Jag vill...

... fixa mina naglar, typ nagelförstärkning.
... åka på en shoppingweekend i Stockholm alt. en sista minuten till Sydeuropa.
... ha en snygg och bra cykel.

Är det inte typiskt? Så fort jag har bestämt mig att börja spara lite pengar så finns det tusen saker jag vill ha. Men frågan är ju om man verkligen blir gladare av dom? Kan man köpa lycka? Så klart man inte kan, men det blir ju så mycket roligare ju! :-)

Blommor och tanter.


Alla som kommer in till mitt jobb idag (mest tanter) klagar på hur varmt det är ute.  Det är ok dom 2-3 första gångerna, men just nu har jag väldig svårt för det. Jag biter ihop och säger mest ingenting i stället. Ler så där "äkta" ni vet.
Men som sagt, jag har ju haft en massa fina dagar, så jag försöker att inte vara bitter.

Alldeles nyss kom det in en man med en bukett blommor, och för en sekund trodde jag att dom var till mig, men icke! Haha! Dom var till en annan tjej som jobbar här, kul för henne, det är ju alltid kul att bli överraskad med blommor så där när man minst anar det (och NEJ detta är INGEN pik till Niclas!!).
Vi var ute och åt middag igår, det var trevligt att sitta ute på en servering en sån skön sommarkväll. Sen var väl maten och servicen så där, men det var ändå trevligt! :-)

NU ska jag kolla in lite höstkläder på HM tror jag.

Jobb, jobb och åter jobb.


Det är en av sommarens finaste dagar och jag jobbar dagpass. Det gör inte så mycket, jag har faktiskt fått en hel del fina dagar den senaste veckan ändå, plus att jag känner mig extremt jäkla fet och uppsvälld av nån anledning, så jag slipper gärna bikinin idag.

Niclas åker till Umeå idag, så vi ses inte förrän på söndag igen, muppmupp. Det känns lite trist, men jag klarar nog av det. :-)

Nu är min rast snart slut, skriver mer sedan!

Sol och bad!


Snart ska jag och Jessica åka och sola och bada.
Fan vad jag ska steka idag, imorgon jobbar jag dagpass :-(

I love you SATC! Always have, always will!


Ja vad ska jag säga? Filmen var precis vad jag hade hoppats på!
Snygga tjejer i snygga kläder, snygga killar utan kläder, skratt, tårar, bra musik och så klart - ett happy ending!

Jag och Anna satt på "Tant Anki" och fikade innan filmen och pratade om alla som om dom vore våra kompisar. Det är otroligt hur en serie (och film) kan påverka en så mycket. SATC har funnits så länge och jag har sett alla avsnitt flera gånger i olika perioder av mitt liv och det finns kommentarer från serien som är så klockrena! Jag längtar tills filmen kommer ut på DVD, då ska jag köpa den!!

Planen idag är att dricka en kopp starkt kaffe, gå ut på en halvlång promis med Tindra innan det blir för varmt för henne, och sen, vänta på att Jessica vaknar så att vi kan bestämma vilken strand vi ska åka till idag! :-)


Sool


Vafan snackade jag om förut egentligen? Vaddå "moln"?
NU är det inga alls, så nu går jag ut och njuter av solen och köper en glass på stan! :-)

What to do?


Hmm...idag har jag ingen direkt plan. Vädret är fint, det verkar varmt (har inte varit ute än) men det är ganska molnigt. Kanske blir det en sväng till Fläsian, men jag har lite smågrejer jag skulle behöva göra innan i såna fall.
Tindras klor måste klippas plus att jag funderar på att åka ut till Tunis med lunch till Niclas.... Imorgon ska det tydligen bli kalasväder så jag kanske sparar solningen tills dess.

Guuud vad jag längtar till ikväll!!! Kl 19:30 ska vi träffas och ta en kaffe, jag och Anna, och sen är det äntligen dags för oss att se Sex and the city!!! Wiihooo!!!!



NU ska jag boka biljetterna! :-)

Bättre sent än aldrig!


IMORGON ska jag äntligen se Sex and the city på bio med Anna!
SOM jag har längtat!!!
Åååh, det känns nästan som det är födelsedag och julafton på samma gång!!
Jag har väldigt höga förväntningar!!





God natt!

Varmt!


Det är tydligen väldigt varmt idag, säger dom som vet. När jag gick till jobbet strax innan nio i morse var det ganska svalt så jag trodde att det skulle vara så resten av dagen. Nu kan ju dom som säger att det är så "otroligt varmt" överdriva också, men jag tror på dom. Det ser väldigt fint ut i alla fall!

Ikväll har jag bett Niclas att laga mat åt mig, det ska bli väldigt spännande! Det är typ första gången (rätta mig om jag har fel)! Han kommer hem tidigare än mig så jag tyckte att det inte var mer än rätt! :-)
Efter middagen ska jag ta en promis (om jag orkar) till mamma och hämta Tindra som är där i eftermiddag.

NU ska jag jobba vidare och hoppas på lika fint väder resten av veckan eftersom jag är ledig tis-ons och sen nattjobb i helgen!

Lite bilder...



Utanför kyrkan (jag HAR en klänning, den syns bara inte)


Brudparet - Veronica och Anders!


Fint med lite annorlunda färg!


Dom var så fina!!!


Min date! :-)

Killar på krogen.


Det är inte lika varmt idag tycker jag, men det gör inget egentligen. Jag har nyss kommit hem efter ett par timmar på stranden med Jessica och nu har jag börjat tvätta.
Jag är inte bakis alls, men lite trött är jag, och jag förbannar mig själv för att jag inte drack nåt vatten igår.

