Pirrigt!


Om ca 15 minuter ska jag och Niclas aka till Larchmont, N.Y, och halsa pa min gamla familj som jag bodde hos i 2 1/2 ar! Det kanns helt overkligt att komma tillbaka till dom (speciellt nar jag vet att mitt rum nu ar en del av koket, haha)! James ar 18 ar, det ar nog det som kanns mest overkligt, han var ju liksom 10 nar jag kom dit i januari 2000!

Jag uppdaterar i morgon! Wish me luck!! 

Dagens agenda:


NU: ata frulle (bagel, ost, agg, bacon, kaffe)
SNART: aka till taget och aka in till NYC och sen vidare upp till Conneticut
SEN: spendera 3 dagar med kusiner till Nick och aven halsa pa min familj!!
ONSDAG-TORSDAG: New York City
FREDAG: hemma.....


Oh the drama!


Runt klockan tva i eftermiddags skulle jag ta en promenad. Efter ca 10 minuter horde jag aska och vande om, det vore ju onodigt att hamna i ett ovader liksom. Sen efter ca 15 minuter efter att jkag kom tillbaka till huset sa har vi varldens larm, typ som brandbilar, och en hogtalarrost som sager: "prepare for severe weather". Shit tankte vi, kommer det en orkan eller nat?? det askade och regnade i kanske en kvart, och sen sken solen igen! Haha! Snacka om att overdramatisera! Iofs kanske det var ett falskt larm, men vi trodde liksom att vi kanske skulle vara tvungen att evakuera!

Nu har jag nyss duschat i utomhusduschen igen, efter ca 45 minuters tennis-"spelande" och ett spontandopp i havet for att kyla ner oss!
Nu ska jag ta och packa ihop lite, imorgonbitti aker vi tillbaka till Princeton!

Kramkram!

Utomhusdusch is the shit!


Jag har nyss duschat i husets utomhusdusch! Sa himla skont!!

Dagen till en borjan var valdigt mulen, man sag inte havet fran huset, bara vit dimma, men efter lunch klarnade det och vi gick i samlad trupp till stranden och byggde ett sandslott. Jag och Cara stod for dekorationen! Jag ska ga ner till stranden igen sen med kameran for att foreviga minnet!
Jag har fatt valdigt mycket farg pa mig idag, det hettar sa dar lagomt pa huden.

Ikvall ska vi grilla, det kommer att bli grymt, och tills dess ska jag fylla magen med en peanutbutter and jelly sandwish som jag skoljer ner med en drink bestaende av rom och ginger ale. Passande va??:-)

Kanske skriver mer senare,
tills dess - kramis!

Onsdag


Fasen jag ar helt dagvild! Det kanns bra att det "bara" ar onsdag, for det innebar 2 hela dagar till pa stranden. dagarna ser ut lite sa har ungefar:
Vi kliver upp mellan 8:30-9:00 varje dag och ater da frukost. Sen hanger vi lite i vardagsrummet som ar i anslutning till koket och har en extremt fin havsutsikt. Har man tur sa kan man se delfiner! Sen, den dagliga proseduren med att smorja in med solskyddsfaktor, och sen gar vi till stranden som ligger ca 1 minut fran ytterdorren. Det ar en jattestor strand och det finns gott om plats. Att bada ar inte ett alternativ (inte for mig i alla fall, badkruka som jag ar), vattnet ar alldeles for kallt tyvarr. Vi hanger pa stranden i ca 2 timmar eller sa, sen upp til huset for lite lunch. Lunchen ar valdigt amerikansk, och bestar av mackor med majonas, kalkon, pickles och senap typ, eller sa ater vi rester fran middagen dagen innan.
Efter lunch ar det typ "fria aktiviteter" som galler. Alla drar sig tillbaka lite, nan kanske aker in till stan, nan ligger vid poolen, nan somnar i soffan, nan bloggar. Jag har nyss tagit mig en langpromenad pa stranden, helt underbart var det... Det ar valdigt slappt och skont, inga masten eller tvang.
Middagen ater vi relativt sent, och da gar vi antingen ut (ikvall blir det Stone Harbor Pizza - igen) eller sa ater vi hemma. Cara - Brians fru - lagade en sa grymt god middag igar och i forrgar, hon borde seriost oppna sin egen restaurang! Haha!

Nu ska jag se om Niclas kanske vill ta en liten cykeltur till tennisbanan eller nat. Jag ska inte sola mer idag, jag har fatt fula och jobbiga solutslag pa laren som jag maste vara lite radd om.
Hmm...Niclas ar VALDIGT insatt i en fotbollsmatch nu, sa utflykten blir nog senare....Han pratade for ovrigt med sin pappa idag, och fick en liten Tindra-rapport: de 3 forsta dagarna hade hon varit valdigt deppig och saknat sin mamma, men nu ar hon som vanligt igen! :-)

Kramkram!

