Jag är AVIS!!


Jag är avis.
På Tindra!
Hon har fått följa med Niclas till hans familjs sommarhus och jag är på jobbet.
Vad kan vi dra för slutsats av detta? Tindra är världens mest lyckligt lottade hund, och Niclas är världens bästa pojkvän och husse! :-)

Jag jobbar som sagt, så den här bloggen blir inte roligare än så här!

Mini-agenda:


* PUMP
* Gainomax i solen med Tindra
* softis resten av dagen innan jobb

Tröttis!


Snart får jag gå hem! :-)

Jag måste säga att jag lyckades med att fixa till håret idag - jag lockade med en plattång och lockarna sitter ännu!! Har iofs 40 liter hårspray i håret, men ändå! :-)

Imorgon är det PUMP som gäller direkt efter en bra frukost! Hello träningsvärk resten av helgen med andra ord!

Tjoho!

Jag hatar mitt HÅR!!!


GUUUD vad jag längtar till tisdag!!! Då ska jag äntligen fixa håret! I med nya fräscha slingor och klippa av slitna toppar!! Mitt hår känns verkligen supertrist för tillfället!!

Träningen gick bra, träningsvärken från pumpen i måndags är borta och imorgon kör jag ett till pump-pass!
Nu ska jag ta mig ett litet mellanmål, packa matlåda, vila lite och sen försöka få någon ordnining på håret innan jag måste åka till mamma med Tindra.
Tindra som för övrigt löper nu, så på nätterna har hon en liten svart "trosa" på sig för att inte fläcka ner i min säng. På dagarna slipper hon den, det är inte hennes favoritplagg direkt, haha!

Hoppas solen skiner på er!
Kram!

Dagens agenda:


* kort promenad med Tindra
* frukost
* Power-core kl 12
* lång promenad med Tindra
* lunch/Oprah
* duscha/piffa
* åka med Tindra till mamma
* jobba natt

90210


 

Ja, vad säger man? :-)

Du är vad du äter.


Jag blir nästan äcklad när jag ser på "Du är vad du äter".
Detta inlägg kommer nog att sticka i ögonen kanske, men jag blir riktigt irriterad när jag ser sånt där. Tjocka människor som säger att dom har "provat allt" och "inget fungerar". Människorna som är med i såna här program är ju inga människor som är sjukligt överviktiga, alltså inga 150 kilos tjejer eller killar utan kanske 20-30 kg's övervikt, ibland mindre. Och det FINNS faktiskt saker som fungerar!! Man KAN gå ner i vikt, men man måste ju vara MOTIVERAD och ha DICIPLIN!

Jag har ju varit 20 kilo överviktig, så jag vet att det funkar. Jag är ingen expert, långt i från, men jag vet att Viktväktarna funkar. Man får äta i stort sett vad som helst - men i måttliga mängder. Vill man äta en cheeseburgare - varsågod - men det gäller att planera. Har man ett glassberoende - varsågod! Chips, godis, pasta - ALLT är tillåtet! Men inte i överdrivna mängder.

Jag tror att folk som försöker att gå ner i vikt genom att "förbjuda" sig själv att äta vissa saker som till exempel vitt bröd, pasta eller gräddiga såser, misslyckas. För hur kul är det att ha förbud? Det vet man ju när det gäller andra saker också, det som är förjudet är lockande. Och sen har vi ju sån där måltidsersättning, typ shakes och sånt. Varför vill man överhuvudtaget ersätta riktig mat mot sånt?

Jag vill inte tracka ner på folk, det är inte det som är meningen, men jag blir så trött ibland bara. Folk får ju göra precis som dom vill, och jag säger inte att Viktväktarna är det bästa för alla eftersom det är lite omständigt ibland med all planering och uträkning av "points", men eftersom jag VET att det hjälpte mig att bli av med 20 kg - och även behållt vikten i över 2 år - så känns det som att jag har lite "hum" om vad jag talar om.

Fan, Viktväktarna borde betala mig för detta! :-)

Dagens agenda:


* göra en smoothie
* åka till pappa och hälsa på och leka med deras 7 valpar
* ta svängen förbi Birsta på hemvägen
* åka hem, laga mat
* lämna tillbaka filmen från igår och hämta ut en tågbiljett
* softa och vara med Tindra

Ändrade planer..


Vi åkte aldrig till Södra berget. Efter pizzan var vi totalt knäckta men kände ändå för att göra något kul för Tindras skull så vi åkte till Fläsian och busade!
Tindra badade nästan, alltså, hon gick i till magen och hämtade en pinne som jag kastade, och då var det bara att ställa in henne i duschen när vi kom hem! Men det var bra, för det behövdes ändå! :-)


Tindra på klipporna.


Älskade hund!!!!


Familjedag!



Idag är jag ledig och Niclas är här!! Han är här i jobb idag, men hade bara en halvdag så vi har kunnat mysa lite!
Här kommer lite bilder, snart ska vi åka och äta pizza, ta en promis på Södra berget, hyra film och sen hem och mysa i soffan!!


Mina två kärlekar!


Familjeporträtt


Vackra Tindra!

wow!!!!

Detta hände nyss på jobbet:

jag stressade runt så in i helvete, vi har haft en jättekörig kväll och helt plötsligt kommer värsta fräscha killen innanför dörrarna. Jag hann verkligen haja till och tycka att han var hur snygg som helst med sin vita, tighta t-shirt och pilotsolglasögon.....

♥♥♥DET VAR NICLAS!!!!!!!♥♥♥



Han var nyklippt, det var därför jag inte kände igen honom, hihi!


