Hemma!


Efter en underbar helg sitter jag nu i soffan med världens mysigaste Tindra (och Niclas). Vi har haft det jättebra, jag uppdaterar mer i morgon, nu ska jag snart lägga mig!

God natt!

Off I go!


Jag har verkligen skämt bort mig själv med att börja köpa Irish cream-kaffe. Jag tycker inte om vanligt kaffe längre, det är så beskt!! Behöver jag säga att jag har slut på I.C???

Nåja...nu ska jag snart åka till jobbet, känner mig inte så taggad, men wtf, det är bara att bita ihop och hoppas att dagen går fort!

HEJ DÅÅÅ!

Regn hos mig del 2 + UTMANING!


Ja vad säger man? Vädret suger verkligen!! Jag hoppas att det är bättre väder i Stockholm i helgen, så länge det inte är blött och trist så funkar det ju faktiskt!

Oh! En rolig sak! Jag har blivit utmanad av
AnnaPanna! Jag ska avslöja 5-7 udda eller märkliga saker om mig själv, och sen ska jag själv utse några som blir utmanade! Ready? Go!

* När jag var liten trodde jag att man bara blev kissnödig av Fanta (eftersom jag i väldigt unga år redan var en chipsoman och fick chips och Fanta varje fredag), och mamma sa alltid "drick inte så mycket Fanta nu, du kommer bara bli kissnödig i natt". Till slut började jag tjata efter Cola i stället, och var helt säker på att det inte gjorde en kissnödig.

* Jag kan säga alla möjliga nummer på spanska, typ årtal och sånt. Det är det enda jag kommer ihåg från spanskalektionerna från Hedbergska. Testa mig gärna!

* Jag är väldigt flygrädd, en gång när jag flög hem från New York så grät jag faktiskt för jag var så rädd. Det var väldigt dåligt väder och jag var livrädd.

* Jag har väldigt tåliga örsnibbar. Man kan nypa i dom HUR hårt som helst, och jag rör inte en min!

* Jag älskar att äta chips och Polly tillsammans!

* Ibland när jag är ensam hemma brukar jag sminka mig eller locka håret bara för att "ha något att göra".

* För 10 år sedan spelade jag allsvensk basket (haha).


"Bloggare som blir "tagna" ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information".
Antar ni utmaningen? Här kommer min "passning" till:


Joanna
Lainen
Daniela

Hihi! Ha en bra torsdag!!

Härliga tjejer!


Åh vilken rolig kväll jag har på jobbet ikväll!
I love mina arbetskamrater!!!

Roligare än så här blir det inte..


Va roligt det är med kommentarer i bloggen ibland, och ännu roligare är att en annan läsare "försvarar" mig innan jag själv hinner! :-)
Så till dig som undrar om jag inte har något mer intressant att skriva om än vad jag åt till frukost är mitt svar: I guess not!
Jag är ingen
Blondinbella eller Katrin Schulman, jag är Jessica Jonsson 30 år. Jag är inte ute efter att öka mitt besökarantal eller skapa någon slags "debatt".
Jag lever inget glamoröst liv, så jag har inget bättre att komma med än att skriva om min viktnoja, min hund, mitt shoppingbehov, min pojkvän, att jag ibland är less på mitt jobb - min vardag helt enkelt. Vissa gillar det, vissa inte.
Och jag bloggar inte för någon annans skull, utan för min egen. Och jag står för det jag skriver, jag lämnar ut mig själv ibland, och det är ju mer än vad vissa som kommenterar här gör, eftersom dom inte går ut med vem dom är.


Tråk-Jessan bloggar vidare! ;-)


Regn hos mig...


Niclas är i Göteborg och jag har "Regn hos mig". Men han kommer hem imorgonkväll igen och sen åker vi ju till  Stockholm på fredagmorgon!!! Jag längtar som fan!!

Jag skippade träningen idag - dåligt I know - men jag har så ont i nacken så jag kände inte riktigt för det..  Jag har ju fixat mitt träningskort nu ju, så nu är det ju bara att gå när jag vill, och till veckan kommer det nya pass och nytt schema som jag har fattat det, det blir skoj! Jag ska även försöka bli meddragen av Niclas på kvällarna ibland när han tränar, jag föredrar ju annars att träna på förmiddagen.

Idag är det som sagt ganska tråkigt väder, inga långpromenader direkt, men jag har hunnit med att åka och handla lite, kaffet var slut i vanlig ordning så jag var tvungen att fylla på, och idag köpte jag ekologiskt kaffe från ICA faktiskt. Jag känner ingen skillnad i smaken egentligen. Och nu har jag precis ätit en lyxig brunch bestående av:

- knaperstekt bacon
- omelett med Keso (som stektes i bacon-fettet)
- körsbärstomater
- kaffe med grädde och en liten bit choklad


Den som säger att jag inte njuter vet inte vad den snackar om!

NU ska jag duscha, och ikväll ska jag jobba!

Snyft...


Nu har jag sett P.S I love you. Jag laddade hem den eftersom den fortfarande är uthyrd överallt. GUD vilken mysig film!!!
I loved it!!! Dock grät jag inte under hela filmen, visst lite blöt i ögonen blev jag kanske, men under eftertexterna och till en James Blunt låt snyftade jag på ordentligt! WTF?!

Jaja, nu ska Tindra få dagens sista kissning, sen ska vi sova!
Godnatt!

P-plats soffan.


Nu har jag precis landat i soffan med mysbrallor och kofta. Dagen har varit helt ok, jag och Tindra droppade av Niclas på Midlanda och sen åkte vi till pappa en sväng. Alla besök hos pappa är oftast lika, jag drar mig för att åka dit, när jag är där är jag irriterad och när jag åker därifrån är jag trött.  Det gick ändå rätt bra idag, deras lilla valp är jättesöt och gosig! Hon är redan lite större än Tindra och pappa och Ulla har förvånansvärt bra "pli" på henne till skillnad från de andra två hundar dom har.
Vi fikade en timme ungefär (jag tackade nej till en enorm kanelbulle för jag riktigt såg hur uppsvälld jag skulle bli och det ville jag verkligen inte) och sen åkte jag till Birsta en sväng också. Köpte inget SÅ KLART, så då gick jag in till stan när jag kom hem i stället och köpte en söt svart kofta på HM och lite hårspray.

Ikväll ser planen ut så här:
- titta på tv
- äta lite goda snacks (brie, nötter, choklad, räkor och aioli - ingen jäkla buffé men en lite plocktallrik)
- titta på mer tv
- sova

Det blir en bra kväll!


Tröött..


Jag klev upp samtidigt som Niclas i morse, runt halv åtta typ, och när han åkte så gick jag och la mig i sängen och läste Amelia. Tydligen så somnade jag om, och vaknade NU - 3 timmar senare! WTF liksom?!

Kroppen känns ganska mör idag, fast på ett bra sätt, jag har endast lite träningvärk i vaderna och axlarna så jag ska inte klaga.

Vad händer idag då? Jo, jag ska köra Niclas till Midlanda vid halv ett, och på hemvägen ska jag svänga in hos pappa för då har jag ju faktiskt "vägarna förbi". När jag åker hem därifrån har jag ju även vägarna förbi Birsts så då tänkte jag svänga in på Rusta eller ÖB och handla lite tråkiga men nödvändiga saker som diskmedel och köksspray. Wiho va skoj!

NU ska jag trycka i mig resten av omeletten som jag har småätit av den senaste kvarten och sen måste jag skölja ut min hårinpackning som jag sov med inatt! :-)

Buhu :-(


Filmen fanns inte inne nånstans, så jag får snällt vänta ett par dagar...

Lyckorus!

 
Det är så KUUUL att dansa!!!! Jag blev trött nästan på en gång men slog bort trötthetskänslan och körde på! AS-KUL och jag blev sjöblöt i svett - I LOVE IT!!

Coren däremot, inte lika rolig då jag tyckte att det var skitjobbigt. Det märks att jag har legat på latsidan hela sommaren och den enda jag tänkte på när jag låg där var "Jäkla Corona-öl". Jag pimplade ju en del öl i USA i somras, fast jag inte ens gillar det! Well well, om 3-4 pass känns det skönt igen!