Nu tänkte jag skriva om en sak som tänkte på igår - och alla andra gånger jag är ute också för den delen - och det är killar på krogen. Och innan jag börjar så vill jag bara säga att jag självklart inte menar ALLA killar, men det finns en hel del som gör så här.
Säg att man är 2-3 tjejer som står och dansar och har kul på dansgolvet. Nästan varje gång så står det en ensam kille och dansar bakom eller brevid nån av tjejerna och försöker liksom dansa med dom. Han lyckas nästan aldrig. Oftast för att han är för full. Sen finns det den typen som ställer sig bakom eller brevid och bara står där och tittar. Han försöker inte ens, han bara står där, han ler inte ens, utan det är som att han liksom spanar efter ett byte.
Jag tycker att den första typen är jobbig och lite störig oftast, men ibland kan man ha lite kul och "låta" han dansa en stund och sen rör man sig bort så att han inte liksom fattar att han inte dansar med en längre, för då har han redan börjat på nästa tjejgäng.
Den andra typen däremot är lite obehaglig. Vem fan ställer sig bara rakt upp och ner på dansgolvet och bara tittar liksom?!  Skulle han mot förmodan göra några närmanden så vill man vara så trevlig som möjligt så att han inte känner sig "dissad", för ärligt talat så finns det så sjukt många killar som ger ifrån sig så obehagliga vibbar!

Hur ofta ser man en tjej göra samma sak egentligen? Visst händer det att fulla tjejer står och försöker dansa med killar som är totalt ointresserade, men jag tror knappast att nån kille tycker att en tjej är obehaglig på samma sätt som en tjej kan uppfatta en kille. Jag tror knappast att en kille känner "undrar om jag vågar gå hem själv, tänk om nån av dom här skumma tjejerna tittat på mig halva kvällen kommer att följa efter mig och dra in mig i en gränd eller i en bil och våldta mig". Visst är det sjukt att det är så? Och visst är det sjuk att man tänker så som tjej?


Nu ska jag fortsätta med tvätten och sen lägger jag in lite fina bilder från igår!

Aj aj, mina fötter!!


Oj vad jag har dansat!!! Mina fötter bränner så in i helskotta!!!
Efter en mycket trevlig kväll är jag nu hemma och har precis halsat en halvliter vatten! :-) Bröllopet i kyrkan var så fint, brudparet var så fina och alla gästerna också! Detta var det första bröllop jag har varit på, där jag kände brudparet, eller i alla fall brudgummen.
Efter kyrkan så åkte jag och Jessica hem till mig och drack lite bubbel och fixade i ordning presenten till kvällen, och sen gick vi in till stan och mötte upp ett gäng på Invito där vi åt middag. Restaurangen var jättefräsch, men jag var inte så där jätte-imponerad över maten egentligen. Det var gott men inte "wow" liksom. Dessutom var det så otroligt varmt där, jag höll verkligen på att flyta bort!! Hur som helst, efter middagen åkte vi upp till bröllopsfesten och där var vi till 01 ungefär och sen åkte vi in till Oscar och där dansade vi mest hela tiden - därav mina onda fötter!!  Det bränns verkligen när jag går barfota nu här hemma i lägenheten!

Mitt största misstag som jag gjorde ikväll - även mitt ENDA misstag - var att inte dricka vatten. Jag har svettats som en gris och inte druckit en droppe vatten. Det är lite därför jag sitter uppe nu, jag pinar i mig vatten så att jag inte ska ha jordens huvudvärk imorgon. Nu har jag druckit en liter. Det är bra. Jag ska även ta en Resorb innan jag lägger mig.

Niclas och Tindra är inte hemma, Niclas tog med henne ner till stugan idag och dom kommer hem på måndagmorgon, men jag hoppas på imorgonkväll! :-)

Nu ska jag eventuellt dricka en halvliter till, sen ta den där Resorben, sen kissa, sen tvätta av mig sminket och borsta tänderna och sen lägga mig.
Imorgon ska jag sola! Godnatt! :-)

Jag och min "Charlotte-klänning"


Detta är en typisk Charlotte outfit tycker jag (SATC så klart). Jag köpte klänningen på Forever 21 i New York och nu är det premiär!
Snart åker jag till kyrkan! :-)



Hej dååå!!

Puh...


Vilken värme alltså! Och fatta att jag sitter inomhus!!!!
Jag tog det beslutet alldeles nyss, jag bestämde att jag ska vara hemma, snart duscha och fixa med naglar och hår, allt för att slippa stressa och svettas. Jag ska ju nämligen på bröllop i eftermiddag. Just nu känns det lite jobbigt måste jag erkänna, Niclas har åkt iväg med Tindra till stugan och jag sitter som sagt inne, bara för att jag ska vara i kyrkan kl 16 (måste hämta upp Jessica 14:45 senast för att hinna fixa lite grejer innan) så liiite bitter över att inte kunna slappna av och sola och bada idag måste jag erkänna att jag är.

MEN - det blir nog roligt, jag lägger upp nån bild senare!

Dagen och kvällen i bilder!


Alltså vilken underbar dag!!! Detta är SOMMAR!!!!


Jag hos frisören. Jag var tvungen att fota fikat - mycket uppskattat av mig! :-)


På Tranviken - jag badade 4 ggr och har nu en kräftröd rygg! Mycket passande till morgondagens fest-outfit!


Efter middagen så åkte jag, Niclas och Tindra ut på en liten badutflykt. Efter många turer fram och tillbaka så kom vi äntligen fram till paradiset - En underbar liten sjö! Alla tre badade!


Tindra var inte så ren efter hennes bad eftersom hon älskar att rulla runt i allt som heter barr, jord och kol...


Uuuunderbart var det!!!


Jag simmar lite i solnedgången.


Bilden gör inte mitt hår rättvisa eftersom det är blött, men det bjuder jag på!


Tindra låg trött och skitig i Niclas famn när jag sprang in på ICA och köpte chips och dipp på vägen hem.
Nu har alla duschat och nu ska vi mysa med film i soffan!
Imorgon ska jag på BRÖLLOP!!

