Fredag morgon i Umeå


Sitter vid Niclas dator och äter frulle. Ute faller snön sakta. Jag ska snart klä på mig och gå bort till Ica och handla lite till middagen ikväll. Jag ska laga kyckling med jordnötssås som är jättegott!
Efter matshopping blir det en sväng ner på stan (hoppas jag kommer ihåg vilken väg jag skulle gå nu så jag inte går vilse som sist!), och där möter Niclas upp mig i eftermiddag.

Allt känns helt ok, det känns alltid lite konstigt att vara ensam hemma hos någon annan tycker jag, och så saknar jag Tindra... Hon fick stanna i Sundsvall den här gången, men nästa gång tar jag med henne igen!

NU ska jag göra ett ryck så jag kommer iväg nån gång!!

Snart helg!


Idag blir det jobb till ca 17:00, sen bussen till UMEÅ!!!
Stannar till söndag, och det ska bli så underbart!!!!
Niclas, vi ska ha en grym helg!! :-)



P.S
Linda,  jag hör av mig!
D.S


Dagens plan!


 

Jobba. Lönesamtal. Möte.
Hämta Tindra. Köpa schampo. Äta middag.
Soffhäng. Sova.


Vad hände? Ingen ork helt plötsligt!


Det kan ju ha att göra med att jag fram till nu bara har gått omkring med en liten skinkmacka i magen som jag åt till frulle vid elva-snåret, inte undra på att jag känner mig seg!
Jag kom hem från stan och fick ett plötsligt sug efter köttbullar och makaroner, en gammal klassiker, så jag ställde mig vid spisen och snodde ihop det, och när jag skulle äta så hade jag ingen ketchup hemma!!! Va fan liksom!! Det måste jag ju ha när jag äter köttbullar och makaroner! Jag fick ta lite chilisås i stället, det funkade, men ketchup hade ju varit ännu bättre.

Det blev ingen sväng till Birsta, jag orkar inte hålla på och fara och flänga, jag sparar mig till på fredag då jag tänkte spendera dagen i Umeås butiker. Jag åker till Umeå på torsdagkväll, direkt efter jobbet, och stannar till söndagkväll. Jag längtar så himla mycket!!! Jag känner att jag behöver spendera massa tid med min älskling...MASSA tid! Det ska bli så mysigt!! Jag längtar efter dig Niclas!!!!

Dagens fångst på stan blev ett halsband från Guldfynd som jag hade sett i deras julkatalog, ett litet hjärta med vingar på! Jättesött, och eftersom jag hade ett presentkort där blev det gratis! Sånt gillar jag! :-)
Så klart hittade jag ett par ljustakar (igen) som också fick följa med hem, vita träljustakar i hjärt-format, typ. Köpte jag några julklappar? Så klart inte!

Nu blir det soffläge ett tag, sen en långpromis med Tindra lite senare, följt av ytterligare lite soffläge.
Ciao!

Måndag igen!


Det känns som att det är en helt ok måndag faktiskt! Jag är ledig och jag är inte bakis trots att jag var på fest igår. Jag tog det väldigt lungt, drack bara 3 cider, och var hemma vid ett. Jag hade kunnat dricka mer och bli lite mer crazy, men när man har en pojkvän som ligger hemma i min lägenhet (som jag dessutom inte har sett på 2 veckor) så kändes det inte som att det var läge att bli as-kalas, så vid halv ett tackade jag för mig och smög hem och kröp ner under täcket med mitt hjärta! Men det var en jättekul kväll, alla var så fina och uppklädda!

Idag ska jag jobba på tvätten mella 13-15, sen tänkte jag kanske åka till Birsta city en sväng. Jag tror jag ska ta och börja med lite julklappsshopping, jag får se.

Nu ska jag ta en Ipren och hoppas på att mina onda axlar och nacke försvinner. Smärtan alltså. :-)

Ha en fin måndag alla!

Gottis!


Klockan är halv fem, och jag har nyss haft mitt lilla mini-spa i duschen med allt vad det innebär, och summan av kardemumman är att jag är len som en barnrumpa! Så, check!