Semester rutiner.


Jag dricker aldrig ol. Bara nar jag ar utomlands marker jag. Forra aret i Thailand pimplade jag ol varje dag, och samma sak ar det nu! Varfor? Kanske for att olen ar blaskigare har kanske.

Idag har det varit en grymt fin dag, sol hela dagen!! Det blaser som fan tyvarr, och det gor ju att man inte riktigt kanner att solen branner pa huden, sa lite rod har jag blivit idag, trots SPF 30. Men annars maste jag saga att jag ar valdigt duktig pa att smorja in min och skydda mig mot solen. Det ar ju liksom inte Kos a la 1998, man ar liiite mer medveten nu, och att steka ar inte lika sjalvklart. Man far faktiskt farg anda! :)

Ikvall ska vi fira Brian har i huset som fyller 28 ar idag! Olen ar sprattad, och tarta och chicken fajitas star pa menyn!!

Som tur ar har familjen Ruddy med sig en hund, dock ingen Tindra, men en sot labrador som heter Ellie, sa det stillar min Tindra-langtan lite i alla fall!

Nu ska jag vara lite social tror jag! :)

Idag - stranden!

Efter gardagens halvdana vader skiner solen och havet glittar!
Jag har nyss atit frulle efter en timmes promenad langs stranden och nu ska bikinin pa! Vattnet ar dock iskallt, men det blir nog ett dopp i poolen sen!

Tjing!

P.S
Madde, ja jag ar innen pa Hotmail, men ungefar lika ofta som jag bloggar.

Stone Harbor!


Hello!

Igar kom vi fram till Stone Harbor! Vi bor tillsammmans med goda vanner till Niclas och Mark i ett stort strandhus som ligger direkt pa stranden! Eller. det ar sanddynor SEN ar det strand! Helt underbart fint ar det! Huset har pool och tva stora altaner med havsutsikt! I like!
Vadret ar perfekt, varmt och soligt men inte for varmt, det blaser ganska bra fran have sa det ar alltid en behaglig temperatur.

Igar var vi ute och at pa Stone Harbor pizza, en tradition tydligen. Familjen som bi ar med har kommit till S.H varje sommar i 25 ar, och dom ater alltid pizza forsta kvallen! Det var en mycket trevlig kvall...det kommer hela den har veckan att vara. Alla ar sa himla snalla och trevliga och roliga att hanga med!!

Nu ska vi softa framfor tv'n en stund, det ar tydligen fotboll nu, Spanien-Italien.

Kramkram!



Framme!!


Efter en extremt lang resa sa ar vi nu antligen framme i Princeton, New Jersey!!
Vi kom igar pa eftermiddagen och nu har vi sovit i ca 12 timmar och atit en bra frulle.
Planen for dagen ar: SHOPPING!!!!

Ha det gott alla, kramkram!

Sista rycket!


Nu är jag typ nästan klar med allt, så detta blir mitt sista inlägg på ett par dagar typ. Jag vet inte riktigt om jag kommer att kunna uppdatera så ofta, men alla bilder och sånt kommer när jag har kommit hem!

Ha nu så himla skönt, för det ska jag ha ( Niclas tyckte att vi skulle smuggla Tindra ombord på planet och ha henne som kudde, åååh vad jag önskar att det gick!!).

Seeee yaa!!!!


Festen igår


Glömde ju berätta om gårdagens festligheter! Det var en helt fantastiskt trevlig kväll som avslutades kanske aningen tidig för min del pga extremt ömma och trötta fötter...


Jessica och jag skulle låtsas vara romantiska och skåla som nygifta.


Piff och Puff i likadana klänningar, inköpta i Thailand -07!


Det finns 1000 bilder från igår, men jag måste prioritera just nu.....Packa och organisera!!
Ciao!

Note to self:


BÖRJA PACKA I TID NÄSTA GÅNG!!!

Jag vet inte va fan jag håller på med. Jag gör ju liksom ingenting just nu! Jag måste PACKA!!!
Detta är en sån himla konstig dag - äntligen ska vi åka till USA, som jag har längtat men så sitter jag här med världens ångest. Tindra-ångest. Herregud kan jag slappna aaaaav??? Fatta hur det blir den dag jag har barn och ska lämna bort dom?
Fyy, jag ser på henne att hon känner på sig att det är något på gång, och idag berättade mamma att Tindra knappt ville komma hem till mig i morse... Buuhuu....jag är ju dessutom BAKIS idag. Detta är INTE en bra kombination.