P.s alla bilder är tagna med mobilkameran - snacka om att jag är nöjd med den!!

Tranviken nästa!!


Jag är såååå nöjd med håret - detta är JAG! Jag är en brunett och inget annat! No more slingor för min del! Jag ska se om jag kanske knäpper en sån där löjlig bild sen :-)

NU ska jag gå ut och vänta på Jessica som hämtar upp mig! Tranis nästa!!

Ännu finare!


Idag verkar bli en ännu finare dag!!! Jag var nyss ute på en tidig morgonpromis med Tindra och nu när jag kom upp i lägenheten så var det stekhett här uppe.

NU ska jag snart iväg till frisören och färga över mina slingor (är så sjukt less på att dom ser "gula" ut) och sen blir det Tranis för hela slanten!!

Moln - typiskt svenskt?


Jag vaknade upp idag till en klarblå himmel och dagen var som gjord att åka till stranden!

Det började redan i bilen, stora moln dök upp och när jag och Jessica kom fram till Bergafjärden var det nästan mulet. Är inte detta typiskt svenskt? När man är utomlands är det ju alltid klarblå himmel - hela dagarna!!
Men hur som helst, det var jättevarmt och skönt och till slut försvann dom mörka molnen och vi hade en underbar dag på stranden. Ända till flygmyrorna kom.
Vid fyra var vi nöjda och packade ihop och åkte hem!
Imorgon blir det Tranviken för Jessicorna! :-)

Nu ska jag börja tänka på lite middagsmat, Niclas kommer tillbaka ikväll, har dock ingen aning om vilken tid ungefär han planerar att infinna sig! Efter maten tänker jag förselå en kvällspromenad genom stan ner till hamnen för att kika på den fina båten som står där!

NU måste jag duscha av mig saltvattnet (ja, jag badade!!).

Hej då jobbet, ses på måndag!


Såå himla skönt att ha en långledig helg!!! Jag har nyss kommit hem nu och ska strax äta lite rostat bröd och thé. Jag ville egentligen göra en varm macka men jag har ju ingen skink-jävel!!! Måste handla i morgon!

Så där ja, då var mackorna klara, bara att börja bre!
Goood natt!!

Ett härligt avbrott!


Jag har nyss varit hemma hos Tindra en sväng! Det sket sig med hundvakt ikväll så hon fick vara ensam så länge att jag besöt mig för att åka hem på en rast. Hon blev så himla glad och det var även ett skön litet avbrott i mitt arbetspass!
Det är en underbart fin kväll och jag lääääängtar så efter ledigheten nu!

Längtar efter soooolen!


Och sooolen skiner så fint utanför mitt jobb! Jag hoppas verkligen att det blir fint nu resten av veckan som det är lovat! Jag är ledig torsdag-söndag och jag planerar att njuuuta så mycket jag bara kan om det är finväder och bättra på fräknarna lite! På lördag ska jag ju dessutom på bröllop så då får det ju gärna vara vackert väder! :-)

Niclas åkte tillbaka till Umeå i morse, och i morgon åker även syster-yster hem. Alla bara åker härifrån... :-(

Nu ska jag titta efter lite smarriga recept tror jag, sånt blir jag alltid glad av!

Laddar om!


Nu är jag hemma igen efter en mysig eftermiddag vid Sidsjön. Jag har duschat och är nu på väg att plocka fram hårtorken och piffa lite innan jobbet. Jag känner varken för att piffa eller jobba (oväntat va?), helst skulle jag vilja stanna hemma och dra nåt gammalt över mig.

Shit, jag måste dricka vatten, jag är ju fan helt skakis, har bara druckit kaffe idag (och ätit supergod macka så klart).

Uppdaterar säkert senare.
/Deppo-Jessan.

Vad är problemet??


Är jag på väg nånstans nu eller? Är jag på väg in i en svacka eller va fan handlar detta om? Jag sover värdelöst och känner mig allmänt less och trött. Detta känns inget trevligt alls vill jag bara påpeka.

Jag ska bita ihop nu och ha en trevlig dag med syster, svåger och systerdotter och sen jobba!
Yeeehaa!!

Sakta sakta..


Det är helt otroligt vad tiden kan gå sakta ibland. Klockan är precis 2 nu, och det känns som att det var minst en timme sedan jag tittade på klockan då den visade 01:55, men det är u bara 5 minuter sedan.
Jag vill hem nu.
Nu nu nu!

Tung dag.


Hello!
Nu sitter jag på jobbet i korvskinnsbyxorna igen. Ute strålar solen, men inom mig känns det dystert. Jag vet inte varför, men jag har haft en tung dag idag. Förhoppningsvis känns det bättre snart.

Eller jo, jag vet varför, det är samma gamla vanliga. Viktnoja och pengaångest.

Så där ja, nu har jag delat med mig av lite för mycket, men det blir så ibland.
Hejhej.

Jag har ganska kul ikväll ändå!


Det tog emot som faaan att gå till jobbet ikväll, och att uniformen känns som ett korvskinn hjälper ju inte direkt, men jag har ju så grymt trevliga och roliga arbetskamrater som gör det hela så kuuuul! :-)

Love you guys!

Tillbaka till verkligheten!


Idag har jag shoppat och nu är jag på jobbet och kan knappt andas i min jäkla uniform som har blivit på tok för liten!!! Det är klart att den är trång så mycket som jag har svullat på semestern. Bläää!! :-(

Usch va less jag blev nu, så jag tror att jag tackar för mig för idag.
Hejhej.

