Tjolahopp!


Gladare nu, lite i alla fall. Jag känner mig fortfarande lite bitter dock, och kommer att göra det ett litet tag framöver, men va fan, lika bra att försöka släppa det, det blir ju inte bättre av att jag tjurar.

Guuuud vad jag hoppas på finväder under mina lediga dagar, jag vill få fram lite fräknar på kinderna! :-)

Hoppas alla har en trevlig Valborg!
Kramkram!

Solen strålar men INTE jag!


Jäkla skitdag!
Jäkla skitbesiktning!
Jäkla dator/router/internet.

Bilen gick inte igenom, jag måste byta vindrutan (vilket är JÄKLIGT intressant eftersom den såg likadan ut förra året vid besiktningen och då var det minsann inga problem) och handbromsen måste "skruvas åt" eller nåt sånt. Wiihoo! Jag har därmed avbokat min tid hos frisören nästa vecka, och köper alltså en ny vindruta i stället. Glamoröst som fan.

Jag köpte en ny router idag, och jag får det så klart inte att funka - eftersom jag är så otroligt jäkla okunnig. Jag hatar - HATAR - att aldrig klara av sånt här själv och att hela tiden behöva be om hjälp.

Och som att detta inte var nog, så måste jag åka och jobba nu. Skitkul.
Hej då.
:-(

Hur mycket är FÖR mycket?


Jag funderar mycket kring min och Niclas kommande USA-resa. Gud så jag ska shoppa. Jag ska inte hålla tillbaka alls!! Tar pengarna slut så måste jag ju, men jag ska verkligen köpa det jag vill köpa och inte tänka efter så mycket.
En sak som jag har tänkt på är detta: Hello Kitty.
Vid det här laget är det väl ingen som har undgått min kärlek för den vita katten, jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag älskar den så mycket, men jag tycker att den är otroligt söt och jag blir GLAD av att ha små Kitty-prylar omkring mig. Min senaste "pryl" är ju min klocka - som jag ÄLSKAR -  men jag skulle gärna ha någor mer i smyckesväg. Men nåt fint, inte nåt stort och pråligt. Jag har en liten ring prydd med glittriga stenar som jag köpte i Chinatown för ett par år sedan. Den kostade typ 5 dollar och är hur söt som helst, men några av stenarna har lossnat och ser inte lika fin ut längre. Jag skulle vilja ha ett annat smycke, typ ett par små, diskreta örhängen eller ett litet halssmycke, och på Sanrio finns riktigt fina smycken som är designade av Kimora Lee Simmons. Men då snackar vi en extrem skillnad i pris - och det är jag nog inte riktigt villiga att betala. Kolla här till exepmel:

image363
800 dollar
image364
500 dollar
image366
450 dollar

image365
350 dollar


Det skulle vara så kuuul att ha ett av dessa smycken, men 800 dollar för ett halsband liksom?
Det sista är väl det som är mest tänkbart, 350 dollar, men ändååå....
Men alltså, hur mycket är FÖR mycket?
Det finns ju folk med betydligt dyrare "hobbys" än denna (jag kallar inte detta för en hobby, men i brist på annat).
Jag vill jag vill!!
Jag ska kanske ta mig en funderare och se hur mycket pengar jag har kvar sista dagen i New York.
Annars blir det väl Chinatown igen :-)

Svar till Cissi:



Jag använder mig av
www.thepiratebay.org! Grymt bra!! :-)

Det här med att besikta bilen...


Jag oroar mig för imorgon. Det känns nästan som att gå till tandläkaren. Eller hur? Visst skulle man kunna jämföra dom sakerna med varandra?
Går man till tandläkaren vill man ju inte ha några hål, eller upptäcka att man måste göra en rotfyllning, för då måste man tillbaka och fixa det och det kostar ju nåt så jävulskt med pengar.
Besiktar man bilen så vill man ju inte heller att det ska vara nåt fel på den som måste åtgärdas, typ "hörru damen, dina bromsar är värdelösa, du måste byta alla fyra" (eller nåt, jag är värdelös på det här med "biltermer"), och då måste man fixa det och åka tillbaka och allt kostar nåt så jävulskt med pengar.
Åå, jag vill att Skrutten ska ska charma besiktningsmannen med sin nytvättade glans och inte få några som helst anmärkningar!
Wish me luck!!

Annars då? Jo tack, jag har haft en mysdag med Niclas och Tindra. Niclas har haft jobbärenden i Sundsvall den här veckan så han har varit hos mig extra länge. Imorgon åker han dock (typiskt när jag blir ledig tors-fre) till Oslo till bror sin för att sedan åka vidare till nåt fjäll och åka skidor. Kul för han liksom! ;-)
Jag jobbar inatt och imorgon natt och är som sagt ledig torsdag och fredag. Jag hoppas på strååålande sol och eventuellt nåt glas någon av kvällarna! :-)

NU ska jag jobba!!

En helt vanlig dag.


Tisdag, vad har jag att säga? Hmm..inte mycket idag. Jag sov ganska länge idag, och gick ut med Tindra först vid 12. Gud vad glad jag är som har en hund med såna vanor! :-)
Skönt väder idag också, så där lagom varmt och soligt.

Bla bla bla....har inget i tankarna nu...ska besikta bilen imorgon, känner mig lite nervös över det. Dels över själva grejen att åka dit eftersom jag aldrig har besiktat en bil förut, och dels för själva besiktningen. Det känns inte som att jag har pengar i överflöd som bara ligger och väntar på att få bli spenderade på bilen direkt..

Nu ska jag äta ett ägg och sen kolla på DHW på datorn - senaste från USA. Såg Greys igår, och senare i eftermiddag blir det även GG.
Sweet... :-)

XOXO.

Jessan vill ha!


Åh! Jag måste nästan beställa ett halsband som jag har sett!
Ett halsband i riktigt "Sex and the city"-anda!
image361
Snyggt i silver med silverkedja.
Givetvis ska det stå Jessica på mitt i såna fall!
Finns från 599:- på www.supastar.se

Kvart över ett


Väldigt lugnt ikväll. Sitter och tänker på livet typ.
Jag måste säga att det är ett väldigt bra liv jag lever - jag mår bra, jag är frisk, jag är lycklig. "Jag, jag, jag".
Folk i min omgivning också.
Om jag tänker tillbaka till exakt den här tiden förra året så är jag ju nästan en helt annan människa! Den nyblivna 29-åring jag var då mådde så förbannat jäkla dåligt inombords. Oj oj oj alltså. Jag hade noll självkänsla, jag förstår inte hur jag kunde låta mig själv sjunka så.

Jag vet inte varför jag började tänka på det där just nu, men jag är så glad - och nästan stolt - att jag tog mig ur det miserabla lilla liv jag levde då.
DETTA är ju livet! :-)
Snart är det ju sommar dessutom! Detta kommer att bli en GRYM vår/sommar - I can feel it!

Jessan.


Hello måndag!


Helgen är över, back to work! Jag har haft en UNDERBAR helg, det var länge sen jag hade så kul! Festen blev lyckad, jag fick grymma presenter och alla var glada! Helgen i övrigt med Niclas har varit guld värd, så hiiimla skönt att vara ledig i 3 dagar tillsammans!!! I love it!! :-)

Sitter på jobbet nu, så dettta blir bara ett kort inlägg, ska anstränga mig lite mer imorgon!
Kramkram!

Förberedelser!


Dåligt med bloggande idag, sorry.
Ikväll har jag min 30-årsfest och det kommer att bli grymt kul! Det är egentligen bara som en "vanlig" fest med chipsbuffé och bål! :-)

Har inte tid att skriva nu, bjuder på 3 bilder innan jag stänger ner:

image357
Dipp-orgie någon?

image359
Bål "in the making"

image360
Löööv - en välbehövlig paus i dippblandningen!!


