It's on!



Jag är så jäääkla nöjd just nu!!
Supernice!!
:-)

Gimme!!


Ja, jag säger då det. Vad ÄR mitt problem? Jag orkar inte hålla pååååååå!!!! Jag skulle vilja åka bort härifrån, långt långt bort, radera alla minnen som är minsta lilla jobbiga och bara börja om på nytt. Egentligen skulle det nog räcka med att kasta ut datorn och spola ner mobilen i toaletten, på så sätt är man inte kontaktbar, och inte heller kan jag kontakta nån. Jag vet inte varför jag känner så här just nu, det är inget som har hänt, jag är nog bara i väldigt stort behov av att nåt måste hända snart. Jag vet inte vad, men jag vill att det händer nåt, gärna nåt positivt.

Jaja.

Jag har varit och fikat med Jessica och Johan en liten sväng idag, sen handlade jag lite smågrejer på HM, men det jag egentligen ville köpa mest av allt var en skiiitsnygg svart skinnjacka på Bik Bok (eller Bic Boc, vet inte hur det stavas), OCH en supersöt "blingig" Hello Kitty-klocka på Ur & Penn. Jag vill haaa!! Varför fyller jag inte år snart? Då har man anledning att skriva en liten önskelista, visst, jag kan ju köpa det själv, men det skulle va kul att bli överraskad med en present eller två...sist jag fick en present var när jag fyllde år, och då var det ett presentkort på IKEA. Inte lika kul som en jacka eller Hello Kitty-klocka.. Jag skulle iofs kunna köpa jackan med lite av pengarna jag har tjänat ihop på mitt lilla extrajobb på Kem City...Hmm...tål att funderas på i alla fall!

Ikväll jobbar jag natt 3 av 4. Kommer att bli kaos ikväll, det är jag säker på.

Idag är det fredag, vilket innebär att det inte är speciellt långt till söndag. Söndag ja. Hm. Detta har varit en vecka med många funderingar, många frågetecken. Undrar om jag får några svar på söndag....?

I am the queen of osäkerhet!


Jag oroar mig säkert i onödan. Allt noj är säkert bara töntigt. Men jag kan inte rå för det. Jag skulle vilja säga att jag längtar, men vågar inte. Han kanske läser min blogg, det har jag faktiskt ingen aning om, gör Du det, så vet du nu att jag längtar...

Analysera mera!


Jag hatar att sova dåligt! Av nån anledning så drömmer jag så himla konstigt när det är fullmåne också. Som i natt till exempel:
Jag drömde att jag satt på jobbet nyduschad med endast en handduk lindad runt kroppen och en till lindad som en turban på huvudet. Jag hade Tindra med mig, hon satt liksom på disken och charmade alla som gick förbi. Jag var så stressad, hade fullt upp med att hålla fast handduken, svara i telefonen som ringde hela tiden och plötsligt springer Tindra iväg! Jag kunde inte lämna min plats, jag satt liksom fast, och jag såg Tindra försvinna längre och längre bort. Ibland vände hon sig om och tittade på mig och det såg ut som hon tänkte "men mamma, ska du inte komma efter mig?". Till slut slet jag mig loss, och sprang efter henne, ut på gatan, desperat efter att kunna få tag på min hund. Jag tappade så klart handdukarna och springer alltså naken. Helt ogenerad, för jag var sååå rädd att tappa bort Tindra.
Så klart vaknar jag innan jag får fast henne, så jag vet inte hur drömmen slutar. Jag har drömt liknande drömmar tidigare, fast då springer Tindra ut på en gata full med bilar som kör jättefort.
Handlar detta om att jag är rädd att tappa kontrollen? Det kanske inte handlar så mycket om att tappa kontrollen över Tindra, utan mer över mig själv.Varför??? Just nu, i det läge jag befinner mig i, så HAR jag ju ingen kontroll att tappa!!

Hmm..


