Can't wait for this!!!!


 

Hundägare!!!


Jag är arg!!!!
Jag hade nyss varit på en skön promis med Tindra, allt var frid och fröjd tills vi kom in i Niclas trapphus. Jag hör att det är någon på väg ner för trapporna, en människa och en hund, men jag ser bara hunden som kommer emot oss. Och det är ingen liten hund vi snackar om heller, det är en
Grand danois look-alike, som först sniffar lite på Tindra - som för övrigt ser riktigt pytteliten ut - för att sen gå till attack mot henne!!!
Tindras skrik är hjärtskärande och den stora hunden vrålar som en björn! Och när detta händer så kommer hundens ägare - eller vem fan det nu är - och säger "Oh, another dog" med nästan en glad ton i rösten, då ville JAG attackera HENNE! Vafaaan liksom???!!! Släppa en så där stor hund lös??!!! Gör man så??? Fine om hon släpper hunden i skogen eller nån annanstans där ingen människa eller annan hund kan komma till skada. Det kunde ju ha gått riktigt illa, ett slag med tassen från den stora hunden hade ju kunnat krossat Tindras rygg för i helvete!! Ingenting hände so mtur var, men man blir ju ganska upprörd!!

ÅÅÅh va arg jag blir! Så om ni har stora hundar, visa lite respekt mot omgivningen tycker jag!


Jeeeesus vad jag sover!!


Helt seriöst, klockan är lite över 11 och jag har nyss klivit upp! Jag var ju klarvaken vid 8, ställde mobilen på ringning kl 9 och snoozade i 2 timmar. 2 TIMMAR!!??? Jag har ju inte ens jobbat natt och ändå sover jag som att jag har det.
Idag - sista dagen i Umeå innan hemresa - ska jag göra ungefär samma saker som jag har gjort dom andra dagarna här: gå i skogen med Tindra, äta frulle, kolla på Oprah, surfa, gå ut med Tindra, surfa.... Fast jag ska faktiskt slänga i en toning i håret också, det blir nog innan Oprah.

Vi åker som sagt till Sundsvall ikväll, så vi sover där och åker i morgon vidare till Uppsala, vi ska ju på bröllop där på lördag. Det ska bli kul att göra sig lite fin, jag känner dock ingen där, bara Niclas, och om jag inte får sitta med honom på middagen börjar jag nog grina som en annan 5-åring, haha!

NU ska vi går ut, solen skiner så fint idag med!! I need solen!!

Puss!
J.

Bubbly


Visst låten kanske är lite sömnig och sönderspelad, men den är ändå fin och mysig...
Jag tänker på min älskling när jag hör den! :-)



Semester!!


Haha, jag har semester idag och imorgon! Åh va jag ska njuta!!
Dagens första njutning var en grymt skön promenad i skogen med Tindra, vädret är underbart idag, några minusgrader och sol.
Dagens andra njutning kommer i form av en härligt frukost bestående av gårdagens fruktsallad som jag äter med vaniljyougrt och Crunch. Jättegott!!
Dagens tredje njutning kommer senare då jag ska gå på stan - själv - och eventuellt shoppa lite. Jag ska köpa mig en Latte och gå och smutta på, jag saknar min kaffebryggare när jag är här! Pulverkaffe - eller vad det heter - är liksom inte lika gott. När jag är på stan ska Niclas tvätta och vara hundvakt, mycket gulligt av honom! :-)
Sen kommer det säkert njutning i andra former också, dock inget jag tänker dokumentera här ;-)

Nu ska jag ta och piffa till mig lite, dricka lite te och diska undan - "like a good woman should", hehe...

Puss!
J.

Umeå dag 2


Har sovit mycket bättre inatt, jag känner mig nästan som en ny människa.
Nu ska jag ta min lilla Tindrish på en långpromenad ner till stan och leta upp Djurmagazinet. Där ska vi klippa hennes klor och köpa lite godis, och innan vi går hem köper vi en korv med bröd till mig och en korv utan bröd till henne. Det får bli dagens lunch! Haha! :-)

Ha en bra dag, jag återkommer nog senare!
J.

Hello Umeå!


Jag somnade efter 8 imorse och sov till halv 12 typ. Jag är med andra ord inte så pigg idag. Men jag behöver inte vara pigg heller, jag har inga "måsten" what so ever! Jag är ledig i en hel vecka. Visst skulle det vara skönt att inte känna sig jetlaggad, men jag har ju tid att ställa om mig. Jag har ju trots allt bara åkt till Umeå, även om det känns som en flygresa till Bangkok just nu.

Tindra och jag har varit ute på en jätteskön promenad, det är så fint här, det är verkligen vinter i Umeå. Vinter men inte svinkallt! Snöbeklädda träd är så fint!! Niclas bor jättenära en massa fina promenadspår så det är perfekt!!

Jag måste försöka att äta nåt nu, jag har ätit 5 mandlar än så länge. Niclas har INGENTING att äta just nu (det står en oöppnad mjölk i kylen som gick ut den 29/12...det säger väl allt) men vi ska handla senare i kväll. Jag ska göra en liten äggröra tror jag, jag såg några fina tomater också, så det blir min lunch.

Jag måste nog sova lite också, annars kommer jag att vara fullkomligt knäckt ikväll, och det vill jag INTE!


Söndagkväll

Hej hej, hallå dagboken!