Full fart!

Det är fredag och full fart på Jessan!
Jag klev upp vid 10, surrade lite med Puff på msn, drack kaffe och promenerade till mamma för att hämta Tindra. Hos mamma fick både jag och Tindra varmkorv till lunch, kaffe och bulle (vaniljrån till Tindra) till fika och sen gick vi en lååång promenad hem. Nu har Tindra däckat under bordet.

Jag far runt som ett yrväder och städar överallt, ingen struktur alls utan dammar lite här och där! Jag skulle behöva torka golven men jag har verkligen ingen lust överhuvudtaget - det blir ju skitigt på en gång eftersom Tindra drar in så mycket damm och micro-små sandkorn hela tiden.....

Resten av dagen kommer att se ut ungefär så här:

* fortsätta med den ostrukturerade städningen
* betala räkningar
* duscha
* åka till djuraffären i Skönsberg och köpa lite smått och gott till Tindra
* åka till Birsta och inhandla det viktigaste tills i morgon, alltså hårspray, strumpbyxor, chips och sprit
* möta Niclas i Birsta och äta middag på foodcourten i Birsta city
* dricka vin och hångla med Niclas och fira våran 8-månadersdag som var igår
* skratta och ha en allmänt underbar dag

Ja, nåt sånt i alla fall.

Skriver säkert nåt mer ikväll! Hej hej!


Cupcake

image356
Söt liten charm att ha på ett armband! :-)

Note to self:


* Kolla in nya avsnitt av Desperate housewifes och Gossip girl på www.surfthechannel.com

Tindra min älskade skatt!


Idag när jag gick på min långa rast så ringde mobilen. Mamma var utanför med Tindra så jag var tvungen att gå ut en sväng! ÅÅh vilken energikick jag fick av min lilla Tindris! Jag vet inte vem som blev gladast, hon eller jag! Hon hoppade upp och ner och gav mig puss efter puss!! Jag fick fin-fina tassavtryck på på min svarta uniform! :-)

Min lilla fis, gud vad jag älskar dig!!!

Idag - lockar!


Många tjejer som bloggar lägger alltid in en "dagens outfit" med bild på sig själv i helfigur, samt en beskrivning på vad dom har på sig och vilket märke/affär plaggen kommer ifrån. Jag är inte "många tjejer". Jag är Jessica och jag lägger in en "dagens vänstra sida" - alltså en bild på mig själv där jag står mot en vit bakgrund och ler och visar upp min vänstra ansiktshalva!
Haha! Så löööjligt, I know, men sån är jag! :-)

image355
Lockar i håret idag.
Jag kan nästan garantera att dom "slaknar" om nån timme och att
jag sätter upp håret i stället. Men just nu är det ganska fint i alla fall!

Nu är helgen nära!


Jag har en sån otroligt skön vecka nu, jobbade bara igår och så ska jag jobba idag, sen är jag ledig heeela långa helgen! Det ska bli så otroooligt härligt! Hoppas bara för allt i världen att det fina vädret håller i sig!!!

Jag och Tindra var nyss ute på en 40-minutare, och nu ligger hon helt utslagen under bordet vid mina fötter. Det märks att hon gillar vårvädret också, hon får liksom mer energi när vi är ute! Det är så roligt att se henne busa runt!

Imorgon ska jag nog ta en sväng till Birsta tror jag. Jag vill inhandla lite grejer på IKEA bland annat, och sen är jag fortfarande på jakt efter ett litet skärp till min svarta klänning som jag tänker ha på lördag. Jag har sett flera stycken, men kan liksom inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Rosa är ju liksom det säkra kortet, men det skulle vara kul att "chockera" med ett limegrönt eller kanske ett orange! Haha! Vilka otroligt stora bekymmer jag har!
Sen har jag utlovat "chips-buffé" på lördag (30-årsfesten), och det innebär att jag måste köpa stora mängder med chips. Gud va pinsamt! "Hej hej, här kommer jag med en kundvagn full med chips och dipp!".

Oh well. Jag tar tag i allt det där i morgon, NU ska jag äta ett perfekt löskokt ägg!
image354



Men nu tror jag väl...


En TILL komplimang!!!
Av en annan "gubbe".
Vad har hänt?
Det måste vara min nya ålder..hehe..

Hihi!


Visst är det härligt med komplimanger? Speciell när dom kommer totalt oväntat dessutom!
En "gubbe" på jobbet tycker att jag är söt. Han sa det, rätt ut, bara så där!

Jag är söt! ♥

Eh..



Ok, nu ska jag vara lite ytlig.
Sorry, men kolla in bilden på Charlotte. Ser hon inte lite väl "plastig" ut?
Jag trodde det var Linda Rosing först!

image352
Schalgerdrottning

Detta var dagens mest oväsentliga inlägg.

Ett ord!


Den här veckan kan beskrivas med ett ord: UNDERBAR! Än så länge i alla fall, och ALLT beror på vädret! Är det inte underbart så säg? Helt fantastiskt skönt!! Allt blir ju så mycket bättre när det är fint väder, speciellt humöret! Jag strålar i kapp med solen - av ingen som helst anledning! :-) I love it!

Tyvärr känns det inte så jätteroligt att gå till jobbet idag, men det är bara att bita ihop antar jag. Det är ju trots allt bara idag och imorgon jag jobbar den här veckan! Jag har min så kallade "glidarvecka"! Hoppas vädret håller i sig över helgen också!

Nu ska jag äta ett ägg och sen göra mig i ordning, jag ska eventuellt gå en sväng på stan innan jobbet, plus att jag börjar lite tidigare än vanligt idag - hets hets!

NICLAS - du är bäst!! Pusspuss!
:-)


Korvgrillning!

image340
Givetvis tar jag en bild på mig själv innan tjejerna kommer!

image341
Grillplatsen

image342
Smilla

image343
Isa

image344
Isa och Tindra

image345
Smilla vaktar korvarna


image346
En grillad med bröd tack!

image347
Hundögonen i vanlig ordning...

image349
Tindra solar magen

image350
Jag, Tindra, Isa och Jenny

image351
Grillmästaren!

image348
The ladies - Jenny, Jessica och jag.

Det här blir en bra dag!


Jag har bestämt mig för att detta blir en bra dag! Det är fint väder och jag har roliga saker på agendan! Hade jag haft ett roligare bankkonto så hade dagen blivit extra rolig, men ibland får man nöja sig med små medel.

Detta är planen:
Alldeles strax så tar jag med mig Tindra upp till Södra berget. Där ska vi träffa Jessica och hennes Smilla, Jenny och hennes Isa och ta en promenad och grilla korv i solen! Hur härligt låter inte det??!! Jag ska ta med kameran och fota! :-)

Sen åker vi hem, hon till sig och jag till mig, och sen ska vi träffas igen på stan och gå omkring lite. Ta en fika bland annat, och gå runt och kika på lite kläder. Det är där det stora bankkontot hade kommit väl till hands. ;-)

Niclas och jag pratade om Tindra häromdagen. Hon har en förmåga att se så himla sur ut ibland. Sur och less. Som nu till exempel. Hon ligger på soffarmstödet och tittar ut genom fönstret med tom blick. Tittar knappt på mig när jag pratar med henne. Jag knäppte dessa kort alldeles nyss, och fick knäppa säkert tio kort innan hon vände sig om och tittade på mig. Hon har varit ganska off den senaste tiden, men om jag kollar kalendern så ska hon nog till att löpa snart. Det är väldigt intressant tycker jag att man märker så tydligt även på hundar när dom är off. Dom har också känslor och hormoner som påverkar hur dom är, precis som hos oss människor. Jag vet ju själv hur jag blir när jag ska ha mens, ingen vidare kul människa att ha omkring sig. :-)
Men men, Tindra får ligga där och vara sur, snart kommer hon att ha jätteroligt uppe på berget med Smilla! Självklart blir det korv till lunch även för henne! :-)

Över och ut.

image338
- Lämna mig i fred!!


image339
- Gud va tråkigt jag har....

