Dagens sista inlägg

Jag måste bara säga detta:
Mitt liv är underbart!
Jag har en underbar pojkvän som älskar mig. MIG liksom!
Jag har världens finaste hund som också älskar mig - tror jag i alla fall! :-)
Jag är frisk, mina föräldrar och syskon är friska (mer eller mindre).
Jag älskar min lägenhet och min lilla skrutt till bil!

Life is good! :-)

Fejk!


Under 40 minuter satt jag med mitt bästa leende och tog emot 170 pers. Jag kommer att ha träningsvärk i kinderna imorgon. Suck.

Jag har bröst!


Jag har bröst, ja faktiskt, det har jag! Nu snackar vi inte D-kupor, inte ens C eller en stor B. Nä nä, jag har BRÖSTMUSKLER! Och dom gör ont! Träningsvärk heter det visst har jag hört. Det var ju så otroligt länge sedan jag tränade nu, så jag hade nästan glömt bort hur det kändes att ha träningvärk, men NU vet jag. Niclas tyckte att vi skulle träna ihop i måndags, och det var ju en bra idé faktisk! Det var kul även fast jag vissa stunder ville ge upp (till exempel när Mr Nick tyckte att jag skulle ta 35 kg i "sittande bänkpress" eller vad det heter)... Det känns ändå rätt skönt med träningsvärk, det känns att man har gjort nåt vettigt med kroppen än att bara fylla den med chips och Polly typ.

Jag var i Umeå sön-idag, har haft underbara eftermiddagar och kvällar, lite långsamt på dagarna eftersom Tindra var med mig upp den här gången. Jag kände inte riktigt att jag ville lämna henne ensam hemma i en ny lägenhet, bara för att jag skulle få stilla ett visst shoppingsug, så jag har varit hemma med henne och kollat på Oprah och Dr Phil typ, men det är helt ok det också. Totalt avkopplad och noll stress, och magen har mått bra! :-)

Idag åkte jag som sagt hem, och jag hatar verkligen att åka den där jäkla bussen!! Jag hade inga hörlurar och Tindra - som i och för sig var en perfekt resenär - var liiite svår att ha i knäet i 4 timmar. Hon somnade äntligen när vi var i Bergeforsen men vaknade igen i Timrå då en annan liten hund klev ombord och blev intressant att spana på.

Nu sitter jag på jobbet och inväntar en stooor grupp människor, sen blir det nog ganska soft resten av kvällen...

För övrigt så kryper det i mina ben - muppmupp!

Kärlek på jobbet...


ÅÅh vilket härligt avbrott på arbetspasset!!! Niclas kom hit och jag sprang iväg på rast så jag kunde få krama honom lite! Vi har inte setts sen i tisdags så det var jättemysigt med lite kärlek!!
Nu kommer resten av dagen gå som en dans!

Love, love, love!!!


Hemma igen!


700 spänn och några timmar senare så sitter jag nu här igen. Handlade ungefär hur mycket som helst känns det som. Nu återstår bara  en sak av den här dagen, och det är total avkoppling framför tv:n. Jag har flängt runt hela dagen och NU ska jag lägga mig ner i soffan......
Ha en trevlig kväll alla!

P.S
Jag skulle kunna göra vad som helst för lite Nickster-love just nu.....Miss you baby!
D.S

P.S 2
Vanliljglass och stekta äpplen med kanel..... aaaahhhhhh......Så obeskrivligt gott!!!
D.S 2


Torsdag den 25:e oktober 2007

Kära blogg!

Idag har det varit en helt vanlig dag. Dagen började med att mamma ringde och väckte mig vid kvart över elva och sa att om jag ville så kunde jag vara ledig från tvätten idag, och det ville jag ju så klart! Snacka om bra start! Sen lyckades Jessica övertala mig att följa med upp på en promis i skogen med hundarna, jag var lite neggo först, det var ju inte underbart väder direkt, men jag har ju inte köpt ett allvädersställ för att det ska hänga i garderoben direkt! Efter promenaden med samtalsämnet "vad skulle du göra om du vann 48 miljoner?", så åkte vi till Eclair på Skönsmon och fikade en rejäl leverpastejsmacka och kaffe och en liten kaka. 46,50:-, hur billigt som helst ju! I stan hade det kostat 70 spänn - minst! Efter fikat blev det hemfärd och Tindra fick en liten snabbdusch eftersom hon var mer svart än vit efter att ha lekt "Du kan inte ta mig" med Jessicas hund Smilla, och jag drack ytterligare en kopp kaffe, en liten dock så jag inte ska bli så jäkla speedad.