Det ÄR fullmåne, alltså kommer jag sova värdelöst i natt också.
På väg till jobbet i morse så stötte jag på Micke, killen formally known as "Han". Det var faktiskt trevligt! Jag fick en stor kram och jag fick inte ont i magen! :-) Det kändes bra att kunna prata normalt och inte känna en jobbig spänning i luften.
Jobbet var ok idag, lite småsegt med möte, men ändå intressant. Efter jobbet åkte jag och hämtade Tindra och sen handlade jag lite mat och for hem. Nu har jag suttit i soffan i snart 2 timmar och inte gjort nåt alls.

Jag är förvirrad. Sjukt förvirrad. Jag tycker INTE om det. Varför kan inte allt bara vara enkelt? Eller är det jag som komplicerar allt? I vanliga fall så kanske det är mitt eget "fel", men just nu gör jag ingenting, förutom att fundera. Jag gillar inte sånt. Jag gillar SVART eller VITT. Inte GRÅTT.

Mupp mupp.
Hej då.
:-(

På väg åt rätt håll?


Hostan skiner med sin frånvaro! Endast lite täppt i näsan nu! Det känns bra! Och kors i taket - igår var jag och tränade!! 1 timme areobic/dance och 30 minuter core! Gud va skönt det var!! Skönt att i 90 minuter enbart tänka på att sätta stegen dansa loss och sen pressa magmusklerna, som döljer sig där inne nånstans, till det yttersta! Skönt att i 90 minuter lägga alla jobbiga frågetecken åt sidan! Nice! Och i morse när jag vägde mig så stannade vågen på 54,7! Haha, det är UNDER 55 så jag är nöjd! :-)

Idag ska jag jobba, det känns helt ok, förutom att jag för andra natten i rad har sovit värdelöst. Jag vet inte vad det beror på. Är det fullmåne? Är det nån som vet? Det skulle i såna fall förklara saken.

Nu måste jag göra mitt bästa för att piffa lite!
See ya!

Tom

Jag känner mig tom, det har jag kommit fram till nu. Uttömd på alla känslor som hade byggts upprret inför helgen - nervositeten, pirret och alla förväntningar har lagt sig nu. Nu känner jag mig mest som ett frågetecken, för jag vet ingenting. Jag tror jag vet hur jag känner, men känner mig ganska clueless när det gäller honom. Jag tänker inte gå in i detalj angående det här. 
Vi har haft en jättebra helg - tycker jag då i alla fall - men det känns som jag vet mindre nu än innan, vilket känns lite skumt. Jag återkommer när jag vet nåt mer.

Nu ser Tindra jättekissis ut, så jag måste gå ut med henne. Det känns som dagen kommer att bli jobbig, jag har sovit jättedåligt, vaknade och hade ont i rygg och huvud och som grädde på moset så ser det ut att vara riktigt tråkigt väder ute.

:-(

Blandade känslor



Just nu känns det "så där". Jag återkommer när jag vet vad det är jag känner.

:-)



Alltså.....jag LER hela tiden! Jag är extra trevlig mot folk idag. VAD kan det bero på? :-)

M to the Y to the S


Jättemysig kväll igår! Pizza, lite vin, en bra film, bra konversation och en grymt fin kille - en perfekt första dejt! ;-)
Tyvärr så blev det ganska sent, han gick typ vid tre, och eftersom jag ska jobba om en timme så känns det lite tungt i huvudet. Jag är trött men det var det totalt värt!!!

Vi ska ses ikväll igen :-)

Seriöööst?




Verkar jag lätt eller?

P to the I to the R to the R

Pirr i allra högsta grad. Ikväll kommer Niclas! Jag ser verkligen fram emot det, jag tror att det kommer att bli en trevlig kväll!
Igår föreslog han att vi skulle äta pizza, och vi ska det, men jag fick seriöst fundera på det en liten stund. Vill jag verkligen sitta och svulla i mig pizza på en första dejt? Speciellt också när jag har sjuk ångest över att ha gått upp 2 1/2 kg den senaste tiden. Men så tänkte jag att jag nog var tvungen att sluta nojja för en kväll, så det blir pizza. Planen för kvällen är alltså pizza, vin och film! Det blir bra!
Planen för dagen är jobb, så nu måste jag lägga på ett kol!

Rapport följer....

Bullshit!