Dagen i stora drag:


Hämtade bilen, Tindra tyckte det var jobbigt att gå, och jag tyckte nog att det var ännu jobbigare.
Kom hem, duschade, softade, Niclas kom hem och sen åkte vi till syrran (som bor hemma hos mamma och Uffe) och fixade tacos till middag!
Vi har haft en jättetrevlig kväll med mycket prat och skratt!
Imorgon står Birsta på schemat!!

NU ska jag stänga ner och sätta mig i soffan!

Orkar jag?


Nu måste jag ta tag i det där med bilen. Vilket jäkla projekt. Och det är nog ganska varmt ute också. Måste nog ta med en vattenflarra.

Återkommer senare.



Så här mysigt hade jag det imorse! Tindra är bäst på morgonmys!

What's the story morning glory?


Well hello...
Det är en sliten fröken Jonsson som skriver nu. Ojojoj va jag är bakis.

Note to self: drick inte två shots efter 00:30 nästa gång, utan håll dig till vatten på krogen så slipper du detta.

Idag ska jag bara slappa och ikväll kommer Niclas hem från stugan och då ska vi åka upp till syrran och äta tacos med dom - perfekt bakfyllemiddag ju!

NEEEEJ!!! Kom precis på att min bil står hos Jessica.... Faaaaaaaaan....

Ajaj...


Faaaan va mina fötter gör ont efter allt dansande!!! Men kul har jag haft!

NU - sova!

Det är officiellt.


Jag är full! Och det är hääärigt! :-)

@$#&/"?!!!


JAG. HATAR. MITT. HÅR.

Laddningen har börjat!


Jag mötte upp Jessica vid Sidsjön och gick ett varv där med hundarna. Vi solade när solen visade sig och jag antar att jag får vara nöjd med det idag, just nu är det typ BARA moln....

Nu har jag duschat, både mig och Tindra, och partymusiken spelas i högtalarna!
Piffning börjar snart!!

NU ska jag fika lite!

Typiskt!


Har nu varit på stan och handlat sprit (ingen cider här inte!) och saltvatten-spray till håret. Jag hade en liten plan att åka ut och sola nånstans, men är inte detta tyyypiskt svenskt väder? Soligt ena stunden och mörka moln andra stunden. Och så fort solen försvinner in i de mörka molnen så blir det kaaallt!!! Man känner ju inte för att åka till stranden direkt, jag kanske lägger mig vid ån eller nåt, men hur kul är det egentligen?

Hm....ska koka ett ägg och fundera på saken en stund till.....


Detta ska jag sippa på ikväll!
Aivy Tutti Frutti!

Super-Saturday!


Hello bloggers!

Va härligt det känns med löööördag!!! Eller hur?! Ikväll ska jag festa för första gången på väääldigt länge känns det som och det ska bli superkul!! Jag har ingen "kläd-panik", jag köpte ju 4 klänningar i New York, plus att jag har ytterligare 2 helt oanvända sen innan, så det är snarare ett lyxproblem att välja vilken av dom jag ska ha! :-)

NU ska jag äta frukost bestående av en kopp svart kaffe och en rostad macka med smör, marmelad och ost! Sen en Berocca så klart! Sen måste jag kolla igenom ekonomiska situation för att se hur skön min fylla kommer att bli ikväll, alltså måste jag festa på cider eller har jag råd att köpa en Baccardi (som dessutom räcker längre)? :-)
Som sagt, lyxproblem.

Ha en bra lördag, jag uppdaterar senare!

JUST ja!



GRATTIS LILLA TINDRA!!
2 år idag! :-)

Lite bilder..


NU är jag hemma och nu kommer jag att vara hemma läääänge tills nästa semester. Det känns skönt men samtidigt lite trist.
Nu i veckan har jag alltså varit med Niclas och hans familj i deras sommarstuga och bara njutit. Jag brukar ha svårt att slappna av, jag vill gärna ha något att göra och blir lätt rastlös, men dessa 4 dagar har verkligen varit underbara. Det är så himla fint där ute och jag längtar till nästa gång jag får möjlighet att åka dit igen! Här kommer några bilder från de senaste dagarna:


I denna lilla fiskeby har Niclas familj sommarstuga!


Här åker vi båt, det är Mark som är kapten!


Vi åkte till en liten strand där vi var helt själva - helt underbart var det!


Tindra badade! Självmant!!!! :-)


Detta var dasset - eller "Rosamunda" som det kallas! Väldigt fint med havet i bakgrunden! :-)



Världens bästa!


Jag på den lilla stranden vid huset. Tindra smaskar på lite vass...


Solen glittrar i vattnet nedanför huset...


Trött Tindris.


Solnedgång från altanen.


Suddig bild från en guppig båt!


Tindra poserar vant...


...och igen...


..och igen, lite motvilligt dock!


OK, sista gången...


Och så jag då, igår innan solen gick ner...


Jag har haft det såååå bra, och är lite avis på Niclas som fortfarande är kvar, men han kommer snart hem igen!
Imorgon är det lördag och då blir det FEST!! Jag ser fram emot en skön lördagsfylla med Jessica, det var länge sedan nu!

NU ska jag borsta tänderna!
God natt!

Hemma igen..


..men det blir bara ett kort inlägg! Måste torka håret och flänga ut till pappa där även syrran och hennes familj är!
Skriver mer om de senaste dagarna och lägger in lite fina bilder senare!

CIAO!

God morgon SOL!


Jag bestämde igår när jag gick och la mig att jag skippar kursen med Tindra idag och åker ut till stugan nu på morgonen i stället, speciellt om det var fint väder, och det är det ju!! Jag vill ta till vara på solen och värmen så mycket jag bara kan, så nu ska jag logga ut här, torka håret och sen bär det iväg mot havet tills på fredag!

Avslutningsvis, en låt (plus video) som jag verkar ha missat, men som är hur rolig som helst!!! Hahahaha!



Bag in da box

Ms Gorgeous!