Hello Måndag!


Lyssna här: jag har varit på body-pump!!! Fy satan vad jag kommer att ha ont imorgon!!!! Hello träningsvärk säger jag bara!!! Men ändå skönt...jag har heller träningsvärk än huvudvärk.

NU måste jag gå ut med Tindra!!!

PS
jag drack en Gainomax efteråt, DET är verkligen inte likt mig, haha!

Jag vill shoppa - del 2.


Klänningar, handväskor och sommarskor i all ära, men den här lite lediga stilen, älskar jag!!








Alla plagg kommer från



Jag vill shoppa!!!!!!!!!!!!!



Jag vill ha nya skor!
Jag vill ha nya fina sommarklänningar och kjolar!
Jag vill ha nya träningskläder!
Jag vill ha nya handväskor!

Jag vill SHOPPA!!!

Flottig mat


Nu har jag varit på jobbet i 2 timmar och det känns lite bättre. "Det" - humöret alltså. Eller, jag är ju inte på dåligt humör, jag är bara väldigt off.
Jag är mätt efter att ha ätit nåt som känns som 10 kg potatisgratäng och bea-sås och några torra, tråkiga köttbitar.
Bra mat för depphumör.

Jag vill verkligen ha semester nu, och det är ju faktiskt mindre än en månad kvar nu! Det kommer att bli jobbigt att hålla på slantarna ända tills dess dock, snacka om att skattepengarna kommer lämpligt innan midsommar!!

NU måste jag tillbaka, rasten är slut!

Upp och ner.


Jahapp.
Ännu en dag när jag vaknar och känner att allt inte är som det ska. Kanske för att jag även somnade med den känslan? Och ännu än dag då jag känner att det enda jag vill är att stanna hemma och dra nåt gammalt över mig och slippa visa mig för världen, för idag är jag ingen bra människa. Jag som alltid pratar om att det är så jobbigt med andra människors negativa energier - idag är jag en sån människa. Jag ska jobba om ett par timmar och jag hoppas att det går över tills dess.

Joråsåatt...nu går jag och duschar och hoppas att allt rinner av mig.
Hejhej.

Sundsvall ikväll:


Sundsvall har Rod Stewart-feber!
Jag bryr mig inte riktigt, han är inte min "cup of tea" direkt,
men det är ju ändå as-coolt att han är här!

 

Nu är jag hemma efter en kväll på jobbet,
ska nu kolla på ett dubbelavsnitt av DHW,
det är nog inte lika bra som Greys,
men det får funka nu innan jag somnar.
 Hoppas alla har haft en bra kväll!
Godnatt!




Gladare idag!


Ibland är man glad och ibland är man mindre glad. Det senare alternativet passade utmärkt på mig igår.

När jag kom hem från jobbet inatt så tittade jag på det i särklass bästa avsnitt av någon serie jag någonsin har följt. Jag talar om avsnitt 16&17 från säsong 4 (säsongsavslutning i USA - TROR jag) av Greys anatomy. Så otroligt bra, jag kan inte ens försöka att beskriva. Sex and the city i all ära, men Greys anatomy. Oj oj oj. Jag ÄLSKAR den serien! Jag måste verkligen ta och köpa alla säsonger på dvd! Jag har första och andra, men nu jäklar - detta ska jag köpa i USA tror jag!

NU ska jag ut i solen med Tindra! Njut av dagen!


Mr Big och Carrie kan slänga sig i väggen!
Meredith och Derek is the shit! :-)

Tindra är på fest.



Jag jobbar.
Tindra är på grillfest!
Hahahaha!

....


Näe nu är det inge roligt.
Jag är nere.
Och jag måste jobba och låtsas vara glad.
Muppmupp.


 


Jag känner mig....


....hmm...orolig i kroppen. Som att nåt är på gång. Det går inte att förklara.

Fredag....suck.


Nu är det fredag och nu börjar min arbetsvecka. Kul va? Jag jobbar fre, lör, sön och mån. Wiho.

Är lite less just nu, orkar inte skriva nu, muppmupp.

Ha en trevlig fredag!
J.

Så. Himla. Trött.


Nu är jag slut som artist!
Trött och mätt och mör i kroppen.

God natt!

Så där ja!


Våren/sommarens första core-pass är nu avklarat. Core är alltså 30 minuters mage/rygg-träning, och detta brukade vara ett av mina favoritpass förut, just för att det bara är 30 minuter! Dessutom passar det perfekt att kombinera med till exempel 30 minuters powerwalk på löpbandet innan!
Idag kan jag konstatera att jag är i väldigt dålig form (inget nytt) och min mage befinner sig i chocktillstånd. Så även nedre delen av ryggen. Hej och hå, men det känns väldigt skönt att ha det avklarat. Förhoppningsvis så kommer jag igång och tränar igen nu, det är ju en jäkla spärr man ska ta sig igenom innan man tycker att det är kul och skönt att träna igen, och det är väl just dom första gångerna som är kritiska, eftersom träningsvärken ofta är på snudd till olidlig! Men, jag ska klara det! Nu jäklar, som sagt! :-)

NU måste jag äta! Jag ska faktiskt göra pannkakor med dinkelmjöl! Jag gör aldrig pannkakor annars, men nu hade jag massa mjölk som går ut imorgon och så kände jag mig väldigt sugen på pannkakor, så nu blir det så! Sen ska jag ta ytterligare en långpromis med Tindra, eventuellt åka till Birsta och handla lite (Ica Maxi, inget roligare än så) och sen ska jag softa fram till middagen med mamma och Micke, vid halv sju!