Jag sitter och skriver på jobbet igen, jobbar sista natten nu! Det kommer att bli en lååång natt, men Jessica som sitter bredvid mig ikväll säger att vi ska "reflektera" över helgen som har gått här på jobbet. Haha!
Det kommer att bli en lång kväll/natt, för direkt efter jobbet kommer Niclas och hämtar mig och så åker vi direkt till Umeå. Yes, vi snackar alltså halv fyra på morgonen. Men det blir nog inga problem, jag ser ju fram emot att åka. det var länge sedan jag var i Umeå nu. Plus att jag kommer att ha en massa mys-tid med Tindra som också följer  med. Ett projekt de kommande dagarna är att jag MÅSTE ta mig tid att fixa till Tindras päls, hon är full av tovor, lill-stackarn. I'm a bad dog-owner. :-(

På tal om Tindra, jag vet inte om jag har skrivit om det här förut, men jag har vid flera gånger dröm mardrömmar om mitt lill-hjärta. Drömmarna har sett ut så här ungefär: jag och Tindra på promenad på sidan av en väldigt traffikerad väg. Tindra sliter sig och springer ut mitt i vägen och innan jag hinner veta om hon klarar sig eller blir påkörd så vaknar jag så klart. Det är riktigt otäcka drömmar som har återkommit flera gånger.
Idag höll det på att bli verklighet. Jag, Niclas och Tindra skulle på "småhundsträff" idag. Det är ett gäng som träffas varje söndag och det är riktigt kul att gå dit, idag var det 8 små hundar som sprang omkring och hade kul. Men det började inge vidare för våran del. Så fort vi kom dit så släppte jag Tindra lös från kopplet -BIG mistake. Hon blev lite överväldigad av all uppmärksamhet av alla hundar som kom emot henne, så hon springer upp för backen som vi nyss har kommit ner för, och sen vidare ut genom staketet. Efter sig har hon 2-3 andra hundar. Nu står Tindra alltså själv, UTANFÖR staketet, PÅ TROTTOAREN vid STORGATAN!!!!! Och jag står typ 20 meter ifrån henne, helt maktlös och skriker i panik: "NEJ TINDRA! STANNA!!!!!!!                   TIIIIIIINDRAAAA, GOOOOODIS!!!!!" Hon lyssnar till "godis" och till slut kom hon ner till mig och Niclas. Det kändes som en evighet, och alla möjliga saker utspelades i mitt huvud. Jag såg hennes lilla liv passera revy (visst säger man så??). Jag var otroligt uppskakad av hela händelsen och har tänkt på den hela dagen. Hade det hänt nåt så hade det ju varit mitt fel, eftersom jag släppte henne på en gång och inte låta alla hundar hälsa på varandra först. Och HADE det hänt nåt så hade jag ALDRIG kunnat förlåta mig själv.
Men nu hände ju ingenting, tack och lov, men jag är ju "the queen of att älta saker i all evighet" så jag kommer nog att ha detta i skallen ett tag framöver.

Jaja.

Jobbet går lungt, det är ganska mycket spring fram och tllbaka, men det är bra, då får jag röra på mig lite.
Jag ser så himla mycket fram emot veckan som kommer nu, inte bara för att jag äntligen kommer att få vara med Niclas, utan även för att jag vet att jag alltid mår så bra när jag är i Umeå. Magen speciellt. Niclas är väl ingen "Nyttighets-minister", men jag äter mycket bättre när jag är uppe hos honom, för han har inget "dåligt" i köksskåpen som jag har som kan få min mage ur balans. Sen sover jag bättre och är mer avslappnad än vad jag är hemma. Det finns inga stressmoment. Jag längtar....

Nu ska jag ägna lite tid till att renskriva ett protokoll från ett möte vi hade tidigare i veckan, och sen ska jag bara vänta.

Time goes by so slowly...

Inte lika irro längre.


Efter en ordentlig lunch och två avsnitt av Gossip girl, så känner jag mig på lite bättre humör. Nu finns även pengarna på kontot - skönt.
Nu är det strax jobb, ska försöka få lite ordning på håret först...

Ha en bra fredagkväll!
XOXO (som Gossip girl skulle ha sagt)
J.

Irriterad.


Jag är irriterad idag. Från stunden jag vaknade så var jag irriterad. Kul start på dagen.
Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men det är nog en kombination av saker som gör att jag känner så här idag. Jag önskar att jag kunde skriva om allt, men vissa saker måste nog stanna inom mig.
Det som är mest irriterande JUST NU, är att 2000 spänn flyger omkring i cyberspace, eller i alla fall mellan mitt bankkonto och mitt ICA-konto. Jag ville ju åka och handla!! Det kan jag ju göra ändå, jag har ju andra pengar, men själva grejen var ju att åka på ICA och betala med mitt jäkla ICA-kort!

Men men. Det var inte därför jag var irriterad till att börja med. Jag skulle kunna välja hur jag ska må nu, detta är ett utmärkt tillfälle att tänka "Vill jag känna så här?". Svaret är ju så klart nej, men för att inte vara irriterad just nu, så krävs att jag gör något åt saken och just nu är det inte läge. Och det har inget med Niclas att göra, ville bara klargöra.

Blä.

Shopping!


Jag har shoppat!

image131
Fint halsband va? Hittade det här!

Jag är hög!


Kexchoklad!!!! Aaaahhh....suget är stillat!

Gossip girl!


Jag sitter på jobbet och bloggar nu, alltså skulle man kunna säga att jag får betalt för att blogga idag, haha!
Idag har varit en bra dag måste jag säga! Jag började dagen med en lång promenad (en timme, tredje dagen i rad) och drack en hallon/mango smoothie till frukost när jag kom hem! Gott och fräscht!
Sen blev det Oprah och efter det ytterligare en liten promenad då jag hämtade ut mitt ICA-kort som kom som rekommenderat brev till OK-fucking-Q8. När jag kom hem slängde jag ihop lite spagetti och köttfärssås.

Nu till dagens viktigaste: jag är fast. Eller jag kommer att bli fast. I den nya serien som kommer att börja på Femman nästa vecka - Gossip girl. Den känns aningen fjortis kanske med bortskämda rich-kids som går i privatskola på Manhattan. Det som gör serien bra enligt mig är att alla skådisar är så sjukt snygga, musiken är så grymt bra och att den utspelas i New York är liksom pricken över i!
Handlingen är väl si så där, men jag kommer att fortsätta ladda hem avsnitt ändå!