Niclas brukar kalla mig för Miss Gorgeous (ibland har jag VÄLDIGT svårt att ta den komplimangen).
Här är en tjej som VERKLIGEN lever upp till det namnet - guud vad jag tycker att hon är vacker!!


Miss Universum 2008
Miss Venezuela - Dayana Mendoza


NU ska jag dricka en kopp thé och äta en dajmcookie. EN, inte två.

Extreme home makeover!


Är det en bra show or what?? ÅÅÅh va jag kommer att grina när familjen kommer hem, I can feel it!!!

Bak-update:
mina cookies doftar ljuvligt!!!

Cider och kakbak!


Jag låg i soffan en stund, sen tänkte jag att det är lika bra att göra någon nytta så jag åkte iväg och tankade bilen, svängde bort till Willys och nu, 577 kronor senare, så är jag hemma igen!

Jag måste städa också, fanfanfan. Jag är inte motiverad alls, men golvet är sååå skitigt, för att inte tala om soffan!!
Men jag gör det nog imorgon på förmiddagen. Jag har tvättstuga kl 7 så då kommer jag upp i bra tid och får lite saker gjorda.



NU - dricka en cider (på en måndag??!)


SEN - leka med denna underbara lilla fis!


SENARE - baka Daimcookies!

Hemma igen.


Jag citerar mig själv:

"Jag tar GIVETVIS med mig kameran!!"

Givetvis tog jag med mig den och givetvis blev den kvar i bilen när vi gick in.... Så, det blev inga bilder idag, kanske imorgon då vi provar "rally-lydnad".
Hur som helst, det var jätteroligt att prova agility, Tindra verkade också tycka det, men nu är hon huuuur trött som helst! :-)
Hon var trött på slutet där uppe också, för när vi hade provat på alla stationer så skulle vi få gå banan en och en och när det var våran tur så ville Tindra inte ens ha godisen på slutet - haha!

Jag är också lite trött nu känner jag, vi tog en promis runt Sidsjön innan kursen började och sen höll vi på i 1 1/2 timme och nu har jag ätit lite middag bestående av korv med ketchup, senap och gurkmajo. Inget bröd av någon anledning. Jag var inte sugen på det helt enkelt.

NU ska jag lägga mig i soffan en stund, blir nog kvar där resten av kvällen :-)

NU - agility!


Det ska bli såååå kul att se hur Tindra reagerar med 5 andra hundar på en hinderbana! Haha!
Jag tar GIVETVIS med mig kameran!!


Hello semester!


Japp, jag har semester den här veckan, men bara en vecka. Ganska skönt att ta ut 2 semesterdagar och vips så blir det en hel veckas ledighet! :-)

Puh vilken natt jag har haft. Jag gick och la mig runt tolv, vid halv två var jag uppe och värmde lite mjölk och vid halv tre gick jag upp och tog hostmedicin. Jag hostade så att tårarna rann. Resultatet av det blev att i morse när jag vaknade av att mamma ringde och väckte mig, var att jag inte fick fram ett ord. Min röst var helt väck! Nu verkar den vara tillbaka!

Imorse vägde jag mig för första gången på länge. Det skulle jag inte ha gjort. Fy vilken dålig start på dagen det blev!! Jag visste att jag hade gått upp i vikt, sånt märker man ju på kläderna, men att det var så pass mycket som det var hade jag inte trott. Eller jo, det hade jag nog, men jag har förnekat det.
Så nu jäklar blir det skärpning! Man måste ju inte svulla varje dag bara för att det är sommar och semester!! USCH vilken måndagsångest jag fick nu!!! Hade jag inte varit småsjuk fortfarande så hade jag gått ut på värsta powerwalken, men jag känner att jag inte riktigt har energi för det nu. Min energi idag ska gå till Tindra på agility!

Nu ska jag äta lite frulle (kaffe, ett ägg och lite rökta kalkonskivor) och sen ska jag gå ut med Tindris!
Ha en bra dag, jag återkommer senare!


Nya tag imorgon!


Nä nu tackar jag för idag tror jag.
Fy va less jag är på den här jäkla förkylningen nu, imorgon hoppas jag på mindre snor och mera sol! :-)

Veckan kommer att se ut ungefär så här:
Måndag: 14:30-16:00 prova-på agility med Tindra på Hundens hus, städa, gå en sväng på stan, tanka bilen inför tisdagens roadtrip!
Tisdag: tvätta på morgonen, 14:30-16:00 prova-på rallylydnad på Hundens hus med Tindra, åka till Niclas stuga med Tindra (Niclas är redan där).
Onsdag: Stugan
Torsdag: Stugan (syster Madde med familj kommer och ska sova i min lgh)
Fredag: hem på eftermiddagen
Lördag: FESTA med Jessica!
Söndag: Mysdag med Niclas, Madde, Jens och Alice.

En bra vecka, om förkylningen försvinner! Prova-på-dagarna på Hundens hus kommer att bli hur kul som helst, vi är 6 st från jobbet som har anmält oss, det är nästan det roligaste! :-)

NU ska jag lägga mig!
Gonatt!

Looking back...


Jag har tänkt lite på det där jag skrev förut idag, det där med att kunna gå tillbaka och läsa om, hur jag mådde och hur jag hade det förut, för ett år sedan ungefär.
Exakt den här helgen för ett år sedan så avslutades ett jättejobbigt kapitel i mitt liv, en otroligt jobbig relation som gjorde mig otroligt självdestruktiv.
Jag har nog aldrig mått så dåligt som under januari till slutet av juni som jag gjorde då, 2007. Jag vet att jag tänkte flera gånger under den tiden "någon gång kommer det att vara över och jag kommer att vara stark och stolt när den dagen kommer". Och nu sitter jag här, ett år senare och har ett underbart liv med mycket att se fram emot. Det som ligger närmast på agendan är ju att jag och Niclas ska hitta en lägenhet tillsammans! Vi har redan tittat på en, men timingen var värdelös, precis innan vi skulle åka på semester och vi kände inte för att ge oss in i nåt när vi precis skulle åka till USA, men nu tar vi nya tag och ska kolla på en ny redan nästa måndag, den 21/7!! :-)

Jag har öven suttit och tittat på gamla foton i datorn. Ojoj va kul det är! Ska jag bjuda på några tro?