Nu sitter jag och myser med en kladdkaksmuffin och en stor kopp thé (muffinsen som jag bakade tidigare i veckan gick jättebra att frysa in, fortfarande JÄTTE-goda om man värmer dom lite i micron och pudrar på lite florsocker). Jag dricker ett jättegott thé som jag brukar köpa ibland, det är lite dyrt, men totalt värt att unna sig ibland, eller dyrt och dyrt, men lite dyrare då. Det heter Indian Chai och kommer från Twinings sortiment, gå och köp nu! Supergott!
image79

Faktiskt så måste jag erkänna att jag har laddat ner Westlifes nya album, och det är jättemysigt. Jag är ingen pojkbands-tjej egentligen, men detta var faktiskt ett bra album, skönt att ha på i bakgrunden och med all säkerhet bra att mysa till också, jag ska testa imorgon, hihi! En av låtarna heter Us against the world, och den är min favvo, här är en del av texten:

There'll be days
We'll be on different sides but
That doesn't last too long
We find ways to get it on track
And know how to turn back on

Sometimes I feel
I can't keep it together
Then you hold me close
And you make it better
When I'm with you
I can feel so unbreakable

Cause it's us against the world
You and me against them all
If you listen to these words
Know that we are standing tall
I don't ever see the day that
I won't catch you when you fall
Cause it's us against the world tonight


Jaja, lite fjortis-töntigt kanske, men även jag har en "soft spot", kanske inte så oväntat! Haha! :-)

Nu ska jag fixa lite innan jobbet, hoppas alla får en kul lördagkväll!
Puss och kram!

Hello Baccardi!


Shit vilken överraskning! Jag var på Bolaget idag för att handla lite cider och öl till imorgon (klassisk söndagsfest med jobbet på gång), och när jag kom hem och skulle packa in grejerna i min lilla "sprit-kyl" så såg jag att jag hade en Baccardi Razz gömd där inne, med över hälften av innehållet kvar! Helt fantastiskt ju! Jag kom ihåg att jag köpte den i början av sommaren, med stora planer på att festa hur mycket som helst och ha en singelsommar, men det blev inte så mycket av det, haha! Jag var bara riktigt festis-full en (!) gång i somras, så inte undra på att Baccardin är kvar! :-)

Jag har även hunnit med att handla hem lite matgrejer, typ frukost och sånt, och det som stod högst på shoppinglistan var rakblad! Niclas kommer hem imorgon och jag MÅSTE raka benen!!! Det var 3 veckor sen sist!!!

NU-->frukost
SEN-->soffhäng
LITE SENARE-->dusch och mini-spa
IKVÄLL-->jobb
IMORGON--> KÄRLEK!!!!!!!

Hello light!


Det är ett fint ljus, ett mjukt sken, på himlen idag.
När jag körde hem från jobbet vid fyra i morse var det snöblandat regn, som tydligen frös, för nu är det lite vitt på taken och marken igen. Det är är fint, jag behöver ljuset!

Innan jag gick och la mig, vid fem i morse, så ställde jag klockan på 10:15. Det är inte många timmar, men jag var tvungen att tvätta, och den enda tid som fanns som passade mig var 10:30 idag. Jag har nyss varit nere med första omgången, och sitter i mysbrallor och dricker kaffe och skriver nu.
Jag ska snart klä på mig, ladda iShufflen med Andrea Bocelli, och gå ut på en promenad så jag får ta del av ljuset.
Tänkte att jag kanske skulle unna mig en god fredagslunch, men nu gäller det att hålla i slantarna, så det blir väl en Varma koppen när jag kommer hem, haha! :-)

NU--> klä på mig och borsta tänderna
SNART --> gå ut och gå, lyssna på musik och njuta
SEN --> soffhäng innan jobbet

P.S
Nu är det VERKLIGEN inte långt kvar till söndag....
D.S

Bad day...


Jag vet inte hur denna dag ska kunna klaras av. Vaknade med jordens huvudvärk och pluffsiga ögon. Fan, jag hatar dagar när jag vaknar och känner mig FUL och MISSLYCKAD och allt annat NEGATIVT man kan tänka sig. BLÄ!

Ge mig en milljon tack, så skulle livet bli liiiite enkare (jäkla cp-lönespec)! Visst, huvudvärken skulle inte försvinna, men andra huvudvärksframkallande saker skulle inte existera i alla fall. BLÄ!

Ska på tvätten nu, sen hämta lite paket på Post...eh....OKQ8, och sen - ja gissa - jobba natt. BLÄ!

Solen skiner ju, so why can't I?

Underbart skratt!



Snacka om lättroad, och huuuuur söt som helst!!

Ikväll ska jag **ulla!!!


Tonight is the night!
Det är Greys och Leilas Jul - samtidigt dock, men jag har klarat av värre saker än att kolla på två tv-program samtidigt!
Och ikväll - IKVÄLL - ska jag SVULLA!
Så alla snuskhumrar som trodde att jag skulle göra nåt annat som slutar på "ulla" kan sluta fantisera.
Haha!