Kvällsmys...


image335
Jag och Tindra i soffan, ljus och thé på bordet, American Idol på tv.
Kvällsmys.

Budget-skit!


Alltid ska man straffas för att man köper billigt i stället för dyrt. Den jäkla bodybutter-skiten var inge bra. Den var jättesvår att få in i huden och efter en timme så luktade den inget längre.

Vilken skön dag det har varit! Underbart väder att vara ute i, och när jag har varit inne så har jag rensat ut en massa skräp ur en byrå och en garderob. En stor sopsäck blev full av väskor, skor och diverse andra prylar som bara ligger och tar plats och inte andvänds. Det blir garanterat en säck till, kanske två, under veckans gång.

Nåt som inte har varit så bra idag är maten. Jag har bara ätit smörgåstårta, morotskaka och dajmcookies. Det är inte speciellt bra. Gott, men det är allt. Jag har köttfärs i kylen som jag måste göra något med, typ köttfärssås kanske..Det känns inte så motiverande att ställa sig och laga mat nu, men jag måste nog.

Lika bra att ta tag i det NU!

Jessiekay78 (kvinna 30)


Ja, så står det när jag ska logga in här på bloggen. Kvinna 30, is that me?? Haha! Oj oj...

Jaja, härlig måndag, ellerhur?? Underbart väder är det och jag är L*E*D*I*G!!!! Jag sitter och trycker i mig den sista biten av smörgåstårtan från i lördags och har nyss kommit i efter 2 timmars flängning. Först var jag ute med Tindra i 40 minuter, sen åkte jag och tankade bilen och sen gav jag mig ut på jakt efter bodybutter i Birsta. Det gick ganska fort, köpte en "budgetvariant" för 65 spänn på Pashion. Jag ville egentligen köpa ett på Bodyshop, men att lägga ut en hundring till kändes inte aktuellt just nu. Jag vet inte vad som har fått mig att plötsligt vilja ha bodybutter, men det blev som en fix idé så jag var tvungen att köpa ett idag. Jag har vädligt torr hud just nu, det kan ju ha med det att göra.
Efter shoppingen tog jag Tindra på en liten sväng till Arken och gav henne en pedikyr och köpte lite godis för att hon var så duktig, och sen skyndade jag mig hem till Oprah, men shit va less jag blev. Trean visar repriser nu igen. Alltså Oprah visas ju dagligen i USA, hur svårt ska det vara att visa nya avsnitt? Detta är dessutom relativt nya avsnitt dom visar, typ från tidigare i vintras. Ska dom visa repriser kan dom väl visa äldre avsnitt??

Jaja, det finns viktigare saker än Oprah att lägga energi på.
NU ska jag hoppa in i duschen så att jag kan använda mitt nya bodybutter så fort som möjligt!
SNART kommer mamma hit och ska hjälpa mig äta upp lite morotskaka! :-) Jag längtar efter en kopp Irish cream kaffe!!!

image334
Nu kommer jag att lukta som en exotisk fruktdrink - yummie!





Jag har blivit utmanad...

...av Lindizzi! :-)

Tre namn du går under:
Jessica
Jessan
Jessovic

Tre saker som skrämmer dig:
Mörker
Psykopater
Att bli sjuk (typ inte förkyld, tänk typ cancer)

Tre saker du har på dig:
Hello Kitty-klockan
Örhängen
Uniform (just nu alltså)

Tre sanningar:
Jag tog körkort när jag var 19 och tankade för första gången när jag var 29.
Jag har aldrig sett en James Bond-film.
Jag har 2 tatueringar.


Tre saker jag verkligen vill ha:
Mer ledig tid med Niclas
En till hund
Högre lön


Nattliga funderingar...


Man hinner tänka mycket när man sitter och har en lugn kväll på jobbet. Tänka och undra och längta. Ofta sitter jag och surfar och försvinner totalt in i internets förtrollade värld.
Det jan börja med att jag går in på 
Expressen, kollar runt lite, ser nåt recept i högra spalten, klickar mig vidare in på Allt om mat, kollar recept.
Hittar ett recept på thai-kyckling, blir nostalgisk och
googlar fram lite bilder på vackra stränder från Thailand. Kommer ihåg hur brun och fräsch jag var när jag kom hem från Thailand sist och påminns om hur blek jag är nu. På så vis går jag vidare in på Sephora, kollar lite brun-utan-sol. Det skulle ju vara nice med en riktigt snygg bränna och en riktigt snygg bikini, och vips är jag inne på Victorias Secret och kikar. Där inne får jag viktnoja och går snabbt in på Helex och kollar vilken tid lunchpasset börjar imorgon - bara utifall att jag vaknar imorgon och känner att jag är sugen att gå och träna. Det kommer inte att hända, men ändå.
Mitt i allt så kommer jag på att det kommer att finnas en kontainer vid mitt hus nu till veckan, och att jag ska passa på att rensa ut lite gammal skit. Jag skulle behöva rensa och organisera i min garderob, och på
Ikea har dom ju fiffiga garderobslösningar och snygga lådor för förvaring.
Jag känner hur det kliar lite på smalbenet och irriterar mig på att jag är så jäkla torr i huden och önskar att jag hade ett bodybutter från
Bodyshop att smörja in mig med efter duschen när jag kommer hem.

Hem ja. Snart är jag hemma. Skönt som fan ska det bli! Snusa lite i nacken på Niclas och längta till fredag då vi ses igen.
Över och ut.
Kramis.

Sommardröm


Skulle inte denna sitta som ett smäck till sommaren???

image333
Otroooligt söt klänning!!
Jag vill ha!

Söndags-shopping!


Söndag, finväder - givetvis en prommis till stan för lite shopping! :-)

image331
Dunväst från Stadium. Har kostat 599:- men var på rea för 299:-. Jag var tvungen.

image332
Min nya klocka. Jag "uppgraderade" lite och bytte min present till denna - jag är sjukt nöjd!

NU ska jag och Niclas fika lite kaffe och morotskaka, och ikväll ska jag jobba!

Den FINASTE tårtan!


Titta här nu. Detta var den tårta som jag fick på jobbet i fredags, är den inte JAG så säg??

image326
image327
image329
Jag - otroligt glad och överraskad! :-)

Dagen efter!


Kort summering av gårdagen och idag:
jag har haft 2 jättebra dagar, blev överraskad med världens finaste tårta på jobbet - alltså VÄRLDENS finaste (bild kommer)!!!! Hade även en jätterolig kväll rent allmänt på jobbet också!
Idag har jag blivit firad av mina föräldrar, Niclas föräldrar och min storebror och jag bjöd på smårgåstårta, morotskaka, chokladrutor och Dajmcookies och allt var väldigt gott och trevlig!
Jag och Niclas hade en jättemysig eftermiddag innan jag var tvungen att gå till jobbet igen...*suck*

NU ska jag jobba vidare! Hoppas på en bra kväll! :-)

Birthdaygirl!

image324
Jag idag!
Otroligt konstigt ljus på bilden, men shit vilka vita tänder jag har, eller hur?? ;-)

Bilderna!


image319
Den supergoda tårtan!!! Mmm....lemonfrosting...mmmm......

image320
Paketet har stått på mitt bord sen i onsdags! NU har jag öppnat det! :-)

image321
Från vänster: Hello Kitty-klockan, snygg träbox fyllt med gott thé, presentkort från Cervera,
halsband och armband.

image322
Halsbandet och armbandet var från min syster, tillsammans med
presentkortet och thé-boxen.