Nu ser jag fram emot ett lunchpass med Pump på onsdag - är du på Knuti?? :-P

Snart kommer Niclas med filmen (förhoppningsvis) och då blir det middag först, lite bollkastning med Tindra i parken och SEN soffmys! :-)

Taggad!!!


Shit va laddad jag är!!! Det ska bli så kul att gå på Aerobic, det är ju mer som att dansa än att träna! Dessutom ska jag klämma in ett Core-pass direkt efteråt också!

Jag har middag på g i ugnen, men jag har ganska nyss ätit ett mellanmål så jag äter middag när jag kommer hem, då har Niclas kommit också. Dagens middag är ett superenkelt recept som jag fick av Vakt-Olle på jobbet, nu hade jag inte exakt allt som skulle vara i, men det blir nog jättegott - det är kyckling, massa grädde, creme fraiche, soya och sambal oelek. Niclas får pasta eller ris till, jag äter det som en gryta utan något till! :-)

Nu ska jag dricka lite vatten och softa en liten stund innan träningen!

Lotti! Nu kör vi!!



Kortet är fixat och det blir Aerobic kl 18!!!

Irriterande!


God morgon!

Idag har jag EN sak planerad som inte innefattar städning eller tvätt, och det är att gå på Aerobic med Lotti. Just nu tror jag inte det kommer att hända eftersom min arbetsgivare har ändrat på tillvägagångssättet när man ska skaffa/förnya ett träningskort. Mitt kort gick ut den 21/8 och jag trodde att jag bara kunde valsa in på Helex som alltid och säga att jag vill förnya, säga vart jag jobbar, skriva under ett papper och sen gå in och träna - men ICKE!
Nu måste jag göra så här: logga in på en sida som heter Flexpay, beställa nytt kort via dom, vänta ca 1 vecka innan det kommer och SEN gå och träna. Till saken hör att jag har beställt ett nytt lösenord till den där sidan som jag för vänta på i "upp till 5 arbetsdagar", så någon gång i september då kanske? Är inte detta irriterande så säg????

Nu finns det ju ett annat alternativ, och det är att gå in till Helex och förklara läget och hoppas på att dom ser frustrationen i mina ögon och gör ett undantag och låter mig träna ändå, men jag HATAR att göra sånt! Jag gillar inte folk som kommer till mig på mitt jobb och ber mig att göra undantag, "regler är till för att följas". Haha! Jag är ganska hård när det gäller sånt! :-)

Nåja, jag får se hur jag gör. Jag kan ju alltid gå dit och spela dum och säga att jag inte hade nån aaaaaaning om att det var så det fungerade. Men sånt hatar jag också.
ÅÅÅh varför ska jag alltid vara så ärlig?
:-)

Vaddå lön?


Nu har jag betalat räkningar och vips så var ca två tredjedelar av lönen borta.
Ja,man kan ju hålla sig för skratt i alla fall.

God natt.

Måndag = lördag!


Yes! Imorgon har jag min helg! Japp, samma svammel som tidigar denna vecka då jag sa att tisdag var lördag. Imorgon är det måndag, alltså min lördag! Haha, förvirrande? Inte det minsta! :-) Jag har ju jobbat hela helgen!

Imorgon ser jag fram emot en dag med lite pyssel hemma (??), jag tycker faktiskt att det kan vara rätt trevligt att städa och fixa, och imorgon kväll kommer Niclas hem igen! :-)
Film, lite ost och vin kanske? Och god mörk choklad! ÅÅÅh va gott!!

NU ska jag göra lite nytta! :-)

Jobb? Nu? Blää..


I natt låg jag vaken till strax efter 05, och jag vaknade vid 12. Det är ca 7 timmar, vilket jag får anse som ok.
Nu ska jag snart iväg och jobba igen, detta pass kallar jag för "mördarpasset" eftersom det är så långt. Det är dessutom finväder och jag skulle heller ha jobbat inatt så att jag hade hunnit ta del av det fina vädret lite grann.

I morgon är jag ledig! Jag har inget speciellt planerat mer än att betala räkningar, tvätta, städa lite och sen på kvällen ska jag på Aerobic Dance och Core med
Lotti! Sen om jag inte minns fel så har Niclas lovat att titta på en tjejfilm med mig, vi ska hyra P.S I love you, jag läste boken för ett par månader sedan och nu vill jag se filmen! :-)

NU måste jag fan göra mig i ordning!!! 

Men snälla...

"Sara".
Jag skrattar lite åt din kommentar faktiskt, förlåt, men det är sant! 
Jag mår hur bra som helst på denna vädligt "fettiga" kost, jag äter och jag njuter! Och  anledningen att jag mår så bra är för att jag har uteslutit "vita" produkter ur min kost för att jag får problem med min mage som blir uppsvälld och gasig och gör ont om jag äter sånt. Det är det främsta anledningen till att jag följer denna kost, inte för att jag vill bli smalare. Jag vet att jag är smal, och hade jag velat bli smalare hade jag valt Viktväktarna igen.

Besatt? Ja kanske lite, men det är ju fantastiskt kul att märka att man med så små medel kan må så mycket bättre.

Så med det sagt så hoppas jag att Du förstår varför jag väljer att äta lite kolhydrater.

Kött och smör! Mmmm...


Dagens personalmat var den jobbigaste att delvis avstå under hela veckan som. Det var kött med potatisgratäng och kryddsmör. Jag åt så klart köttet och det jättegoda smöret och sallad till, men ååå vad gott det hade varit med lite krämig potatisgratäng..... :-)

Ikväll ska jag försöka hitta lite alternativa efterrätter som passar in min nya kost, tips mottages gärna! Helst något som innehåller choklad! :-)

Mupp.


Fan. Jag åkte ut till Birsta för att köpa den där fina koftan på Gina som jag hade sett på nätet. Så klart fanns den inte i S, bara XS. Dessutom var den inte lika fin, så egentligen gjorde det väl inte så mycket.
I stället provade jag lite vardagskläder på HM, som jag verkligen ville köpa, men gjorde det inte för jag visste att jag hade en rabattkupong hemma som jag ville använda. Åååh va tråååkigt det blev!! Nu gjorde jag ju inte av med några pengar! Haha, jag måste alltså SPARA dom!?!? ;-)

Hur som helst, jag lyckades ta en ganska ok bild på mina naglar som jag är så stolt över. Så klart kunde bilden ha blivit bättre om fokus hade varit på naglarna och inte på stenväggen i bakgrunden..... :-)



Mina egna naglar, bara nagellack och lite glitter. Jag behöver inte ens fila dom!



Nu ska jag dricka kaffe och äta min dagliga choklad!

Tack! :-)


Tack Pia och tack "Dietist" för bra länkar!! :-)

Jag sitter och äter "det vanliga", alltså en ostomelett (jag har nu kommit fram till det godaste receptet och det är 2 ägg, en nypa salt, en skvätt vatten, 1/2 dl riven ost). Det har nu gått exakt en vecka och det tänkte jag fira med lite shopping! Haha! Jag har några ynkliga hundralappar kvar på kontot och jag har stor lust att spendera dom på en fin kofta från Gina Tricot idag, så när frukosten är uppäten åker jag ut till Birsta en snabbis! :-)

Jag kom nyss på att jag skulle vilja ta med mig min dator till Stockholm nästa helg, men jag har ju fasen ingen dataväska!!! Det finns jättefina på Ordning och Reda, men det finns ju inte här i stan! Dock finns det i Umeå... Hm..Niclas är i Umeå i helgen...Hmm....Undra om... Näe, jag kollar nog ute i Birsta, det kanske finns nåt där! :-)

NU åker jag!

Tjoho!


Sitter på jobbet och har det ganska bra faktiskt. Gott sällskap gör ju det hela mycket roligare att jobba! :-)

Ok, jag ville bara skriva detta nu, mest för min egen skull så att jag lätt kan gå tillbaka och läsa att det verkligen är möjligt för mig att göra följande utan några som helst problem.
Under den senaste veckan har jag inte ätit:

- pasta
- potatis
- ris i någon form.
- bröd i någon form.
- snacks/godis i någon form.
- müsli/flingor/gröt


Vad har jag ätit då?