Men men, nu måste jag ta tag i det här, jag MÅSTE gå ner i källaren och hämta resväskan, och jag MÅSTE packa, och jag MÅSTE plocka ihop necessären, och jag MÅSTE städa undan.
Men först av allt - jag MÅSTE slappna av och veta att Tindra kommer att ha det jättebra i två veckor hos "farmor och farfar".

Så där ja, nu lugnar jag ner mig lite.
Hets hets.

Jag NU!

 


Som vanligt ser det inte så spontant ut, haha! Svårt att se spontan ut när man fotar sig själv!

NU - fest!


Lite udda..


Det känns lite konstigt att göra sig i ordning för fest den här tiden på eftermiddagen på en tisdag....
Kameran får följa med, så jag uppdaterar inatt eller imorgon! :-)

Fixardag!


Hello!

Jag har bestämt att jag INTE ska packa idag, jag gör det imorgon för jag har ju faktiskt hela dagen på mig då också, vi åker inte förrän vid 18-tiden.
Nu är jag mitt uppe i tvätt och pyssel, och jag har redan varit ute i Birsta och klippt klorna på Tindra, köpt fästingmedel och även behandlat henne, och nu måste jag springa ner till tvättstugan ser jag visst på klockan.

En snabb sak bara. Idag när jag var ute och gick med Tindra så såg jag en binda ligga på en trottoar. En mens-binda alltså. En ANVÄND mens-binda. Why?! Varför låg den där? Det är ju äckligt!! En gång såg jag en använd tampong i ett parkeringsgarage. Har man så himla bråttom att man inte kan vänta tills man kommer till en toalett - eller papperskorg?!
Blä, usch och blä igen!

Jag återkommer lite senare!
Hejhej.

Nu räcker det!


Jag har nu varit ute och samlat nya krafter under en promenad med Tindris. Har även lagt fram lite kläder som jag ska packa imorgon, jag har ännu inte hämtat resväskan....

Imorgon har jag en stressig dag, tänkte hänga på låset ute på Arken kl 10, sen vidare till Apoteket, sen köpa hundmat, hundgodis och bajspåsar, sen hem och tvätta mellan kl 11-15, sen göra mig i ordning för festen på kvällen. NÄR ska jag hinna packa?? Det måste bli på onsdag helt enkelt..... Jag borde hoppa in i duschen nu, både jag och Tindra är i behov av en dusch, undra hur kul hon tycker att det kommer att bli?!

Här kommer lite mobilbilder från idag:


Den gudomliga kakan från tidigare idag, ser inte så speciell ut kanske, men skenet bedrar....


Tindra leker med en pinne i parken.


Hur ska jag kunna åka ifrån denna lilla plutt???


Känslomässigt vrak...


Hello uppochnedvända dagen!

Jag har svävat på moln hela dagen eftersom detta var min sista dag innan semestern, och så nu när jag kom hem bröt jag ihop totalt och började grina. Jag ska ju inte ens ha mens - varför detta plötsliga vändning?
Jag oroar mig över Tindra, säkter HELT i onödan, men mammig som jag är så gör jag det ändå. Hon har precis löpt färdigt, och hon är så otroligt trött och seg varje gång hon har löpt, men jag får liksom för mig att hon är deppig och mår dåligt eftersom hon bara ligger hela tiden. Det tar tydligen på krafterna att vara liten hund och ha mens!
Jag tycker det är jobbigt att lämna bort henne i 2 veckor när det sista jag ser av henne innan jag åker är en jättetrött och "off" liten Tindrish, jag får så dåligt samvete, även fast jag VET att hon kommer att ha det bra hos Niclas föräldrar....
Ååh kan jag sluuuta??!! Jag vill inte ens ta fram min resväska och börja packa för då känner hon på sig att det är något på gång och då mår jag ännu sämre..

Sen en annan sak, hela denna månad har min ekonomi varit i botten, fy fasen va pissigt det har varit, och enbart mitt eget fel också. Och hur kul känns det när man ska på semester? Inte så värst kul.

Blablablablablablaaaaaaa.
Jag har så mycker jag borde göra just nu, jag vet bara inte vart jag ska börja....
Suck.

2 timmar och 10 minuter..


..sedan SEMESTER!!!!


Ååååh...mer...mmm...



Mina smaklökar fick just jordens orgasm! :-)
Jag har ätit en gudomligt god brownie.....

Pirrpirr!


Nu tror jag att resfebern har börjat kicka in. Jag känner en viss stress, eftersom jag inte har börjat packa än, och imorgon kommer jag att ha fullt upp och sen på onsdagkväll åker vi!!!!
I skrivande stund är jag på jobbet, jag sitter och tittar ut på solen och blåsten (vinden syns ju iofs inte, men det syns på träden att det blåser). Jag skulle verkligen behöva vara ledig just nu, men det är ju bara några timmar kvar...