Nedräkningen har börjat, snart är det söndag!!
:-)

Hello Kladdis!


Åååh! Jag har ÄNTLIGEN stillat mitt bak-sug! Jag gjorde nåt så oavancerat som kladdkaksmuffins! Samma recept som vanlig kladdkaka, men i muffinsformar i stället, och i ugnen i ca 12 minuter! Åååh så goda dom blev!! Jag ska spara några till Nick när han kommer på söndag! :-)

Dagen har varit bra, har jobbat lite på tvätten, fikat lite med Jessica på stan och sen bara fixat lite här hemma. Nu har jag tänt en massa ljus, kokat te och ska sätta mig i soffan framför Desperate.... MYS!

Imorgon --> jobba dagpass, lite oplanerat.

Seee yaaa!!!

Hello Latte!


Jag har nyss gjort en kaffe latte - den blev jättegod!
Dagens "note to self": standardmjölk är mycket godare att ha i kaffet än lättmjölk!!

Dagen har hittills varit helt ok, vaknade vid tio och gick till tvätten redan halv tolv, och det var mycket skönare än att börja 13 som jag gör i vanliga fall, börjar jag tidigare så slutar jag ju tidigare! :-)

Vid två åkte jag upp till berget med lill-fisen, och som vanligt älskade hon det! Nu ligger hon helt utslagen på soff-divanen, vilket passar bra, för efter jag har druckit upp latten ska jag åka till Birsta en sväng och kolla lite. Ska nog köpa lite ljus och sånt, det går kanske mycket sånt nu på kvällarna, och så är det ju snart advent och då ska det ju vara långa ljus.

Jag måste bara dela med mig av en sak som jag är stolt över (detta är väldigt ytligt och typiskt mig, men det skiter jag i): jag smsade Niclas och sa att han INTE skulle köpa allt smink som jag så prydligt och ordentligt hade skrivit på en lista till honom. Allt är ju så mycket billigare i USA, men igår slog det mig, jag behöver faktiskt inte 2 nya läppglans och en massa ögonskuggor bara för att det är billigt, och ni som har sett min läppglanssamling håller nog med. Så, inga påsar från Sephora den här gången, det får bli nästa gång jag åker, typ i april kanske.

Nu ska jag åka och göra av med mina sista slantar!
Puss och kram!


5 årsdag!


Många "vanliga" männisor gillar kanske inte söndagkvällar, det är den sista dagen man är ledig innan jobbet börjar på måndag igen, men jag är ju ingen vanlig människa, jag är ju en sån där typ som jobbar skift, mycket nätter, mycket helger osv, och just nu är jag så himla glad att det är söndagkväll och måndag imorgon! För jag är ledig!! Jag har jobbat fre-sön, och det är så himla påfrestande och om ca 10 minuter ska jag stänga ner datorn och bara lägga mig i soffan.

Idag är det exakt 5 år sedan jag fick anställning på mitt jobb, jag har inte firat på nåt sätt, bara tänk tillbaka lite. Jag kommer att få en penna med mitt namn på i december - värsta grejen, hahaha! Jag trivs faktiskt rätt bra på mitt jobb ändå, även om det inte verkar så allt som oftast, men när jag sätter mig ner och funderar så är det helt ok jobb faktiskt. Inget drömjobb, men det kunde helt klart vara värre.

Efter jobbet idag så åkte jag ut till pappa och Ulla som bekant, det gick bra. Ofta så tror jag att det ska bli mkt värre, men det var trevligt, jag fick smörgåstårta OCH vanlig tårta, så nu är magen i uppror! :-)

Nä hörrni, nu är det soffan som hägrar, OCH ett samtal från Nickster alldeles strax! :-)
Puss och kram!

Söndagmorgon...


...och jag ska gå till jobbet. Och för att svara på Joannas fråga så kan jag säga att jag kommer att fortsätta att gå till jobbet vissa söndagar, inte alla tack och lov, eftersom jag inte fick jobbet som jag sökte. Det känns helt ok, för ju mer jag funderade på hur jag skulle göra om jag fick det, desto mer säker blev jag att jag skulle tacka nej. Så det känns skönt att slippa göra ett val, och det känns skönt att slippa tacka ner till ett nytt jobb. Så är det med det. :)

Sista passet innan ledighet nu, och det känns så himla skönt. Jag önskar att jag bara kunde få åka hem direkt ikväll, men jag har lovat - VARFÖR lovade jag??? - att åka till Bergeforsen till pappa och Ulla för att hälsa på en sväng, Ulla fyllde nämligen 60 igår. Annars skulle jag inte ha åkt dit på en söndagkväll efter jobbet.