Nu har jag nyss kommit hem efter en liten sväng på stan! Det är så kul att gå på stan här nu med alla nya affärer! Senaste tillskottet är Lagerhaus och där strosade jag runt en bra stund innan jag letade upp nygamla Mique. Jag läste i en annons att dom skulle ha Hello Kitty-grejer där, men snacka om att jag blev besviken. Pyttelite grejer och dessutom jättedyrt! 149 spänn för en mugg och 249 för ett penn- alternativt sminkfodral! Skandal!!
Aja... jag drömmer mig bort till Hello Kitty-butiken på 42:nd street....aaaahh....heaven on earth... ;-)
Det enda jag kom hem med var ett par nya kökshanddukar från Indiska. Vad vuxet att vilja piffa till köket med nya handdukar! Haha!

Strax ska jag åka i väg och storhandla (ännu mer vuxenpoäng) på Ica Maxi i Birsta. Jag var smart och gick hem och åt resterna av min makaroni-räk-wok från igår, annars hade jag väl kommit hem med en jäkla fryspizza som jag handlat i ren desperation!

Jag kanske rapporterar lite senare, det kan ju bli en liten sväng i Birsta city också, och det blir det säkert om jag känner mig själv rätt. Jag var där igår, men idag har fler butiker öppnats! :-)

So long!

I väntan på Greys.

Jag har i och för sig sett kvällens avsnitt redan, men jag är så himla in love i den serien så jag måste givetvis se det igen.
Tidigare idag var jag ute och gick i skogen med Tindra (tindra som för övrigt är jättefin och nyklippt, hon är som ett litet lamm!), och under min promenad kom jag på en himla massa fyndiga saker som jag hade tänkt skriva här idag, men nu känns det tomt bara. Jag kommer ihåg att jag tänkte "ikväll kommer jag att gråta".
Jag bara känner det på mig.
Kanske har det att göra med att mina hormoner spelar mig ett spratt just nu, eller så är det för att jag känner mig lite ledsen helt enkelt. Jag tror i och för sig på det första alternativet. Men jag känner att jag har ett "behov" av att gråta just nu, men det kommer liksom inte bara av sig själv, jag måste framkalla det på något sätt.  Greys anatomy brukar vara ett säkert kort på den fronten, men eftersom jag har sett det redan så kanske det inte har samma effekt. Kanske ska ladda hem en snyftig tjejfilm och ta fram Hello Kitty-näsdukarna, eller så räcker det ju i och för sig med att lyssna på vissa gråt-framkallande låtar på iPoden. Aja, det låter ju som värsta projektet det här, men jag känner att jag skulle tycka det va skönt att få gråta ut lite. Det är så skönt med endorfinerna efteråt :-)

Förutom vissa funderingar så har dagen varit helt ok. Jag har dock sovit på tok för lite, och bättre lär det inte bli inatt med tanke på den enorma fullmåne som lyser upp himlen. Jag tvättade lite på förmiddagen och eftermiddagen spenderades i Birsta eftersom Tindra skulle klippa sig. Det tar 2 timmar  att klippa henneoch då strosade jag runt i affärer under tiden. Inne på IKEA fick jag för mig att jag skulle köpa nya glas - inte för att det är nåt fel på dom jag har, men det är ju alltid kul med förnyelse, även i köksskåpen! Så 6 vinglas, 6 mindre "vanliga" drickglas och 6 snappsglas senare så hämtade jag Tindra, tog en promis i skogen och sen hem och rensade ut lite gammal skit ur skåpen och ställde in de nya! Det blev bra. Jag var så sjuukt sugen på nåt salt och fett till middag  - som att stekt fläsk och löksås på jobbet igår inte var nog - men förvånade mig själv med att koka fullkornspasta och blanda det med wokade grönsaker, räkor och sweet chilisås. Att det står en påse Polly OCH en påse Cheeseballs i köket är en helt annan sak. Dom hänger där just nu. Förhoppningsvis glömmer jag bort dom och har då inte totalt förstört den här dagen som annars har gått ganska bra på mat-biten i alla fall.