Tindra och jag, hösten -06


Vimmelbild från O'learys hösten -05


Jessan och jag, sommaren -07


Jag och syster, hösten -05


Niclas och jag, hösten -07

Niclas, jag och Tindra, vintern -08


Min 30-årstårta!


Jag i New York för ca 1 1/2 vecka sedan.


Det som jag JÄMT tänker på när jag tittar på kort som är äldre än januari 07 är att jag saknar mitt LÅNGA HÅR!!!!!
ÅÅÅh vad jag ska spara ut det igen!!!

NU ska jag kolla om jag har någon hostmedicin i nåt skåp så jag kanske kan somna inatt, annars blir det jobbigt...

Dagens mest ansträngande:


En promenad till Hemköp. Trodde jag skulle dö innan jag var hemma igen!

Nu ser Tindra bajsis ut.

En oskriven regel:


När man är hemma från jobbet och är sjuk så "får" man ju inte liksom vara ute och ränna på stan eller så, vilket är helt förståeligt, för har man ork att göra det så borde man ha ork att jobba.
Däremot "tillåts" små promenader med hunden, för Tindra måste ju faktiskt ut.
Just nu känner jag att jag måste ut. Jag är less på att ligga inne och snora i min soffa och jag är extremt sugen på Cola, så jag tror fan att jag ska ta och smyga mig bort till Hemköp och införskaffa lite nödvändiga saker som till exempel just Cola.

Men först - mirakelkur nummer ett: en dusch!

Host host...


Usch va less jag är nu. Har knappt sovit nåt alls, jag har jätteont i halsen och hostar som en gammal häxa.Just nu är höger näsborre helt igentäppt, men det rinner ändå massa snor ur den. Fräääsht! Det är såå tröttsamt. Jag var hemma från jobbet igår och även idag, jag har i och för sig ingen feber just nu, men har ingen ork att jobba när jag knappt orkar sitta upprätt i soffan liksom.

En kul grej med att ha en blogg - eller dagbok - är att kunna gå tillbaka ett år eller så och läsa om en annan period i sitt liv. Och det som är ganska intressant just nu är att jag var sjuk exakt samma helg förra året också! Vad är oddsen?

NU ska jag leta efter en nåt bra att kika på på tv'n!

Sjukstuga..


Jag blir hemma idag. Igår gick jag hem från jobbet vid 23 igår och sen har jag bara legat i soffan och sängen typ..
Skönt att det är dåligt väder i alla fall, det jobbigt att vara sjuk när solen skiner.
Hejdåå..

Jag är en snoris!


Japp, Snoris is my middle name.

Fasen va förkyld jag håller på att bli känner jag! Jag vill INTE!!!
Jag var nära att gå hem från jobbet igår men härdade ut hela natten, får se hur det blir ikväll.

NU ska jag vila mig i soffan en stund!

Liiite bättre nu.


Jag känner mig liite lugnare angående Tindra nu. En kollega på jobbet vars hund löpte nästan exakt samtidigt som Tindra är på samma sätt just nu, så nu tror jag att det är på grund av löpet som hon är som hon är just nu.

Jag däremot mår inge bättre alls, snarare sämre... Öronen susar, näsan är täppt, halsen är öm och huvudet tungt.
Muppmupp.

Orkeslös..


Det är inte bara Tindra som är off. Jag är jätteseg och det känns nästan som att jag har lite feber, men jag har tagit en alvedon nu och druckit massa vatten så jag hoppas att det försvinner. Det är väl en förkylning på gång antar jag.
Jag fick nyss ett samtal från djurkliniken med resultat från blodproven som Tindra tog igår och alla hennes värden var helt normala. Det känns ju bra, men det svarar ju inte på varför hon är "deprimerad" eller hur jag ska göra för att få henne att inte vara det längre.

NU ska jag försöka ladda för jobb ikväll, det känns ganska svårt just nu, men det är bara att bita ihop antar jag.

Fyy..


Idag ska jag hålla mig borta från speglar. Jag kände knappt igen mig själv när jag klev upp i morse. Alldeles pluffsig och svullen var jag, och såg allmänt risig ut. Jag antar att min insida speglar av sig på min utsida idag.Jag känner mig uppsvälld i halsen och trött och lite ledsen till och med. Jag vill att Tindra ska må bra, jag vill inte att hon ska vara som hon är just nu - trött, hängig och loj. Jag tyckte för en kort stund igår att hon verkade mycket piggare, vilket hon nog var också, men idag bara ligger hon och vilar igen. Lill-hjärtat mitt, vad jag önskar att hon bara kunde berätta för mig vad som är fel.

Nu ska jag ta och klä på mig och ta en promenad med henne, och sen ska vi leka "äta-mat-leken". Hon äter om man blandar i leverpastej och om man låtsas att maten är godis. Men heller det än att hon inte äter alls liksom.

Ciao...

Hej och hå...


För 1500 spänn klämde man på Tindra, tittade henne i halsen, tog lite blodprov och konstaterade att hon nog allt var lite svullen i halsen och nog skulle behöva en penicillinkur. Såå roligt!
Vissa av blodprovena fick jag svar på redan idag, och det var inga konstigheter, och vissa skulle jag få svar på imorgon. Det är säkert det inget fel på henne, utan hon går nog bara igenom en "fas" plus en liten förkylning eller nåt, men det är så jobbigt att se sin lilla vovve vara hängig och inte äta så mycket...