Nu måste jag röra på mig ser jag, klockan är 09:20, jag måste borsta tänderna, sminka lite, köra tindra till mamma, åka till jobbet och vara ombytt och klar kl 10:15!

Ha en bra dag alla läsare!
Kram och kram igen.

Lördagsplaner:


  • Jobba till 19, ca.
  • hämta tindra hos mamma
  • äta middag i form av rester
  • mini-spa i duschen
  • torka håret snyggt så jag slipper kliva upp tidigt och göra det imorgon
  • fixa till naglarna
  • ligga i soffan med tindra
  • titta på en film med Jennifer Aniston på 4:an
  • längta efter Nick
  • sova 

Mys-fredag blev tråk-lördag.


Jobbade dagpass igår, och likaså idag. Efter jobbet igår gick jag och Jessica hem till mig och tittade på Idol,vi köpte med oss Thaimat och hade en riktigt mysig och trevlig kväll. Mer sånt tack! :-)
Jag har aldrig haft nån riktig favorit i Idol, men kan säga att Amanda var grym igår, jag har ändrat uppfattning om henne, hon är ju skön som fan!

Nu jag jag nyss ätit frulle, ska ta och klä på mig och fixa till mig och bege mig till jobbet. Det känns så dääär, jag är inte alls speciellt sugen på att jobba, men NÄR är jag det egentligen?

Ha en bra dag alla...jag återkommer.

Juuul!


Ååååhhh....sitter och dregglar efter att ha sett att tv4 ska visa Leila igen - Leilas Jul!! Börjar på onsdag kl 21 (tror jag det var). Hon är ju uuunderbar!!! Hahahaha!!

GE MIG EN ROSA KITCHEN AID NUUUU!!!

Jessan saknar...


Jag tycker att Niclas kan komma hem nu. Helst igår, eller helst hade han inte behövt åka till Usa alls. JA jag är lite fjantig nu, men jag saaaknar juuuu...

Hello wishlist!


Varför finns det ingen Sanrio-butik i Sverige? Mer Hello Kitty åt folket - i alla fall till MIG!!

Här är några nya favoriter: (klockan kostar "bara" 995 dollar...)






Rosa dröm - högt på önskelistan...


 

Hmm...undra om jag skulle baka mer om jag hade en sån här...? Jag vill gärna tro det i alla fall....


image73


Spice girls!



Bäst: Victorias frilla och Geris mage
Sämst: allt annat.


Piggelin?


Nä, inte direkt.... Som vanligt alltså.

Somnade vid halv sex i morse ungefär... Ska iväg nu, men vill bara ställa frågan igen (har fått ett svar av Joanna, men jag vill ha lite mer budget-tips :-):
Vet någon nån bra brun-utan-sol? Inte för dyr, och inget orange resultat! Jag är grååå i mitt vinterbleka ansikte nu, jag behöver HJÄÄÄLP!

Knock me out!


Varför drack jag kaffe kl ett inatt??? Varför? Jo, för att det var gott till kanelbullen....Och varför - VARFÖR - åt jag en kanelbulle kl ett inatt? Jo för att jag fick en. Får jag en kanelbulle tackar jag inte nej. Nu sitter jag här, klockan är fyra på morgonen, nyss hemkommen från jobbet, och är pigg.
Jag har haft en riktigt trevlig kväll på jobbet, pratat och skrattat i stort sett hela kvällen med gulliga Jenny som satt tillsammans med mig i kassan. Tiden gick fort även fast det var väääldigt lungt och lite att göra. Kan inte alla nätter på jobbet vara så här?
Frågan är nu hur jag ska lyckas varva ner? Ska nog värma lite mjölk och dricka det. Det ska tydligen hjälpa om man har svårt att somna, synd bara att varm mjölk är så äckligt.