Jag sitter som sagt på jobbet, jag jobbar natt 1 av 4 och det är väldigt lungt. När det är lungt brukar det även innebära att det är tråkigt, och det är det ikväll.
Ikväll ska jag unna mig en kexchoklad, jag har gått hela dagen och varit sugen på nåt, så ikväll på mina raster ska jag mumsa lite! :-)

Nu ska jag "jobba" vidare lite och kolla efter lite vårjackor kanske.... :-)

Kladdkaka till middag??


Dagen gick fort, precis som jag trodde. Besöket på sjukhuset gick fort och relativt smärtfritt, sånt där gör inte så ont, det är ju mest obehagligt liksom. Mötet på jobbet gick bra, och mamma blev jätteglad över sin present. Jag är dock lite förvånad, jag hade trott att jag skulle äta middag hos mamma så jag åt ju ingenting innan jag stressade iväg dit, men tji fick jag! Hon bjöd på kaffe och kladdkaka med vispad grädde! Jättegott, men hello? Kladdkaka till middag liksom..... Aja, nu blev det som det blev. Hon blev jätteglad och det var viktigast! :-)

Jag tycker att jag borde vara hungrig, men det är jag inte. Jag har bara ätit frukost, en lunchmacka och kladdkaka idag, riktigt dåligt, men det får va så nu.På väg hem från mamma var jag så sjuuukt sugen på "nåt salt" (läs chips) men jag stod emot och det klappar jag mig själv på axeln för! :-) Jag sitter med en tillbringare med vatten och kollar på tv. Vatten stillar inget saltsug direkt, men jag är lite stolt ändå, jag skulle kunna sitta med en påse chips liksom...
Jag tycker att jag har kommit en liiiten bit på väg när det gäller maten (kanske inte idag då med kladdkakan), och långa promenader på morgonen är hur skönt som helst! Viljan finns, kanske inte motivationen alla dagar, men det kommer.

Nu ska jag slökolla på tv lite, sen ska jag läsa ut en bok så jag kan börja med en ny snart! :-)

Trevlig kväll!
J.


Hello onsdag!

Hemma nu efter en rask och kylig promenad. Fan va less jag är på all is!  Jag funderar seriöst på att köpa bråddar (eller stavas det broddar) till skorna nu, jag går ju och spänner mig hela tiden när jag är ute med Tindra.

Idag har jag mycket att göra, mer än vanligt i alla fall! Dagen kommer att gå fort! Det är bara en sak som jag helst skulle slippa att göra idag, och det är cellprovtagningen. Jag har skjutit på det i 3 månader nu, så jag MÅSTE göra det idag. Det är ett nödvändigt ont. Usch och fy! Men jag kom på en smart sak: alltid när man är och ska göra "såna där grejer" så får man alltid gå in i en liten "provhytt" och ta av sig kläder från midjan och neråt - ALLT alltså. Sen tassar man in i "rummet" i bara överdel och strumpor typ, och hur jäkla kul känns det egentligen??!!! Så idag ska jag ha en tunika på mig, haha! Så det inte blir så HIMLA naket, haha! Det gäller att tänka till! :-)

Nu ska jag titta lite på skräniga fröken Rachael Ray innan jag måste göra mig i ordning för dagens alla aktiviteter!

Ha en bra dag!
J.

Kvällsfika!

Jag var så uttråkad att jag bakade en banankaka tidigare ikväll, och nu sitter jag med 2 små skivor och en kopp té. Niclas var här i ca10 minuter på sin väg ner till Mora. Nästa gång vi ses är på fredag, och då jobbar jag så klart nätter hela helgen.

Idag beställde jag förstoringar på dessa två bilder:
 
Det ska bli intressant att se hur dom blir, och jag ska givetvis rama in dom i fina ramar! :-)

Morgondagen är fullspäckad med olika "to-do's":
1) Långpromenad innan frukost
2) Cellprovtagning
3) Receptionist-möte på jobbet
4) Hämta ut mammas revy-biljetter
5) Gratta mamma på födelsedagen

NU--> dricka upp téet
SAMTIDIGT--> titta på ett nerladdat avsnitt av Californiacation
SEN--> titta på Carolina Gynning på femman kl 21
SENARE--> läsa bok

Trevlig kväll!
J.

För 1 år sedan...

Jag har nyss kommit in från en lång promenad med Tindra. Vi gick och gick, utan någon direkt plan om vart vi skulle och det var jätteskönt. Flera gånger sken solen på mina bleka kinder, och det fick mig att tänka på vart jag befann mig - både i livet och i världen - exakt den här tiden förra året. Jag var nybliven singel och befann mig på en underbar solig semester i Thailand, och just då, just exakt för ett år sedan, hade jag inga bekymmer i världen.
Inte för att livet är bekymmersamt just nu egentligen, men när man är på semester flyr man ju lite från vardagen och verklighete. Det skulle jag vilja göra nu. Jag slulle vilja åka iväg med min älskling, långt långt bort...Skapa nya minnen och föreviga dom på bild. Som dessa bilder:

image126

image127

image128

God morgon snor! God morgon slem!

Fan hur jag ser ut! Alldeles svullen i fejjan. Även idag känns det som att jag har blivit överkörd av en massa tåg - jag fattar inte?!? Kan jag inte bara få vakna pigg, fräsh och utvilad en dag? EN dag??! Dessutom täppt i näsan och tjock i halsen. Muppmupp.

Hur som helst, idag är jag ledig och det enda jag har planerat att göra - förutom dom vanliga rutinerna så som  gå ut med Tindra, kolla på Oprah, dricka kaffe och äta - så ska jag gå på stan och köpa en ansiktsrengöring. Det känns skönt att inte ha något mer att göra, speciellt när orken inte är på topp. Det är nästan så att jag önskar att jag kunde bli sjuk, riktigt jäkla måste-stanna-i-sängen-i-flera-dagar-sjuk bara för att få det ut ut systemet. Detta har ju hållt på i två veckor fram och tillbaka nu...