Ikväll när jag kommer hem måste jag hämta resväskan och börja gå igenom vad jag ska ha med mig och vad som behöver tvättas, för imorgon har jag tvättstuga, och innan tvättstugan måste jag blåsa ut till Birsta och klippaTindras klor och köpa mat och fästinghalsband eller nåt liknande. Sen ska jag även piffa till henne lite så hon är ren och fin och fräsh när hon kommer till Niclas föräldrar på onsdagkväll.
Imorgon har vi även sommarfest med jobbet på kvällen - varför måste allt göras imorgon??? På onsdag kommer jag ju säkert att vara bakis också, så det vore bra om det mesta är gjort när jag pyser iväg till festen imorgonkväll.. Hets hets.

NU ska jag fixa lite med mina 2 listor - en "att-göra-lista" och en "att-shoppa-lista".
Givetvis ska jag jobba samtidgt!

By the way, bilden nedan visar vart jag kommer att befinna mig från lördag och en vecka framåt! :-)



Stone Harbor, New Jersey











Min älskade lilla Tindra!!! :-)


Jag sitter och småfryser på jobbet, men vips så får jag ett mail av Håkan, Tindras "plastpappa" och han har skickat några bilder på Tindra, och genast blir jag varm, speciellt i hjärtat! :-)
Tindra är - som många kanske vet - mitt lilla barn. Jag vet inte vad jag skulle göra utan den lilla skrutten. Åh vad jag kommer att sakna henne när jag är i USA, men jag vet att hon kommer att ha det bra hos Niclas föräldrar.


Älskade lilla hund!

Vilken dag...


ÄNTLIGEN hemma! Jag är så kall och frusen just nu!! Min mammas sambo Uffe hade sin 60-årsfest ikväll så jag åkte dit efter jobbet. Mamma hade fixat så himla mycket, dukat ute med partytält och allt - och tur var väl det. För precis när alla hade satt sig för att äta så började det så klart att regna. Så jäkla typiskt!!!!! Hela dagen har varit ok, men så KLART ska det regna när VI ska äta UTE.

Det är alltid lite speciellt på såna där tillställningar. Folk som aldrig träffats förut kommer tillsammans för att fira en gemensam vän/släkting, och det kan vara ganska intressant.
I ena hörnet satt Faster Karin, 82, en ganska fis-förnäm dam från Dalarna (som tvingas äta på papperstalrikar) och sen har vi Uffes bästa polare som är 50+ som är en sån där klämkäck typ som envisas om att han är 27 och helt klart "nåt för mig".
Sen alla mina mostrar, en morbror, Uffes bror, Uffes son med flickvän, Uffes sons syster, som inte är Uffes dotter och hennes 2 små barn, Uffes ex, mammas ex (inte min pappa) med respektive, några grannar och andra goda vänner, och så jag och Tindra. Tindra som till en början skällde på en del som hon inte kände igen och sen sprang hon runt och åt grillade rester (och även tårta till efterrätt).
Det var en trevlig kväll, lite väl kall och blöt kanske, men jag är hemma nu, mätt, nykter och belåten. Ett badkar skulle sitta VÄLDIGT fint just nu. Och en mysig ryggmassage från Niclas.

Jag nöjer mig med en stor kopp hett thé och tackar för idag.
IMORGON - jobb.

Hello lördag!


Idag är jag uppe tidigt! Börjar jobba kl 09:15 - wihoo! NOT.
Jag ska jobba 3 dagpass nu, sen är det SEMESTER!! Sitter och äter min superfrulle nu, som det är tänkt att jag ska klara mig på till 14:15 då jag får min lunch. Hm. Det här med de nya öppettiderna/arbetstiderna är jag inte så förtjust i...

Oh well, måste fortsätta äta nu. Ska hinna fixa håret också!

Hejhej!

P.S
Jag gjorde 140 sit-ups alldeles nyss! :-)

Bevis på att jag fattar!


Guud va jag har hållt på med datorn och telefonen nu! Men äntligen har jag fått det att funka! Som bevis lägger jag nu in två bilder som jag tagit med kameran (mobilkameran alltså)!


Min middag vid datorn, lite suddigt kanske....


En klänning som jag var TVUNGEN att köpa idag.
Nedsatt från 298:- till 79,50:-, den är från HM och fanns redan förra sommaren.

Nu ska jag ta och fika lite.
Hejhej.

Idag var en bra dag!


Jag har gjort att jag skulle göra, och nu sitter jag här i linne, pyjamasbyxor och flip-flops.
Trevlig fredagkväll.
Niclas stannar i Umeå i helgen, och Tindra är hos "plastpappan" och jag är alldeles själv.

Jag håller på att installera ett program till mobilen på datorn och det tar vääääldigt lång tid! Fattar inte varför??!!