So long!

Nu jäklar!!


3 maskiner är tvättade, en 40 minuters promenad är avklarad - och klockan är bara tjugo över tio!

Jag har bestämt mig att idag är dagen som jag ska "ta tag i mitt liv" (jag skrattar åt mig själv när jag tänker tanken), så alldeles nyss bytte jag om till träningskläder och gick ner till Helex och förnyade mitt medlemsskap där. Jag ska även gå tillbaka till kl 12 och gå på ett Core-pass. NU JÄKLAR!!
Att jag ska svulla thai-mat ikväll är en annan femma, men det är ju det som är skönt med att träna - man mår bättre och det är ok att svulla ibland!! Jag och brorsan ska bjuda mamma på middag ikväll eftersom både han och jag jobbar på Mors dag.

NU ska jag ta och vila lite!
Ciao!

Morgonpigg?


Har varit uppe i en timme nu. En maskin ska tömmas nu och en annan ska fyllas. Hej och hå.

Jag sov riktigt värdelöst inatt, oroligt och osammanhängande. Jag saknade Niclas jättemycket.... :-(
Dumma Umeå.


Kvällen i bilder!


Nu är jag hemma efter en jättetrevlig och mysig kväll hos Jessica och Smilla! Här kommer bilder! :-)


Tindra håller utkik efter Jessicas bil, hon ska nämligen hämta oss!


Jag försöker i vanlig ordning få en bra bild på oss. Lyckas så där.


That's more like it! :-)


Middagen bestod av: pasta med grädde, parmaskinka, soltorkade tomater,
parmesan, sallad och rött vin! HUR gott som helst!


Efterrätt: jordgubbar, grädde, kärleksmums, kaffe, Baileys och en Trisslott! :-)

  
Jessica försöker få Smilla att leka. Det är roligt en stund, sen däckar hon.


- Skratta nu Tindra, detta är JÄTTEKUUUL!!!

  
Tindra, Jessica, Smilla och soffmys!


Wihoo!!!


Nu är det kanske dags att kasta in handduken för idag. Jag har bokat tvättstugan från kl 07:00 imorgon. Fråga mig inte varför.

Gonatt!

Lista!

Så fort du läser är du själv utmanad ;) Alla frågor skall besvaras.


DIG:

1. Hur lång är du? 167 cm

2. Vad vill du bli när du bli stor?  helst vill jag inte bli "stor"
3. Vad pluggar du? inget
4. Har du långt hår? halvlångt.

5. Vilken hårfärg har du ? Eh..brunt. 

6. Sminkar du dig? ja, men inte varje dag
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja.

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? vinröda trosor och bh från HM
9. Har du kysst någon idag? inte kysst, men pussat på Tindra

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? nej

2. Vem är bäst, mamma eller pappa? jag väljer att inte svara - mamma och pappa är viktiga för mig.
3. Hur många syskon har du? 2 st.

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? hejhej

5. Hur många ställen har du bott på? Hmm...9 om jag är riktigt petig.
6. Vem i din familj stör du dig mest på? hm, jag bråkar mest med pappa, men det betyder inte alltid att han är den jag stör mig mest på. Det beror på.
7. Vilken familjemedlem är snällast? Oavgjort.
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? väldigt länge sedan, men imorgon ska jag och brorsan bjuda mamma på middag!

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? också länge sedan, men ska till Jessica ikväll!
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? kommer inte ihåg.
3. Har du kysst nån kompis? Japp! Jessica, Anna K och Anna B, hahaha!

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja.

5. Vem har du varit kompis med längst ? Anna B
6. Vem känner dig bäst? Jessica

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Nej.

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej.

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? Haha, ja.
2. Klä dig annorlunda? Ja.
3. Vara dig själv? Ja.

'4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja. 

5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Våga och våga. Jag GÖR det inte.

6. Pierca dig? Ja.

7. Ha sex på offentlig plats? Ja.
8. Vara omogen? Ja, jag är väldigt omogen ibland, och det står jag för!
9. Äta småkryp? Ja, men VARFÖR?

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast? För några timmar sedan

2. När var du på semester senast? Jag tog ut en semesterdag i fredags och åkte till Oslo, men innan det var det Thailand förra vintern.

3. Vilken färg är det på din tandborste? Blå/vit

4. Är ditt hår tråkigt? Ibland.
5. Vem såg dig naken senast ? Niclas.

6. Hur ofta duschar du? Varje dag, men ibland kan jag vara äcklig och inte tvätta håret på 4-5 dagar, haha!
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? När jag tycker att det är dags.


Hmm...


 

...undra om Leila tar emot praktikanter?
Jag ÄLSKAR att baka!!!


Jag älskar HM!


HM är fan bäst! Så himla bra kläder till himla bra priser tycker jag! Jag gick in dit idag för att titta på byxor eftersom jag hade en rabattkupong på 20% på alla byxor. Jag HATAR att prova byxor, speciellt jeans. Jag får typ ångest av att prova jeans! Hur som helst, jag hade inte tänkt att köpa några byxor eftersom ekonomin är lite tight - minst sagt - men så hittade jag ett par skitsnygga jeans för 198 kr! Det är ju ingenting för ett par jeans! Och med rabatten så blev det 159 spänn, vilket nästan är gratis! Jag funderade inte speciellt länge. Hittar jag ett par jeans som jag tycker sitter bra så köper jag dom, för det dröjer med all sannorlikhet säkert ett år till nästa gång jag köper ett par - SÅ mycket ogillar jag det!
Jag kan lugnt säga att jag är väldigt nöjd med mitt inköp!

