korridorerna, alla är oroliga, för nyheten om terrordådet har släpps även här, och det jag kanske bör tillägga är att vi bodde i ett område i New York, i en stad som heter Larchmont, där mestadelen av alla som bor där, jobbar inne på Manhattan, varav många slipsnissar nere just i området av WTC. Vissa av dessa slipsnissar har barn i James ålder som befann sig på skolan och nu undrade över om pappa var ok. Jag visste ju att James familj var ok, men jag gick ändå med gråten i halsen fram till hans klassrum och knackade på, för jag visste att det säkert hade kommit föräldrar eller nannys med inte lika bra nyheter som jag hade. Jag såg James blick - och jag glömmer den aldrig - när jag kom in i klassrummet, han kom emot mig och nästan slängde sig i min famn och jag sa till honom "its ok James, everything is ok", och sen åkte vi hem. Tänk om jag inte hade kunnat säga att jag hade pratat med hans pappa, tänk om jag hade behövt ljuga och sagt att allt var ok, fast jag egentligen inte visste, bara för att lugna honom. Men allt var ok. För våran familj alltså.
James hade en tjej i sin klass, Sarah Swain, hennes pappa kom aldrig hem, och dom hittade honom aldrig heller. Sen var det en annan kille, Nick hette han, vars pappa råkade försova sig den dagen och missade tåget in, vilket var hans lucky ticket, för han skulle ha varit på möte kl 9 i ett av byggnaderna. Helt sjukt.


Gud, det är så mycket jag tänker på just nu, små detaljer jag kommer ihåg men som är helt oväsentliga. Jag minns hur vi alla satt tillsammans i soffan den kvällen och tittade på nyheterna.Jag minns hur jag och Kyle (min dåvarande pojkvän) stod på taket av hans hus och såg röken färga himlen gråsvart. Jag minns hur helt plötsligt det lät som världens krigszon när det flög flygplan över vårat hus, nåt som hände dagligen annars, men nu helt plötsligt lät dom mycket högre och man ville näsan ta skydd i källaren. Jag minns hur jag den 12:e september köpte The New York Times och The New York Post och såg bilder på folk som hade hoppat. Jag har kvar tidningarna än idag. Jag minns hur man på fredagen den 14:e september ställde ut ljuslyktor utanför sina hus kl sju på kvällen för att hedra alla offer, och hur jag satt där ensam på verandan och hälsade på folk jag inte ens kände som gick förbi vårat hus. Det är starka känslor som väcks. Även fast jag inte drabbades personligen på något vis, så är det väldigt starka känslor som väcks. Jag kommer alltid att minnas, jag kommer aldrig att glömma.

image48

Bäst just nu enligt Lill-Jonsson


You want details? ;-)


Sorry baby, no can do... ;-)
Det enda jag vill dela med mig av är att det var en sjukt mysig helg och att jag
 ser fram emot helgen som kommer!
 Pluttenuttiga, sockersöta detaljer behåller jag för mig själv :-)
 Men en sak kan jag säga:

JAG LÄNGTAR!!


♥ ♥ ♥

Lovely!!!


Efter en otroligt underbar helg sitter jag nu på jobbet,
 tillbaka till verkligheten och ut ur den rosa dimman.
På fredag blir det Kustbussen upp till Umeå för en helg där med N...


Sweeeet!!!

Den som väntar på nåt gott väntar till kl 21...



♥ Ungefär i alla fall. Det blev lite senare än vad jag hade trott, men han är på väg i alla fall! ♥

Idag är det fredag minsann...


...och vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit med mamma i Birsta och shoppat lite. En lila tunika och en grå lång kofta blev det, plus lite godis till Tindra.
Gjorde även dagens goda gärning och åkte till pappa med kaffe och kanelbullar (jag lurade honom att jag hade bakat dom, fast jag i själva verket hade köpt dom på Shell, haha). Han verkade må mycket bättre idag, rent psykiskt i alla fall, men han blir kvar på sjukhuset över helgen, dom vet inte när han får åka hem.

Nu har jag dammsugit lite och plockat undan onödiga prylar som legat framme, och ska snart hoppa in i duschen. Det är ju tänkt att N ska komma hit idag/ikväll, men jag har inte hört något från honom idag, förutom ett skumt sms som kom kl 05:40 där det stod " + ". Ett plustecken alltså.....jag fattade inte riktigt, och jag har inte svarat och frågat vad han menade. Han kanske skickade det i sömnen! :-)

Aja...skriver väl nåt sen antar jag ;-)
Bye bye!

Hello Kitty-mani

Sitter och har INGET att göra just nu, och var gör jag då? Jag googlar så klart! Gärna Hello Kitty. Jag förstår inte varför jag är så betuttad i Hello Kitty, mamma sa att hon trodde att det bara var en fas jag gick igenom när jag bodde i USA, men det är tydligen ingen fas. Jag skulle kunna leva i en rosa Hello Kitty-värld om det var möjligt, och om alla andra i min omgivning också var lika besatta av det som jag. Men så är det inte, så jag får behärska mig lite. Men jag har i alla fall hittat lite små grejer som jag gääärna skulle vilja ha som mina ägodelar titta och älska/hata:



En otroligt söt Hello Kitty MP3..