Aja, jag återkommer senare.
Hejhej.

NU j*klar!


Nu jäklar ska jag försöka ändra inställning. För det är ju faktiskt oftast den det är fel på, men det är lättare sagt än gjort! Nu ska jag se framåt, om en vecka shoppar jag i USA - som jag har längtat efter det, och om en vecka och en dag är det stranden för hela slanten i en veckas tid! Så NU skiter jag i all "gammal skit" och jag skiter i att jag är bitter över att jag måste jobba lördag, söndag och måndag, för på TISDAG då jäklar är det sommarfest med jobbet OCH min första semesterdag!! YEAH!!

Jag har nyss kommit in med Tindra, vi har varit på en liten promenad och innan dess var jag på Pump. Jäklar vad jag tog i, redan där ändrade jag inställning tror jag. Jag måste ju ta i lite om jag vill se resultat! Jag kommer garanterat att ha träningsvärk i morgon.
Jag plockade med mig sommarschemat, och nu jäklar är det planering som gäller. Det kommer bara att vara ett lunchpass i veckan under sommaren, och det är på onsdagar. Jag måste alltså börja träna på kvällarna. I don't like it. Men det är ju bara en kort period det handlar om, jag får bita ihop.

Nu ska jag ta och duscha av mig lite, sedan äta, sedan piffa, sedan gå in till stan och hämta min nya telefon, sedan fika, sedan gå hem, sedan köra Tindra till hennes "plast-pappa", sedan hem, sedan...??

Hejhej.

Inte än.


Blablabla.
Guud så positivt!

Men va f*n...


Varör får jag inte sova ordentligt? Varför känner jag mig konstant irriterad, besviken och missnöljd? Why oh why?

Jag ska gå och träna snart, en halvtimme Core blir det, sen ska jag hålla mig undan bloggen idag tills jag har något positivt att skriva.

Ha en fin dag.
Hejhej.

Välkommen syster!


Wihoo!
Kul att DU läser Syster-Yster!! :-)

Klick, klick!


Hej och hå va kul det är med internetshopping! Nu ringde jag iofs och gjorde beställningen eftersom jag ibland föredrar personlig service, och resultatet av samtalet blev detta:



Härligt va? :-)

En vecka kvar!


Nedräkningen har börjat!!

Jag kom nyss hem, har tränat och sen åkt och hämtat Tindra hos mamma. Jag fick lite lunch där, en varmkorv och sen åt vi kärleksmums och kaffe. Kanske inte det bästa att äta direkt efter träning, men bättre än att inte äta något alls. Jag ska äta lite makrill sen tänkte jag.

Hos mamma provade jag några klänningar som hon hade när hon var ung - åh så fina dom var!! Jag vill gärna ha en långklänning att gå omkring och slappa i, och hon hade en jättefin, blommig variant som satt sååå fint på mig! Den hade en lite konstig krage dock, som bara MÅSTE bort om jag ska använda den, annars var den perfekt! Fatta va kul om jag skulle använda en av mammas klänningar från 70-talet! :-)

Nu ska jag vila lite och sen göra mig i ordning för jobb om ett par timmar. Hoppas alla har en bra dag!
Hejhej.

Dagvild.

Jag var helt övertygad om att det var fredag när jag vaknade för en stund sedan. Skönt att det bara var onsdag..
Har nyss ätit frulle och ska NU gå på Pump!! Det ska bli spännande att se vad den nya koreografin har att erbjuda! :-)
Nästa vecka börjar sommarschemat på Helex, och jag minns från ifjol sommar att jag tyckte det var värdelöst! Jag tror dom hade ett lunchpass i veckan, och det är ju dom jag gillar! Muppmupp.

Sen hämtar jag Tindra och ikväll blir det jobb.
Hejhej.

Snart semester!


Jag jobbar ju inatt, sen imorgon och sen lör-mån och sen SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag längtar så in i helvete!!!!! Haha! Det kommer att bli sååå niiiice! Nu ska jag kolla favvo-sidorna för tusende gången och se om jag kan adda nåt till inköpslistan!¨

Hihi! :-)

Snälla?


Kan nån ge mig styrka???
Jag är sååå trött!!!!
HUR ska jag orka jobba inatt????

Mörker!


Det regnar ute nu och hela min lägenhet är mörk av alla moln.
Jag har tända ljus på mitt soffbord och sitter och myser med grönt thé och en bok.
Ibland är regn mysigt! :-)

Jag då?