Nu är det dax att lägga sig i soffan och drömma mig bort i Mc Dreamy's underbara värld.....

En viktig sak bara innan jag går:
TOMORROW ---> PAYDAY!!!

Hög på kaffe!

Ja det är jag idag. Har dock bara druckit 2 koppar, men fan va hyper jag är! Haha! Allt går med en dundrande fart! Dagen har sett ut ungefär så här:

Klev upp, kissade, klädde på mig och gick ut med Tindra. Kom hem, åt lite frulle och drack mycket kaffe. Pratade med Jessica på msn, fick den mest chockerande och upprörande informationen EVER. Duschade, tvättade håret, torkade håret, sminkade mig och gjorde mig i ordning för lite jobb på tvätten. Jobbade, gick på banken och betalade av kreditjäveln och NU är Tindra betald! För att fira köpte jag med mig en Subwaymacka OCH en liten kaka med mig hem. Disskuterade vidare med Jessica om den chockerande upprörande informationen och nu sitter jag och försöker varva ner lite. Jäkla kaffe. Känner mig helt knäpp i huvudet ju! Vatten! Jag behöver vatten! Jag ska dricka 3 stora ölglas med vatten på jobbet inatt - minst!

OK, jag ska berätta om den chockerande upprörande informationen: vi kommer inte att få någon julklapp på jobbet i år. Nähä, big deal, kanske vissa tänker, men lyssna här: istället för att ge personalen (som sliter hårt och gör ett grymt bra jobb året runt) så väljer man att donera pengar till "Rädda Östersjön". Jag är nästan mållös. Nästan. Jag har absolut inget emot att donera pengat till välgörande ändamål, men låt mig för fan bestämma själv vart dom ska gå i såna fall. Jag kanske är överdrivet upprörd över detta, men jag tycker faktist att det är jättedumt. Jaja, orkar inte lägga mer energi på detta just nu, ska spara på energin för jag lär ju behöva den när vi pratar vidare om detta på jobbet ikväll. Fan.

I övrigt så har dagen varit bra. Inget speciellt har hänt, men jag är nöjd med dagen. Jag är grymt nöjd över att ha betalat in pengarna och därmed betalat Tindra! Hihi! Nu är hon min bara min! :-) Lill-fisen!

NU --> piffa
SNART --> köra Tindra till mamma
SEN --> jobba natten

Kramar till alla, kyssar till N... :-)

Jahapp, och vad ska jag se fram emot nu då?


Jag känner mig lite låg idag. Helgen är över och jag är tillbaka till den tråkiga vardagen - igen. Det blir ju så mycket mer påtagligt när man har haft en underbar helg. Niclas och jag åkte ju som bekant upp till hans familjs hus i Åkersjön i Jämtlandsfjällen i helgen, och frågar ni mig så var det exakt vad jag/vi behövde. Jag är övertygad om att Niclas skulle svara samma sak. En hel helg utan datorer, mobiltäckning och jobb - och bara varandra att rå om. Just ja, ingen tv heller. Haha! Vilken prövning! Radions P3 har varit på hela helgen och vi har haft högläsning ur nån bok som Niclas hittade. Det var faktiskt riktigt trevligt, trodde först att det skulle bli trist utan tv, men vi klarade oss ganska bra faktiskt! Vädret var ju så där, lite ruggigt och inte så överdrivet mysigt att promenera i kanske, men Tindra var ju tvunget att få göra sitt så några små promisar blev det ändå. Annars har vi bara myst, ätit och spelat spel. Hur skönt som helst!! Det är det som gör det lite trist just nu, det blir såna kontraster liksom. Till helgen jobbar jag dagpass fre-sön, Niclas kommer dock ner på lördag och eventuellt så åker jag upp med honom på söndagkväll och stannar till onsdagmorgon. Sen vet jag inte när vi ses igen. Han ska resa mkt med jobbet och November ser ut som en mörk måndag för våran del tyvärr.
Hur tar man sig igenom sånt?
Jag tycker att några timmar känns som en evighet, vad kommer då veckor att kännas som?
Som vanligt måste jag försöka tänka positivt, det har ju gått bra hittills så det ska nog gå bra.

Ikväll ska jag jobba, det känns fördjävligt rent ut sagt. Jag sa till Jessica idag: "Ska vi inte säga upp oss idag? Vi gör nåt oväntat och chockerande!". Hon var inte lätt att övertyga så det blir nog inget med det. Fan.