Nu ska jag ta mig ut på en promenad, Tindra ser kissnödig ut.

Ledig - äntligen!


Detta känns som världens längsta dag. Och den är ju inte slut än, men nu är det bara soffan som gäller, det är inte så krävande.
Jag har nyss länsat kylen på rester som jag har ätit till middag, det behövs nu när kontot nästan är tomt. Jäkla januari! Typiskt att mamma ska fylla år preciiis nu också (på onsdag), men jag har ju fixat det tidigare år så jag kommer att fixa det i år igen :-)

Det känns som att den här veckan kommer att bli olidlig. Aldrig har jag längtat så mycket efter Niclas som jag gör nu. Det är frustrerande och jobbigt. Men på SÖNDAG åker jag med honom och då har vi en hel vecka tillsammans.
Niclas, jag vet att du läser det här, jag älskar dig Pjuni, av hela mitt hjärta!!

Nu ska jag ta en halvlång promenad med Tindra, och när jag kommer in ska jag göra en vanilj/banan smoothie och titta på Stepford wifes på 9:an kl nio.

Lite bättre men ändå inte..


Dagen rullar på. Ögonlocken väger 1 kg styck och magen knyter ihop sig då och då. Det är inte världens bästa dag för Lill-Jonsson idag.

Jag önskar att jag kunde åka till Umeå redan ikväll, jag behöver min kärlek mer än någonsin just nu...♥

Snart blir jag avlöst för rast och då ska jag dricka en stor kopp kaffe!!
Ge mig styrka!!!!

God morgon Ipren! God morgon Resorb!


Man skulle kunna tro att jag är bakis, men så är icke fallet. Man skulle även kunna tro att jag har blivit påkörd av tio X200, men så är det ju så klart inte heller.
Jag har haft en dålig natt, och en dålig morgon, och till råga på allt så får jag inte stanna kvar i sängen och dra täcket över mig, på grund av mitt "nya" schema på jobbet. Det är inga större skillnader egentligen, förutom just idag då, IDAG när jag skulle behöva vara hemma mest av alla dagar den här månaden, så måste jag gå och jobba ett fjärde dagpass. Men det är inge synd om mig, nästa vecka är jag ledig hela veckan. Jag har nästan tårar i ögonen nu när jag skriver detta: jag längtar så otroligt mycket till nästa vecka då jag kommer att vara i Umeå hela veckan. Jag längtar.

*harkel* nu måste jag ge mig av strax!
Skriver mer sen, förhoppningsvis ett lite gladare inlägg.

J.

Är jag ytlig?


Ja ibland så är jag det, ganska ofta kanske till och med. Men det står jag för. Jag har ju för guds skull köpt den nya mirakelkrämen, så att säga att jag inte är ytlig vore att ljuga lite. 
Jag har på senaste tiden börjat titta in hit för att titta på lite vimmelbilder. Det är ju så kul! Jag vet inte varför jag är så förtjust i detta, men det är ju så kul att se alla dessa människor, för alla ser nästan likadana ut! De flesta tjejer ser ut som att dom posar för nåt jäkla modehus eller till och med porrtidning ibland. Är det fel att visa tänderna liksom? Jag menar, dom flesta plutar ju med läpparna som värsta Kajsa Anka liksom! Det gäller även vissa killar också, vad är dealen med munnen liksom?! 
Och är det inte lite konstigt att det är så många som kisar med ögonen? Är det stark belysning eller är det bara ett försök att se sexig eller "mystisk" ut?
Jag tänker inte gå in på saker som "sillisar" eftersom jag själv gärna skulle operera tuttarna - om jag innan operation fick en garanti på att dom blir perfekta. och det kan väl ingen läkare ge (om nån vet nån så ge mig namn och nummer).
Jag har också vissa saker som jag gör, jag visar gärna upp mig från min vänstra sida när det ska knäppas kort, jag tycker helt enkelt att jag blir finast så. Om det stämmer överens med verkligheten är en annan sak, men det är "min grej".

Jag vet som sagt inte varför jag gillar att kolla på dessa människor, jag antar att det kan bero på att det är långt i från min verklighet och vardag som gör det så intressant. Jag har inte långt blont hår, jag har en mörktbrun mittemellan-frilla. Jag har inte 75D som pappa har betalat. Jag har 75A som jag har bantat mig ner till (tyvärr). Jag har ingen handväska för 8000 spänn, inte ens 800. Jag har en förpackning med Hello Kitty-näsdukar i min H&M-väska. Jag bor i Sundsvall, älskar att gå ut på Oscar nång gång ibland och jag visar mina tänder när jag ler.
Från vänster då så klart.

Bla bla bla.
Jag är bäst!
J.

Dag 3 av 4


Söndagmorgon. Jag har nyss ätit min power-frulle och ska snart gå i väg till jobbet. Jag är ju inte ett stort "fan" av mitt jobb, speciellt inte på söndagar, men nåt jag ÄLSKAR med mitt jobb är att jag kan gå dit i myskläder, jag ska ju ändå byta om till uniformen. Det är så skönt att inte behöva hålla på och fundera över vad jag ska ha på mig.

Helgen har gått i jobbets tecken, och jag ska ju som sagt jobba idag och imorgon också. En annan sak som är bra med just mina dagpass är att jag inte gör av med några pengar alls, vilket är grymt bra med tanke på att det är lön på fredag och på kontot finns endast några ynkliga hundringar kvar. Av någon anledning hade jag fått för mig att lönen kommer på tisdag - fråga mig inte varför. Snacka om att jag blev besviken när jag insåg att jag bara hade varit otroligt dagvild!!

Nu ska jag göra mig i ordning, ha en skön söndag!

J.

Curly Sue...