- ägg (kokta och som omelett)
- "fet" fil med lite honung och linfrön
- ost (riven i omelett, brieost som "snack")
- bacon
- kycklingfilé
- sallad
- avokado
- makrill
- keso
- räkor med aioli
- 70% choklad
- kaffe med grädde
- olivolja och riktigt smör (att steka i)
- nötter och frön
- Low-carb burgare med extra grönsallad och Bluecheese-dressing




Jag har säkert missat nåt men på ett ungefär i alla fall. Detta är för mig helt otroligt då jag är en person som äter till exempel mackor varje dag, pasta i stort sätt varje dag, "något sött" varje dag, och chips/cheeseballs varje vecka.
Jag har klarat detta galant om jag får säga det själv! Och dessutom har jag känt mindre hunger, mindre sug mellan måltiderna och jag känner mig piggare och mer energisk. Ytterligare bonus är att jag inte har varit uppsvälld i magen alls, samt att mina uniformsbyxor inte är lika trånga och vågen visar 1,5 kg mindre! Detta känns sååå bra!

Däremot tvivlar jag på om jag kommer att vilja "leva" så här för resten av livet, jag älskar mat och godis och chips och bröd alldeles för mycket för att sluta äta det! :-)
Men just nu känns det som sagt bra, så jag kör på ett tag till!

-Bra jobbat Jessica!
-Tack ska du ha Jessica!


:-)

"Muffin-top"


Jag hittade ett par jeans i garderoben som jag hade glömt bort. Jag köpte dom i våras, eller i början av sommaren, och har bara använt dom typ 2-3 gånger. Nu vet jag varför.
Dom sitter perfekt över låren, det är snygg vidd på dom ner till, och rumpan blir jättefin - MEN: dom är grymt tajta i midjan, jag får nästan inte igen dom, men när dom väl är på så sitter dom, och det väller över på alla sidor. Fram, bak, till höger och vänster.
Som på en stor muffin som väller ut över bakformen. Är det inte typiskt? Dom är så perfekta annars?

Men å andra sidan, alla gillar väl muffins? ;-)

Äsch!


Nu har jag fixat naglarna, men jag får fan inte till nån bra bild på dom. I och för sig gör det inget eftersom dom inte blev så där jättefina ändå... Jag är glad att jag köpte den billiga varianten av Fransk manikyr!

Nu ska jag fika lite naturell yogurt med lite honung och nötter och sen ska jag dricka thé och äta 2 bitar choklad! :-)

Mmm...omelett...


Jag har verkligen fastnat för omelett! Idag gjorde jag en enbart på 2 ägg, ingen tillsatt grädde eller mjölk, utan jag lade på lite fetaost och salladslök och saltade lite. Gott gott!

Jag har även hunnit med en ca 30 minuters promenad i skogen med Tindra, och det är sååå kul att se henne vara "sig själv" igen! Hon har så mycket spring i benen och nu är hon helt slutkörd! Hon är så underbart fin!!

NU ska jag snart gå in till stan och köpa nagellack som jag skrev om igår, jag vill göra mina naglar fina!! :-)


1 år!


Idag är det ett år på dagen sen jag och Niclas hade våran första dejt! Men datumet i fjol var den 24:e, men hur som helst, så här skrev jag i bloggen för exakt ett år sedan:

"P to the I to the R to the R

Pirr i allra högsta grad. Ikväll kommer Niclas! Jag ser verkligen fram emot det, jag tror att det kommer att bli en trevlig kväll!
Igår föreslog han att vi skulle äta pizza, och vi ska det, men jag fick seriöst fundera på det en liten stund. Vill jag verkligen sitta och svulla i mig pizza på en första dejt? Speciellt också när jag har sjuk ångest över att ha gått upp 2 1/2 kg den senaste tiden. Men så tänkte jag att jag nog var tvungen att sluta nojja för en kväll, så det blir pizza. Planen för kvällen är alltså pizza, vin och film! Det blir bra!
Planen för dagen är jobb, så nu måste jag lägga på ett kol!

Rapport följer...."

Hihi, va roligt det är att gå tillbaka och läsa sånt här!! Jag minns att jag var så himla nervös!!!
I 1 1/2 månad hade vi sms:at och msn:at utan att ses (vi träffades ju på ett ganska roligt sätt på Oscar på Gatufest-lördagen) och jag hade ju verkligen ingen anledning att vara nervös! :-)
Ett år senare så har vi snart ett gemensamt boende (på papper, Niclas bor ju redan i stort sätt här) och vi har hunnit med ganska mycket! Det har varit ett fantastiskt år och jag ser fram emot många till!





♥♥♥I LOVE YOU Nicklish!♥♥♥


Glader!


Jag måste säga att jag känner mig positiv "trots" dagen. Jag var så totalt inställd på den där lägenheten, men det är ju bara att inse att det inte alltid kan bli som man vill.
Jag är dessutom väldigt glad över det jag och Niclas har räknat ut (eller mest Niclas, det är inte direkt så att jag fyller fyra st A4-ark med uträkningar :-) ) och jag är övertygad om att detta blir en jättebra lösning! Nu vill jag shoppa till vårat "nya" hem och göra det till mitt och Niclas hem! :-)

Jag jobbar just nu, och hela helgen, och det känns helt ok. Jag är typ pank så då kan jag lika gärna jobba. Jag ska in till stan en sväng imorgon, jag vill gärna köpa ett nytt nagellack till mina fina naglar! Jag skulle vilja prova att göra en fransk manikyr "low-budget-style" :-) Lyckas jag så blir det före- och efterbilder!

NU ska jag jobba i ett par timmar och sen ska jag sova med världens bästa N&T! ♥

Woohoo!




Mina byxor som jag har på jobbet känns inte längre som korvskinn!!!

VICTORYYYY!!!!!

:-)

Nya bud.


Det här med budgivningar är ingen lek. Vi låg rätt bra till, men så SMACK så kom det en jävel och bara förstörde allt, så utan att gå in för mycket i detalj så kan jag säga att vi gjorde en del beräkningar och kom fram till att vi skulle dra oss ur och att leva extremt billigt i min lägenhet i stället, och det känns jättebra. :-)
PUNKT.

Bring it on!


Magen gör fortfarande lite ont, men den är inte uppsvullen eller nåt. Den gör bara liiite ont idag, så det försvinner nog snart.

Budgivningen är igång, och ja, vi är med och fajtas! :-)

NU kaffe sen promis!

Aj aj.


Just nu sitter jag med världens ont-i-magen. Jag TROR att jag har ägglossning, för det känns som mensvärk nästan.
Aj aj aj. :-(

Middagen blev jättebra - jag gjorde en liten förrätt med räkor och aioli som jag serverade på fina salladsblad i "skålar" i form av två stora snäckor som jag plockade på Stone Harbor i somras! Så fint! Middagen bestod av baconinlindad kycklingfilé, och i stället för att ha fetaosten i kycklingen som orginalplanen var så fick den vara med i salladen i stället. Allt blev jättegott och det var ännu ett bevis på att jag inte behöver trycka i mig massa pasta/ris/potatis för att bli mätt!

Nu ska jag snart ta en kopp Indian chai-thé och 2 chokladbitar och hoppas på att magen slutar göra ont snart! :-)

Low-carb dag 5!


Det går fortfarande jättebra, jag hade bara ett litet sug efter något sött igår, och det stillade jag med Keso och kanel. Det går faktiskt mycket enklare än vad jag trodde, jag trodde jag skulle dööö om jag inte fick äta mackor, pasta, chips osv. Chips kommer jag säkert falla dit för förr eller senare, lika så något gott fika i Stockholm när jag har bestämt att jag får unna mig nåt om jag vill. Faktum är att jag äter jättebra och jättegod mat och det har inte varit många gånger jag har varit hungrig eller småsugen alls.
En sak som känns lite konstigt är ju hela grejen med att äta så mycket fett. Jag som har varit en Viktväktar-tjej tidigare, och proppat kylen full med light-produkter tyckte först att det kändes "fel" att helt plötsligt äta "fet" fil och ost till exempel. Men jag har insett att det är sockret som är boven och inte fettet! Sen är det ju olika fetter vi snackar om också så klart, jag kan ju inte trycka i mig en pizza direkt, men om jag inte har fattat detta helt fel, så skulle själva toppingen på pizzan vara ok, men inte pizzadegen.