Jag blir så matt. Vila och vatten. VILA OCH VATTEN???!!!! Tell me something I don't know. Nu sitter jag här med ytterligare en hostmedicin och nåt jäkla piller för bihålorna. Jag hade bara en virusinfektion, vilket tydligen innebär att man inte behöver antibiotika. Hade jag haft en bakterieinfektion, DÅ hade det varit annat. Jag skulle vilja se hur "vila och vatten" gör mig piggare just nu. Jag dricker redan1-2 liter vatten om dagen, och jag är mästarinna i vilning, så jag ser inte riktigt hur detta ska hjälpa mig.
Men men, jag får väl tro på tant doktorn då, förhoppningsvis vet hon vad hon pratar om.

Snabba ryck!


Ibland blir man förvånad! Fick en tid på VC kl 14 idag!!

Jessan väntar...


Jag ställde klockan på 8 imorse, och som vanligt när jag ställer klockan så vaknade jag en halvtimme innan den ringde. Varför gör jag alltid det? Jaja, hur som helst. Jag klev upp, försökte hosta så där otäkt som jag har gjort varje morgon i 3 1/2  vecka nu så att det verkligen skulle låta förskräckligt i telefonen när jag ringde vårdcentralen. Jag fick inte fram ett ljud. Jag hostade, men det var ingen äcklig slemhosta som jag ville, vilket iofs är bra, men eftersom jag nu har konstant huvudvärk och ont i bihålorna och en energinivå på noll, så ringde jag ändå, det måste ju vara nåt fel i kroppen på mig. Så alltså, kl 8 ringde jag, och fick till svar - om man kan kalla en inspelad röst ett svar -  att jag kommer att bli uppringd kl 13 idag. Vad är dealen med det egentligen?? Då kommer jag ju säkert inte att få komma dit idag ens! Jäkla skitsystem! Jag kunde väl ha fått en undersökning av något slag när jag var uppe på sjukhuset för nästan 2 veckor sedan? Hostmedicinen som jag fick då har jag druckit upp, och jag hostar fortfarande. Värdelöööst!!!

Igår pratade jag och Niclas i telefon för första gången! Det var jättekul, jag log heeela tiden! Vi skulle ju som sagt träffats ikväll, men det blir på fredag istället, det funkar ju också, men jag känner mig sjuukt otålig! Hihi!

Nu väntar jag bara. Det känns som att det är det enda jag gör. Jag väntar på att:
1. Bli uppringd från Vård-jäkla-centralen
2. Det ska bli fredag så jag får träffa Niclas
3. Bli helt pigg och kry igen

Nu är det 10 minuter kvar. Ska sätta mig och dricka en kopp kaffe nu medan jag väntar.
P.S. Slem-äckel-hostan kom tillbaka - som väntat.


Ja, en repris...


Har nyss druckit en Red bull OCH en liten kopp kaffe i hopp om att piggna till.

Fick lite halvtråkiga nyheter nyss. Det blir nog ingen dejt på onsdag utan på fredag i stället. Fast två dagar hit eller dit spelar kanske inte sååå stor roll, men det känns ju som man har väntat for ever på detta. Vi får se hur det blir, den som väntar på nåt gott.....blabla... :-)

En repris?


Asså vad är dealen? VARFÖR är jag så trött???? Jag har inte ens åkt till jobbet än, men är redan tröttare än vad jag var igår vid 21-tiden... Jag kanske skulle bli piggare om jag tränade lite, ska se hur jag känner imorgon med hostan och allt annat jävulskap, kanske pallrar jag mig ner till gymmet. NU är det jobb.

Ciao!

Trött, tröttare - Jessica..


Så sjukt trött. Hur ska jag orka? När klockan var 21 kändes det som att klockan var 02 - minst. Fan alltså. Sitter och försöker skriva ihop en bra CV, på jobbet alltså, haha! Det säger väl ganska mycket om hur jag känner för mitt jobb just nu...

Nu är rasten slut, baj baj!


Äntligen!!!!