Nu ska jag kolla på nya Desperate housewives som jag har laddat ner, sen JOBBA.

Snart helg!


Och vilken härlig helg det ska bli! Jag, Niclas och Tindra åker till fjälls imorgon! Det ska bli underbart att rå om varandra i en lugn miljö utan väckarklockor och jobbansvar. Vi ska bara mysa och äta och eventuellt slåss med björnar! :-)

Igår berättade jag om en av mina dåliga sidor för Niclas. Jag har en del såna, och en av dom är väl att jag är ganska dålig med pengar och sånt tyvärr. Kreditkortsskulder och diverse annat gör att jag ibland kan känna världens stress och ångest. Nu är det ju inte några enorma skulder vi snackar om, det kunde ju ha varit värre - mycket värre. Jag pratade i alla fall med honom, och bad om lite råd, och han sa exakt det jag trodde och även det jag ville att han skulle säga, så i morgon innan vi åker ska jag gå in på banken, sätta in 5000 på kontot, lösa bort den där jäkla krediten och säga upp den totalt - och i och med att jag gör det så är Tindra betald! Haha! Jag är tjejen som köper en hund på kredit! :-)

Just nu sitter jag på jobbet och skriver, och jag kan säga att alla - i alla fall 9 av 10 - som kommer in, påpekar att det blåser ute. Nähä?! Really liksom??

Nu ska jag jobba/facebooka vidare i 2 timmar till, sen är det helg!!!!!!!

Löööve!


 
Ikväll får jag träffa min lilla kärlek Tindra! Jag har inte sett henne sedan i lördags, och hon har inte varit hos mig sedan i torsdags pga jobb och Ume-tripp. JAG LÄÄÄÄNGTAR EFTER HENNE!!!!!! Jag blir fan alldeles blöt i ögonen bara av att tänka på henne, Lill-fisen min!! Ååååh va jag ska tvinga henne att mysa med mig ikväll, för känner jag henne rätt så kommer hon bara att ligga under vardagsrumsbordet och sova om jag inte TVINGAR eller MUTAR henne att mysa med mig i soffan! Haha! Jag ska muta henne med skinka och eventuellt en liten cheeseball eller två! :-)


image62

Och angående kommentaren på gårdagens blogg så säger jag så här: jag ska inte HA den där kalendern, det får bli mitt straff så att jag LÄR mig nån gång :-)

Att jag aldrig lär mig..


Så länge jag kan minnas så har jag lidit av beslutsångest. Jag orkar inte dra upp massa exempel, men det gäller oftast små saker, som små inköp som egentligen inte är nåt att fundera över (jag måste tillägga att när det gäller större inköp som låt säga LÄGENHETER, så funderar jag ungefär i 5 minuter).
Jag kan dra ett exempel:
Förra sommaren hittade jag en supersöt klänning på Indiska som jag absolut ville ha. Men, av någon anledning så köpte jag den inte när jag provade den, jag tänkte "jag köper den senare i veckan i stället". Den fanns ju så klart inte kvar i min storlek när jag kom tillbaka för att köpa den. Det var den ultimata sommarklänningen, och för er som inte minns så var sommaren 2006 en ganska fin sommar, och det hade varit väldigt nice att ha en fin sommarklänning då. Detta är numera känt som "Indiska-incidenten" (dom som känner till denna "incident" är jag, Jessica och mamma typ). Under året som gått har diverse impulsköp gjorts, bara för att jag inte ska hamna i samma läge igen, visst, lite oekonomiskt kanske, men sån är jag ibland.

Men nu har det hänt igen. I söndags åkte jag upp till Umeå med Niclas, och igår spenderade jag några timmar på stan, strosandes för mig själv medans han var på jobbet. Jag gick in och ut ur affär efter affär, hittade lite smått och gott som jag köpte. Nåt som jag däremot INTE köpte var en röd, fin Hello Kitty kalender (eller almanacka, vet inte riktigt skillnaden på dom, men detta var i alla fall en sån som man kan ha med sig i handväskan, som en liten dagbok typ). Den fanns i endast ett exemplar, att jag överhuvudtaget ens såg den är lite lustigt, eftersom den var bland barngrejerna, typ bland roliga linjaler och sudd. Jag fastnade för den direkt, eftersom jag är sjukligt svag för Hello Kitty. Och VARFÖR köpte jag den inte? Jag stod där och tänkte "186 spänn för en kalender? jag använder ju inte ens en kalender", men nu ångrar jag mig ju så klart. Jag skulle ju GIVETVIS börja använda en kalender om jag hade en!! Hellooo liksom??