Varje år är det samma sak. Jag är blek, blekare - BLEKAST. Jag har nästan en grå/beige/vit ton. Det är fult som fan. Jag fattar inte, min mamma är blond och har blå ögon och blir alltid jättebrun och fin och min bror har samma pigment som henne. Min pappa är ungrare och har mörkt hår och bruna ögon och blir alltid jättebrun och min syster har samma pigment som honom. Men jag då? Då tycker jag att kombinationen av de två borde göra att jag skulle vara brun som en chokladpralin efter en dag i solen, men ICKE! Möjligt en pralin av vit choklad. Jag är så blek, och jag bränner mig så lätt i solen! De dagar i förra veckan som var så otroligt soliga och fina syns inte på mig, för jag har haft spf 10 på mig för att skydda mig och inte bli knallröd. Visst blir jag brun, men då är det två veckor i Thailand som gäller typ.
Jag vill ju vara brun och fin, speciellt nu när jag har gjort dyra slingor i håret. Dom ser inge bra ut mot min glåmiga, bleka ton. Kanske ska jag ta och bryta mot min "jag-ska-aldrig-mer-sola-solarie"-princip. Två gånger skadar nog kanske inte? Om jag solar typ tio minuter....Hm. Jag ska fundera.

Jaja. Tisdag idag. Inte mycket att säga om det. Sverige spelar match ikväll. Jag bryr mig måttligt.

NU ska jag gå ut med Tindris.

Nattliga funderingar.


 

Åh va jag önskar att jag var hemma nu.
Detta jobb börjar tära på mig rejält känner jag.
Jag vill känna att jag "gör" något bra av mina timmar på jobbet,
och just nu känns det verkligen inte så.
Jag sitter ju bara här.
Helst av allt skulle inte jobba alls, men det skulle ju bli tråkigt också.



Vad gör DU inatt??


Hello Måndag


Hej och hå vad det blåser!! Det är skönt att det är lite svalare idag tycker jag...
Vaknade med mensvärk i morse, wiho vilken bra start på veckan... :-(
Jag hade en jättejobbig mardröm i natt som fortfarande sitter kvar i tankarna. Jag hatar såna drömmar, dom känns så verkliga! Planen för idag var ju att gå på pump, men mitt humör krävde något lättsammare än så, så jag tog med mig Tindra och gick på en skogspromenad i stället. Jag få ta igen pumpen på onsdag och fredag!

Nu är det snart bara en vecka kvar tills vi åker på semester - jag fattar det knappt!! Gud vad jag längtar!!!

Äsch va tråkigt det känns att skriva idag, jag lägger ner nu.
Hejhej.

Mys-pys!


Vilket väder det har varit i helgen! Sverige har haft varmast i Europa (om jag inte ens har missuppfattat)!!!
Jag har spenderat helgen med Niclas och Tindra i Söderköping hos min syster Madde, hennes man Jens och min systerdotter Alice som är 3 år. Vi har haft en jättemysig helg i det varmaste laget. Vi har ätit grillat två kvällar i rad vilket är en enorm lyx när man som jag bor i en lägenhet med fransk balkong, och så har vi strosat på stan och ätit glass m.m.

Det har varit en lång dag så jag lägger upp lite bilder, sen säger jag god natt!


Glass på Smultronstället - jag körde på ett säkert kort och åt samma som förra året (den till vänster, inte alla)!
 

Alice mumsar chips. Hennes moster har lärt henne....


Bubbel och jordgubbar på altanen - LYX!!


Jag med Söderköping i bakgrunden. 30 grader i skuggan.


Svettiga Tindra och fräkniga jag! :-)



God natt!


Jesus Christ!


Guud vilket jobbigt Core-pass! Jag trodde jag skulle behöva ge upp redan efter första låten!!! Normalt sett så brukar man ju typ köra några set, sen en kort vila, sen resterande set under en låt, men den här tjejen som höll i det idag bara körde på! Jag trodde jag skulle få kramp!! Sen gjorde vi även 3 maglåtar i rad!! Rena döden ju! Men jag klagar inte, det var jobbigt men skönt!

Idag är det verkligen hett ute, och behöver jag ens nämna att jag är VÄLDIGT bitter över att behöva åka till jobbet om en timme? Näe, jag trodde inte det så nu ägnar jag ingen tid åt det. :-(

Imorgon ska jag, Tindra och Niclas åka till min syster + familj i Söderköping! Det ska bli sååå mysigt!
Bilder och uppdatering kommer efter helgen!

NU måste jag äta!
Peace!

Jag är så nöjd med mig själv!


Jag är så glad för att jag äntligen har börjat träna igen!
Så glad så glad!
Jag har ju tränat minst 3 ggr i veckan i 2 veckor nu, och det var mitt mål! Något jag irriterar mig över är varför jag inte började tidigare, för när jag väl har kommit igång så är jag ju supertaggad! Tänk om jag hade börjat i februari typ, och tränat 3-4 ggr i veckan? Då hade jag ju varit jätte-fit ju! Eller tänk om jag inte hade slutat träna efter förra sommaren?? Det var ju egentligen det som var det värsta och boven i dramat.