Ååååh, ibland är ex-pojkvänner riktigt bra att ha!!! Älskade Muris, tack för att du hjälpte mig med datorn!!!!!r

Nu har jag en fungerande dator, som jag har längtat!!! Fast allt ser liksom lite "stort" ut..hmm...jag är ju som bekant ingen data-mupp, så om nån vet varför allt ser "stort" ut så tar jag gärna emot tips om hur jag ska göra för att det ska se lite mindre ut. Sen funkar inte ljudet eller det trådlösa internet än, men det skiter jag i just ju, jag har ju en dator som funkar som den ska ändå!!!

Helgen har varit lugn, ska snart iväg och jobba natten, det känns ju så där måste jag säga... Men, snart är det onsdag, och alla som följer min blogg vet ju vad som händer på onsdag! Hihi!

Jaja, nu måste jag åka med Tindra till mamma, ha det gott alla!

K*k-dator

Min dator hemma strejkar. Jag får panik på den!!!! Den startar, men det är också allt.

FFFAAAAANNNNN!!!

Jessan längtar!




Ja, jag längtar!!
Jag är så sjuuukt jäkla nyfiken nu!!!!!!!
Imorgon = en vecka kvar!!

Äääsch


Jag vaknade i morse och kände att jag inte orkade åka till pappa idag, så jag hittade på en ursäkt och ringde och sa att jag inte kunde komma. Han lär inte jättebesviken så det kändes skönt.

Idag har jag jobbat på tvätten i 2 timmar. Fan vilka lättförtjänta pengar, haha! Det är ju inga höga belopp vi snackar, men det är bra med tanke på hur lite jag gör där. Efter "jobbet" så träffade jag Jessica, Chrille och Muris för en fika, det var riktigt trevligt och roligt, och Waynes kladdkaka gör mig aldrig besviken. Däremot är jag besviken på mig själv. Har börjat känna mig pluffsig nu, och idag tittade jag på Helex schema och insåg att jag inte riktigt kan skylla på sommarschemat längre, då dom har kommit igång med fler pass...fanfanfan. Nu hänger det på MIG. Jag har en dejt på onsdag nästa vecka, med killen som börjar alla sms med "Miss Gorgeous". Jag känner mig mer som "Miss Hidious". Nåja, riktigt så illa är det kanske inte, men det var länge sen jag kände mig tip-top nu. Säkert just för att jag inte tränar nåt. Fan. Jag hatar när jag inte kan skylla på nån annan, när allt helt och hållet är mitt eget fel. Jäkla skit fan.

Jag gjorde ett tappert försök att tona håret idag. Det blev inte misslyckat, men jag är ändå inte nöjd. Det är nog håret i allmänhet som fuckar upp det. Eller nä - just nu är det faktiskt VÄDRET. När ska det sluta vara så jäkla kvavt och fuktigt?? För det första så är man konstant klibbig när man är ute - kall på huden - men klibbig. För det andra så är det jättesvårt att sova. För det tredje så blir håret en katastrof. I alla fall när man har en töntig jäkla "Posh-has-been"-frilla på utväxt. Åh vad jag önskar att mitt hår kunde växa fortare. Min frisör har alltid sagt att mitt hår växer som ogräs, det skulle verkligen passa nu. Jag vill ha mitt  långa hår tillbaka nuuuu!!

Usch vad jag gnäller idag. Sorry. Förlåt så jäääääkla mycket!!
Hihi.....kram till alla, puss till ...... :-)

Trååååk

Fan vilken tråkig dag.

Trå - k - ig!