Det blev även en sväng på Cervera där jag köpte ett set med bakskålar som jag har funderat på ett tag. 299 spänn för några skålar i plast är inget jag skulle ha köpt om jag inte hade ett presentkort kan jag säga. Jag köpte turkosa vilket är lite förvånansvärt eftersom det fanns rosa, haha!

Sista svängen blev till smyckesaffären, men där hittade jag ingenting. Eller rättare sagt, jag hittade hur mycket som helst, men var tvungen att lägga till massa pengar om jag ville ha nåt, så jag lägger det på hyllan ett tag.

NU ska jag sätta igång med
detta! Mmmmm.....

Äntligen!


Hello onsdag!

Äntligen kan jag röra mig nästan obehindrat! Det var som att Tindra kände på sig att jag var piggare idag vär vi hade vårat morgonmys i sängen, för hon verkade så glad, som att hon visste att idag vänder det! Idag ska vi ut på lååånga promenader och vi börjar så snart jag har fått i mig morgonkaffet vilket är om ca 5 minuter.

Detta kommer att bli en bra dag, jag ska vara ute så mycket som känns ok, blir jag trött eller får ont så tar jag det lugnt, jag ska gå på stan och kolla in 2 affärer - Cervera där jag eventuellt ska köpa dyra bakskålar för mitt presentkort, och så ska jag gå till 925 och kolla på ett fint smycke för presentkortet som jag fick när jag fyllde år. Sen ska jag även hinna med att gå på Bolla och köpa en flaska vin som jag och Jessica ska dela på när hon njuder mig på middag hemma hos henne! :-) Wiiho!! Det ska bli så kul, det var länge sedan vi gjorde nåt nu så jag längtar! :-) Och eftersom jag ska dricka vin så blir det så klart en promenad dit också (Tindra följer med så klart) men jag tar nog bussen hem tror jag.

Fullspäckad dag med andra ord. Just ja, jag ska även försöka baka Leilas kärleksmums! :-) Jag vet att jag skrev "ch-diet" men det är alltid bra att ha nåt sånt hemma i frysen, man vet ju aldrig om man får främmande eller nåt, och nån gång MÅSTE man ju unna sig! :-)

NU ska jag dricka mitt nya kaffe med chokladsmak, och sen börjar dagen!

Sorry Niclas...


 


... men Patrick Dempsey är fräsch som F-N!!
MmmmcDreamy........

Jag vet inte vad jag skulle göra....


...om DETTA hände mig!!!

Muppmuppmuppmupp


Nu har jag hittat en relativt bekväm ställning i soffan, så nu sitter jag här ett tag.
Jag har det viktigaste inom räckhåll: datorn, vattenglas, tv-kontrollen, mobilen och Tindra.

Hejhej.

Tråkigaste dagen EVER!


Jag hatar att vara hemma sjuk från jobbet. Speciellt när jag är helt ensam också (alltså ingen som tar hand om mig). Jag har ju som sagt nackspärr typ, och nu har febern kommit smygande igen, men jag känner mig så rastlös, men har ingen energi till att göra något.
Och stackars Tindra då!!!
Hur tråkig har inte hennes dag varit egentligen??
Hon har varit i soffan med mig heeela långa dagen, med undantag för  tre korta promenader. Den sista nu ikväll var speciell. Jag tog av henne kopplet och lät henne springa och nosa fritt, och sen när vi skulle gå hem så hade jag henne fortfarande lös (men med en godis i handen att locka med så klart), och hon gick vid min sida hela vägen hem!!! Såå stolt var jag då!! Det var som att hon visste att sista biten var lite "farlig" eftersom hon alltid är kopplad annars när vi går där, så hon höll sig till mig, lill-hjärtat mitt! ♥

Nu ska jag ta dagens sista Ipren och sen dricka lite thé och hoppas på att jag kan sova bekvämt inatt.
Jag blir hemma imorgon också.
Muppmupp.

Jaha, nu sitter jag här med skägget i brevlådan..


Jag visste det. Jag kände det på mig redan i fredags. Jag har blivit sjuk. Sitter här med feber (inte så vansinnigt hög, men ändå), ont i halsen och nackspärr, så strax innan kl 9 ringde jag jobbet och sa att jag inte kommer idag - det är alltid lika jobbigt att göra när man ska jobba dagpass....

Tänkte att jag slänger in lite bilder nu i väntan på att kaffet ska bli klart!



Taget från bilen någonstans i Dalarna på vägen ner. Det var 0 grader och det snöade.


Slottet den 16:e maj. Lugnet före stormen skulle man kunna säga.


Mark och Niclas uppe på Akershus fästning.

   
Oslos nya Opera-hus. Väldigt cool arkitektur!


Slottet den 17:e maj - PACKAT med folk!


Vi kom ganska sent till Slottet, vi missade kungen och drottningen precis,
men det var fortfarande jättemycket folk i rörelse.


Solen sken på oss i ca 5 minuter - det var JÄTTEKALLT hela helgen (därav min förkylning kanske???).


Fest hemma hos Mark på lördagkväll. Jag börjar kvällen med en äkta party-pose!


NU ska jag dricka kaffe och längta till nästa resa. Och det är exakt 1 månad kvar idag, det innebär alltså 1 månad kvar till Beach 2008, och det innebär ångest, och det innebär att det "nya livet" börjar idag, vilket i sin tur innebär "ch-diet" vilket innebär att utesluta CHips, CHeeseballs och CHoklad från kosten, och det innebär.....blablablaa....