Trådlös mus


Brödrost som till och med rostar
ett Hello Kitty mönster!!!


Jaja, jag är lite nördig, jag vet, men det är min grej, so shut up about it! :P



Idag är det torsdag!

Och imorgon är det fredag! FREEEDAG!!
Jag är ledig fre-lör och Niclas kommer till Sundsvall! Woohoo!

Sitter på jobbet nu och väntar på  att vi ska komma igång, jag känner mig ganska pigg då jag för andra dagen i rad klivit upp kl 07:00 och begett mig ut på en 40 minuters powerwalk med Tindra! Så jäkla skönt att börja dagen så! En mycket bra vana med tanke på att jag åt chips till middag igår....eh...

Ska försöka att gå lite tidigare från jobbet idag så att jag kan åka till pappa en sväng innan besökstiden är över.

Ha en bra dag alla!!
puss!

Update

Detta är en tråkig blogg, jag är tråkig idag, livet är tråkigt ibland - om ni inte redan visste det alltså.


Jag åkte till pappa idag, till sjukhuset. Jag satt i bilen på parkeringen i en kvart med världens ångest och vågade nästan inte gå in, jag visste inte vad som väntade. Men när jag satt där så fick jag ett sms av syrran som skrev "Ulla har fått lite mer info nu (positiv info), vi hörs snart!" och då tog jag mig i kragen och gick in. Pappa såg så liten och grå ut. Han ÄR liten och grå, men han såg ännu mindre och om möjligt ännu gråare ut nu. Han började gråta när jag kom, och då började jag så klart också att fälla några tårar. Men det visade sig att det inte var så farligt som vi hade trott i början. Han hade ingen propp i själva hjärnan, utan små proppar i blodkärlen som leder till hjärnan, vilket inte alls är lika allvarligt som en hjärnpropp. Puh!


Jag kände mig lättad när jag efter en timme åkte därifrån. Vi hade pratat om allt möjligt, och jag höll hans hand hela tiden. Pappa är pappa. Hur mycket han än driver mig till vansinne så är han min pappa, och jag vill inte se honom så där liten och grå.


Punkt.


INTE så jäkla najs...


Klockan 08:50 väcktes jag av telefonen. Jag tittade på den, det var skyddat nummer så jag svarade inte. Två minuter senare ringer det igen, på mobilen denna gång. Skyddat nummer. Jag var tvungen att svara, för ringer nån på mobilen så vill dom ju verkligen ha tag på mig. Det var Ulla, pappas Ulla. Hon berättade att hon hade kört in min pappa på akuten inatt, och det visade sig att han har fått en propp i hjärnan. Lilla pappa..
Så idag ska jag åka och hälsa på pappa, precis som bestämt att jag skulle göra idag, bara att jag hälsar på honom på sjukhuset i stället, vilket kommer att kännas ännu jobbigare, men av helt andra anledningar.

Så jäkla najs!


Vaknade 10 idag, helt utsövd, kokade en kopp kaffe, klädde på mig och åkte upp till Södra med Tindra och gick en rask promenad på ca 40 minuter! Underbar start på dagen!
Sen hem,åt havregrynsgröt och duschade och sen iväg till Kem City där jag var allmänt förvirrad idag. Jag hade lyckats slarva bort en kostym (som jag iofs hittade till slut) och sen glömde jag mina nycklar där när jag skulle gå hem, så jag fick snällt vända efter halva vägen - tur man bor nära för detta är typ fjärde gången det händer :-)

Eftermiddagen har tillbringats i soffan med gamla Greys-avsnitt och nu ska jag iväg och träna - 60 min aeribic/dance och 30 min core! Det ska bli kul! Riktigt god middag har jag hemma sen också - jag och N gjorde Flygande Jakob igår och det blev rester som jag ska äta ikäll! Sweet!

I övrig så går jag mest bara omkring och myser, ler liksom, och längtar till fredag.....

(ser inte fram emot morgondagen, har lovat pappa att komma ut till honom, undra om jag ska göra det på morgonen istället för kvällen som jag lovade....känns lite bättre så faktiskt)

Nu ska jag gåååå!!
Hej hej!

Yes!


Pirr i lillmagen! :-)
N var här i kväll, jag tycker om honom!
Han är myyyysig och luktar gott!

Zombie


Jag är en zombie.

Jag är näst intill livlös.

Jag vill inte jobba i natt.

Jag vill vara hemma med Tindra och äta chips och dipp - utan viktnoja.

Jag vill att det ska vara söndag eftermiddag NU!

Jag vill göra allt annat än att jobba inatt.

Byt med mig - NÅN!!

RSS 2.0