Jag hade två planer idag, en var att tvätta, den andra var att åka till pappa och hälsa på. Tvätten blev av, inte besöket. Jag blir så jäkla less. Jag pratade med honom i typ onsdags. Han säger i vanlig ordning "varför kan du inte komma och hälsa pååå?". Eh..jag trodde dom var på semester för det första. För det andra.....äh, det finns inget "för det andra".  Så jag säger till pappa att jag kan komma ut till dom på söndag, han säger att det blir toppen, eller han säger "toppen Tjommis", och saken var därmed bestämd. Idag ringer jag, bara för att höra vilken tid det passar dom att jag kommer, och Ulla-tanten svarar. Hon låter helt ovetande om denna information, och jag blir inte förvånad. Det som däremot förvånar mig är hur hon hanterar detta. Hon låter nästan besvärad, vilket gör mig irriterad. Hon säger att dom hade tänkt att åka in till stan på eftermiddagen, perfekt tänkte jag, för då kan ju dom komma hit en sväng. Jag kan koka kaffe, bjuda på muffins och hela den biten. Men då låter hon ännu mer "nästan besvärad". Va faaan. Kommunicerar min far och hans sambo överhuvudtaget??? Hur som helst, vi bestämmer att det nog passar bäst om jag kommer imorgon kväll istället. Fast jag vill inte alls. Hade det inte varit för att jag lovat att jobba på tvätten imorgon mellan 13-15 så hade jag åkt dit på dagen i stället. Det är pappa jag åker dit för att träffa, inte pappa och Ulla. Jag drar mig för att ringa dit, speciellt på helgerna då jag vet att hon är hemma. En gång ringde jag hans mobil, bara för att vara säker på att han skulle svara, men lik förbannat så svarade hon i den. Jag tror inte att vuxna - eller alltså ÄLDRE - har samma syn på det här med mobiler som vi "yngre" har. Min mobil är min mobil. Kanske låter fånigt, men om nån ringer på MIN mobil så ringer dom ju för att prata med MIG.
Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur jag känner för min pappa och hans sambos förhållande, men det blir nog ingen best-seller, så jag sparar på energin. Jag hoppas att jag aldrig blir nåns "Ulla". Alltså, kvinnan som ens pappa blir tillsammans med efter separationen från ens mamma, bara för att slippa vara ensam. Dels för barnens skull, och dels för min egen skull. Fast det är nog ingen risk. För att vara en "Ulla" så måste man stå ut med nån som min pappa, och jag skulle inte palla det. Jag älskar honom, men han är fan jobbig.

Så där ja. Klagomuren har fått sitt idag också. God natt.

Svet(t)lana

Ja jag säger då det. Har varit ute på en 10-minuters promenad med Tindra och jag kommer hem och svettas som en gris. Hur najs är det? Hela dagen har varit så. Jag blir utmattad och svettig för minsta lilla. Jäkla skit.

När man är ensam - eller själv, ensam låter så tragiskt - så mkt som jag är så har man väldigt mycket tid över till att tänka. Idag har jag tänkt på hur jag mår, förutom dom uppenbara fysiska problemen just nu. För en månad sedan, för två, tre månader sedan, ja ända sen februari egentligen, så har jag ju i perioder mått riktigt jäkla skitdåligt, pga olycklig och obesvarad kärlek.

Nu när jag ser tillbaka på det och jämför hur jag mår nu, så mår jag så himla mycket bättre. Men jag tänker på honom ibland. Jag är rädd att stöta på honom, som den där gången förra veckan. Vet inte varför egentligen eftersom det gick bra då. Jag tänker på honom och undrar hur han mår, vad han gör. Jag undrar om han någonsin tänker på mig, om han någonsin saknar mig?

Jag har haft så många flashbacks den här veckan, om vår första tid tillsammans. Om hur han smsade mig flera gånger om dagen, tyckte att jag skulle komma in till hans jobb och säga hej, han ringde mig flera gånger och jag bara tittade på telefonen och ville inte svara för jag tyckte att det blev för mycket. JAG tyckte det blev för mycket, notera! Vi fikade på Waynes en fredagkväll, det var så mysigt, han sa att han ville kyssa mig framför alla, och när vi gick därifrån nån timme senare sa jag att jag ville vara själv den kvällen. JAG ville vara själv, notera! JAg förstår inte hur det kunde bli som det blev. Jag släppte på mina tyglar, jag lät honom komma mig nära, och jag blev kär i honom. Han blev inte kär i mig, det berättade han till och med för mig, men han tyckte om mig.

Aldrig mer ska jag nöja mig med "jag tycker om dig".