Detta är en himla fin låt..
I love it! ♥


Ingen karaktär


Nej, jag har ingen karaktär, inte innan jag på riktigt har påbörjat nåt i alla fall. Det gäller så klart kost och träning. När jag väl har kommit igång brukar det gå jäkligt bra, men det är just vägen DIT som är jobbig.
Kan inte nån bara säga typ
"fan hur du ser ut Jessica, du kanske borde börja träna lite igen,
och vad sa du? 3 semlor på 3 dagar???"

Muris, ett ex, sa en gång en sak som jag vid tillfället det sas inte direkt kunde skratta åt, men jag tog åt mig av det och gjorde nåt åt saken. Han sa (efter att jag varit på semester ett par veckor):

"Fan va snygg du är! Har du gått upp i vikt??"

Han menade det som en komplimang, men vilken normal tjej (ja är är faktiskt ganska normal) tar det som en komplimang??

Jag ska. Jag ska. Jag ska.
:-)

Lite fredagsmys.

Japp, lite fredagsmys. Niclas hämtade mig från jobbet strax efter klockan sju, och hade med sig mat från MAX. När vi kom hem stod dessa fina blommor och väntade på mig! Rosa tulpaner!!! Det är så fint! Jag gillar tulpaner mer än rosor tror jag (och det har jag nämnt en gång för Niclas och jag blev så himla glad att han kom ihåg det)!

image124
image125


Tyvärr blev Niclas kortvarig, han var tvungen att åka vidare ner till Uppsala ikväll för att sova där inatt och sen åka till Stockholm på en svensexa imorgon. På söndag blir det lite söndagsmys innan han åker vidare till Umeå igen på måndag.

Nu ska jag väl ta och mysa på lite här i soffan med Tindra och Lets dance!

Kramis!
J.

Tid för en ny klocka??


Jag sitter på jobbet och trycker i mig en semla - den 3:e denna vecka, bad, very bad - gratis är gott är allt jag har att säga om det. :-)

Jag såg en snygg klocka i en tidning från Dyrberg/Kern som jag blev väldigt sugen på, så jag googlade den och hittade samtidigt en till... Hmm...30-års present kanske??

image122 image123


Snygga va???



Frulle!


Te, macka med skinka och gruka, vaniljyougurt, banan och Start! Grymt gott och det kommer att hålla mig mätt länge!
Jag har gluttat på några andra bloggar nu under morgonen, och de flesta börjar nåt i stil med "Äntligen fredag!!" eller "Efterlängtade helg". Jag önskar att jag kunde säga detsamma. Nu börjar min arbetsvecka, ska jobba dagpass fre-mån.

Oj, måste snart stressa iväg nuu!!
Ha en bra fredag!!

Dagen lider mot sitt slut...



Sitter i soffan med kvällste.
Det är strax dags för
denna nya spännande serie på 4:an.
Det skulle ha börjat nu, men det är fan nyheter så jag hoppas att det inte är inställt pga förseningar....

Hoppas alla sover gott inatt, speciellt JAG! :-)

Åååååh!!!!!

Kommer ni ihåg dom här små snutt-pluttarna???



Kolla HÄR!!!! Jag tror jag dööööööör!!!

image118

image119

image120

JAG
VILL
HA
!!!


Tvättovic

Som jag skrev tidigare - 6 maskiner. Nu håller det sista på att torka. Det ska bli så skönt att lägga sig i en nybäddad säng ikväll!

Jag har inte hunnit med mkt annat idag. Jag gick in en snabb sväng till stan för att säga hej då till Anna som åker tillbaka till Hbg idag, hon och Jessica skulle fika, men jag kände mig så pass hängig just då att jag inte orkade. Jag lyckades dock smita in på Bolla och köpa Bacardin till brorsan som faktiskt var det viktigaste jag skulle göra idag eftersom jag kommer att jobba dagpass imorgon och på lördag och då inte ha någon möjlighet att gå på stan. Ner i Bolla-påsen slank också en flaska Gato Negro - mitt nya billiga favvo-vin. Jag gillar ju inte ens rött vin, men detta är riktgt gott! Ska ta ett litet glas ikväll tänkte jag.

Middagen står på spisen, jag är riktigt impad av mig själv som orkade ställa mig och laga mat, det blir i och för sig inte nåt avancerat, bara en kyckling-lök-svamp-kokosmjölk-currypasta-variant med ris till. Jag ska till och med göra en matlåda! :-)

Nu ska jag plocka undan lite diiiiisk, jaaaa va kul!!!!

Kära dagbok.

Näe jag tror inte det vaaa...
Jag ska köpa en dagbok idag, jag har flera stycken, men alla har blivit offer för recept, inköpslistor och diverse telefonnummer eftersom dom alltid har legat framme och varit till hands när jag har behövt ett papper att skriva på.
Så, jag ska köpa en ny dagbok, ett BLOCK där jag kan skriva sånt som inte ska stå i dagboken, och jag ska även köpa en pärm i ett försök att bli organiserad och hålla ordning på "viktiga papper".
Just ja, en Bacardi Lemon ska jag köpa också, det är viktigast. Den är inte till mig dock, brorsan ska få den på lördag. Han fyller 41. Vad köper man till brorsan som fyller 41? Han har ju allt, och han säger alltid att han inte vill ha nåt, så jag tänkte att en Bacardi Lemon blir bra, han tycker om det och den kommer inte bara att stå och damma!

Annars då? Jag håller på att bli sjuk. Inte helt oväntat med tanke på hur jag har mått under veckans gång. Noll energi. Igår var jag på Bite line och åt tacobuffé med tjejerna, och efter maten hade jag stora problem med att hålla mig uppe, jag nästan låg över bordet, och när jag kom hem hade halsen börjat göra ont. I morse kunde jag knappt svälja. Det känns som att det kommer att bli en lååång och jobbig helg på jobbet (dagpass fre-mån).