Jag har börjat med en ny rutin när det gäller mitt ätande. Haha, det där kanske lät lite konstigt, men vad jag menar är att jag har börjat föra dagbok, jag skriver ner allt jag äter under en dag, för att ha lite bättre koll. Har gjort det i två dagar nu, och det känns bra. Jag höll ju på så där hela tiden förut när jag var med i Viktväktarna, så jag vet att det "funkar" för mig. Jag har även lagat mat hemma och tagit med mig matlåda till jobbet! Mycket duktigt!! Magen känns redan mycket bättre än vad den kändes i söndags. Jag hoppas jag kan vara duktig och fortsätta med den här nygamla vanan! :)

Nu är jag ledig i två dagar framåt, och jag ska försöka att vara lite mer aktiv än vad jag har varit dom senaste dagarna. Ta med Tindra på långpromenader bland annat, och inte bara ligga i soffan hela dagarna. Laga lite matlådor kanske och även baka något, kanske en limpa och några muffins! Ambitionen och motivationen finns i alla fall - hoppas det håller i sig! :-)

Jag vill ha hjälp med en sak: kan nån tipsa om en BRA brun-utan-sol för ansiktet?? Jag vill inte betala hur mycket som helst, och jag vill inte bli orange! Tips??!

NU ska jag värma mjölk, FAN va pigg jag är!!!!!!

Saknar...

Såå sött! :-)




 



Jag är nöjd! En liten penna och linjal följde med också, och det är horoskop inför varje ny månad, nu tror jag inte så mycket på horoskop, men ändå kul att det finns! Det enda dåliga är att detta är en "skolkalander" så den sträcker sig bara till den sista juni 2008, men ett stort plus är att det finns många blad för anteckningar och sånt!

Ljusterapi tack!


Gud va jag är trött. Känns som 100 tåg har kört över mig, eller speciellt mitt huvud i natt. Jag vill inte känna så här längre!! Jag vill vara pigg!!

Detta blir ett kort inlägg, ska klä på mig, ta en liten promenad och hämta 2 paket på postens utlämningsställe! Jag fotar och lägger in sen tror jag, så ni får se vad jag har trånat efter i alla dessa veckor! Ha ett öppet sinne nu, jag är 29 och älskar Hello Kitty, så ha det i åtanke! :)

Till Nickster


För andra natten i rad så sov jag i din "Singull and ready to mingull" t-shirt. På nåt sätt vill jag vara nära dig, men jag tror inte att du har haft på dig den nåt, för den luktar inte som du. Efter dom här två veckorna kommer den att lukta som mig i stället, då kan du ta med den upp till Umeå. Jag fortsätter att sova i den, men flusar på din kudde i stället. Jag saknar dig.

Jag hade kul med Miia på jobbet igår, vi kom på en ny grej att säga - "as a matter of fact". Jag tyckte att det var jättekul, vet dock inte om hon var lika road, men hon skrattade i alla fall dom första gångerna, yes, as a matter of fact, she did! :-)

Snart ska jag iväg till tvätten, tänkte ta med mig Tindra faktiskt, hon älskar att vara där med "mormor". Mormor som för övrigt kom hem med Tindra till mig kl 06:50 i morse, och Tindra blev så glad att se mig ligga där sovandes i sängen, jag vet inte HUR länge hon stod och slickade på mig. Hon hade klumpar av snö i pälsen, men jag var för trött för att bry mig. Jag var uppe till fem i morse ungefär, blev fast på en jäkla "cupcake-blogg". Jag MÅSTE baka cupcakes nån gång!

Hoppas att dina dagar i Boston är givande, jag vet intVe när du har möjlighet att läsa mail eller blogg, men oavsett när du läser så ska du veta att jag saknar dig lika mycket varje dag, om inte mer för varje dag som går.
Vad skulle jag vara utan dig? Jag skulle vara en ensam tjej med en liten hund.
"Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar."

Lovedove, jag älskar dig!
Tindra hälsar!


Över förväntan!


Kvällen går än så länge ganska bra, helt klart över förväntan. Men jag ÄR trött, och jag skulle GÄRNA gå hem, och lite mental styrka skulle inte skada heller.

Tyvärr missade jag ett samtal från Hjärtat ikväll :-(

Måste jobba vidare nu!

Rekord?


Detta måste vara nåt slags rekord för mig! Vad är detta, mitt 4:e eller 5:e inlägg idag? Jag har tråkigt, need I say more?
Ska strax packa ihop det jag behöver ha med mig till jobbet - alltså läppglans, passerkort, garagekort, nycklar och mobil - och pallra mig ner till bilen. Jag lär ju behöva borsta av den, det har snöat ganska mycket idag. Jag hoppas jag ställde motorvärmar-timern på rätt tid. Klockan har inte ställt om till vintertid märkte jag för ett par dagar sedan, så nu måste jag vara extra alert när jag ställer tiden för avfärd, ska jag åka 17:30 blir det alltså 18:30 på motorvärmar-språk. Jobbigt att behöva vara så alert och pigg hela tiden, när jag är det motsatta just nu.. Bli bla blu.