Jag berättde detta för Jessica för en stund sedan, och jag sa just det där "186 spänn för en kalender", men så kommer jag på att det är ju inte så farligt dyrt egentligen, man har den ju i ett helt år för guds skull, och då sa Jessica "det är ju ingenting, tänk en Bacardi razz, den tar slut på 2 ggr". Så sant, så sant. Att jag aldrig lär mig. Nu har jag sökt och sökt på nätet men hittar den inte. Visst, detta är ett extremt i-landsproblem, men det struntar jag i. Det är mitt problem och detta är min blogg, haha!

För övrigt så suger det att vara i Sundsvall nu när min kärlek är i Umeå..... I miss you Nick!!


Time goes by, so slowly..


Ljusblåa Hello Kitty pyjamasbyxor, ett inte så matchande rosa linne, hjärtmönstrade duntofflor och min rosa morgonrock. Det är vad jag har på mig nu. Nyvaken och lite grinig känner jag mig. Jag blev uppe till fem i morse, fastnade vid datorn och tittade lite på Sicko när jag kom hem, och på nåt sätt hade jag då hoppats att om jag är uppe till fem så kanske jag sover till ett, men vaknade lik förbannat vid elva som vanligt.
Tindra är inte ens här, och ändå sov jag bara till elva.

Jag vägde mig när jag klev upp. Skulle jag inte ha gjort.

Ikväll kommer Niclas! Jag kommer ju givetvis att vara på jobbet när han kommer, men han är här när jag kommer hem inatt! Sen har vi hela dagen tillsammans imorgon innan jag ska - just det - jobba igen, och sen på söndag åker vi tillsammans upp till Umeå! Det ska bli så mysigt! :-)

Nu ska jag ta med mig datorn till soffan, titta på ett nytt avsnitt av Private practice följt av Greys anatomy. Sen kanske jag går ut en sväng. Det ser ut att vara fint väder.

24 1/2 timme kvar!


Sen kommer jag hem och han är där....Underbart!!!

Fullt hus! :-)

ÅÅÅH JAG VILL HAAAAA!!!!


Tråk


Mitt schema är "så där". Jag är inne på ledig dag nummer 3 av 3, men jag skulle gärna ha jobbat. För vem annan har en 3-dagars ledighet mån-ons? Och med "vem annan" menar jag så klart Niclas. Det kändes lite tungt i söndagskväll när han frågade mig när jag jobbar nästa gång och jag svarar "torsdag natt". Det var ju en evighet till torsdag då. Planen var egentligen att jag skulle vara uppe i Umeå dom här dagarna, men det var inte "vanligt jobb" som stod på agendan för honom, så det passade inte så bra. Typiskt liksom. Men jag sitter inte och deppar ihjäl mig, jag ser fram emot söndag i stället! :-)

Idag har jag fikat på Kulturmagasinet med Jessica, kul - och gott - att gå nån annanstans än Coffee house hela tiden! Innan jag gick hem köpte jag ett 3-pack jättefina ljuslycktor från Village. Inte för att jag behövde dom, utan för att jag ville ha dom. Snart kan jag nog öppna en liten ljuslycktsaffär i min lägenhet. Jag längtar till kvällen då jag kan tända ljus och inviga dom, jag tror det kommer at bli jättefint!

En intressant sak hände idag. Idag stötte jag på Han som gjorde mitt liv så otroligt jobbigt för ett par månader sedan. Jag fick inte ont i magen. Jag blev inte skakis eller illamående. Jag kände inget speciellt, och det var så himla skönt! Jag pratade med honom som om han var vilken gammal polare som helst, och det var inget mer med det! :-)
FAN VA SKÖNT DET ÄR ATT VARA STARK!!!!

Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma, typ organisera lite i min garderob och byrå, och sen titta på en film eller nåt tror jag. Bara ta det luuungt resten av dagen.....ta det lungt och läääängta efter Hjärtat ♥

SÅ. HIMLA. BRA.


Soft tisdag..

Han kom tillbaka igår kväll, och det var länge sen jag sov så skönt. Nästa gång vi ses blir på söndag för då ska jag ta bussen upp till Umeå igen! Det blir sweet!

