Hundägare!!!


Jag är arg!!!!
Jag hade nyss varit på en skön promis med Tindra, allt var frid och fröjd tills vi kom in i Niclas trapphus. Jag hör att det är någon på väg ner för trapporna, en människa och en hund, men jag ser bara hunden som kommer emot oss. Och det är ingen liten hund vi snackar om heller, det är en
Grand danois look-alike, som först sniffar lite på Tindra - som för övrigt ser riktigt pytteliten ut - för att sen gå till attack mot henne!!!
Tindras skrik är hjärtskärande och den stora hunden vrålar som en björn! Och när detta händer så kommer hundens ägare - eller vem fan det nu är - och säger "Oh, another dog" med nästan en glad ton i rösten, då ville JAG attackera HENNE! Vafaaan liksom???!!! Släppa en så där stor hund lös??!!! Gör man så??? Fine om hon släpper hunden i skogen eller nån annanstans där ingen människa eller annan hund kan komma till skada. Det kunde ju ha gått riktigt illa, ett slag med tassen från den stora hunden hade ju kunnat krossat Tindras rygg för i helvete!! Ingenting hände so mtur var, men man blir ju ganska upprörd!!

ÅÅÅh va arg jag blir! Så om ni har stora hundar, visa lite respekt mot omgivningen tycker jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0