Guacamolen blev jättegod och uppskaddad! Det ska jag göra fler gånger! Middagen däremot blev inte så prioriterad, jag var ganska trött och off, men jag bakade kakan, som INTE blev så lyckad (alldeles för stark chokladsmak) och kycklingen fick bli matlådor. Istället tog vi med oss lill-Tindris på stan och åt en pastasallad på Coffee Houses uteservering! Mycket mysigt!

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det lite tv-tittande innan sängen!
Goood naaatt!


Lill-Tindris...


...är ju som jag har skrivit tidigare lite hängig.
Nu har jag börjat oroa mig lite mer än tidigare, så idag kl 13:45 ska vi på en liten hälsokontroll för att se hur det står till med henne.

Håll tummarna!

PRECIS vad jag vill ha!!


Länge har jag letat efter en bra "grej" för smyckesförvaring och NU har jag hittat preciiiis det jag vill ha!!



249 kr hos Syster Lycklig!
Åh, jag måste nog beställa!!!

Onsdag - mini-date-night!


Idag är Niclas för första dag på jobbet här i Sundsvall. Fast han har varit där flera gånger förut, men idag är det "på riktigt"! Det ska vi fira med god mat när han kommer hem! Jag hade en plan tidigare i veckan att slå på stort, laga värsta 3-rätters med vin och grejer, men jag känner mig inte riktigt på topp idag, har sovit jättedåligt och känner en liten förkylning som börjar smyga på..
I stället så kommer jag att göra så här:
När Niclas kommer innanför dörren så kommer han att mötas av mig med 2 Corona + lime i händerna, en till honom och en till mig. Sen har jag dukat upp lite guacamole och salsa (som jag tänker göra själv så klart, ingen jäkla mix) och nachos. Detta blir perfekt att sitta och små mumsa på innan maten är färdig.
Till middag blir det min klassiker (som jag inte har gjort på flera år) "roasted chicken", alltså en hel kyckling i ugnen.  Detta var standard på torsdagar under mina år i USA, hoppas jag lyckas lika bra med den idag! Till det tänkte jag göra bakad potatis och en härlig sallad!
Till efterrätt (och detta kommer att bli såååå gott) - Pollykaka! Mmmm..... Det blir ju nästan 3-rätters, fast nachos och salsa räknas väl knappast som en rätt i och för sig.. Men gott ska det bli, och jag LÄNGAR redan tills ikväll!
Jag tar med mig kameran i köket när jag sätter igång så får det bli en liten mat-blogg idag! :-)

NU ska jag sätta mig framför tv:n med en stor kopp thé!


Nytt favvo-smink!

 
Detta starter-kit köpte jag på Sephora i förra vecka för $60!
Hur billigt som helst!
Detta - tillsammans med Cliniques nya läppglans med SPF 15 - är mitt nya favoritsmink!
Synd att det är så dyrt i Sverige bara....


Mmm.....kaffe....


Jag har idag inhandlat mitt favvokaffe - Irish cream. Det är sååå gott och det luktar så himla gott i köket när man brygger det!

Snart kommer Niclas hem, så nu ska jag väl ta och fixa till mig lite kanske? ;-)
Kramis!

Piff & Puff



Lika namn, lika klänningar, lika glada!
I love you Puff!

*L*E*D*I*G*

Det känns som att jag har jobbat i en evighet och att jag inte ens har varit på semester. Så trött är jag.
Inatt hände en sak som var lite obehaglig, och det är andra gången det händer nu sedan jag kom hem. Först i fredags när jag la mig för att sova någon timme innan jobbet. Jag somnade och när jag vaknade hade jag ingen aning om vart jag var någonstans. Jag kommer ihåg att jag tänkte att sovrummet var väldigt likt mitt sovrum och att tavlorna i köket var riktigt lika dom jag har. Grejen var ju att det VAR mitt sovrum och mina tavlor, men jag hade ingen aning om vart jag befann mig. Samma sak hände inatt. Det kändes som att jag sov i min säng och att jag var hemma, men ändå tycktes det verka så otänktbart! Och när jag tittade på väckarklockan som visade 04:47 så hade jag ingen aning om vad det var för siffror över huvudtaget. Det var en mycket obehaglig känsla.

Hur som helst, idag är jag ledig och hur sliten som helst. Jag har nyss varit ute med Tindra en liten kortis och även slängt i lite tvätt. Jag har tvättstuga mellan 11-15. Typiskt när det är så fint väder...

Planen idag är att tvätta, städa undan lite, gå in till stan och köpa schampo, balsam och en flaska vin eller två. :-)

IKVÄLL kommer Niclas!!!

Jag vill sooova mer!


Ååååh, sista dagen på jobbet innan 2 ynkliga dagars ledighet. Och dessutom är detta mördarpasset!
JAG VILL VARA HEMMA!!!

"Säng, säng, säng"


"Sova sova sova säng säng säng!"

Hoppas någon mer än jag kommer ihåg den där låten, annars verkar det bara löjligt ju! :-)
Sitter på jobbet och önskar att jag var hemma. Hemma med Niclas och Tindra. Ingen av dom är i och för sig hemma hos mig just nu, men det hade varit trevligt.
Tindra är hos min mamma och Niclas är i Oslo hos Mark. Dom ska se Bruce Springsteen imorgon och sedan kommer Niclas tillbaka till Sundsvall på tisdag. Jag längtar efter honom... Jag trodde jag skulle tycka att det skulle vara lite skönt att få vara lite själv nu efter 2 veckor tillsammans, men jag saknade honom redan på tåget hem från Arlanda i fredags.

Kom hem nu Nicklish!
:-)

Nu då?