NU ska jag duscha och fixa till mig.
Lunch på stan med mamma väntar!
Jag ska även kila in på Cervera och kolla om dom har nån snygg Ittala-skål!
Typ en rosa!


Vill ha!

Tårta och sång!


Idag är den här - den stora dagen. The big "three-oh".
Jag väcktes av några sms runt åtta-tiden, lyckades somna om och vaknade sen av att det ringde på porttelefonen! Det var Niclas föräldrar som kom upp och sjöng för mig och Suzanne hade till och med fixat en liten tårta med ljus på! Så har jag inte blivit uppvaktad sen jag var riktigt liten! Guud så gulligt av dom!!! Jag fick även en present, en Hello Kitty-klocka, som jag eventuellt ska byta. Det var inte riktigt den som jag hade önskat mig, men ändå jättegullig så jag kanske behåller den i alla fall :-)
Jag tycker det känns så pinit att byta presenter, man känner sig ju så otacksam - fast å andra sidan är det väl bättre att byta till nåt som man verkligen vet att man kommer att använda? Jaja, jag ska fundera.

Nu har telefonen gått varm, jag måste ta och äta lite frukost nu känner jag. Det blir något enkelt, tillsammans med mitt supergoda Irish cream kaffe!!

Här kommer lite bilder!!




Ikväll gör jag 29-åriga saker.


Idag var en bra dag på jobbet! Väldigt soft, väldigt fint väder att titta ut på - en bra dag helt enkelt. Jag satt och mailade mest....S*O*F*T

När jag gick hem så fick jag en jättekonstig känsla i kroppen. Jag hade en klump i halsen nästan hela vägen hem, det kändes som att jag skulle börja gråta i vilken stund som helst. Jag vet inte vad det var, en liten ångestattack kanske? Jobbigt var det i alla fall, och när jag kom hem pratade jag med Niclas en stund, grät en skvätt och sen kändes det bättre. Men inte helt ok än....jag tror det är morgondagen som spökar. Det spelar ingen roll vad folk säger, det är ju ändå en ganska stor dag att fylla 30. Och jag kommer inte att göra nåt speciellt av den, det är där skon klämmer tror jag. Men men, jag har massa roliga saker att se fram emot i vår och sommar, jag försöker tänka positivt och inte dega ner mig i någon slags 30-årskris.

Muppmupp.

Så ikväll ska jag bara göra 29-åriga saker, vad nu det innebär, haha! Jag ska äta den mat jag vill - precis hela helgen - och jag börjar ikväll. En Grandiosa kebabpizza med extra allt på, sen ska jag äta upp Pollyn som FORTFARANDE finns kvar efter baket i tisdags!!
Snart ska jag parkera mig i soffan och kolla på tv - och vara 29 år.


PS
När jag gick hem idag lyssnade jag på musik, och jag kan ju inte mer än säga att jag har en ganska bred musiksmak när jag upptäckte denna låt i playlisten, och jag blev så himla glad av den!
Så LYSSNA - på HÖG volym, och dansa fult för dig själv! Man blir garanterat glad!!


Uppe tidigt!


Idag ringde klockan 06:50. Lite överdrivet tidigt egentligen, men jag älskar att snooza i minst en halvtimme! Jag jobbar dagpass idag, men börjar en timme tidigare för att jag ska vara med på en utbildning.

Tindra är rastad och jag har nyss ätit frukost, och jag har fastnat vid datorn. Va kul det är när man sitter och läser nåns blogg, och så hittar man en länk till en annan blogg och så börjar man läsa den! Just nu fastnade jag vid en blogg som en tjej som bor i Thailand skriver. Hon är svensk och bor på Phuket med sin man och lilla dotter, och jag skulle älska att ha hennes liv.. Niclas, vad säger du? Thailand? Please? Kan vi inte bara dra, vi köper en lägenhet och så bor vi där i stället! Can we do it? :-)

Jaja, drömma kan man ju göra....
NU måste jag piffa!

image310
Ja tack!

Start spreading the news....


......I'm leaving in June!

Wiihoooo! Varje gång jag ska åka till New York så börjar jag nynna på låten "New York, New York". Det känns som att det är NU jag ska åka, men det är ju typ 2 månader kvar, men det kommer att gå fort!
Nu ikväll har jag och Niclas bestämt hotell för våran sista natt i N.Y. Det kommer att bli KING!!!!


Nu jäklar ska det skrivas noggranna shoppinglistor för optimal shopping och utnyttjandes av tid. Hets hets! :-)
(inte NU nu, men snart)

image309
Woohooo!!!!

Tindras kväll i bilder.



image301
-Mamma, kan vi inte gå uuuut?

image302
- Ok. vi går väl ut då! :-)

image303
- Va fan, har du kameran med dig??

image305
- Jag vägrar vara med på bild!

image306
- "Vägrar" sa jag! Du är ju ändå så dålig på att fota!

image307
- Men åååh....sluta, du är så piiinsam!!

image308
- Ok då, jag ställer upp på EN bild, men bara för att du håller en godis i samma hand som kameran....


Nu ligger Tindra och sover sött i soffan, och jag har placerat mig brevid.




Rastlösa Jessan del 2


Sitter här nu igen, med inget att göra.
Jag har ett fint inslaget paket framför mig, som jag INTE ska öppna. Det är frestande, men jag ska hålla mig.

Jag är så jäkla rastlös, och så jäkla sugen på nåt - gärna onyttigt. Hemskt gärna. Gud vilket sug alltså!! Jag har nacho-riskakor i köket, men det är inte ens i närheten av det jag vill ha. Vad ska jag göööra???

Bra tv ikväll annars, men om två timmar typ....

*suck*

Rastlösa Jessan!


What to dooo? Jag har inget att göööööra!!!!
Jag har varit ute två gånger idag, både jag och Tindra njöt av solen, men nu då? Jag skulle behöva baka en morotskaka tills på lördag, men jag väntar med det tills fredag. Men va faaan ska jag göra nu?? Jag skulle kunna gå på stan själv en sväng, men det kostar alltid pengar att gå på stan för mig. Jag hittar alltid NÅT som jag vill ha, och det är inte riktigt läge att spendera nu. Ett skärp till klänningen skulle jag iofs kunna kolla efter, jag såg några igår och alla gick på under hundralappen och det är ju inte så farligt.

Äh nu vet jag. Jag åker och hämtar mitt täcke som mamma har tvättat åt mig, sen hämtar jag ett paket som har kommit, undra om jag kommer att kunna hålla mig ifrån att öppna det? Det är nämligen en födelsedagspresent. Nej nu ska jag vara duktig och vänta tills på fredag - act my age liksom, hahaha! Det funkade INTE igår! :-)

NU åker jag.

Dagens frukost!


image298
Vanilj/hallon-smothie

God morgon solsken!


Idag ser ut att bli en vacker dag - solen skiner äntligen!! Hoppas den skiner HELA dagen och inte slutar vid lunch..

Jag vaknade att ett sms imorse.... Det var Tindras "plastmamma" som skrev att hon tyvärr inte kunde ha Tindra hos henne när vi är i USA. Fan! Tillbaka på noll med andra ord. Detta är nog det enda jobbiga med att ha hund. Vart ska hon vara nu då?? Muppmupp.... Lilla söta Tindra som sov med mig på min kudde hela natten i natt :-)

Nu ska jag ge mig ut på en liten promenad - tar en längre sen. Jag måste se reprisen av Oprah kl 10:40! Jim Carrey och Steve Carell är där, jag såg en snutt igår och det var jätteroligt!