Men NU är jag på gång och det är ju det som räknas!!
Imorgon blir det CORE!!!

Still going strong..



"Inte ett moln, så långt ögat kan nå. Inte en droppe regn på flera dar"

Ännu en fin dag!


Jag vaknade, gick ut med T, åt frulle och gick på Pump! Perfekt start på dagen!
Har nu ätit 2 Falu rågrut med ägg och kaviar (tänkte först äta bara 2 kokta ägg och makrill som i måndags, men jag är inte fullt så seriös i min träning och kost än, men det kanske kommer), och nu ska jag dra med mig T ut i solen i en timme.

Ikväll är det jobb, lika så imorgon, och SEN är det helg och en liten mini-resa till exotiska SÖDERKÖPING!!! :-)

Ha en fin dag!
Peace!

Är jag vuxen nu?


Jag ligger i min soffa och läser "Allt om mat" och blir plötsligt sugen på färskpotatis och sill.
Jag är aldrig sugen på sill.
 Jag tycker ju inte ens om sill egentligen.
Vad kommer härnäst?
Öl?!?


Undra vad jag kommer att äta på midsommarafton i New Jersey? :-)

Underbar dag!


Åh vilken bra dag det har varit!! Jag började med att gå till frissan och klippte mig och la i nya slingor. Är jag nöjd? Hmm...för 1540 spänn så måste jag vara nöjd, men i ärlighetens namn så ser det lite "gult" ut, men det bleks ju i solen, plus att det är lite ovant också. På en skala 1-10 där 10 är bäst så känns det som en stark 6:a i alla fall!
Efter hårfixandet så mötte jag upp fröken Barthold och vi gick till "Tant Anki och Fröken Sara" och åt lunch. Det är ett relativt nytt café där allt är ekologiskt. Jag beställde en "klassisk" grillad salami/brie-macka och på samma skala (1-10) så fick mackan - och helhetsintrycket - en STARK 10:a! Gud så gott det var!!! För att inte tala om hur mysigt det var att sitta i solen och äta! Vi tog även en kaffe och kaka efteråt, jag åt en hallongrotta som var out of this world!! Sååå god, och den var gjord på dinkelmjöl!
Coffee house kan slänga sig i väggen! Detta är mitt nya favvoställe!! Lite väl saftiga priser kanske, men hej, det är ju ekologiskt (sen NÄR bryr jag mig om sånt egentligen??)! :-)


Min supergoda lunch!


Nu ikväll tvättar jag och jag har gjort nåt så oväntat som att tvätta 3 jackor som jag ska hänga undan till hösten. Sånt brukar jag aldrig göra! Plus att jag provtvättade ett par sneakers också, och det gick hur bra som helst, så nu har jag ett par rena och fräscha Puma-dojor också! Undra om jag ska våga slänga in mina favvo-Adidas? Hmm....ja det är värt ett försök, dom känns så sunkiga nu, det kan ju knappast bli värre! Dom och mina joggingskor får hänga med i nästa maskin!

Jo just jag! Som den stora Hello Kitty-fanatiker jag är så köpte jag en massa små HK-grejer till Alice som hon ska få på fredag! Hon fyllde 3 år häromdagen och genom mig så har hon också börjat älska HK nu! Hihi! Även min syster vill jag tillägga, men inte på samma nivå som mig dock! Ååååh det ska bli så kul att träffa dom till helgen! Och det som är nästan mysigast är att dom får träffa Niclas också, och vise versa! :-)

NU ska jag slänga in mer tvätt!

Sängen snart...


Idag har jag varit riktigt duktig måste jag säga. 2 träningspass och en promis runt Sidsjön! Imorgon blir det vila, men på onsdag kör jag igen.

Jag längtar sååå tills imorgon - 2 roliga saker händer:
1. Jag ska bli sommarfin i håret!!
2. Jag ska luncha med fröken Barthold!!

Nä, nu lägger jag mig och läser!
God natt! :-)

P.S
Till "den som vet ;-)":
Jag kan tänka mig det...hihi :-)
D.S

Typisk Jessan-musik


Min favvo just nu!
Forever med Chris Brown!


Även denna går varm nu!
Closer med Ne-Yo


Typiska låtar som jag älskar!!!
Om en halvtimme ska jag iväg på dagens andra träning, ett core-pass. Jag är ganska mör i armarna sen pumpen i förmiddags, men ingenting i magen eller benen.. Så magen får sig en genomkörare ikväll!
Jag gjorde några små inköp på stan idag, ett svart skärp, en ceris klänning med vita små prickar, 2 hårklämmor, solskydd och handkräm.
Nu fattas bara en del saker som skor och en liten handväska så är sommaren räddad, haha!