Jag var och handlade lite idag och det är ju rätt kul att kolla på baksidan efter näringsvärden. Jag köper saker med så lite kolhydrater som möjligt, jag har aldrig ens brytt mig om det tidigare. Då har jag alltid kollat efter fetthalten.
Jaja, jag är ingen expert, men det är väldigt intressant att se att detta verkar funka! Magen har inte varit uppsvälld alls sen i lördags, och jag mår bra, har mycket energi och har som sagt inte problem med "sug" alls.

Sen måste jag göra en rättelse, jag skrev för ett par dagar sedan att jag tappat 1,9 kg. Jag har aldrig varit någon expert på matte, men 58 minus 57,1 är ju knappast 1,9. :-)
I morse stod vågen på 56,6 i alla fall (för er som antecknar). 55 är mitt mål.


2 saker bara!



1. Jag har blivit en hejare på att göra omelett!

2: USA's basketlag är så jäkla töntiga som inte sjunger med i nationalsången inför matchen mot Australien!

Let the games begin!


Inga bud har kommit in på lägenheten än, vilket känns lite skumt, men det gör ju vårat läge lite bättre. Men vi väntar ett tag till innan vi lägger nåt. Dumt? Smart? Den som lever får se! :-)

Jag har nyss kommit in från en 4431 stegs lång promenad med Tindra, alltså 2,65 km enligt min stegräknare. Vi hann hem precis innan det kom en liten regnskur så vi slapp bli blöta!
En rolig sak hände på promenaden, 3 personer stannade och frågade vad Tindra var för hund! Alla tyckte att hon var såååå söt! Och det är hon ju! Niclas och jag gosade nästan sönder henne inatt, detta är nog den bästa klippningen hon har fått och ett stort plus är att hon luktar så himla gott också! Älskade hund!!

Nu ska jag ta och fixa lite lunch här, fast det är snarare frukost men det får man väl inte skriva att man äter så här sent, klockan är ju faktist kvart över ett!! Men jag vaknade sent, drack bara kaffe innan min promis så NU ska jag äta! Det blir samma som igår - omelett!
Ikväll ska jag laga baconinlindad och fetaostfylld kycklingfilé med en fräsch sallad till! Mmmm..... :-)

Tindras makeover!


FÖRE


En lurvig Tindra som tror att man inte blir med på bild om man blundar..


-Tindra vad är dealen?? Du syns ändå!!

EFTER


Gos-Tindris


Busar och räcker ut tungan!

:-)


Hmm...


Nu har jag flängt runt lite de senaste timmarna. Varit på promenad, hämtat klänningarna (bilder kommer) tittat på lägenheten, ätit en Low-carb på MAX, handla lite på Lidl och NU är jag hemma.

Lägenheten var jättefin! Helt nyrenoverad och inflyttningsklar. Det fanns två saker som både jag och Niclas tyckte var lite negativt och det var att badrummet var lite för litet, samt att det var dåligt med garderober. Man kan ju köpa bra garderobssystem från IKEA, men då tar man ju upp golvyta i stället liksom... Det hade varit jättebra om det hade funnits fler inbyggda garderober, men men, what can you do?
Vi är i alla fall väldigt intresserade och ska sova på saken och se om vi lägger ett bud imorgon. :-)

Nu ska jag fundera på om jag eventuellt ska gå in till Hemköp och köpa lite aioli - jag har verkligen fått dille på räkor och aioli!! Just nu känner jag mig lite - eller VÄLDIGT - sötsugen!! Fan, en bit 70% choklad är INTE vad jag är sugen på alls kan jag säga... Jag tror jag ska ta lite keso och kanel - det blr sött och gott! :-)

Återkommer.....

Hemma!


Nu är vi hemma Tindra och jag, och hon är såååååå fin!!! Inte alls lika smal som jag trodde att hon skulle vara. Dessutom är hon mjuk som ett gossedjur och luktar jättegott!!! Åååh vad jag älskar henne!!!
Jag ska knäppa lite bilder senare!

Mina klänningar kommer till postens utlämningsställe och kan hämtas ut tidigast kl 16 idag, så jag får vänta ett liiitet tag till!

Under tiden fixar jag lite här hemma, nu ska jag nu ta mig en kopp thé och en liten bit 70% choklad innan jag går in till stan sen. :-)

Low-carb dag 4


Nu har jag nyss fixat mig en supergod frukost i form av  en omelett (2 vispade ägg, en skvätt standardmjölk, 1/2 dl riven ost, 2 skivor skinka). Gud så gott det är!! Den här frullen kommer jag hålla mig på länge känner jag, jag var inte ens hungrig egentligen. Det är bra, för jag vet inte riktigt när jag kommer att äta lunch eftersom jag kommer att flänga runt i Birsta i ett par timmar, och jag vill helst inte äta nåt där.
 Till "frukost-efterrätt" blir det gott kaffe med en skvätt grädde - mmm.....
Jag var tvungen att ställa mig på vågen i morse igen (trots att jag försöker intala mig själv att det inte har med vikten och själva sifforna att göra, utan mitt välmående i första hand) och jag har "tappat" ytterligare några hekton. Det känns toppen och supermotiverande!

Idag sker alltså följande:
* Mini-promis med Tindra
* Släppa av Tindra på Arken för bad+klippning
* Vandra runt i Birsta
* Eventuellt köpa en "Low-carb burgare" på MAX till lunch
* Lång-promis med Tindra i skogen
* Titta på lägenhet
* Softa

Idag kommer det även ett roligt paket hem till mig! Snälla Joanna har skickat 2 klänningar till mig som hon har beställt från Forever21, men som inte riktigt passade henne, så jag ska köpa dom! Jag är liiite orolig över hur dom kommer att sitta, men i värsta fall får väl jag sälja dom vidare! Bilder på dom kommer senare idag! :-)

NU måste jag böra fixa till lite här!
Ha en bra dag!

Nu är det nära!


Ännu en jobbdag lider mot sitt slut. Det har varit en helt ok dag, långt ifrån lika segt som det var igår.
Dieten är fortfarande en "hit", jag har bra med energi och jag mår bra i lill-magen! Jag fortsätter imorgon men har lite svårt att se hur jag ska gilla denna diet i det långa loppet. Jag älskar ju kolhydrater! :-)

NU packar jag ihop snart!

Tindra-dag imorgon!

Snart är jag leeeeeedig!!! Åh va skönt det ska bli!

Jag sitter och funderar på lilla Tindra. Hon ska klippas imorgon, fast egentligen behövs det inte känner jag. Hon är sååå fin just nu, men det är liksom på gränsen till tov-helvete. Det har börjat tova sig runt benen och i "armhålorna", och som den värdelösa "mamma" jag är så tar jag ju tyvärr inte hand om sånt INNAN det uppstår. Jag tänker varje gång jag är och klipper henne att det ska bli annorlunda, att jag ska tillägna tid till att ta hand om min prinsessas päls, men det blir ju liksom inte av. Då är det så mycket enklare att bara lämna in henne och få henne ordentlitg nerklippt. Hon är ju fin då också, men liksom ful-söt. Speciellt den här gången kommer hon nog att bli mer full än söt, för hon har blivit lite minder i sommar efter hennes "dåliga period" när hon bara låg och tyckte att livet var värdelöst och vägrade äta, så nu kommer hon se nästan undernärd ut. Lilla lilla fis.

Jag ska ta ett före-kort på FIIINA Tindra och sen ett efter-kort på den lilla mask som blir kvar efter hennes makeover. Nytt för denna gång är att hon även ska bada där till skilland från tidigare då jag har varit tvungen att duscha och torka henne innan jag lämnar av henne. Det kostar typ en hundring extra men det tycker jag att det är värt.

Detta var dagens Tindra-inlägg! :-)


På jobbet.