Idag har jag tvättstuga. Det kommer att bli 6 maskiner totalt. På nåt sätt tycker jag om att tvätta. Allt blir rent och fräsht och luktar gott.
Jag ska snart pallra mig ut en sväng med Tindra, idag är det fint väder! Solen skiner! Måste ta tillvara på detta!!!
Jag vill resa till solen, jag tror - eller jag vet - att det är det bästa man kan göra nu så här mitt i vintern. Ljuset och värmen är bra medicin för frusna själar! :-)

NU --> Tvättstugan!
SEN--> Promenad
RESTEN AV DAGEN--> återstår att se.

Det är mitt i natten!


Mm...mitt i natten sitter jag på jobbet och gör nästan ingenting.
Försöker att hålla ögonen öppna typ.
That's it.


Vart finns min energi? Ho-hoo?


Jag tycker att jag äter bra, dom senaste nätterna har jag sovit ganska bra, jag har varit utomhus och fått frisk luft, jag dricker mycket vatten, men ändå mår jag som en urvriden disktrasa. Helt slapp och utan nån energi.
Jag har gjort en deal med mig själv och det är att i januari månad inte ha NÅGON frånvaro alls på jobbet (annars är det lätt att gå hem när man har mensvärk som jag har haft dom senaste månaderna).
Igår var det tungt. Det var hur lugnt som helst, och jag hade inte mkt att göra alls, jag hade lätt kunnat gått hem utan att sätta nån i sticket.Jag mådde ju dessutom inte så bra heller, men jag härdade ut. Det känns som att det kommer att bli en sån kväll idag igen. Jag har ingen ork!!!
Jag har verkligen ingen ork. Men - jag är ju inte sjuk. Så länge jag inte har feber eller kräks så ska jag ju jobba. Men vad gör man när ovanstående inte hjälpter? Kanske håller jag på att bli sjuk, det vore ju inte så konstigt i dessa tider, men jag VILL inte!!!

Aahh....nu måste jag hälla i mig en kopp te, åka till mamma med Tindra och sen J*O*B*B*A!!! Sista natten, sen ledig 2 dagar....Behöver jag säga att jag längtar??

Hej tisdag!


Dag två med en härlig powerwalk innan frukost! Helt underbart skönt att kliva upp, gå ut och röra på sig och få frisk luft! I'm back on track!

Min tisdag ser ut ungefärså här:
- äta upp frullen
- piffa lite
- gå in till jobbet och delta i en utbildning mellan 13-16
- lalla runt mellan 16-17:40 då jag åker till jobbet
- jobba till 03:30.

Det känns lite jobbigt att gå in till jobbet redan nu snart för att sedan vara ledig i 2 timmar och sen gå tillbaka och jobba natten. Som tur är har jag hört att utbildningen är bra (det är nog mer som en föreläsning), det hade ju varit skiiitjobbigt om dom som gick igår sa att det var värdelöööst liksom.

Aja. Magen gör fortfarande lite ont. Jag fattar inte??

Ha en bra tisdag!
J.

Aj aj..



Jag har ont i magen för tredje dagen i rad.

"Svacka" is my middle-name..


Japp, har haft en liten svacka i helgen, jag orkar inte gå in på vad det har handlat om direkt mer än att jag är van, det har hänt förut och det kommer att hända igen. Skillnaden nu från alla andra gånger är att jag har en grymt underbar människa i mitt liv som är så otroligt smart och förstående (även fast han ibland ser ut som ett frågetecken när jag helt utan förvarning brister ut i gråt) och som låter mig vara den jag är, och genom kärlek och kloka ord från Dig så är jag redan på väg ut ur svackan! Du är bäst Niclas! ♥

Jag tror att jag har läst 2-3 olika bloggar dom senaste dagarna där tjejen i fråga har skrivit om mens, och bara därför ska jag också göra det nu, men jag ska fatta mig kort. Jag hatar min mens. Jag får så ont i magen och jag blir en helt annan människa. Kanske inte helt annan, men om jag säger så här: mina dåliga sidor blir ÄNNU sämre. Jag sätter punkt där.

Idag är det måndag, och nu ska jag gå ut på dagens första promenad med Tindra. Jag har nyss druckit en liten kopp kaffe, tar frullen när jag kommer hem! :-)

J.

Pissväder!!!


Regn i januari? Ja om man bor i södra Sverige kanske, men inte i Norrland tack! Nu ska det ju vara -10, sol och gnistrande snö, men icke! Regnet öser ner. Blä!!

Jag har nyss kommit in efter en kort promenad med Tindra, varken hon eller jag tyckte att det var speciellt givade, fast hon fick ju kissa i alla fall.
Idag har jag gjort något så underbart som att bakat scones till frukost! Hallon och vaniljscones till och med! Jag ska strax sätta mig ner med en kopp te och en ljummen liten godsak - recept kommer senare om jag tyckte att dom var goda! :-)

Sen är det bara att invänta Fröken J och Fröken A, kliv upp nån gång nu då så vi kan åka iväääg!!! :-)

Äääh...


Jag bytte tillbaka.
Rosa är mer "jag" (plus att varken Miia eller Niclas gillade det nya)! :-)

Om du var här...


 

...skulle vi spoona hela natten. Saknar dig hjärtat!


Lite bättre idag.


Är inte lika trött, provade en ny kvällsrutin igår, men jag är inte så imponerad. Måste nog ge det lite mer tid.
En ny morgonrutin är den här frullen:

* ett glas banansmoothie (1 banan, 2 dl vaniljyogurt, 2 isbitar)
* en liten polarkaka med lite färskost, en skiva rökt skinka och skivad gurka

Jag har ätit det varje dag den här veckan, och det är jättegott! Jag kan inte förstå hur jag har levt mitt liv innan min OBH Nordica Frutti mixer kom in i bilden!!?? :-)
Nu ska jag strax iväg och jobba och sen ikväll kommer Tindra hem!!! Då blir det soffläge hela kvällen! :-)
Helgen kommer att bli grym! Anna K kommer "hem" ifrån Hbg, och vi ska shoppa på fredag och festa på lördag, hon, jag och Jessica. Kul kul! :-)

Ha en bra torsdag!
J.