Aja....det kommer säkert ett inlägg inatt också, i stil med "jag vill gå hem", "jag är tröööött", "giv mig styyyrka".

Hej då. :-(

Dagens shopping!

Jag gick på stan i en timme ungefär, köpte lite smått och gott till "en viss person" som jag inte kan skriva om här ( jag är för en gångs skulle ute i god tid när det gäller att handla julklappar i år )!
Tyvärr så funkar jag så här: om jag är ute och shoppar till nån annan, så MÅSTE jag handla nåt till mig själv också, och detta är resultatet av dagens shopping - till MIG alltså :-)


image66


Bäst hade kanske varit att knäppt kort på mig själv i dessa små sexiga underkläder, men riktigt så kul ska vi inte ha! :-) Notera att jag var tvungen att köpa en Hello Kitty-pryl till samlingen! :-)

NU --> dusch
SEN --> fika lite thé och mackor
IKVÄLL --> jobba, jobba, joooobbaa!!

Mest spelad just nu:


Vitt och tyst..


Det var mitt sovrum när jag vaknade i morse. Vitt och tyst. Jag hade  glömt att dra ner persiennen innan jag la mig igår, och trots att solen inte skiner så var det alldeles ljust vitt i mitt rum. Och tyst. Och tomt. Ingen Niclas och ingen Tindra. Bara jag, alldeles ensam. Det kändes konstigt.

Det snöar idag igen. Det ser ut som att det fastnar på marken också, till skillnad från häromdagen då allt smälte så fort det kom i kontakt med asfalten.

Ikväll ska jag jobba,natt 1 av 3. Det känns ok, nu är förkylningen i stort sett borta, jag kan andas normalt genon näsan,  jag nyser inte stup i ett och jag känner mig inte trött och förkylningshängig längre. Bara vanligt trött och hängig - och då är allt "back to normal".
Jag känner mig lite stressad inför jobbet ikväll, vi har ett nytt system som jag aldrig har jobbat med som jag typ kastas in i, så det blir spännande att se hur jag klarar av det. Jag har läst igenom manualerna och det ska nog egentligen inte vara några problem, men jag är ju som jag är, tror ju alltid det värsta liksom.

Nu ska jag koka kaffe, klä på mig och gå in till stan. Kolla på lite grejer och köpa med mig en sallad hem. Måste dricka vatten idag igen, MYCKET vatten. Jag känner mig helt uttorkad...och jag som bara grät liiiite innan jag somnade igår.... :-)

Ha en bra dag, NICLAS jag saknar dig....."bara" 2 veckor kvar nu.....wiiiiii!!!

Baby love..


Låten är mysig, videon är sexig - ungefär som min egen Baby Love.. ;-)
Saknar dig redan...





It's SATURDAY NIGHT God dammit!!



Yeeeaaah!!!! Lööördag!!! Wiiiii!!!!! Dippen är blandad, colan är på kylning och datorn laddad med Greys!!

FY FAAAAN VA TRÅÅÅÅÅKIGT!!!!!!!!!!!!

Spontanfylla? Nån? Anybody? Hohoo? nähä....

Skärpning Jessan!!


Det enda jag drack igår var kaffe och vin. Hellooo? Är det bra eller?? Inte ett  enda glas vatten, så idag blir det skärpning!!!

Sitter just nu och väntar på att Niclas ska komma tillbaka, han for iväg och skulle maila lite saker från hans jobb, och sen ska vi åka upp till Södra berget och ta en frisk och hurtig promenad med Tindra. Bäst att klä på sig ordentligt!

Sen i eftermiddag åker han till Uppsala, för att imorgonbitti åka till USA i 2 veckor, och jag kan ju hålla mig för skratt liksom. Känns inte kul alls, MEN det är bara att gilla läget liksom...Sakna och längta lite är det nog ingen som har dött av...

Nu får han heeemskt gärna komma tillbaka så vi kan sätta igång med dagen! Tindra är otålig och jag vill grädda pannkakor (har en smet som väntar i kylen tills vi kommer hem)!

Kvällen kommer nog att se ut så här:
*middag hos mamma
*chips och dipp i soffan framför nån film

Jag har en sak som jag MÅSTE göra idag, och det är: DRICKA EN LITER VATTEN - MINST!!!


Kärlek!


image65



 

IT MUST BE LOVE, LOVE LOOOVE!!!


Hello Adlibris!

Glömde att berätta en otroligt viktig sak (tolkas hur som helst)!!