Nu är jag på jobbet. Detta är min "fredag" skulle man kunna säga. Sista dagen sedan är jag ledig 2 dagar. Tisdag och onsdag blir som lördag och söndag! :-)

Besöket på banken gick jättebra - nu vill jag shoppa lägenhet! Haha! :-)
Jag längtar till imorgon, det ska bli så kul att se hur lägenheten ser ut på riktigt!

Nu ska jag fixa lite här, skriver mer sen!

Minus 1,9!


Wiho! 1,9 kg lättare! Haha! Det är förmodligen bara vätska - MEN ÄNDÅ!! Ett steg i rätt riktning!! :-)

Jag sitter och väntar på Nick nu, vi ska vara på banken 12:30....hmm...undra om har tänkte äta innan eller efter?

Trött och kall.


Detta måste vara rekord. Så här lungt har det nog inte varit på jobbet på hela sommaren.
Mellan kl 00:50 och 01:40 kom det 1 person, annars hände ingenting. Ingen kom och ingen gick.
Inte nog med att det är lungt, det är kallt också. Mina händer är iskalla trots att jag sitter här med en filt.

Jag ser fram emot veckan som kommer, imorgon tänkte jag starta med en powerwalk, sen ska jag och Niclas på banken, sen jobb.
På tisdag ska Tindra klippas, alltså blir det Birsta i ett par timmar under tiden, och sen på eftermiddagen ska jag och Niclas kolla på en lägenhet.
På onsdag ska jag ha en gym-date med Lotti, det blir ett lunchpass med Bodypump!
Tors-sön ska jag jobba, men hittar säkert på nåt skoj under dagarna ändå! :-)

Shit va positiv jag känner mig!
Tack magen för att du mår bra igen! :-)

Så sant..


Ett ex till mig som jag jobbar med sa så här ikväll:

- Jessan, är det inte dags snart?

- Vaddå?

- Barn, du blir ju inte yngre direkt.


Eh...nä det är sant. Tack för den! :-)
När jag var yngre hade jag en plan; jag skulle bli mamma mellan åldern 24-27 och jag skulle vara gift vid 25.
Hahaha!

Mm....kvälls"fika"!


Jag hade med mig lite fika till jobbet ikväll i form av keso, kanel och en halv nektarin (frukt = socker, men det var ju så extremt lite) och det var sååå gott!

Dessutom åt jag lite räkor och aioli och det var extremt gott det också! Proteiner och fett is the shit´, och jag mår så himla bra i magen just nu!! Wiiihoo!! :-)

Jag vill uppdatera min garderob!


Jag har ju surrat om att jag vill S'H'O'P'P'A tidigare, och nu när kvällarna blir mörka så snabbt så påminns man ju verkligen om att hösten är nära. Då vill jag shoppa ännu mer, höstkläder är ju så kul att köpa tycker jag!


Härlig långkofta, 249 :-

Scarf i supersnygg färg, 79,50:-

Väska i skinnimitation. 198:-

Söta och billiga skor, 129:-

Allt från HM.

Mys-söndag!


VILKEN bra dag det har varit!
Mycket tack vare att magen mår mycket bättre faktiskt! Jag har gjort lite småändringar i min kost, i och för sig började jag med det igår, men det känns skillnad redan! Jag ska prova den omtalade LCHF-dieten. Än så länge går det jättebra (men som sagt, det har bara gått 2 dagar, men det är ändå 2 dagar helt utan bröd, pasta, ris och bakverk)! Magen känns jättebra och jag har ätit jättemycket goda saker!

Dagen har varit rätt soft, började med en fettig frulle bestående av ägg, bacon och kaffe, sen en liten promenad med Tindris, sen åkte jag och Niclas och handlade lite och tankade min bil och sen har vi tagit det lungt resten av eftermiddagen.
Nu är jag på jobbet och ska jobba natten, jag saknar mina 2 kärlekar som är hemma i soffan.....


Trött.


Jag känner mig så otroligt utmattad i både kropp och själ idag. Jag är så trött, och minsta lilla grej kan få mig att bryta ihop känns det som. Därför sitter jag på helspänn på jobbet och "aktar" mig för sådana saker. Haha, det lät kanske lite väl dramatiskt, men det är nästan så det känns i alla fall.

Magen och jag är fortfarande ovänner, och när magen inte mår bra så mår resten av kroppen inte heller bra. Den suger energi ur mig och jag lovar att om jag bara skulle blunda i 10 sekunder så skulle jag vara somna och sova tungt de närmaste timmarna.

MEN det går ju inte, jag är på jobbet och jag måste skärpa mig. SKÄRP DIG NU FÖR I HELVETE JESSICA!!!

Jag tycker inte om min mage.


Min mage är uppsvälld. Min mage och min jobbuniform är inte bästa kompisar nu. Jag skulle inte ha ätit pastan som jag åt idag. Jag tror att det är pastan som är boven i dramat den här gången. Muppmupp.

Jag tror jag ska börja med morgonpromenader av variant "powerwalk utan Tindra" till veckan. Kanske redan imorgon. Det är kul att gå på långisar med henne, men det blir aldrig riktigt någon fart eller tempo.
Japp. Det är min "nya" plan.

Kvällen har gått väldigt fort måste jag säga, vilket är skönt - om 2 timmar är jag hemma!!!!

Hej och hå!


Dåligt av mig att inte blogga nåt idag, MEN jag har faktiskt haft bättre saker för mig :-)
Sitter just nu på jobbet så det blir inte så mkt nu heller, tänkte bara säga hej.

Hej!
;-)

Jag har varit duktig idag.


Jag har städat lite och ätit lite. Jag tog en sväng till Birsta och provade lite fina kläder, bland annat ett par jeans och en jääääättefin top på Vila, åååh jag vill haa!!!
MEN, jag provade bara och hängde dukigt tillbaka plaggen sedan.

Efter ett litet stopp på Ica Maxi så åkte jag hem, det blev alltså ingen sväng in på IKEA, det vore ju att tortera mig själv :-)

Nu ska jag snart gå ut med Tindra igen, sen ska jag småstäda lite till och sen kommer jag att börja piffa lite inför kvällens date!
Jag har en DATE med min fina Niclas! ;-)

Gooood förmiddag!


Det blir en bra dag idag. Det är vad jag intalar mig själv, för just nu har jag väldigt ont i ryggen, men annars finns det ingen anledning till att detta inte skulle bli en bra dag! :-)
Jag ska snart ta ut Tindra, men det verkar inte vara någon stress, hon ligger utsträckt i på golvet där solen skiner in. Det ser varmt och skönt ut!

Senare under dagen tänkte jag fortsätta med mina små städprojekt som jag påbörjade igår, och sen tänkte jag ta med mig papper och penna och åka till IKEA och skriva upp exakt allt jag skulle vilja köpa där. Jag är grymt sugen på att flytta nu, och att inreda ett nytt hem med både mina, Niclas och nya saker. Vi ska titta på en lägenhet på tisdag som mycket väl kan vara "the one". Håll tummarna!!!!

Ikväll ska jag och Niclas ha datenight, mysigt värre! Vi ska gå ut och äta middag, undra om jag ska baka något gott så vi kan äta efterrätt hemma! :-)

NU ska jag dricka mitt underbart goda kaffe!

Tindra och jag!




Alldeles nyss i soffan.

Fortfarande rastlös.


Jag blir tokig snart! Jag har tittat på alla mina favvosidor på Internet säkert 1000 ggr idag. Trots en 45 minuter promis i väldigt rask takt så är jag inte nöjd. Men jag VET ju inte VAD jag vill GÖRA heller! Det är inte så att jag sitter och tänker att jag vill göra nåt speciellt, utan jag har verkligen inget att göra.
Gud vad jag svamlar.
Jag skulle vilja vara utan min dator, för va fan gör jag? Jo, jag sitter vid datorn exakt hela tiden. Nu sitter jag i soffan. Tv'n är på och jag har datorn i knät. Booooooring.
Tindra bara sover.
Niclas är i Umeå.
Jessica lagar middag till henne och hennes kille.

Jag sitter här och det ENDA jag gör är att surfa. Jag är allvarligt störd.
Hahahahaha.
Detta är det knäppaste inlägg jag någonsin skrivit.

Mmm...Irish cream...mmm


Jag bjuppar på lite bilder!