Måste gå nuu!

Tisdags-Tindra


image297

Klänningen är min!


Hahaha, detta är insane! Efter det förra inlägget fick jag en mindre CHOCK när jag loggade in igen. Jag hade fått 19 kommentarer!! 19!!??? Så många har jag aldrig fått tidigare! Hihi, gud va kul!! :-)

Hur som helst, jag brände ut till Brista igen och köpte klänningen! Wihoo!

image296
Jag ska nog köpa ett annat skärp dock, ett rosa kanske?

Baket i bilder!


Pollymuffins

image290
image291
image292
Receptet hittade jag här!

Dajmcookies

image293
image294
image295
Receptet hittade jag här!

Mums mums är allt jag har att säga! :-)


Update!


Jag började med muffinsen - dom är klara och godkända. Kanske aningen torra, och kanske aningen smaklösa när det inte följer med en Polly i tuggan, men annars helt ok! :-)

Cookisarna höll på att bli katastrof. Av nån anledning höjde jag tempen i ugnen till 250, istället för att sänka till 175, så den första plåten blev bränd så klart. Synd det, för det var ju liksom 9 kakor åt skogen liksom....
Har inte hunnit smaka dom än, återkommer med bilder och recept senare! :-)


Jessan bakar!


NU ska jag sätta igång med lite bakning här! Det blir Dajmcookies först och eventuellt Pollymuffins senare!
För övrigt så var kaffet HUR gott som helst, hur kommer jag nånsin att vilja dricka vanligt kaffe igen???

Överraskad!!!!


Imorse innan jag åkte i väg på alla ärenden så hände detta:
jag yrade omkring i vanlig ordning och reagerade inte så mycket på att posten kom, så GISSA om jag blev förvånad när jag kom till dörren och såg ett paket liggandes där på golvet. Och jag blev nog ÄNNU mer överraskad när jag såg handstilen på framsidan - det var ju från LINA!!! Ojojojoj va jag blev glad!!! Lina och jag går "way back", vi träffades första gången på en språkresa i England när vi var typ 15-16, höll kontakten efteråt och ett år senare åkte vi på värsta partyresan till Kos, sen flyttade Lina till Sundsvall (hon kommer från Anderstorp i Småland) för att plugga och några år senare åkte vi båda till USA för att jobba som au pairer. Hon åkte till en familj i New York, och jag till New Jersey. Efter redan en månad vantrivdes jag och då hjälpte Linas amerikanska familj till och hittade "min" familj i samma stad som dom - Larchmont, New York.
Guuud, jag skulle kunna berätta hur mycket som helst om våran vistelse där!!

Tyvärr så gled vi ifrån varandra och har inte hörts på flera långa år, tills jag hittade Linas syster på Facebook. Jag mailade henne och sen var mailkontakten med Linis igång!! Nu bor hon i Nya Zeeland med sin "nygamla" pojkvän Magnus och jag är inte alls avundsjuk, haha! Det är kul med bloggar alltså, för hon kan följa mitt liv genom min, och jag följer hennes genom hennes blogg - super!

Hur som helst, i paketet fanns ett jättefint kort, ett par jättefina örhängen och ett par coola tärningar som man kan använda sig av vid beslutsångest - eller som Lina skrev i kortet "de ger dig förhoppningsvis lite guidning i livet nu när du fyller "vuxen" och allt" - och guidning behöver man ju alltid! :-)
Tack tack tack Lina!!!!!!!♥

Annars idag har jag flängt runt lite. Provat klänningar på HM (hittade en jättesöt som jag så klart inte köpte, och då kommer den så klart inte att finnas kvar om jag väl bestämmer mig för att köpa den typ imorgon), köpt lite vin och öl tills på lördag då släkten kommer och firar mig, handlade även på ICA Maxi - hej och hå va dyrt det är att fylla år! Bara smörgåstårtan går på 600 spänn.. Men den är as-god och jag orkar inte bry mig om det där med pengar just nu - man fyller bara 30 en gång, eller hur?!

Jag köpte även två fina fat på Indiska, fina som dekoration med ljus på, eller som uppläggningsfat som jag ska använda dom till på lördag. Även en påse smaksatt kaffe fick följa med hem, jag ska prova det NU, det doftar jättegott!! :-)


image287
image288
image289


Ikväll ska jag tvätta - woohooo!!!

Busy busy!


Hej och hå! Idag blir det inte mycket stillasittande vid datorn, in fact, jag måste dra NU!

Vårkänslor?


Är det dags måntro? Är det dags för vårkänslor? Jaaaa!!
Det pirrar i kroppen och jag känner mig glad och lycklig!
För egentligen, varför skulle jag INTE vara glad och lycklig?
Life is good! :-)

image286

With every heartbeat..

Till att börja med: GUD vad jag älskar Robyns "With every heartbeat". Fortfarande! Man har ju hört den i flera månader nu, men den är fortfarande lika jäkla bra!! I love it!!

Fasen vad jag har fixa och donat nu! Duschat och piffat, gjort en matlåda innehållandes fullkornspasta, lax, pesto och creme fraiche! Och nu medan jag skriver äter jag havregrynsgröt med rivet äpple, kanel och mjölk! En bra matdag idag med andra ord! :-)

Svensk som man är så ska jag väl klaga lite på vädret idag också (även fast jag är halvungrare, måste nog fråga pappa vad som är "typiskt ungerskt" att klaga på) men idag visar jag min svenska sida:
FY FAN VILKET SKITVÄDER!!! Seriöst alltså, solen sken ju i morse, wow liksom! Jag tänkte att det kanske vänder nu, nu blir det kanske vår äntligen, men nu har det snöat i en halvtimme ungefär!
Fast vänta, nu har det slutat, fast jag tror att det regnar, men det är nästan så att man kan ana solen liiiite grann. Det verkar ljusare på nåt sätt. Jaja.

Hej dååå!


Måndag!


Jobbar sista dagen idag innan två dagars ledighet. Det blir skönt, men jag kommer att ha så sjukt mycket att göra! Handla, baka, tvätta, städa - för att nämna några saker. Detta är ju nämligen "30-års-veckan".
På fredag smäller det! Jag är redo!

NU måste jag duscha, piffa och fixa matlåda!
Seeeee yaaaa!!

Jag är besatt - jag är så jäkla "torsk"!


Jag vet inte vad fan det är som har hänt, men det enda jag tittar på när jag surfar nu för tiden är recept. RECEPT!! I timmar kan jag sitta och titta, klicka mig fram till underbara skapelser av allt möjligt ätbart!
Jag finner detta otroligt intressant och roande!

Sidorna jag är inne på mest just nu är dessa:

http://kryddburken.wordpress.com/

http://www.saltpeppar.se/

http://www.alltommat.se/

Titta, njut och bli inspirerad! I love it!

Jag har sökt och nu har jag hittat!


Drömklockan från Pilgrim!!

image285
Vill du pryda min handled?

Jessan vill ha!


Detta vill jag ha i skrivande stund:

♥ en klänning
♥ en skinnjacka
♥ en fin solbränna
♥ värme
♥ en sambo i form av N*I*C*L*A*S
♥ rosa och vita tulpaner

Inte i just den där ordningen, men jag vill HA!!!

Snö och routertrassel.

Det är den 13:e april och det snöar. Det verkar inte som att det ligger kvar på marken som tur är, men ändå, hur kul är det med snö nu liksom?
Jag har bilder på mig när jag var liten och firade min födelsedag i huset som jag växte upp i, och poserade snällt framför tulpaner och påskliljor som blommade i rabatten framför huset, iklädd klänning, knästrumpor och china-skor. Det var tider det.