Ha en bra dag, jag ska kurera mig NU.


LIVE från mitt vardagsrum!


NU är jag hemma, men jag orkar inte skriva så mycket nu, utan sparar det tills i morgon då jag även lägger in lite bilder! Men här kommer en:



God natt!

LIVE from Oslo!


Efter en lååång bilresa inatt så har jag nu varit i Oslo i en dag, och jag måste säga att jag är smått förälskad i staden!
Dessvärre så sitter jag här med en grym huvudvärk, extremt öm nacke och axlar och en liten skvätt av feber (jag tror jag har lite feber, det känns så i alla fall) så jag känner mig inte så jäkla uppåt just nu...
Killarna (Nick och Mark) har gått ut för att handla lite och sen ska dom ut på fest ikväll, jag kommer tyvärr att stanna hemma. Detta var INTE planen!!!
MEN, jag stannar hellre hemma ikväll så att jag är pigg och kry i morgon, för det är ju imorgon som är den stora dagen - 17:e maj!

Detta var en kort uppdatering, det kommer kanske mer imorgon, eller näe, för då är det aktiviteter hela dagen! '
Brunch kl 10 och sen är det full fart!

Hejhej så länge!

Snart!



 På lördag finns jag där i vimlet! Hej och hå!

Snart helg!!

Hej hej Torsdag!

Sitter på jobbet och tittar ut.
Idag är det en fin dag med strålande sol och iskalla vindar, som så klart alla ska kommentera.

Detta blir ett kort inlägg, ville bara skriva att det var grymt god mat igår på Oscar, jag måste nog dit snart igen!! :-)
Idag blir jag hämtad av Niclas kl 17:30 och sedan bär det av! Det blev världens hets-packning igår när jag kom hem, så jag har antlagligen packat jättekonstigt. Jag tycker för övrigt att det är jättesvårt att packa för en helg, 2 veckor är mycket enklare!

Jaja, nu ska jag återgå! Ha en trevlig helg, jag vet inte hur mkt jag kommer att blogga i helgen, men jag ska fota en massa så på måndagkväll blir det garanterat en uppdatering!

Kram!


Ett himla tjat!


Vi svenskar är då aldrig nöjda med vädret.
Är det kallt och regnigt så är det dåligt och är det soligt och fint så är det för varmt.  Idag är en typisk dag då ALLA verkligen säger något om vädret.
Less less less.

Jag känner mig rätt trött idag - det måste bero på vädret - och dagen kommer att bli väldigt lång. Jag jobbar till 19 och ska träffa jobbarkompisar på Oscar kl 20:30 och äta middag. Jag kommer väl att svimma av hunger innan jag får någon mat, men gott och trevligt ska det bli, synd bara att jag måste upp och jobba imorgon, annars hade jag nog velat festa till det lite, men ett glas vin eller två blir det nog i alla fall!

NU ska jag jobba vidare!
IMORGON åker jag och Niclas till Oslo!

Tisdagkväll - hej och hå!


Då var jag äntligen hemma! Jag har jobbat dagpass idag, och när jag hämtade Tindra hos mamma så fick jag middag där. Det passade ypperligt eftersom Niclas hade middagsplaner med sina kursdeltagare på Oscar ikväll. Och imorgon ska faktiskt JAG äta middag på Oscar med mitt jobb! Det ser jag jättemycket fram emot! Vardagslyx som jag egentligen inte har råd med just nu, men det skiter jag i ärligt talat!

Det har varit en seg dag idag, jag har många tankar i huvudet, så att komma hem och upptäcka att det numera är GRATIS att tvätta i min tvättstuga var otroligt överraskande och positivt! Det har alltid kostat 6 :- per tvätt, vilket är helt sanslöst (i enkronor också vill jag tillägga), men nu har "dom" väl äntligen insett att det inte ska kosta pengar!!! Och om den nyheten var det bästa som hänt mig idag, så kan ni ju förstå hur min dag har varit....

Nu ska jag fixa lite här innan jag ska ner och slänga in nästa läddning med tvätt, och under tiden har jag ett avsnitt av GG och TH på nedladdning! Sweeeet!!!!
Trevlig kväll!

Kallt


Jag och Tindra tog oss en tur in till stan förut och träffade "brudarna" och tog en glass på torget. Fy faaasen va kallt det var när solen gick i moln. Vi satt där på en bänk i över en timme och hade jättetrevligt, men jag kommer säkert att få urinvägsinfektion, jag är ju så himla känslig för sånt där. När vi gick hem så halvsprang jag nästan, så mycket frös jag. Gud vad jag skulle vilja ha en balkong eller uteplats med vindskydd där man kan sitta och sola i lä.

Nu går jag mest omkring och drar fötterna efter mig. Väntar på att Niclas ska komma hem, men har faktiskt ingen aning om när det blir. Jag ska kräva en massage ikväll, jag är otroligt öm i axlar och rygg igen känner jag.

Oh well, tråkigt och kort inlägg, sorry.
Hejhej.

Ok då.

Hej hej måndag!


Tänk vad härligt det är att efter en helg av strålande sol och bara några moln, vakna upp till en ledig måndag med ännu mer sol och verkligen inga moln alls!! Jag klev upp lite tidigare än vad jag brukar, för jag skulle hämta Niclas på Saab. Han är i Sundsvall på utbildning nu i veckan och han var tvungen att lämna in sin bil på service i morse (därav Saab). Ganska skönt att kliva upp, men jag kan säga så här: det var verkligen inte varmt ute!! Shit vad solskenet bedrog!! En jättefin, solig, kall och blåsig dag blir det idag!