Jag idag, visst har håret blivit ganska långt? :-)


Ordningen är återställd - nu har jag kaffe! Irish cream till och med! MUMS!


Jag slog upp ordet "hundögon" och denna bild fanns brevid förklaringen...


Alla dessa läppglans fanns i min handväska idag. Enbart i handväskan.
Varför? Jag vet inte.
Onödigt? Ja kanske.


NU ska jag njuta av kaffet, sen ska jag ta med Tindra på en långis, vare sig hon vill eller inte!
:-)

Rastlösa Jessan.


Jag vet inte vad jag ska göra idag. Jag vet vad jag VILL göra och det är att shoppa. Det var så lääänge sen nu, men jag har inte riktigt den möjligheten för tillfället. Det jag skulle vilja shoppa är följande:

*Skor
*Kläder
*Handväska
*Blommor (gröna växter)
*Gardiner
*Kuddar (till soffan)
*Förvaringslådor att ha under sängen
*
Almanacka

Sen skulle jag vilja göra följande:

*Klippa mig (bara toppa)
*Göra en nagelförstärkning

Ja, jag är en "girlie girl", jag kan inte rå för det.

Vad har jag gjort hittills idag då? Jo, jag har stått på alla fyra och skrubbat golven på toaletten och i badrummet. Även handfaten och speglarna fick sig en omgång. ALLT för att tiden ska gå och för att jag inte ska gå in på stan och göra av med pengar på sånt jag inte har råd med just nu. Haha, diciplin va? ;-) Riktigt såå illa är det inte, jag har faktiskt lagt undan en del pengar denna månad, det är därför det är lite kärvt just nu (inte för att jag behöver förklara mig egentligen), och jag LÄNGTAR så mycket till den inplanerade Stockholms-weekend som jag och Niclas ska åka på sista helgen i augusti! Det kommer att vara värt allt snålande just nu! :-)

NU ska jag kanske hoppa in i duschen och raka benen lite, sen sminka mig lite, sen ska jag nog faktiskt gå in till stan. Jag måste faktiskt köpa kaffe. Det är slut, och jag märker det på min huvudvärk. Jag. Behöver. Mitt. Kaffe.
:-)

Inte idag heller...


Jag är inte SUGEN på att träna. Jag har ont i huvudet. Men att jag i alla fall hade TÄNKT att gå och träna är väl i alla fall ett steg i rätt rikting? ;-)

Det har slutat att regna nu, tror jag i alla fall. Det öser inte ner längre, så nu ska jag väl gå ut med Tindris en sväng. Hon var riktigt dålig igår, när jag kom hem så hittade jag två högar med spya på mattan (så klart) och mamma sa att hon hade haft diarré dessutom, men hon verkar bättre idag, lite seg är hon, men hon är pigg på att leka om jag tar fram bollen, plus att hon har ätit lite nu på morgonen också.
Jag pratar verkligen om min hund som om hon vore mitt barn. Faktum är att hon ÄR mitt barn! :-)



Mys-Tindra i sängen



Dålig plan.


I en timmet har jag legat i sängen och lyssnat på regnet nu. Klarvaken. Det var inte min plan alls. Jag skulle ju sova länge juu! Nu kanske jag har sovit i ca 5 timmar. Kanske 4 1/2 bara. Men jaja. Nu har jag klivit upp och känner mig ändå ganska pigg. Idag blir det kaffe-paus igen, jag dricker thé i stället. Jag känner mig på städhumör idag, men nu ska jag kolla på Top Model och så får vi se hur humöret är lite senare. Jag hade ju även en plan om att träna idag. Just nu känns det inte akuellt.

Hörs senare!
J.

Ska jag?


Hmm. Sitter här nu, nyss hemkommen och fikar på två rostade mackor och är otroligt pigg. Klockan är kvart över ett, mitt i natten.
Jag funderar på om jag ska ta och försöka vända på dygnet, jag har ju jobbat så mycket dagpass nu den sista tiden och till helgen ska jag jobba nätter. Ska jag kanske vara uppe extra länge inatt så att jag sover extra länge imorgon så att jag stannar uppe extra länge imorgon kväll så att jag.....osv.
Jag ska vara uppe till halv tre - minst!

Så får det bli!

I morgon ska jag...



...TRÄNA!!!!

Det snurrar i min skalle...


För ett par veckor sedan var jag på bröllop. Samma kväll gick jag och Jessica på Oscar och svängde våra lurviga och då spelades en låt som jag verkligen fastnade för. Grejen är att jag inte hade nån aning om vem det var eller vad låten hette (för om jag visste så hade jag ju laddat hem den på en gång), men så i helgen, av en ren slump, så läste jag en artikel om "Familjen" och beskrivningen passade in så himla bra på hur jag kommer ihåg hur låten var - "skånsk technopop" - så nu har jag laddat hem ett album och sitter och diggar till "Det snurrar i min skalle". Kanske inte liiiika bra som jag minns den, men jag var ju aningens berusad då också ;-)
Här kommer en bra remix:



Inte riktigt min stil kanske, men på ett svettigt dansgolv med alkohol i kroppen så funkar den utmärkt!

God morgon!


Lite trött idag bara. Niclas åkte strax innan kl 6 tror jag, eller om det var tidigare till och med, jag var lite morgongroggy! Han skulle åka upp till Vilhelmina idag och imorgon jobbar han i Umeå och på torsdag kommer han hit igen - då blir det datenight! :-)

Det var skönt att få somna om, och vakna runt halv 9 igen. Tindra var jättekonstig, jag hörde hennes tassar hela morgonen som om att hon var orolig eller nåt, och när jag till slut plockade upp henne i sängen så hoppade hon ner på en gång och då blev jag klarvaken och tänkte att hon kanske måste gå ut! Så jag klev upp och Tindra sprang mot dörren på en gång! Lilltjejen, kunde hon inte bara ha gnytt lite så hade jag ju fattat! :-)

Nu har jag legat i soffan och kollat på Top Model och NU ska jag äta en härlig frulle bestående av kaffe, fil, musli, banan och en polarkaka med skinka! Gott gott!

JOBB hägrar kl 14:15!
See ya!

Hemmakväll!


Jag beställde aldrig någon kalender. Jag satt i en timme och fixade med den men sen när det kom till betalningen så ångrade jag mig. Det är inte rätt läge nu, men jag ska beställa en senare i höst, till årsskiftet kanske! :-)

Niclas hämtade mig från jobbet och därifrån åkte vi först till OKQ8 för att hämta ut ett paktet till mig (en ny OBH Nordica hårtork) och sen svängde vi upp till Sidsjön och hämtade lilla Tindra.
Sen hem, åt middag och nu har vi nyss kommit hem från en timmes kvällspromenad. En jättekul sak hände när vi var mitt i skogen på Norra berget! Upp för en jättebrant backe kommer tre killar dragandes på sina cyklar och en himla massa packning. Niclas hörde att dom pratade franska så han stannade den sista killen och så började dom prata. PÅ FRANSKA! Jag visste att Niclas pratar flytande franska men har aldrig fått höra honom prata - SHIT va impad jag blev!! Tindra blev ganska rädd och gömde sig bakom några brännässlor! :-)

Nu ska jag parkera mig i soffan för resten av kvällen!
Kramis!

Snacka om perfekt!


Sitter man och har det lugnt på jobbet som jag har idag så hittar man roliga sidor ibland! Kolla här till exempel, man kan skapa sin egen kalender!! PRECIS vad jag behöver ju!!! Men 275 spänn? Är det för dyrt tro? Hmm...hmmm...Ja kanske, men den är ju personlig på så sätt att jag får välja hur den ser ut och så vidare. Hmm.. hmm... Det är farligt nära att bli "hemklickad" nu.. :-)


Kaffe-paus.