Ibland undrar jag om jag saknar honom, eller om det bara är känslan av att ha någon. Men jag jag hade ju inte honom. Han hade mig, runt sitt lillfinger. Oavsett hur mycket klockan var eller hur lite jag än ville, så öppnade jag alltid min dörr för honom. Ibland så var det till och med jag som föreslog det. "Klockan är halv fyra, det är klart du ska komma hit..". Det där saknar jag inte. Men jag blir arg när jag tänker på att det inte längre är mig han ringer, för det finns säkert nån annan han ringer nu.

Jag tänker på våra bra stunder, dom underbara stunderna för det fanns såna, och jag blir galen av att tänka på dom, dom gör mig inget gott längre. Men jag blir galen av att tänka på hans sätt att titta på mig, hans sätt att kyssa mig...att han kanske gör så med nån annan nu gör mig lessen.
Varför kan man bara inte få radera såna minnen? Varför kan man inte få välja det man vill minnas? Jag skulle vilja minnas en del bra saker med honom, men även en del dåliga, bara för att komma ihåg vad det var som gjorde mig så lessen, så att jag skulle veta att så där dåligt vill jag inte må igen.
Jag är så rädd att detta har "skadat" mig. Att detta kommer att följa med mig. För vem vill ha skadat gods? Ska jag sitta där på min dejt den 22/8 med ett klistermärke i pannan som säger "Ömtåligt innehåll"? Nä tack. Men det tar tid det här märker jag. Visst, jag mår MYCKET bättre nu än vad jag gjorde tidigare i somras, men det tar tid att läka. Hostmedicinen funkar ganska fint, men vad kan läka ett litet hjärta som blöder lite då och då?

image41
Hello Kitty plåster kanske hjälper?


McDreamy..

Haha, nä inte direkt McDreamy..
Efter ytterligare en natt med hosta så ringde jag till vårdcentralen idag, och blev hänvisad till Primärvårdsjouren ikväll, uppe på Akuten. Kändes lite pinit att komma in dit med hosta, men äh! Jag hoppades på en het doktor, men fick efter att ha betalat 300 spänn och väntat i en timme, träffa en tant på 50+ som lyssnade på mina lungor och skrev ut ett recept på hostmedicin (innehållandes morfin). Svängde förbi Big boy och köpte fredagsmiddag, åt den hemma i soffan och fick sen världens hostattack... Nu känner jag mig jättekonstig i kroppen helt plötsligt, darrig och yr.. Detta är innan jag ens har tagit medicinen... hmm..jaja, ska dricka lite honungsthé nu och äta en muffin.

Dagens roliga händelse var idag när jag var ute och gick med Tindra bakom Sporthallsbadet. Ett gäng killar - eller pojkar - i 10-årsåldern, bakom stängslet till badet börjar prata med mig:

Kille1: -Är du rik?
Jag: -Haha, nää..
Kille2: -Har du mer än 2 miljoner?
Jag: -Nää
Kille3: -Vad heter din hund?
Jag: -Hon heter Tindra
Kille1: -Vill du byta henne mot den här mobilen? Eller vill du köpa mobilen för 8000 kronor?
Jag: -Nä tack, jag har redan en mobil
Kille1: -6000 då??
Jag: -Nää, haha...hej dåå
Kille1,2,3: -Hej dåååå

På vägen hem gick jag förbi pojkarna igen. Då busvisslade dom. :-)

Aj aj!


Jag har en pyttepytte-liten blåsa på tungspetsen. Den irriterar mig så in i helvete!!!!!!!! Jag känner den hela tiden och just nu skulle jag bara vilja klippa av mig tungan för att slippa den!!!

AJ!


Perfekt tajming

2 veckor kvar idag.

Jag tror aldrig att jag kunde haft en bättre ledighet. Jag syftar så klart på vädret. Sooool och värme, äntligen!!! Dom finaste dagarna på sommaren har ju varit nu, och jag har varit ledig! Så jäkla bra tajming!
Vad har jag gjort då? Solat - med måtta. Jag märkte igårkväll att det är bra att jag blir så jäkla rastlös av att bara ligga och sola, för hade jag varit längre i solen igår så hade jag nog kliat sönder mina armar :-(

Nu sitter jag och försöker få i mig en stor kopp kaffe, bränslet innan powerwalken. Jag har varit duktig på den fronten, även på "ch"-fronten.Det enda jag inte har varit så bra på är väl gym-biten, men jag skyller på sommarschemat fortfarande OCH min jäkla hosta som fortfarande håller i sig!!