Min alldeles egna Grammis-gala!



Årets Grammis för bästa soffliggare går till:
JESSICA JONSSON


*applåder*

Årets Grammis för bästa skräpmats-ätare går till:
JESSICA JONSSON

*applåder*

Årets Grammis för sämsta motivation och diciplin går till:
JESSICA JONSSON

*stående ovationer*



The winner takes it all.....

Nytt


Eftersom ingen nappade på att hjälpa mig för X antal månader sedan, angående bloggens "look", så tjurar jag på och ändrar till en annan tråkig som finns att välja här.
Jag är ju inte så himla trendig och flashig av mig, och då behöver ju inte min blogg vara det heller.. :-)


Pinsamt


Ännu en natt med minimalt med sömn.
Jag ska iväg till jobbet nu, men var bara tvungen att skriva detta: lokal-tv är pinsamt.

Kram,
J.


Joråsåatt...


Fan vilken tråkig dag, men jag antar att det blir vad man gör det till.
Nu ska jag klä på mig och bege mig ut i rusket och gå på stan en liiiten sväng innan mötet. iShufflen är laddad med sköna låtar, och jag tror jag ska ta en liten omväg in till stan, så det blir en liten promenad nästan.

När jag kommer hem har jag en god kassler och potatisgratäng och sallad som väntar på mig ( jag fick ett matlagningsryck, och jag planerar att äta av den här gratängen resten av veckan, haha! ).

NU går jag. Hej hej.

Vuxenpoäng!


Jag har nyss ansökt om ett ICA bankkort - UTAN kredit vill jag även påpeka! :-)


Oh what a night..


Jag tror jag var vaken till tre i morse ungefär. Helt ofrivilligt. Är det nån som vet om det är fullmåne kanske? Det skulle förklara min sömnlöshet.
Jag hade ställt klockan på 9:20, men snoozade ända fram till 10:40. Ingen hund och ingen pojkvän som är här och puttar på mig och vill att jag ska gå upp.
Sedan jag klev upp har jag  1) kollat på Oprah-repris 2) irriterat mig på grannens EVIGA borrande( mm...2 år nu, HELLOOO??!!?? ) 3) tagit en lång, varm dusch, och nu sitter jag med en kopp kaffe och en liten macka.

Även idag har jag endast ett måste, och det är att jag måste vara på jobbet på ett möte kl 16:45, annars har jag inga planer. Jag ska nog kanske ta och städa lite, rensa lite i några lådor ( jag har några "paniklådor" där jag öser ner diverse saker när jag får oväntat besök - så att det ska se städat ut - och sen tar jag aldrig upp grejerna därifrån, så jag kanske hittar nåt som jag har glömt bort att jag ens hade ) och kanske dammsuga.
Kanske.
Jag måste ju ha något att göra ikväll, imorgonkväll och torsdagkväll också, nu när inte Tindra eller Niclas är här. :-)

Nåt som jag däremot SKA göra är att titta på Oprah kl 13:40. Så här står det i beskrivningen till dagens program:

"Kvinnligt uppvaknande. Viktproblem, sömnlöshet, huvudvärk... din kropp försöker tala om någonting för dig. Lyssnar du?"

Det känns som att det kan bli intressant.

Ha en bra tisdag!!

Sleepless in Sundsvall


Jag gick och la mig för 20 minuter sedan, men det kryper så förbannat i min kropp så jag kan inte slappna av. Efter ca 5 minuter gav jag upp och steg upp igen och nu sitter jag här, i min blåa Hello Kitty pyjamas som jag fick an Monica och James i julklapp för kanske 7 år sedan. I love it.

Jag vet vad jag borde göra för att bli av med "krypet", eller rastlösheten kanske jag borde kalla det, men att göra det är en form av erkännande. Jag erkänner för mig själv att jag har "misslyckats". Allt sitter i mitt huvud, jag vet, men det är svårt att ta steget, även om det är så litet att jag kan gå dit på 45 sekunder (utan trafik). Jag tänker varje kväll "imorgon. imorgon SKA jag ta tag i det här. imorgon ska jag göra mig själv stolt." Det har varit "imorgon" varje dag sen i juli nu ungefär, och jag misslyckas varje dag.

Jag är så jäkla dålig.
Jag är så jäkla dålig.
Jag är så jäkla dålig.

Lite ångest..


Jag ska snart åka iväg med Tindra och det känns inge kuuul :-(
Även fast jag vet att hon kommer att ha det jättebra med barn, katter och bus så är jag ändå lite ego och tycker synd om mig själv för att jag kommer att vara alldeles ensam hemma i 3 kvällar.


All byyyy myyyyy seeeeelf.......

Äntligen!


Efter flera års dissning från folk ( läs mamma ) som har haft tillgång till min önskelista både vid jul och födelsedagar, finns nu äntligen denna vackra skål i mitt hem!
image113

Jag fick ett presentkort på Cervera i julklapp av min syster, och då passar det ju bra att köpa nåt som jag inte direkt skulle köpa själv, för NÄR känner man att man vill lägga ut 200 spänn på en skål egentligen?

Tack syster! :-)

Inga måsten!


Måndag.