Jag åt frukost innan jag åkte och hämtade Niclas, bara en liten skål med min nya favvo-yoghurt - Valio vanilj & sommarbär! Guud så god den är!! Den smakar smultron!! Jag brukar alltid köpa vaniljlättyoghurt, aldrig något med bär i eller med en fetthalt högre än 0,5 %, men den här har både bär och 2% fetthalt, men den får gärna bli en stammis i mitt kylskåp! :-)


Ny favorit!


Igår var en riktigt seg dag! Jag hade jobbat 3 nätter och kände mig nästan bakis, så seg var jag. Niclas var bakis på riktigt. Vi åt McDonalds till lunch och våfflor med grädde och sylt på kvällen.
Vi var ändå liiite aktiva och gick upp till Hedbergska och spelade lite basket! Det var jättekuuul!! Fast vi spelade inte en-mot-en, utan sköt "jorden runt" och jag vann båda gångerna, hahaha! In your face Niclas!!! Överlägset dessutom! Han såg inte så där jättenöjd ut, men då sa jag "hur tror du det känns att spela T.P mot dig då??" :-) Kul att man kan vara bättre på nåt! ;-)

Idag ska jag ta det lugnt tror jag. Just nu sitter jag och väntar på att senaste DHW ska laddas ner. Måste brygga lite kaffe också känner jag. Fan vad det märks när jag inte har druckit kaffe direkt på morgonen!! Jag får typ ont i huvudet!! Åh, jag har ju slut på mitt favvo Irish cream kaffe!! Jag kanske måste gå och köpa mer idag. Det är ju sååå gott!!!

Något annat jag kanske tar mig an idag är att sortera lite musik på min dator. Jag har äntligen fått tillbaka både musik och bilder från min gamla dator, och nu ska det in på den här. Men jag kommer nog att rensa en del...

Jaja, NU - kaffe!!


Näääee


Gud vad detta känns omotiverat. Ska jag lägga ner det här med bloggandet kanske?
Näe, det ska jag nog inte, men jag återkommer när jag känner att jag vill dela med mig av något roligt eller någon söt Tindra-bild.



Party party - för er som är lediga alltså!

Eller joo!


Jag har en kul grej!
Nästa torsdag ska jag och Niclas åka till Oslo och hälsa på hans brorsa Mark!
DET kommer att bli kul som fan!
17:e maj den helgen och allt!! :-)



Att åka bil i 8 timmar är väl inte så där jätteskoj kanske.....
Det är ju fan lika många timmar som det tar att flyga till USA!! Haha!


Näe..


Jag har inget att skriva om.
Inget som jag tycker är roligt eller intressant i alla fall, så jag väljer att inte skriva.
Så det så!
 :-)

Soffläge - Tindrastyle!


Så här har hon sovit i 30 minuter nu. Ser INTE så skönt ut....

Snart är dagen slut...


Om ca 5 minuter är det säsongspremiär av Leila bakar på TV4 plus. SOM jag har sett fram emot detta! :-)

Dagen har varit lång, Tindra är klippt och fin och ser ut som ett litet sovande lamm just nu - min lilla skatt!!
NU ska jag bänka mig framför tv'n med thé och en Leila-muffin! :-)

Kramis!

Hello Onsdag!



NU ska jag gå ut med världens bästa Tindra!
SEN ska Tindra badas.
SENARE ska Tindra till frissan.

Tindra, Tindra, Tindra.....


Jessan bakar - BILDER!


Ja, som lovat så har jag bakat idag. Jag var lite svårstartad, kom inte igång förrän halv åtta nu ikväll ungefär, men resultatet blev detta:

LEILAS ÄPPELMUFFINS MED CRUMBLE


Klassisk muffinssmet


2 hackade äpplen


Stek äpplerna med smör, socker och kanel


Blanda äpplen och smet


Gör "crumble" - typ smuldeg


Fördela smeten i formar i en muffinsplåt


Strö crumble ovanpå och grädda i ugnen i 15 minuter


Färdigt!! Dom ser kanske inte så speciella ut, men dom smakar gudomligt!!


Detta är mitt favvorecept och det finns här!

Eftermiddagsdrink!


Shit va nöjd jag är nu! Åkte och tankade, bytte rutan och sen chansade jag och åkte till  Bilprovningen för en efterkontroll - och nu är bilen besiktad och klart! Skönt - men dyrt!

Nu är jag hemma och håller på att koka pasta till en pastasallad, under tiden dricker jag denna goda drink! :-)


Tranbärsdryck, Red bull, frusna hallon, frusna björnbär och is!
Gott!

Off I go...

Bliblablo.
Nu ska jag åkt snart, det blir en dag då bilen får lite makeover, plus att jag måste tanka också. Det känns såååå roligt att lägga pengar på dig, Skruttjävel.
Hmm...undra om jag verkligen behöver ha en bil - egentligen?? Det är ju grymt bekvämt, men alltså seriöst...?
Måste nog ta mig en funderare.
Sälja bilen och köpa cykel kanske?

Oh well, off I go!


Hmm....kanske?

Oglamorösa veckan...