Så där ja!


Dagens första träning är avklarad. Jag har ju planerat att gå på core ikväll också, och jag ska verkligen försöka hålla det löftet till mig själv. Det värker som fan i min högra axel just nu :-(
Idag var det ett bra pass, trots min trötthet. Tjejen som var instruktör idag är så himla bra, så peppande och dessutom har hon en grymt snygg kropp, så man blir verkligen motiverad!!! Sjukt snygga muskler har hon!! Undrar hur hennes dagar ser ut när det gäller träning och kost. Jag skulle vilja fråga henne, haha!

Nu har jag ätit en burk makrill i tomatsås och ska strax trycka i mig 2 ägg också. Kollar nog på Oprah innan jag går in till stan tror jag.

Ciao!

God morgon SOL!


Ännu en strålande dag, och idag är jag LEDIG!!!
Jag sitter med en skål havregrynsgröt och försöker att vakna till, jag känner mig totalt söndermanglad i kroppen, både mentalt och fysiskt. Det tar på krafterna att jobba 4 nätter, även om det har varit 4 lugna nätter.

Dagens agenda lyder:

* body-pump 11:30
* duscha, äta lunch
* gå halvlånga promisar med Tindra
* göra ärenden på stan (måste köpa solskyddsfaktor)
* köpa jordgubbar på torget
* softa och njuta av ledigheten

Shit, jag vill verkligen inte gå och träna nu, känner mig helt mosig och mörbultad....men jag SKA!

Skriver mer sen!

Jag vill bara skrika rätt ut!!!!!!!


Jag blir så himla upprörd - jag bilr arg och ledsen på samma gång när jag läser sånt här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2590420.ab


Hur KAN man göra något dylikt????? Är folk så JÄKLA osmarta verkligen??? För det handlar nog inte om att folk är dumma och elaka med flit, det handlar om att dom inte vet bättre. Hoppas det blir ett riktigt hårt straff för den "shoppande hussen".
Jag skulle ALDRIG ta med Tindra ut en sån här varm dag och lämna henne i bilen - jag skulle aldrig ens tänka tanken! Då får hon vara hemma ensam och ha tråkigt i ett par timmar i stället. Alltså NEVER IN MY LIFE - guuud va upprörd jag är nu märker jag!!!

Nu vill jag bara hem och pussa på min lilla skatt!!!! Det känns som jag har varit på jobbet i flera dagar nu utan avbrott....
Muppmupp.

Det stora samtalsämnet.

Hört idag på jobbet:

-Men guuuud va varmt det är!
-Herreguuud vilken värme!!
-Åh va svalt och skönt ni har det!

Alltså, väder kan alla människor prata om, utan minsta problem. Det är ju faktiskt något som alla har gemensamt.

Jobbet idag känns väldigt segt, jag blir lite less på alla kommentarer om vädret, eftersom jag själv hemskt gärna hade varit ledig i värmen idag. Visst, jag hade säkert hållt med om att det var för varmt, men jag hade i alla fall haft valet att vara ute om jag ville.

Gud vad jag längtar hem nu!!! Mina två hjärtan är på väg hem och ikväll får jag gosa med dom! Det känns som det var flera dagar sedan, haha!

NU ska jag bita ihop och jobba vidare.
IMORGON blir det pump OCH core, och även lite shopping!

1:a juni


Jag kan inte fatta vart tiden har tagit vägen! Det är redan Juni!!!!! Och första junidagen är en otroligt varm och fin dag och idag tänker jag tyvärr inte hålla detta inom mig - jag är nämligt VÄLDIGT bitter just nu. Jag ska JOBBA. Kvart över två börjar jag, jag har ju fan nyss vaknat efter nattens jobb ju! Det känns totalt värdelöst just nu, men jag får försöka se det positivt. Jag har min "glidarvecka" framför mig, jag jobbar bara onsdag och torsdag till veckan, och har en massa skoj att se fram emot! Frissan på tisdag, lite shopping och sen en helg i Söderköping hos min storasyster och hennes familj! Det kommer att bli såååå trevligt!

Nu har jag inte tid att skriva mer, hoppas alla som är lediga verkligen njuter av dagen!
Kram!

Inför sommaren...


Det finns vissa inköp som jag vill göra nu så här i början av sommaren, till exempel:

* 2 par sandaler,ett par med klack, ett par utan klack.
* Basic-toppar och linnen
* En ny handväska, gärna med axelrem (en så kallad "crossbody" som det så fint heter på vissa amerikanska sajter).
* Solskydd och after-sun
* En enkel klänning som kan piffas till efter tillfälle och ha både till vardags och till fest
* Nagellack till tånaglarna i en stark somrig färg

Listan kan göras lååång.....jag vill shoppa NU!

RSS 2.0