Jag har inte druckit en enda kopp kaffe idag. Jag är sjukt sugen just nu måste jag säga, men jag ska försöka hålla mig! Jag tar alltså inte en kaffe-paus, jag tar en paus från kaffe. :-)
Just nu sitter jag på jobbet, det är lugnt och därför har jag tid att blogga.
Jag sitter här och funderar lite. Jag funderar på vad Tindra gör just nu, ligger hon och sover eller gör hon något? Min mamma kommer och hämtar henne snart så då blir hon garanterat jätteglad.
Sedan funderar jag lite över mitt liv och mitt jobb. Alltså förstå vad otroligt mycket tid man spenderar på sitt jobb?! Det är ju helt vansinnigt ju! Och förstå vad viktigt det är att man då trivs på jobbet och tycker att det är roligt!
Just nu är jag inne i en liten "period" igen, då jag tänker att jag kanske borde våga kliva ut ur min lilla säkra box som jag lever i, våga riskera lite, våga LEVA lite!!
Usch, jag vet inte ens vart jag ska börja, och vad jag vill. Vad VILL jag egentligen?!? Det kanske är nummer ett på listan? Jag måste ta reda på vad det är jag vill göra med all denna tid som ska gå åt till att jobba. Och när jag har kommit på det, det är först då jag egentligen kan klaga över det jag gör nu. Så känner JAG i alla fall, sen får alla andra tycka vad dom vill.

GUD - ge mig kaffe!!!!

Måndag.


Just idag känns det verkligen som att sommaren är över. Regnet öser ner.
Det får mig att längta tillbaka till detta:


Solnedgången från bryggan...

Tindra-mys

Niclas-mys



Nu måste jag lägga på ett kol!


Sköna söndag!


Hemma nu efter en myshelg vid havet! Snabbt inlägg nu bara, ska ner i tvättstugan och sen ska jag och Nickster mysa med film och banan/chokladkaka i soffan (ja jag bakade en till, hihi!)!!

Bilder och längre inlägg kommer imorgon!
Kramen!


Helg!

Nu är det alldeles strax helg! Om 20 minuter går jag ut genom dörrarna från jobbet (en timme tidigare) och drar ner till stugan och TINDRA!!!!
Först blir det en sväng till Bolaget och så måste jag även köpa lite helgläsning, typ tidningar och sånt!

Ha en trevlig helg och så skriver jag igen på söndagkväll!!!!
:-)

Den perfekta frun!


Jag gjorde just ett test, och detta är resultatet:


You are a wonderful wife in every way.
Marriage is the right path for you and you'll be good at it!
Giving your husband all you can offer, who wouldn't want you?

Hihi!

080808


Speciell dag idag. Datumet alltså, annars är det inte så mycket som är speciellt. Jag sitter på jobbet och äter en liten macka på min rast och tittar ut på bilarna som kör på E4:an.
Idag är sista jobbdagen denna vecka och det känns mycket skönt! Efter jobbet åker vi till stugan och jag får äntligen träffa lill-tindris igen! :-) Det är så tomt hemma utan henne!! Det enda som är positivt med att ha henne borta är att jag slipper gå ut med henne på morgonen när jag jobbar dagpassen.

Nu ska jag surfa runt lite innan det är dags att infinna sig! :-)

Jag vill shoppa!


Åh gud vad jag vill shoppa! Nytt nytt nytt!!!! Fina höstkläder och skor!!
Ska jag spela på Lotto kanske? En Triss?
Va va va?

;-)

Dag 3 av 4.


Hello!

Jag är på jobbet för 3:e dagen i rad, jobbar imorgon också sen är jag ledig lör-sön precis som "alla andra"! :-)
Niclas och jag ska åka till stugan direkt efter jobbet imorgon. Ner till Tindra och ner til havet! Det lär ju blir pissväder, men det gör inte så mycket. Det är rätt mysigt ändå! Jag vet inte om vi stannar till söndag eller om vi åker hem redan på lördag. Jag ska eventuellt ut med Anna B, men jag får inte tag på henne och hon är nere i Danmark och spelar Nordiska mästerskapen just nu.
För tillfället har jag ingen större lust att gå ut faktiskt.

Idag står alltså jobb på schemat, sen hämtar Niclas mig vid 18:30 och då ska vi åka en sväng till Birsta! Det ska bli trevligt! :-)

NU ska jag ta och fixa lite grejer innan jag måste röra på mig till min "station".
Ciao!

Tack för idag, slut för idag!


God natt bloggen!
Jag vill bara säga en liten sak innan jag lägger huvudet på kudden.
Jag fiskar inte efter komplimanger när jag skriver om mina nojor och bekymmer.
Jag kan ju knappt tro att nån överhuvudtaget skulle bry sig.

Så när jag får "pepping och fina ord" så blir jag otroooligt glad (och lite generad), och Ni som skriver såna små kommentarer ska veta att det värmer!

TACK och godnatt!


P.S
Jag kan fortfarande inte fatta att jag är 30 år. Jag ser mig inte som en 30-åring, men påminns dagligen varje gång jag loggar in på bloggen och möts av "JessieKay78 (Sundsvall) 30 år". Haha!

Något är bra i alla fall!


Jag vet att jag den senaste tiden har ältat min jäkla viktnoja och så vidare.
Det ÄR inge roligt att känna sig tjock eller att kläderna sitter riktigt obekvämt.
MEN - jag har faktiskt ett väldigt bra BMI!!
Jag vet att det mesta sitter i huvudet, att allt är i mina tankar. 
3-4 kg hit eller dit faktiskt inte spelar så stor roll.
:-)

Über-organiserad?


Jag känner en del människor som är extremt organiserade. Dom kör hela grejen med kalender/agenda och post-it's och allt sånt där. Jag är lite avundsjuk på dom. Dom ser ut att ha koll på ALLT! Egentligen behöver jag inte ha mer koll än vad jag har, men det ser så coolt ut tycker jag "vänta, jag måste kolla min kalender"... :-)
Jag har försökt att vara en "sån" men lyckas aldrig! Kolla detta
gamla inlägg från November ifjol till exempel. Det började ju så bra, en söt Hello Kitty-kalender men vad hände? Jo, jag började skriva i mitt schema, tandläkarbesök, resor till Umeå, klipptider osv, men det håller liksom inte. Jag kan oftast mitt schema i huvudet, och dessutom har jag en väggkalender i köket där jag alltid skriver upp viktiga saker.

Nu när det är Augusti så känner jag att det är dags för en nystart, och så känner jag varje Augusti. Det hänger väl kvar från skoltiden antar jag. Det är som ett nytt år börjar och man har en chans att "start fresh".

Så nu vill jag (inte alla saker samtidigt givetvis): 
börja träna (IGEN), köpa mig en mysig kofta och en fin höst-tunika, vira in mig i en härlig halsduk och sitta på ett kafé och dricka en latte och kika igenom min uber-organiserade kalender...
Det låter väl härligt?

God morgon?


God morgon mensvärk och god morgon svullångest. Hej och hå. Just nu känns det som när man är bakis och tänker "jag ska aldrig mer dricka alkohol". Jag ska fan alddrig mer äta chips. I alla fall inte mer än en gång per månad, och inte i kombination med Polly. Chips+Polly= dubbel ångest.
BLÄ.

Oh well.

Nya tag. Ska inte sitta och tycka synd om mig mer nu, det har jag inte tid med. Jag måste ju gå till jobbet om 15 minuter!! Men på vägen dit kan jag ju fortsätta älta i mina tankar, haha!

IKVÄLL kommer Niclas igen! Wiiho!

En gammal goding!


Jag lallar runt lite med iPoden på, och plötsligt kommer denna gamla goding!
Shit va skön den är, glad blir jag!!



Looking in your eyes I see a paradise
This world that I found is too good to be true
Standing here beside you, want so much to give you
This love in my heart that I'm feeling for you

Let 'em say we're crazy, don't care 'bout that
Put your hand in my hand baby, don't ever look back
Let the world around us just fall apart
Baby, we can make it if we're heart to heart

And we can build this dream together, standing strong forever
Nothing's gonna stop us now
And if this world runs out of lovers, we'll still have each other
Nothing's gonna stop us, nothing's gonna stop us now
Woh woh oh

I'm so glad I found you, I'm not gonna lose you
Whatever it takes, I will stay here with you
Take it to the good times, see it through the bad times
Whatever it takes is what I'm gonna do

Let 'em say we're crazy, what do they know
Put your arms around me baby, don't ever let go
Let the world around us just fall apart
Baby, we can make it if we're heart to heart

And we can build this dream together, standing strong forever
Nothing's gonna stop us now
And if this world runs out of lovers, we'll still have each other
Nothing's gonna stop us, nothing's gonna stop us

Ooh, all that I need is you
All that I ever need
And all that I want to do
Is hold you forever, forever and ever

And we can build this dream together, standing strong forever
Nothing's gonna stop us now
And if this world runs out of lovers, we'll still have each other
Nothing's gonna stop us, nothing's gonna stop us
Woh oh oh-oh-oh
Nothing's gonna stop us, nothing's gonna stop us now
Hey baby

And we can build this dream together, standing strong forever
Nothing's gonna stop us now
And if this world runs out of lovers, we'll still have each other
Nothing's gonna stop us, nothing's gonna stop us now...