Hmm...sitter här och funderar.
Hela vintern och våren har jag sett fram emot USA-resan, det var sommarens höjdpunkt, och nu är den över. Det känns lite tomt och tråkigt. Jag har jättefina minnen från de senaste 2 veckorna, men nu då? Vad ska jag se fram emot nu? Jag älskar att ha resor bokade och se fram emot, men nu har jag inget sånt. Inte för tillfället i alla fall. Jag antar att det inte bara är resor man kan se fram emot och längta efter, det finns mycket annat just nu, till exempel att Niclas och jag ska börja bo ihop, att han ska börja jobba i Sundsvall och så, men det måste ju finnas lite roliga saker som kryddar vardagen också, eller hur? :-)

Nu ska jag titta på bilderna och minnas ett tag till, och drömma mig bort till nästa gång......



Vart åker vi nästa gång tro...?

Tindra är hemma!!


Nu fattas bara Niclas så är hela "familjen" samlad! :-)
Tindra blev såå glad att se mig, jag fick pussar över hela ansiktet!!!! För att inte tala om hur glad JAG blev! Jag är fortfarande alldeles varm inombords. Tyvärr måste jag säga att jag är lite orolig för henne, hon har blivit lite smal eftersom hon har ätit så dåligt under tiden jag har varit borta. Jag vet ju att hundar kan vara lite "off" efter ett löp, men nu har det ju gått en månad och jag tycker att aptiten borde vara tillbaka snart. Jag ska ge det en vecka till ungefär, sen hör jag nog av mig till Djurkliniken för att säkerställa att det inte är något annat som är fel på henne.

NU ska jag lägga mig i soffan och mysa med mitt lill-hjärta!

Dåligt av mig...


Jag som tänkte uppdatera så bra idag, men jag orkade inte! :-)
Men, jag kan ju säga så här, resan var grymt bra, och jag längtar redan till nästa gång!!! Bilder kommer jag att lägga in lite då och då, måste ju även ha Niclas godkännande! ;-)

Jag har haft en helt ok dag idag, sov till 12:30 ungefär och sen gick jag in till stan och införskaffade lite frukost! En liten bikini från HM fick också följa med hem! Den andra bikinin från HM på 3 dagar! En från N.Y och en från Sundsvall! Det var dessutom rea på båda! Sånt gillar jag! :-)

Imorgon är min favvodag på hela veckan! JAG FÅR HEM MIN LILLA TINDRA!!!!!! Gud vad jag har saknat henne!!!!!!!! Hoppas hon inte är sur på mig för att jag lämnade henne i 2 1/2 vecka, hihi! Hon var ju faktiskt deprimerad de 3-4 första dagarna...lill-fisen min!

NU ska jag jobba vidare!
Seee yaaa!!

Ren vilja.


Min trötthet har gått in i någon slags andra fas. Att jag fortfarande är vaken beror på ren vilja.
Jag har ca 1 timme kvar av jobbet, sen ska jag sova och hoppas på att jag inte vaknar kl 8 och är klarvaken.
Jag har nu varit vaken sedan i torsdagsmorse, amerikansk tid.

Hungrig är jag också. Jag har ätit på så "konstiga tider" idag, och vad jag ska äta när jag kommer hem är ett mysterium. Jag har INGET hemma. Ingen mjölk, inget smör, inget bröd, ingen yoggi, inga ägg. Bara saker som inte är gott. Jag kommer nog att äta en skål Special K utan mjölk. Gooooott. Not.

Blablabla.


zzz...zz.....zzzzz..z

Ett liiiitet smakprov


Här kommer 2 fina bilder från Stone Harbor!


Katie, Molly, Mark, jag, Niclas, Brian och Kara!


Mulet men mysigt ändå!

Mer kommer imorgon!

Hemma...


Ja, hur overkligt det än känns så är det sant, jag är hemma nu.
Och nåt som känns ännu mer overkligt är att jag just nu befinner mig på JOBBET!

Jag är sååå trööööött, så jag uppdaterar ALLT imorgon!

Update!


OK, igar akte ju jag och Niclas till Larchmont i N.Y for att traffa James, Monica och Mark. Vi kom dit runt 18 och pa en gang vi kom dit sa fick jag den underbara kanslan av att aldrig ens ha akt darifran. Allt var precis som vanligt - och det ar en bra sak. Eller, sjalva huset var hyffsat pimpat, dom hade renoverat nastan hela huset och det var saaa snyggt och frasht! Vi satt i koket och pratade och skrattade och drack vin och bara umgicks i en timme eller sa, sen hade Mark bestallt bord pa en mysig italiensk restaurang som vi akte till, men innan det sa tog vi en liten tur av Larchmont. Vi akte ner till vattnet och tittade pa de enormt vackra hus som finns dar, Sen at vi middag, drack mer vin, pratade och skrattade annu mer och jag kande mig sa otroooligt glad och lycklig! Jag ar saa glad att vi akte dit och att Niclas fick traffa dessa underbara manniskor som var en enormt stor del av mitt liv i nastan 3 ar!
Nar vi akte tillbaka till deras hus sa lekte vi lite med hunden, tittade pa lite bilder fran James high school graduation och sen akte vi hem. Jag var overlycklig!

Idag har jag, Niclas, Mark och Kestie spelat tennis pa deras beach-club. Nar tjejernas camp var over sa hangde vi vid poolen och at lunch och nu har vi lekt lite vid poolen har hemma och nu ska jvi nog bara softa resten av dagen.

Imorgon tar vi taget in till New York och spenderar resten av tiden dar innan vi aker hem pa torsdagkvall. Shoppa, ata och festa ska vi gora!! :-)

NU ska jag forsoka pa nan ordning pa mitt har! 

HAPPYYYY!!!


Ok, helt arligt nu. 
Stone Harbor i all ara, men kvallen som jag har haft ikvall var den basta jag har haft pa valdigt lange!

Ska lagga mig nu, uppdaterar imorgon!
Natti!

RSS 2.0