Nä nu måste jag iväg, måste hem och duscha och fixa med lite mat också, för kl 14 ska jag vara på Arken med Tindra, hon ska få bli av med lite av sin yllekofta som hon har på sig. Sen är det ju tänkt att jag ska infinna mig på jobbet kl 17, så jag får väl så lov att göra det då :-)

Kram kram!!

Söndag

Söndag. Sista dagen innan ledighet. Sitter på jobbet och skriver nu, i brist på annat. Jag måste sysselsätta mig med nåt. Jag trodde jag gjorde mig själv en tjänst igår genom att förbereda och göra klart en del saker tills idag, men just nu känns det som att det var dumt gjort. Det är hur lugnt som helst och jag har inget att göra.

 

Gårdagen då? Jo, jag åkte hem till mamma efter jobbet, blev bjuden på middag, grillat! Jag som bara för några dagar sedan kom på att jag endast hade ätit grillad mat en gång hittills i sommar, så jag blev jätteglad när jag kom dit och kände lukten från gasolgrillen! Efter maten busade jag och Tindra lite i trädgården och jag plockade hallon från mammas hallonbuskar som jag senare på kvällen gjorde hallonmuffins av. Tyvärr blev dom inte lika goda som jag hade tänkt mig, hallonen var lite sura, men dom gick att äta ändå, fast inget jag vill bjuda på. Det var inte som äppelmuffins med smuldeg direkt?..Ååååh varför gjorde jag inte såna???

Jaja, nog om muffins nu.

 

Igår blev det lite smsflirtande dessutom. Mycket trevligt. N befinner sig i samma område där jag bodde när jag var i Usa, vilket jag tycker är jätteroligt. Han berättade att han igår hade varit på Playland, vilket är ett litet nöjesfält i en liten stad som heter Rye i New York. Jag vet inte hur många gånger jag har varit på Playland. En av mina bästa kompisar under Usa-tiden bodde i Rye. Jag var medlem i YMCA i Rye. Världen är bra liten.

Jag tycker att det känns lite konstigt att säga detta, men jag tror att jag längtar efter honom. Det som är konstigt med det är att jag ju egentligen inte vet om han är något att längta efter, eftersom vi aldrig har träffats i mer än 10 minuter på Oscar på Gatufesten. Det är ju liksom en månad sedan, plus att det är ytterligare 17 dagar kvar tills vi ska ses. Jag antar att det handlar om att jag vill veta om det är nåt eller inte. Är det inget så vet jag, och då kan jag släppa hela den här grejen. En sak är ju säker i alla fall, jag kommer att vara sjukt nervös. Nervös = fnittrig. Åh va jobbigt.

 

Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva, så nu ska jag se om jag kan fixa lite jobb åt mig själv här så att tiden går lite fortare. En sak som jag irriterar mig jättemycket på just nu är den här kommentaren: Åh va svalt och skönt ni har här inne, det är så varmt ute!

Helst av allt skulle jag vilja slå nästa person som säger så på käften, men hur skulle det se ut? Jag vill också vara ute i solen och värmen ju!!

 

Over and out.



Jessan krashade......INTE!

I morse på väg till jobbet såg jag Micke - "Han" - stå utanför sitt jobb med en tjej. En blond tjej, väldigt olik mig till utseendet, men söt.  Han stod med ryggen mot mitt håll hela tiden så han såg mig aldrig passera, och jag är glad för det. Jag hade inte velat mött hans blick. Tjejen kan ju ha varit vem som helst, hon behöver ju nödvändigtvis inte vara hans TJEJ, men hon stod på samma sätt som jag så många gånger stått, lutad mot väggen med huvudet lite på sned, tittandes på honom med drömmande ögon... Eller så såg det bara ut så, jag vet inte.
Hur som helst, jag passerade och jag överlevde.