Annars då? Jo jag är på jobbet, och förmiddagen har spenderats hemma i telefon med datasupport. Jag har kommit fram till att det är min router strular, så nu har jag ett mindre kaos med sladdar på mitt vardagsrumsgolv. Muppmupp.

För att få dagen att bli lite bättre så kan man titta på den här otroligt mysiga videon med Jason Mraz.
Skön sommarfeeling och skön låt (som jag lyssnade på redan förra vintern i Thailand)!


Klick klick!


Ni som läser här regelbundet kanske vet att jag gillar Leila Lindholm. Jag har nyss klickat hem hennes nya kokbok - med bara bakverk!!

Detta får bli min present till mig själv nästa vecka! :-)


image284

Jessan gillar!



Jordin Sparks feat. Chris Brown

Muppmupp..


Jag är på jobbet och har tråkigt. I mitt skåp i omklädningsrummet finns 2st muffins som väntar på mig - en choklad och en äppel/kanel. Det blir nog den senare av dom - är sjukt sugen på kanel nu känner jag!

Niclas åkte imorse och innan jag hann somna om så hade jag redan börjat att sakna honom. Jag ska ringa honom på min rast snart....

Typ SNART. 10 minuter till - max.

Trevlig lördagkväll dårå folket!

Jessan älskar!


image280

image282

image283

Älskade choklad!!


Jag gick ner på rast, och vad hittade jag i personalmatsalen om inte en långpanna med "kärleksmums"!!!!
Jag DOG av lycka nästan!!!! Jag älskar choklad och jag har varit så HIMLA sugen hela dagen!!!

Detta gjorde hela min dag fantastisk! :-)

Faran över...


Jag blev inge sjuk - tack och lov. Niclas mår också mycket bättre idag.
Idag och resten av helgen är det jobb som gäller, det känns väl helt ok....

Och NU fick jag skrivtorka...Hej då.

P.S
Om en vecka är jag 30 år.... Hej och hå.
D.S

Jessan vill ha!


image279
Den ultimata Hello Kitty-klockan enligt mig!
Inget att ha på jobbet direkt, men alla andra timmar på dygnet tack!
Hello Kitty by Jet Set finns på Ur & Penn för 598:-

Dagens köp!


Yes! Jag mår bättre - kanske för att jag har slutat inbilla mig, kanske för att jag har shoppat. Jag vet inte, men jag var på stan och gick in på Cubus och hittade denna!!! :-)

image278
Kate Moss parfymen för 199 spänn!

I love it! I vintras köpte jag en tidning där denna parfym fanns med i ett sånt där "provrör" och jag älskade den på en gång! Nu har Cubus den för 199 kronor för 30 ml! Det tyckte jag var helt ok, så jag köpte den! Wiihoo!!

Jag har nyss ätit lite middag, köttfärslimpa från igår, och nu har jag placerat mig i soffan. Undra om Niclas kommer över ikväll...? Hm..det kanske inte är så bra egentligen, det ökar ju bara riskerna för mig att bli sjuk. Jag sa till honom att vi absolut inte får pussas, och då sa han att han kommer att ge mig slängkyssar - hihi, gulligt!
Aja, vi får se hur det blir. Kommer han så kommer han, blir ja sjuk så blir jag sjuk.

Nu ska jag kolla på tv och surfa samtidigt - snacka om att "multi-taska"! :-)

Skärpning!


Om jag bara ska sitta hemma och oroa mig över om jag kommer att bli magsjuk eller inte, så kan jag väl i alla fall göra något under tider jag oroar mig - det visar sig ju om jag blir sjuk.
Niclas är hemma hos sina föräldrar, och har varit där sen 7 i morse, han skulle ju egentligen åka tillbaka till Umeå imorse, men det blev ju inte riktigt så..... Stackars kräk-plutt...

Nu ska jag gå in till stan en sväng, ska bland annat gå på Hemköp och köpa Coca cola till min älskling som kommer hem till mig senare ikväll. ♥

Jag VÄGRAR!!


Jag vägrar bli sjuk!!! Shit vad jag vägrar! Men kroppen kanske inte bryr sig om vad JAG vill....det verkar inte så i alla fall. Jag känner mig "konstig" i magen liksom. Jag kan inte riktigt säga hur det känns, det är bara en olustig känsla jag har i kroppen. Jag rapar och håller på. Sväljer hela tiden. Fryser.
Jag kanske känner efter för mycket?

Jag VÄGRAR!

Bus på gång!


Jag hade en jättebra dag igår, och hoppas på att denna blir lika bra. Jag ska dock inte leka hemmafru idag, det belv nog med sånt igår.
Jag och Niclas var och bowlade igår, det var skitkul, men han krossade mig med ca 100 poäng...Jag ledde dock efter första omgången.... När vi kom hem vände det sig i Niclas mage och han spenderade natten på toaletten - och jag fick höra alla aktiviteter hela natten. Alla "toa-aktiviteter" alltså. Inte så kul, stackars Niclas har fått vinterkräksjukan..... Så varje gång det bubblar i min mage så tror jag att jag också kommer att bli sjuk.

NU ska jag åka till Jessica med Tindra, vi ska gå ut med hundarna och låta dom busa lite, sen ska vi fika!
Ha en bra dag!

Det finns inget dåligt väder...


Jag är så nöjd just nu! Jag är nästan glad att det är pissväder ute, för det gör mig inspirerad till att göra en massa saker hemma!

Titta här till exempel:

image272
Detta är utanför mitt köksfönster, inte så kul kan det verka..

image273
Detta är min goda latte - som jag dricker INOMHUS samtidigt som jag bakar detta...

image274
Superfina bananmuffins och...

image275
..inte lika fina men ändå väldigt goda chokladrutor med hasselnötter!

image276
DETTA är resultatet av dåligt väder - inte så pjåkigt om ni frågar mig! :-)

image277
Dessa fina liljor står i mitt vardagsrum, dom förtjänar också lite uppmärksamhet!


Inte nog med att jag har bakat, jag har även en köttfärslimpa i ugnen nu som blir dagens middag tillsammans med potatis, sås, morötter och broccoli!

Åååh va jag är duktig idag!!
NU --> tvättstugan!

God morgon snö!


Klockan är strax 10 och jag har redan hunnit med detta:
 
* klivit upp och följt med Niclas till hans utbildning på Statshuset (alltså promenerat med honom dit)
* kastat boll med Tindra ute i snön
* sopat av flera ton med snö från bilen (kändes det som i alla fall)
* åkt till Ica Kvantum och handlat
* kommit hem, packat ihop massa tvätt, ätit frulle (keso, banan, kanel)
* gjort en likadan latte som igår

Sitter med latten nu och söker lite recept. Jag ska nog baka bananmuffins idag, det ligger nämligen 2 bananer här som verkligen har sett sina bästa dagar, men dom passar utmärkt i någon form av kaka, så det blir nog muffins. Ska försöka mig på det här med glasyr/frosting också, så jäkla svårt ska det ju inte vara! :-)
Idag ska jag även göra en köttfärslimpa och tvätta tre maskiner och städa lite. Temat idag är alltså "Hemmafru".

Ha en bra dag!
Kramis ♥

Drömmar...