Idag skulle ha varit dagen då jag unnade mig lite lyx. Lyx i form av att gå till frissan och klippa mig och bättra på slingorna. Jag hade längtat efter det sååå länge! Men idag är dagen då jag fick avboka min tid hos frisören och istället boka in en tid för att byta vindrutsjävel på min bil. En sketen lite receptionist som jag har nämligen inte råd med båda. Jag skulle nog kunna ha haft råd om jag bara hade en buffertjävel för så kallade oförutsedda utgifter, men det har inte jag.
Jag lever efter måttot "finns det pengar så ska dom spenderas".
Kanske inte riktigt så, men nästan. Fanfanfan vad jag ogillar mig själv i såna här lägen. Men men, jag har en ny tid hos min Anna precis innan USA-resan, så jag får snällt gå med slitna toppar och ful utväxt tills dess.
TINDRA däremot, hon ska få klippa sig imorgon minsann. Hoppas verkligen hon uppskattar det! :-)

NU ska jag ut på dagens första promis, det blir en kortis tror jag. Dagens långa blir när bilen blir ompysslad. 30-45 minuter skulle det ta och då passar jag på att gå en långis med Tindra då.

Senare idag ska jag leka Leila - bilder kommer!

Så jäkla tröttsamt..


Jag har haft en jobbig natt med lite sömn. Sömn är så himla viktigt för mig, utan det funkar jag inte dagen efter.
Jag känner mig trött, öm och less i största allmänhet.
Eftersom jag jobbar idag så har jag mitt jobbansikte på mig, jag ler utvändigt med andra ord, men det är inte lätt att hålla allt inne.
Jag tog en jätteskön långpromenad med Tindra imorse vid 8, och när jag kom hem tänkte jag att jag fick en andra chans på en bra start på dagen, jag åt frukost med Niclas (som är här för hans bil är inlämnad på verkstad efter lite krångel i Norge) och sen gick jag till jobbet i solen. Tänkte att det blir nog en bra dag ändå.

MEN - att mötas av folk som är stressade, hispiga och inte ens kan säga "hej" när man kommer innanför dörren, gör att det bara brinner för mig. Och då i samma veva blir jag irriterad på mig själv som låter mig påverkas av andra människors dåliga dagar. Hur kan deras problem plötsligt bli mina??
Nu känns det ok, men i 2 timmar stod jag och ville bara slänga in handduken och gå hem!

Skönt att skriva av sig lite...jag önskar att jag bara kunde få gå hem till min älskade lilla familj nu (Tindrish och Niclish) så vi kunde få rå om varandra lite....I need it!!

Hej då, hoppas på en bättre dag snart...

Jobbjobbjobb.


Jag har jobbat idag, och jobbar även imorgon. Wihoo!
Snart får jag gå hem, och då ska jag bara åka och hämta Tindra och sen blir det soffläge - underbart!

OK, en snabb fråga här nu:
ungefär hur lång tid kan det ta att byta ut en vindruta på en bil????

What?!


Jag hittade värsta coola grejen på min dator!!
Programmet som hanterar alla foton och sånt har ju värsta redigerings-tjosan-hejsan!
Haha, gud vad jag låter som en fjortis - sorry - men jag blev så glad
och så vet jag inte riktigt vad det heter, men kolla här då!


None
FÖRE


EFTER!

Coolt ju! :-)


Långlördag.


Nu idag - eller ikväll - så gick internet igång av sig själv! Wihoo!

Idag har jag jobbat, det var en helt ok dag, väldigt lungt så jag gick hem vid fem. Det kändes väldigt lyxigt, men egentligen lite onödigt, eftersom jag inte hade något speciellt planerat, men det är ju inte alltid det finns möjlighet att gå hem tidigt så jag passade på.
På vägen hem gick jag förbi Coffee House och köpte med mig en sallad, åkte sen upp till mamma och åt den i solen i deras trädgård! DET mina vänner - var lyx! Gud vad jag saknar en balkong! Det är det enda som är dåligt med min lägenhet.
Hur som helst, jag och Tindra åkte hem och nu har jag kollat på 5 avsnitt av The hills, Nu finns inga mer att se för tillfället, men jag väntar med spänning på avsnitt 26, eller 27 eller hur det nu var. Jaja.

Tindra har varit ute hela långa dagen, och fick följa med mamma på en utflykt idag, och sen har hon varit ute i deras trädgård hela eftermiddagen. Hon har inte sovit något alls, så nu har hon däckat under soffbordet.
Hon var så söt tidigare och låg i sin säng - vilket hon aldrig gör - så jag var så klart tvungen att fota lite! Hihi!
Här följer en liten bildserie av min ÖGONSTEN igen:


- Nej, inte kameran igen!


- Att hon aldrig fattar att jag inte vill va med på bild - jag är ju TRÖTT!


-
NU kanske hon fattar!!??


- Jaa, det verkar som hon äntligen går iväg med kameran!!


- Nähä.... *suck*

Sommarrdömmar...







Superfina, superfeminina, superbilliga!
Forever 21 så klart!

Fredagkväll!!


Gud vad seg jag är!
Jag har nyss plöjt 5 avsnitt av The Hills (VARFÖR har jag fastnat???), och ska snart se nyaste Greys. Innan dess ska jag nog ta en dusch och peela och göra inpackning! Eftersom jag fick avboka min klipp/sling-tid så måste jag ta hand om håret ordentligt nu när det dröjer ytterligare 1 månad tills jag ska "trimmas". Tindra däremot, hon fick behålla sin klipptid hon! Hoppas hon är tacksam för det! :-)

Jag skulle vilja ha gjort nåt roligt ikväll, typ gått på 30+ på Oscar för första gången, men jag ska jobba dagpass imorgon och jag har ju en regel angående det där - inget festande om jag måste kliva upp och jobba.