Imorse åkte Niclas tillbaka till Umeå, efter 2 veckor här med mig. Så här länge har vi inte varit med varandra tidigare, det har blivit typ 3-4 dagar åt gången, men nu blev det som sagt 2 veckor och jag måste säga att det kommer att kännas tomt. Jag började att vänja mig att ha en "man i huset" och jag kommer att sakna det. Men idag ska det bli skönt att bara vara själv. Jag har ju ett visst ensam-behov, men det innebär inte att jag stänger in mig  i ett rum utan någon kontakt med omvärlden, utan jag tycker bara att det är skönt att vara själv, göra det jag själv vill, när jag vill. Och det ska jag göra idag.
Jag ska gå in till stan och kolla rean. När exakt vet jag inte, men kanske efter Oprah, vid halv tre eller nåt. Jag bestämmer som sagt själv. Det är min enda plan för dagen,och det känns så otroligt skönt att bara kunna ta dagen som den kommer. Jag har inga måsten alls. Eller, jo,det finns en sak jag måste göra och det är att köra iväg Tindra till hennes "plast-mamma" i Sidsjön. Hon ska vara där till torsdagkväll eftersom jag ska jobba dagpass tis-tors. DET är alltså mitt enda "måste" idag.

Nu ska jag mysa med Tindra lite i soffan. Kanske koka lite kaffe först.
Yes.

Jag är jag!


Jag är glad att jag är jag.
Jag är den jag är och jag är stolt över det.
Jag är glad att jag är jag och att jag inte är
Britney Spears till exempel. Stackars tjej.

Trevlig lördag!

Playdate i bilder!

Det är inte lätt att fota två små hundar som springer i full fart! Det är inte heller lätt att få dom att posera frivilligt.
Här är bevis på detta:
image106
image107
image108
image109
image110


Det blir säkert jätteroligt till sommaren, då är Molly dubbelt så stor som Tindra, och då kanske hon har lärt sig att posera lika bra som min lilla stjärna! :-)
image112
(en söt miffo-bild från i höstas)

Playdate!


Idag har TIndra en playdate! Vi ska åka till brorsan och leka med deras lilla valp Molly! Tindra ligger nu helt ovetande i soffan, hon kommer att ha så kuuul om en timme ungefär!
Ska ladda kamerabatteriet så jag kan ta lite bilder!!! :-)

Hörs senare!

Bra nu :-)


Nu är det bra, det var aldrig dåligt egentligen, men nu är det BRA! :-)

Joanna: jag hade önskat receptionen och fick receptionen! :-) (det ska bli en uppdelning av kassa/rec)

Tröst-shopping


Det här fina jordgubbshalsbandet skulle jag vilja ha.....

image105
Finns att köpa på www.kyssjohanna.se för 125 kronor...
Hint, hint.


Fortsättning från igår...


Igår avslutade jag med att skriva "ibland går det bra". Ibland ja.
Idag känner jag mig inte lika jätteglad som igår. Vissa saker är ju lite för personliga att dela med sig av, och det jag känner idag faller under den kategorin.
Jag känner mig ledsen och jag förstår ingenting. :-(


Yes!!

Det ska ske en liten omorganisation på mitt jobb och jag är jätteglad just nu!!
Vi har fått lämna önskemål om vart vi vill jobba, och jag fick mitt önskemål tillgodosett!!! Jag tror i och för sig att alla fick som dom ville, men just nu bryr jag mig bara om mig själv!
Jag behöver alltså inte säga upp mig, hehe!
Ibland går det bra! :-)


Seeegt!!


Jag har varit helt osminkad i en vecka, med undantag för nyårsafton då jag piffade till mig lite. Nu ska jag snart jobba och det känns otroooligt segt att göra sig i ordning... Visst, jag behöver inte vara sminkad på jobbet, men man ser ju så trött och blek ut annars....
Spray-tan någon??


Nya tag!

Efter en jobbig natt med lite sömn så klev jag till slut upp vid 11. Idag är det onsdag men det känns som måndag, eller hur!? Måndagar brukar ju vara en slags nystart, och eftersom det till och med är nytt år så kändes det extra bra att börja med nya rutiner, eller typ nygamla rutiner, så jag klev upp, kokade en kopp kaffe, klädde på mig vindstället och gick ut på en rask promenad med Tindra i 40 minuter. Jag kom hem och mixade ihop en smoothie bestående av 1 dl vaniljyoghurt, 1dl lättmjölk och 1 banan - supergott!!! Ett par isbitar hade dock inte skadat känner jag nu, men det får det bli imorgon!

Nu har jag gjort lite viktiga saker också, typ skrivit in i kalendern att jag ska på cellprovtagning den 23:e (ett nödvändigt ont), bokat in en klipptid till Tindra den lilla tov-tussen den 30:e och även letat fram mitt parkeringstillstånd för 2008.

Ikväll ska jag jobba, jag skulle nästan vilja säga "äntligen" men av principskäl så gör jag inte det. Jag har varit ledig i en hel vecka nu, det har varit underbart, men som den rastlösa själ jag är så behöver jag lite aktivitet ibland, och att gå till jobbet ikväll ska bli kul för omväxlings skull!
Niclas är tillbaka på jobbet också, men kommer hit ikväll igen, och imorgon åker han upp till Umeå. Vi vet inte exakt när vi ses igen efter det, det dröjer kanske en vecka eller så. Vi överlever nog :-)

NU--> Ny säsong av Oprah (13:40 TV3)
SEN--> Fixa lite innan jobb
SENARE-->Jobb

Ha en bra mån....eh...ONSDAG!! ;-)


Årets första dag!

Jag är mätt, mätt, mätt! Jeansen känns trååånga :-(
Nu MÅSTE jag börja ta hand om min kropp igen, jag VÄGRAR låta mig själv förfalla!!!!!

Nyårsafton var trevlig, lite tråkigt om jag ska vara riktigt ärlig, men bara för att det var som en vanlig hemmakväll liksom. Helt underbart egentligen, men liiite tråkig just för att det var nyår. Jaja, nog om det. Jag och Niclas har bestämt att vi ska vara utomands nästa jul och nyår! :-)

Här bjuder jag på lite bilder från några av 2007's roligaste kvällar:


image99
image100
image101
image102
image103
image104

RSS 2.0