Seriöst nu.
Jag vill bo i New York.
Jag saknar New York.
Helst av allt skulle jag vilja bo i New York och inte behöva jobba för att överleva.
Jag skulle vilja vakna och se solen gå upp över hustaken och tänka för mig själv: "hmm...undra om jag ska ta en powerwalk i parken idag innan frukost?".
Parken är så klart Central park, och frukosten är en tall latte och en blåbärsscone på Starbucks, eller en färspressad juice och vaniljyoughurt med granola från nåt deli.
Jag älskar New York.
Jag älskar att strosa omkring och inte göra något speciellt.
Att sitta på en bänk och titta på folk är underhållning nog.
Kanske inte varje dag, hela dagen, men ibland kan man roa sig med att titta på folk.
Ibland kan man titta på hundar som får springa fritt i speciella parker för hundar.
Bio, mitt på dagen - underbart om det är dåligt väder!
Shopping (för i min drömvärld så har jag ju obergänsat med pengar) i flera timmar.
Gå in på Barnes and Noble och läsa tidningar och böcker gratis.

Jag kan hålla på hur länge som helst, jag kommer aldrig att få nog!

image271


Jag vill jag vill jag vill!!!!


Jag är så less just nu! Jag vill göra något roligt, något oväntat och spontant! Jag är så tråkig och kan inte komma på nåt!
Jag har precis hällt i mig en stor latte, jag mixade 2 koppar kaffe med en dl lättmjölk i min OBH Nordica mixer och det blev riktigt bra! Jag brukar alltid skumma min mjölk med en sån där liten lattevisp annars, men detta funkade lika bra om inte bättre! :-)

Idag är jag ledig på förmiddagen, och jag passar på att kolla på Oprah, just nu visas reprisen från igår, det verkar ganska intressant, och sen ska jag göra en matlåda till jobbet innan jag ser på nästa avsnitt kl 13:40. I love Oprah!

Äh, nu fick jag bloggtorka...Ha en bra dag!
See ya!

Om jag fick bestämma...


image268
så skulle jag bo i den här staden..

image269
äta thaimat vaje dag...

image270
och fika cupcakes dagligen (utan att bli en tjockis)...

Sen skulle jag ha obegränsat med pengar och obegränsat med tid att göra exakt vad jag vill.
En snart 30-årig tjej måste ju få drömma....




 


Lista!

Det är lungt på jobbet så jag fyller i en liten lista som jag snodde från Lindizzi :-)

VEM
Vem är i rummet med dej? Jenny på jobbet
Vem fick du senast sms av? Niclas
Vem tänker du på nu? ingen, jag "listar" ju ;-)
Pratade du senast i telefon med? en kock i köket på jobbet
Vems hus var du senast i? en okänd människas hus, (husvisning i lördags)
Sa du senast "jag älskar dej" till? Niclas
Vem önskar du var med dej nu? Niclas och Tindra
Vem är din favoritsläkting? Mamma

VAR

Var är din telefon? brevid datorn
Var är din mamma? på hennes jobb
Var sover du? I sängen
Var handlar du mest? Mat på ICA, kläder på HM kanske?
Var fick du tag i tröjan du har på dej? just nu har jag jobbuniformen på mig, men tröjan jag hade på mig på väg till jobbet är från Bic Boc
Vart åkte du senast bil? hem i från Birsta i lördags
Var i ditt rum är du? jag är på jobbet och har för övrigt inget eget rum :-)

VAD
Vad åt du senast? ris, kyckling, Uncle Bens sweet and sour
Vad drack du senast? vatten
Vad är det för färg på dina byxor? grå/svart (uniform)
Var är den närmaste saken som är blå? en kalender
Vad har du på fötterna? svarta pumps
Vad är din favorit färg? rosa
Vilken film såg du senast? halva "Flightplan"
Vad hör du just nu? tagentbordssmatter
Känner du någon doft? ja, doften från mitt läppglans - periska


HAR DU NÅGONSIN
1.Hånglat i mer än 3 minuter? Ja
2.sovit i en annan säng? ja
3.Kyssts på en bio? ja
4.Kyssts i skogen? ja
5 Tyckt att din kusin är het? Nej
6.Sovit naken? Ja
7.Kört över hastighetsgränsen? Ja
8. Målat om ditt rum? nej
9.Dansat framför en spegel? ja
10.Fått hicka? ja
11.Dumpat någon? ja
12.Stulit pengar från en kompis? nej
13.Hoppat i en bil med folk du just träffat? ja - helt idiotiskt, men jag hade tur.
14.Varit i slagsmål? nej
16.Haft känslor för någon som inte känt detsamma? ja
17.Kysst en främling? njae...
18.Älskat eller saknat någon? Ja just precis NU faktiskt (och annars, men extra mkt nu)


Vad hände?


Vad hände med helgen? Vart tog den vägen? Poof så var den över!
Och vad hände med våren? Det känns som november... Tur att jag slipper vara ledig en tråkig dag som denna - man måste se saker positivt!

Helgen flög bara förbi som sagt, lördagen spenderades på följande sätt:
- vi tittade på ett hus (vi ska inte köpa ett hus, men det är himla kul att titta)
- vi tog en sväng till Birsta, och jag köpte ett bar billiga solisar till Niclas på HM
- vi svullade på Big boy (ett hastigt beslut i extrem hunger)
- jag lekte Leila och bakade en otroligt god kaka (bild och recept nedan)
- vi tittade på film i soffan från
www.surfthechannel.com (Niclas somnade efter ca 15 minuter)

Söndagen spenderades så här:
- vi åt brunch hos Niclas föräldrar
- jag dammsög och gick sen en sväng på stan och shoppade lite
- vi åt middag hos Niclas föräldrar (snylt-varning)
- kvällsfika och mys hemma resten av kvällen

Idag jobbar jag som sagt dagpass, Niclas är kvar i stan på en projektledarutbildning och åker hem på torsdagmorgon, det är jätteskönt att ha honom här så länge!! :-)
Tindra blir idag väl omhädertagen av "farmor och farfar" (Niclas föräldrar), och jag ska hämta henne efter jobbet sen ikväll.

Nu är det dags för jobb, här kommer bild och recept på den godaste och mest onyttiga kaka jag ätit på länge! :-)

image267
recept


Hello lördag!


image266


Hej hej!
Lördag idag, och hej och hå vilken mensvärk jag har.... Kul va?
Niclas är och tränar så jag bloggar lite. Vi ska snart ut på lite turer hit och dit,  och vad det blir av kvällen vet jag inte än. I nuläget så kanske middag hemma, sen bio. Högst troligt. Vi bestämmer oss senare...

Ha en skön lördag, förhoppningsvis utan mensvärk dårå.


P.S Middagen igår var grym, men gud vad man känner sig som ett svullo alltså, jag mulade i mig mer mat än Niclas, och han väger ju liksom 35 kg mer än mig typ.... Men gott vare, och efter middagen gick vi till 1891 och drack lite öl och vin och njöt av stämningen där, himla mysigt på kvällarna!!

Uppror!!!!



Det råder just nu ett mindre uppror i min mage.
Hej och hå!
Det blir så när man vräker i sig fettig potatisgratäng med kött och bea-sås till lunch.
Hur kommer magen må ikväll tro?
Hemska tanke...


Hello Friday!!

Så himla skönt med fredag, eller hur??!! Lovely!!
Sista arbetsdagen innan helg (jag känner mig som en vanlig människa som jobbar dagtid och är ledig helger den här veckan), och dagen ska avslutas med "datenight" med Niclas! Han ska boka bord någonstans, jag vet inte vart så det blir en överraskning! Hmm...Undra om jag ska ta och bjuda min älskling på en drink på en bar efteråt? Det skulle nog vara trevligt! :-)

I övrigt så blir det nog en ganska soft helg, vi har två fester att välja på imorgon om vi vill, eller så blir det kanske en biokväll, jag orkar inte bestämma nåt nu utan tar det som det kommer imorgon i stället. Imorgon på dagen ska vi iväg på en lite hemlig grej, jag kanske skriver om det senare... ;-)

Jaja, nu kallar jobbet strax, rasten är snart över och jag måste läppglansa innan jag öppnar!
Kramkram!


image265
Eller som Samantha Jones skulle ha sagt:
"Thank God it's Fuck-day"

Smygstart på helgen...