Jobbet var ok, förutom att min rygg värker, alla säger att det säkert är njurarna, eftersom jag väntade så länge med att gå till VC med min urinvägsinfektion. Det går nog över snart.  Jag och Miia hade många trevliga samtal - som vanligt. I like you! :-)

Strax innan jag skulle stänga ner, fick jag ett sms av N i Usa! Mycket trevligt! Vi smsade fram och tillbaka några gånger. Trevligt trevligt! :-)

Mamma hade Tindra idag, och jag bestämde mig för att ta en promenad upp till Sidsjön för att hämta henne. Lill-fisen hade busat med en annan hund i skogen idag och hade flera lila blåbärsfläckar på sin vita päls.

På vägen hem så hände det igen.
Det har gått nästan en månad, och så ser jag honom två gånger på en dag.
Vi går på samma sida av vägen, gåendes mot varandra.
Det går inte att undvika, vi måste mötas.
Jag tänkte för mig själv: "Var som vanligt, låt honom inte se att du helst av allt vill sjunka genom jorden och dö nu. Le och låtsas som att allt är ok, och för Guds skull, svälj den där jäkla klumpen du har i halsen!!!"
Han ler och kommer emot mig: Tindra känner igen honom på en gång och blir jätteglad. Han ger mig en kram och vi småpratar lite om hans kommande flytt, att han sett ett golv på Ikea som han vill ha. Mitt i allt säger han att det är kul att se mig igen. Jag säger att det är kul att se honom också. Det var kul att se att han verkade mer nervös än vad jag var. Eller kul är väl kanske fel ord. Jag kände mig lättad.

När vi hade sagt hej då kom klumpen igen. Jag kämpade och kämpade, och till slut var den borta. Jag trodde jag skulle krasha men det gjorde jag inte. I stället har jag dansat runt här hemma för mig själv till Akon's "Sorry, blame it on me" och Timbalands "The way I are". Grymma låtar båda två! Nu är det snart dags för sängen, ska ju upp och jobba dagpass imorgon med....

Sweet dreams! ♥

Jessan mumsar!

Inget "ch" var det. Ingenstans stod det nåt om stekta äpplen och vanlijglass, så det har jag nyss ätit. Jag har alltid rynkat på näsan åt allt som har med äpplen att göra, i efterrätter och bakverk alltså. Vanliga äpplen tycker jag om, men inte tillagade, typ som i en äppelpaj eller äppelkaka - guuud jag har verkligen avskytt det! Jag gillar inte konsistenten av dom. Äpplen ska vara krispiga inte mjuka. Men nu har nåt hänt. Precis som med kaffe, så har jag nu på äldre dar börjat uppskatta tillagade äpplen. Jag fullkomligt älskar kombinationen kanel/äpple. Som muffinsen jag bakade förra veckan - asgott! Och ikväll, i brist på annat, så stekte jag ett uppskuret äpple i lite smör, strödde på lite socker och kanel och lade upp det på några skedar vaniljglass. Oslagbart! Gudomligt gott!

Helgen närmar sig med stormsteg, och jag ska spendera den på jobbet. Dagpass fre-sön.Yes! Jag gör i alla fall inte av med några pengar, haha. Det är den enda fördelen med att jobba dagpass. Det och att personalmaten alltid är fräshare på dagen! :-)

Kram till alla, en liiiiten puss till en!

Lite antibiotika tack!

Vaknade i morse vid 9, och runt kvart i 10 hade jag redan varit på toaletten 4 gånger. Det som jag trott jag kunde fixa själv med citronvatten och tranbärsdricka hade nu gått så långt att jag var tvungen att ringa till vårdcentralen och be om en tid idag så jag kunde få lite antibiotika. Mycket riktigt så visade det sig att jag har en urinvägsinfektion. Plus att jag även har en infektion i tandköttet vid en visdomstand. Plus att jag hostar varje morgon och kväll. Plus att jag har fått ont i ryggen. Hela jag känns som en infektion.
Muppmupp.
:-(


Blue...


Jag vet inte vad jag ska göra, eller vad jag kan göra. 

Jag saknar.


RSS 2.0