NU skuttar jag in i duschen.
Skutt skutt.


Tindra och jag!

image371
Tindra ler lite motvilligt och anar att detta kommer att bli en sån där jobbig "photosession" igen...

image372
- Ok, om jag pussar mamma en gång så kanske hon ger sig...

image373
- Neej, jag vill inte ha nån puss av dig nu!

image374
- Låt mig va nu...jag är trött, knäpp nån töntig bild på dig själv i stället!

image375
- OK, töntig bild på mig själv - som Tindra beordrade!

image376
- Lite mysigt är det nog ändå...

image377
- NU ställer jag inte upp mer, lägg undan kameran!

Problemet kvarstår..


Jag vet inte riktigt vad som är fel, men det är ju NÅT fel när jag måste starta om routern varje gång jag startar datorn (starta om routern = dra ut strömkabeln och vänta några sekunder). Hmm....men annars funkar allt strålande bra!!

Visst känns det nästan som måndag idag? Det kändes som fre/lör i onsdags, jag var övertygad om att det var söndag igår, och därför knns det som måndag idag. Det är jobbigt att vara dagvild.

Jag har nyss varit ute med Tindra, och även slängt in lite tvätt. Fan jag tvättar ju typ en gång i veckan nu för tiden. Men jag har inget emot det - jag gillar att tvätta! Tänk om jag skulle gilla att torka golven lika mycket. Det är nog det tråkigaste jag vet. Jag putsar heller fönster.

NU ska jag snart ner till tvätten igen, sen nån gång under dagen ska jag träffa Jessica på stan och fika lite!

Ha en bra dag!

Nu då?


Nu har jag ätit. Det blev pasta och en sås gjord på creme fraiche, ädelost och päron. Till det - ett glas vitt vin. Lite tragiskt att äta gott och dricka gott alldeles ensam, men så är det ibland.

Jag har inget att gööööra, jag har trååååkigt!!
:-(


Hooked!


Är det nån mer än jag som brukar kolla på The Hills på MTV? Alltså jag följer det inte på så sätt att jag sitter bänkad varje dag kl 17, men sitter jag och bläddrar och det inte är nåt annat att se så fastnar jag.
Nu i eftermiddags fastnade jag rejält! Dom visar ju alla avsnitt på MTV's hemsida! Så jag har kollat på det i typ 2 1/2 timme!! Men jag fattar inte riktigt, är det en "äkta" realityserie?

image369
Tjejerna i The Hills - very "fab"!

image370
Tjejen med en enda party-pose - från vänster och gärna lite "classy" V-tecken - också very "fab"!




Känner nu att jag borde gå ut en sväng, och sen fixa lite middag.....

Första maj!


Fatta att hela april har passerat!! Och fatta att det alltid ska vara superfint väder när man jobbar, och mindre fint när man är ledig. Varför är det nästan alltid så?

Jag är lite trött och sliten idag, somnade vid halv sex i morse efter mitt lilla projekt att fixa till internet imorse. Det funkar finfint - när jag väl får igång det vill säga. Jag fattar inte hur jag ska göra riktigt, för varje gång jag startar upp datorn så är jag inte ansluten till internet, utan jag måste typ dra ut sladden till routern och SEN hittar datorn mitt nätverk. Så ska det ju inte vara - men nu har jag uppkoppling och nu funkar det jättebra! Jag får se till att ha datorn igång hela tiden helt enkelt, tills jag kan få lite proffshjälp! :-)

Idag har jag varit och hämtat Tindra hos mamma och Uffe bytte till sommardäck på min bil! Min bror kom förbi och hade sin hund med sig. Det gick mindre bra. Tindra och Molly passar inte så bra ihop. Jag tror det har att göra med att Molly är mycket större än Tindra (till storleken alltså, för hon är fortfarande valp), och hennes valpiga beteende. Tindra tycker att hon är jättejobbig och hon blir jättearg! Det är verkligen inge roligt att se Tindra så arg, för hon blir verkligen arg och nästan aggresiv. Jag hoppas verkligen att Molly blir lugnare och att dom kan komma överens, vi kan ju inte ha två hundar som inte kan leka ihop, det är ju inge roligt.

Nu ska jag ta och softa lite...jag har så himla ont i axlar och rygg, jag skulle verkligen behöva en massage som löser upp alla knutar, för knutar har jag till förbannelse!! :-(
Niclas borde vara här, men han är i Norge hos sin bror...muppmupp.

Kramkram!

JAG ÄR SÅ JÄÄÄKLA BRAAA!!!!!


Klockan är kvart över fem på morgonen, torsdagen den 1:a maj. Jag har jobbat natten och när jag kom hem gav jag mig FAAAN på att jag ska klara av att fixa till mitt internet problem - och här är beviset!!!

I DID IT!!!!

Guuud va jag har hållt på, jag gjorde allt på ren chansning, och till slut - ÄNTLIGEN - fick jag till det!!!!!! Nu sitter jag här UTAN kablar!!!!!

Det var länge sen jag kände mig så här JÄKLA NÖÖÖJD!!!!

KVINNOR KAN!!!!
HAHAHA!!!!

JESSICAAA tja-la-la-la-laa JESSICAAA tjaaa-la-la-la-la-la

image367
Bildbevis nummer 1

image368
Bildbevis nummer 2, solen är på väg upp!!!

NUUU går jag och lägger mig!
HA!

RSS 2.0