Jag har i ca 2 veckors tid varit väldigt strikt med min kost, jag är jättestolt över att jag har haft så bra diciplin! Ca 2 kg har försvunnit, mest vätska dock eftersom jag dricker så mycket vatten. Inga chips, inget onödigt tjafs har jag stoppat i mig, utan jag har ätit 3 gånger per dag och små mellanmål som frukt och keso och sånt - jättebra och gott!
Förra veckan när jag var i Umeå så bestämde jag och Nick att vi ska ha datenight på fredag - alltså imorgon - och då ska jag äta vad jag vill och inte tänka på nåt annat än att njuta av maten! Jag var tyvärr tvungen att tjuvstarta lite ikväll....det är OMÖJLIGT att gå omkring och vara TOKSUGEN på chips när man är chipsoman som jag är, och inte få äta några!! Så ikväll när jag var ute på ICA Maxi och handlade så köpte jag faktiskt en påse lantchips....Det är såååå gott!!!! Jag njuuuter!!! Det är ju faktiskt liite godare när man inte har ätit på ett par veckor! Sen har jag även haft en påse Polly hemma, öppnad i en skål, som har räckt i en vecka nu - DET är otroligt! Jag har ätit kanske 2-3 om dagen när suget har varit som störst. "Små medicinpiller" som Nick sa igår! :-)

Jaja, nog om matnojan - men det är ju "min grej" ni vet, så inga onödiga kommentarer om det tack! :-)

Annars har det varit en helt ok dag idag måste jag säga. Det var lagomt mycket att göra på jobbet, allt flöt på i en behaglig takt. Imorgon är det fredag och sen har jag äntligen en ledig helg med Niclas!! Det var länge sedan nu! Sist jag var ledig en helg var han i Frankrike, så det var verkligen länge sen....

NU ska jag äta några chips till, sen en kvällsdusch!
Gonatt!

Hello Torsdag!


Jag har inte kunnat släppa tanken på den där söööta lilla hundvalpen som jag länkade till igår....

Idag är jag inte lika hurtig, och ligger inte lika bra till i tid som jag gjorde igår vid den här tiden, men det gör inget, jag ligger rätt så bra till.
Jag har hunnit varit ute med Tindra och ätit frulle, kokat och bränt ris (jag är förbannad, för är det något jag brukar brilljera med i köket så är det just att koka ris UTAN att bränna det) och nu ska jag snart ta och borsta tänderna och piffa lite innan jag går till jobbet.
Jag tänkte bjuda på en liten bild så här på morgonkvisten, inte på mig dock, jag vill inte riskera att folk sätter morgonkaffet i halsen....

Ha en bra torsdag!

image264

Livet runt 30..


Idag satt jag och mindes min 25-årsfest. Jag hade hur kul som helst och det känns som igår. Jag börjar känna mig sjukt stressad över att jag fyller 30 om två veckor, och på frågan "Varför???" så svarar jag "Jag VET inte!!!".
För jag vet inte!!! Jag vet inte varför jag tycker att det känns jobbigt, men det gör det. Jag tror att jag har skrivit det innan, att jag känner att jag inte riktigt är där jag trodde att jag skulle vara i livet nu, och jag önskar så mycket att jag kunde säga "och va fan gör väl det??", typ att det inte gör nåt, men jag stör mig på det faktum att jag fyller 30 och inte riktigt är till freds med vissa saker.

När man var yngre så var ju 30 GAMMALT! Jättegammalt ju! Jag känner mig inte jättegammal, och tur är väl det! Det var som jag sa till en kille på jobbet "Jag fyller 30 och går för fan i mysbyxor till jobbet", och på det svarade han "Det gör jag med, och jag är 45!"! Så jäkla skönt!!!!

Åh, jag fattar inte varför jag nojjar om detta, det är ju SÅ onödigt, jag kan ju inte göra något åt det!!!

Sen är det ju det där med 30-årsfest. SOM jag har velat fram och tillbaka. Jag skulle vilja ha kalas som när man var mindre och mamma ordnade allting, bakade tårta och fixade godispåsar och sånt. Gud så enkelt!
Idag fattade jag dock ett beslut, och det blir en liten fest, inget speciellt, bara en vanlig fest med chips och bål. Det är ju JAG. Jag är inte så fin i kanten, så chips och bål passar mig utmärkt!

Men det skulle ju förstås va kul att dekorera med detta:

image261

 och servera detta:

image262

Haha, det KAN inte bli för mycket, inte för min del i alla fall. Fyller jag 3 eller 30?

image263

God natt!

ASOS


Sitter i soffan med datorn. Känner mig trött, men ändå rastlös som FAN och extremt sugen på nåt onyttigt!!!

Egentligen skriver jag för att höra om nån som läser detta har beställt kläder från
ASOS någon gång? Och i såna fall, hur är deras storlekar? Är Small verkligen Small, eller är Medium som en Small? Är storlekarna "normala" är alltså min fråga?

Tacksam för svar dårå.

Kram!

Jessan vill ha!


Om 2 veckor fyller jag 30.
Då önskar jag mig denna!

Hihi!!!!
:-)

Regn hos mig...


Igår kändes det ju verkligen som att våren var på väg, men inte idag minsann. Det är grått och trist och blött. Blä!
Jag är på jobbet och sitter och värmer mig med en kopp hett kaffe och drömmer mig bort lite... Jag vill göra något roligt snart, livet trampar på i sin vanliga takt och jag vill ha något att se fram emot. Jag ser ju fram emot USA-resan jättemycket, men det är ju inte förrän i Juni, jag vill göra något NU snart, typ en liten weekend någonstans!!

Självklart sitter jag och kollar runt lite på olika sidor också, och har kommit på att jag skulle vilja ha en ny, snygg väska till min nya dator och någon av  dessa skulle ju faktiskt kunna funka! Dom är mycket snyggare än den jag har nu, vilket är en stor, svart otroligt klumpig sak.


image259
image260

Lite fräscha är dom va?



Oh well, nu ska jag fixa lite här, skriver mer senare!


Goooood morning Suuuuundsvall!


Shit va hurtig och pigg jag känner mig! Det hör inte till vanligheterna direkt! Jag klev upp strax innan 8, duschade och tvättade håret, torkade håret, klädde på mig, gick ut och promenerade med Tindra, kom hem, sminkade mig och nu sitter jag här och äter frulle! Och klockan är bara lite efter nio! :-)

Snart ska jag iväg till jobbet, jag ska in på Apoteket innan, så det blir nog lite stressigt, så det är ju tur att jag ligger så bra till i tid just nu! :-)

Ha en bra lill-lördag!
Kramis!

NICLAS!!


image258
Jag saknar Niclas....

Liten och trött...


Jag känner mig slut. Både fysiskt och psykiskt. Det har varit en lång dag som har tagit på krafterna, så jag ska fatta mig kort.

Det blir soffläge resten av kvällen!
Kramis och trevlig kväll!

Ny dator äntligen!!


Och äntligen funkar bloggen! :-)
Jag är än så länge jättenöjd med datorn, den fyller sina funktioner!

Jag har nyss kommit in från en liten promis med Tindra och sitter nu och äter frulle - havregrynsgröt med banan och kanel. Hur gott som helst!
Snart ska jag iväg på jobbet, jag jobbar fyra dagar nu och det känns väl så där...men men, jag måste ju!

NU ska jag äta färdigt och sen göra mig i ordning!
Ha en bra tisdag!

RSS 2.0