Jag hittade Hello Kitty-kalendern jag har deppat över i flera veckor på
www.adlibris.se igår!!! Eller rättare sagt - Niclas hittade den! :-)
106 spänn, klick! Nu är den på väg hem till miiiiiig!!!!!!!!!

image63

Snyggare blogg??

HUR GÖR MAN??????

Jag vill...


  •  vakna varje morgon och känna mig pigg och utvilad
  •  vakna varje morgon och känna att jag älskar mig själv
  •  inte känna besvikelse när jag ser mig själv i spelgen
  •  ändra min uppfattning av mig själv och kunna ta åt mig av vad andra säger
Vilken dålig dag jag har.


Sjukis-jessan

Sitter på jobbet, ska snart gå hem. Känner att jag egentligen inte borde ha gått hit överhuvudtaget. Huvudet bankar, halsen smärtar och febern är på ingående. Muppmupp.

Ok, jag berättar vad det är jag har gjort. Med risk att ha gjort en stor grej av det hela - fast för mig är det en stor grej - så "avslöjar" jag att jag har varit på en anställningsintervju idag. Min första på fem år, och min tredje nånsin. Dom två andra jag har varit på har jag fått anställning på - alltså 100% so far. Undrar hur det gick idag. Jag tyckte att det kändes bra, att jag gjorde bra ifrån mig och gav ett bra intryck, men det har säkert flera andra gjort också. På måndag ska det vara klart vem som fick tjänsten.
Jag kan säga så här: OM jag skulle få jobbet så är det inte en självklarhet att jag vill ha det - oavsett HUR mycket jag än vill. Det är mycket jag verkligen måste tänka igenom - eller mycket och mycket - en del i alla fall. Jag skulle kunna tänka mig att vara kvar på mitt nuvarande jobb, om jag fick byta arbetstider helt och hållet, och veta att jag bara jobbar dagtid mån-fre, alltid ledig på röda dagar och slipper nattarbete. Men så kommer det aldrig att bli. Det är det jag vill åt mest. Tiderna. Men å andra sidan så finns det bra saker med att jobba som jag gör nu också: jag har nästan alltid hundvakt åt tindra och jag och Niclas kan ses oftare. Jobbar jag mån-fre så kan vi bara ses på helgerna, och det skulle innebära att jag måste skaffa en dagmatte till Tindra. Men JAG skulle må så mycket bättre - både psykiskt och fysiskt. Tror jag i alla fall.
Jaja. Jag väntar med spekulationerna tills jag vet om det är något att spekulera i.

Nu ska jag snart bege mig hemåt, 3 timmar tidigare. Muppmupp.

Ännu mer nervööös!


Snart ska jag iväg, och det pirrar - just nu av obehag - i kroppen. Det känns ungefär som att jag ska flyga, det är den typen av nervositet som kommer krypande.
Jag ska göra mitt bästa och vara mig själv. Mycket mer än så kan jag inte göra.

Jag återkommer.

Nervööös


Håret blev bra! Det känns lite surt att betala 1300 spänn för att knappt se nån skillnad, men det kostar att ligga på topp, det vet jag ju vid det här laget. Färgen blev fin, klippningen är osynlig, men det känns bra att ha fått bort dom slitna topparna.

Nu sitter jag och äter liite chips och liiite Polly. Jag menar verkligen lite också, små skålar. Jag har faktiskt inte ätit nån sånt på en vecka, och det är fan stort! Och jag vill tillägga att detta inte är min middag, jag har ätit en thaigryta med lax och räkor som jag höftade till när jag kom hem från stan.

Nu sitter jag och pratar med Nickster på msn om en liten - eller inte så liten - grej som händer i morgon. Det är det jag är nervös över, fast nervös på ett bra sätt. Skriver mer om det senare när jag vet om det är något.


NU--> Softish

All by myself..


Helgen är över och Niclas har åkt tillbaka till Umeå. Det har varit en underbar helg, trots att jag har jobbat 4 nätter under tiden han var här, men jag hade ju i alla fall dagarna lediga,och så var jag ju helt ledig igår. Jobbmässigt sätt var denna helg en av dom värsta jag varit med om. På fredagskvällen la alla våra system ner, vilket skapade ett smått kaos när gästerna fick vänta hur länge som helst för att få komma in eftersom all registrering fick ske manuellt - och detta hände så klart under "rusningstrafiken" när alla ska komma in och dansa! Men trots missflytet så var det faktiskt bara en gubbe som jag hörde klaga ordentligt, så det måste ju ge oss ett jäkligt bra betyg i ämnet service och även i ämnet stresshantering! :-) Lördagskvällen ville ju inte vara sämre än fredagen, så då bestämde sig bankomaten att lägga av, vilket innebar kö till kassan under i stort sett hela kvällen.....Jag kom inte hem förrän halv fem på söndagmorgon, så jag var lite sliten igår.
Dagen igår var grymt bra! Niclas och jag har nu gjort vårat förhållande så offenltligt som möjligt: i fredags gick vi på stan och höll handen på Storgatan och pussades utanför Åhléns, och igår gick vi på IKEA tillsammans! ;-) Haha! På kvällen åt vi middag på O'learys med hans föräldrar och det var hur trevligt som helst!!