Godnatt från Oldie-Jonsson! ;-)
P.S Niclas, jag älskar dig!

I brist på annat..


...så lockar jag håret och lyssar på Lisa Miskovsky. Tjejigt värre! ;-)

Men åh!


Vilken idiooot jag är!
Här efterlyser jag filmtips och så går jag raka vägen hem! Jag hade inte en tanke på att gå in på Hemmakväll och hyra en film, däremot tog jag en sväng in på Hemköp och köpte mina efterlängtade Polly...
Det får väl bli några avsnitt av The Hills eller nåt i stället. Det kommer ju snart nya avsnitt i säsong 4 så då kan jag fräsha upp minnet lite med de 2-3 sista från säsong 3.
Det låter som en toppenkväll om ni frågar mig! :-)

Vilket pepp! :-)

Titta va roligt!! Jag blir sååå glad! :-)

Kommentarer Postat av: Marre

Hmm, dags att ge sig tillkänna! ;) Jag har följt din blogg dagligen sedan i februari och jag tycker att den är super! Jag tycker att det är så roligt att följa ditt liv och dina tankar, speciellt kanske eftersom vi är i ungefär samma ålder och bor i samma stad. Jag känner igen mig själv i mycket du skriver! :) Keep up the good work Jessan! :D Och du - jag tror att det är fler därute som tycker som jag...

2008-08-05 @ 16:45:18

Tack tack!!
Woohoo!! :-)

Min blogg.


Jag har en ganska töntig blogg egentligen.
Jag skriver faktiskt väldigt ointressanta saker.
För egentligen, hur kul är att läsa om min hund, min bikiniångest, mina bakverk, min ständiga brist på pengar och alla andra vardagliga saker som händer - och inte händer - i mitt liv.
Detta är ingen modeblogg, träningsblogg, bebisblogg, bröllopsblogg, kändisblogg, filmblogg, viktblogg, matblogg eller nåt annat som är "inne".

Jag önskar att jag "vågade" vara lite mer rak, eller kanske ska jag skriva ärlig, här i bloggen, men jag vågar liksom inte.
Men nu, nu gör jag ett försök, så håll i er!

Fan va vissa tanter kan lukta illa!
Ha!

Filmtips tack!!


Hello!
Sitter nu på en mini-rast på jobbet och det slog mig precis att jag är helt ensam hemma ikväll. Ingen Tindra. Ingen Niclas. Bara jag och min enorma mage med mensvärk i. Det bara skriker "svull-kväll" om det hela! Jag ska äta en fryspizza till middag, kanske köpa en påse Polly och Cola light och eventuellt hyra en film. VAD ska jag se?
Detta är jag ute efter: kärlek, skratt och eventuellt lite tårar. Alltså, en tjejfilm. Så, lite tips please!

NU ska jag måla på lite läppglans, sätta mig på plats och försöka ignorera min extrema mensvärk! :-)

Värsta rycket!


Vid middagsbordet igår, ca 18:49:
Niclas - Ska vi åka ner till Vårvik ikväll? Vi kan lämna Tindra där och hämta henne på fredag!
Jag - Let's do it!

Klockan 19:08 satt vi i bilen och åkte ner till sommarstugan där Niclas föräldrar är. Vi kollade lite på tv, fikade, gick och la oss, och kl 06:30 ca, så satt vi i bilen på väg hem igen. Jag är snart på väg till jobbet och Niclas sitter i bilen på väg til Umeå. Tindra fick som sagt stanna hos "farmor och farfar"! Perfekt eftersom jag jobbar 4 dagpass!

NU måste jag skynda på lite!!



Tindris på Vårvik!

Mums!


Kakan som jag bakade blev sååå god!!! Det var en banankaka med choklad! Ojoj! Receptet finns HÄR! Jag använde 100 gram Marabou med Daim i stället för blockchoklad! MUMS!!!

Nu har jag varit ute på stan en sväng med Jessica och provat lite kläder och druckit en god kaffe latte på Charm, och nu ska jag ha lite Tindra-tid. Vi ska ta en långpromenad och jag ska lyssna på radio på mobilen! Jag ÄLSKAR min mobil! :-)

Hej så länge!

Mååååndag!


Hejhej!

Jag är en snäll flickvän jag. Niclas är på väg hem på lunch och jag har lagat mat OCH bakat en kaka! :-)

Lite off-ish.


Jag har druckit för mycket kaffe känner jag. Det känns i magen. Det var lite för starkt desutom.
Om 2 timmar börjar jag jobba, jag hade ju mycket hellre varit ledig kan jag säga. Mina kompisar ska ut, och så ska dom på Winnerbeck imorgon. Jag gillar inte Winnerbeck, men ändå. Det hade varit kul att göra nåt i stället för att jobba... Jag är ju ledig imorgon liksom.

Oh well. Vad är väl en bal på slottet?
Jag ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag piffa lite. Jag får väl låtsas att jag ska ut ikväll och göra mig extra fin inför jobbet i stället.
Skitkul. :-)

Jag har shoppat!


Men inte åt mig själv.
Min brorsdotter Elina fyllde 12 år igår, och imorgon ska vi på kalas! Jag köpte massa små tjejiga saker samt ett presentkort på HM. Jag hoppas hon gillar det! :-)

Jag sov jättedåligt inatt, och känner mig så där lagom sliten. Inget kaffe i världen hjälper.
NU ska jag koka lite ägg, dricka kaffe och läsa ut boken som jag somnade ifrån inatt.

Nattliga funderingar...


Ska jag göra en macka? Ska jag ta lite fil och Start? Ska jag äta nåt överhuvudtaget?
Kanske ska jag bara lägga mig och läsa ut en bok innan jag somnar.

Jag lägger mig och läser. Det jag vill ha* finns inte hemma.




*Niclas och chips.

Wihooo!!



STOCKHOLM 29/8-31/8!!!

Kvällens storslagna plan är:


JOBB!!!

Jag känner mig extremt omotiverad just nu, på grund av saker jag inte vill gå in i detalj på. Blää säger jag bara.
NU ska jag ta ut Tindra på en långis!

Moln och dimma så långt jag ser!


Men jag måste erkänna att det känns ganska skönt. Det är min jäkla "bikini-ångest-röst" som talar i och för sig. Vilken tur att den här ångesten infann sig nu, ganska sent på sommaren ändå - om man ska se nåt positivt med det hela.

Idag är det fredag, jag klev upp för ca 40 minuter sedan och har hunnit med detta:
- gjort starkt kaffe
- slagit på datorn och läst alla bloggar jag följer
- pratat med Jessica på MSN och konstaterat att det INTE är strand-väder
- vispat ihop en pannkakssmet
- beställt 20 "gratiskopior" från Snapfish (och irriterat mig över att det alltid står att det är gratis, men det blir ändå alltid 35  kr i frakt. Jaja.
- druckit en kopp starkt kaffe med mjölk
- ställt in en långpanna med pannkakssmet i ugnen

Så, ganska effektiv har jag varit. Det blir  alltså ugnspannkaka till frunch (brunch), men innan det ska jag gå ut på en promis med Tindra. Idag ska vi fan vara ute länge, hon kan inte titta på mig och klaga över att det är för varmt efter bara 5 minuter!

Återkommer!!

UPDATE:
Bloggen har krånglat, jag har nu varit ute, ätit pannkaka och nu ska jag softa en stund.

RSS 2.0