Idag står detta på agendan:
NU -> piffa
SEN -> till frisören - äntligen!!!!
SENARE -> jobba på tvätten
ÄNNU SENARE -> enbart softish resten av dagen.

Återkommer med en rapport i eftermiddag, ska se om jag lyckas fixa en liten "ego-bild" efter frisörbesöket också!
Ha en bra dag alla!
Kramkram!

Lipsillen Jonsson

 


JAG GRÅTER OCH RYSER!!!

Shopping

Det blev inget kort på Sporthallen, jag ska ta mig en funderare över det där. Jag känner mig själv och vet att jag inte kommer att utnyttja det till max, inte ens till mini. :-) 
I stället blev det en sväng på stan. Stillade shoppingsuget lite och köpte 3 par Sloggi hothips (3 för 2 på Cubus), en vit jättemysig och varm mössa och en ny pincett på Kicks (stavas det så, pincett?) och då fick jag med en liten gåva som jag blev JÄTTE-glad över, nämligen en mascara och eyemakeup remover i prova-på-format från Lancome!! Sen gick jag iväg och gjorde mina 2 timmar på tvätten, mamma kom dit (hon har semester den här veckan) med nybakade Wienerbröd som hon bjöd på, och sen gav hon mig en matlåda med "mamma-mat", alltså sån mat som mamma gör bäst och som jag aldrig skulle laga själv. I det här fallet var det skinkstek, kokt potatis, gräddsås, kokta morötter och svartvinbärs-gelé. Jag äter i skrivande stund och måste säga att det var mycket gott! :-)

Nu ska jag äta upp, koka thé eller kaffe och sitta och mysa lite i min sköna mössa framför ett nyladdat avsnitt av Private practice, sen blir det jobb och sen seriös "spooning" inatt när jag kommer hem!!!

1:a november 2007

Shit det är redan november! En fin dag dessutom, solen skiner och himlen är blå med några ensktaka bomullstussar till moln.
Jag har fortfarande träningsvärk, och det är fan inte skönt alltså!
Det gick bra att jobba igår, ikväll kommer gå lika bra är jag övertygad om. Det var i och för sig lite segt, men jag hade ju internet där jag satt vilket underlättade lite.

Jag har nyss klivit upp, och började dagen med ett samtal till pappa. Jag har inte pratat så mycket med honom på sista tiden så jag kände att jag var tvungen att ringa. Det var ett bra samtal, vi pratade om lite allt möjligt, bland annat detta:


Pappa: vad har du gjort den senaste veckan då?

Jag: jag var i umeå i ett par dagar, kom hem igår..

Pappa: Umeå igen? Va kuuul tjommis! Är du förälskad eller bara förtjust?

Jag: jag är förälskad..haha...

Pappa: va roooligt! Men ta det bara lugnt, man måste lära känna varandra ordentligt, både med och utan kläder.

Jag: hahaha, jaa pappa, jag veet *tycker nu att det är otroligt pinsamt*

Pappa: vad heter han då, din kompanjon?

Jag: han heter Niclas

Pappa: Miclas?

Jag: nä, Niclas

Pappa: jahaa, N som i Niclas?

Jag: ja precis.

Haha, vad säger man liksom? Ibland är han ganska rolig farsgubben min! :-)
Nu ska jag ta och klä på mig och göra mig i ordning. Jag är Tindra-ledig idag så jag ska passa på att göra lite saker, till exempel ska jag gå ner till Sporthallen och fixa ett träningskort där, ett kvartalskort. Vi fick en bra deal på jobbet så jag passar på. Jag har ju redan ett kort på Helex, men på Hälsokällan ska jag simma. Det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv. Sen ska jag jobba 2 timmar på tvätten, gå lite på stan, hem och laga mat och sen jobba natten, och när jag kommer hem är Niclas här!!! :-)

RSS 2.0