Nu är jag nyss hemkommen från lite jobb, lite promenad och lite inhandling av diverse onyttigheter som skall förtäras i soffan ikväll. Jag tänker inte gå in på detaljer men det börjar på "c" och slutar på "hips". Typ.

Jag är inne på ledig dag nummer 2 av 3, och har nyss lagat middag, kyckling med pasta och pesto, och har även hällt upp ett glas vin - värsta tisdagslyxen! Så planen för kvällen ser ut så här ungefär:

*äta middag
*kolla på tv
*äta chips
*kolla på film
*sakna Niclas
*längta till söndag

Jag tycker att det känns som en lovande kväll! :-)
Kramkram
/Jessan.

Shooting star.


En underbar helg har övergått till måndag. Niclas åkte nyss. Eventuellt så kommer han tillbaka redan ikväll eftersom han inte skulle hela vägen upp till Umeå idag, men han visste inte exakt. Jag tänker att han INTE kommer så blir det en trevlig överraskning OM han kommer.

Jag är lite - med betoning på lite - anti emot att posta låttexter och sånt, men ibland måste även jag göra det. Denna gång kommer det från ett oväntat håll, Shooting star med Amy Diamond. Texten och låten är underbar!

Sun's busting in through the drapes,
I awake as a new day starts
Feeling I am clear in my mind I´m alive, I´m in love
Feel it in my heart
The day opens up on the world like a dream
And I start to smile

This thing I have with you's not a feeling,
a sense it is more like a state of mind

Wherever you go I will follow
I just wanna be where you are
Like a shooting star, you shine brightest of them all
Wherever you go I will follow
And it doesn't matter how far
Like a shooting star, you shine brightest of them all

Once I was torn, I was lost, I felt weak until I found you
You hit me with the spark, a light in your eyes
Keep me cool and I feel brand new
Like a breath of fresh air like a natural high
I lose sense of time

This thing I have with you's not a feeling,
a sense it is more like a state of mind

Wherever you go I will follow
I just wanna be where you are
Like a shooting star, you shine brightest of them all
Wherever you go I will follow
And it doesn't matter how far
Like a shooting star, you shine brightest of them all

Love is just like
Flashes of light
Streaming throughout my heart

Kärlek är..


...när man kommer hem efter en lång dag på jobbet, sätter sig på toa för att kissa, och märker att ens pojkvän har skrivit "Ms Jess, du är underbar" på toapapperet!



IDAG!

Idag är det exakt 8 år sedan jag sa hej då till mamma och pappa på Midlanda. Jag var på väg att göra mitt livs resa, ett år i New York som au pair. 1 år blev nästan 3 år och det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv! :-)



Idag är även dagen efter bowlingen, och det känns i högerarmen kan jag säga. Jag vann i mitt lag med 287 p, jag vet inte om det är en bra eller dålig siffra, men jag var i alla fall nöjd med min insats! Maten var god, vinet och cidern lika så, och musikenpå dansgolvet på Olearys var grym! En bra kväll minsann, och det som räddade mig från att inte vara bakis idag var den obligatoriska Alvedon som jag sköljde ner med ett glas Resorb innan läggdags!

 


Idag valde jag att vara helt ledig, jag tyckte att jag var värd det, så jag ringde till chefen på tvätten och frågade omdet var ok och han sa att det var jättelungt så det passade utmärkt att jag tog en ledig dag därifrån. Det handlar ju i och för sig egentligen bara om 2 timmar, men det blir liksom ett avbrott i dagen. Så istället för att gå dit så åkte jag upp till Berget med Tindra och gick i 45 minuter - vilket otroligt skönt väder!! Solen var riktigt varm och härlig!


Idag är det Kanelbullens dag och eftersom jag kände mig på så otroligt bra humör så tänkte jag att det skulle passa bra att åka och hälsa på pappa och ta med lite bullar. Sagt och gjort - efter promenaden svängde jag in på Shell, köpte deras otroligt goda kanelbullar och körde sen ut till pappa. Han blev jätteglad, och det var riktigt roligt att vara där!



Nu kommer det bästa med den här dagen:
Idag kommer Niclas!!!!!!!! Han skulle egentligen komma imorgon, men han ändrade lite i sina planer så runt 21:30 kommer han att vara hos mig! Det kommer att bli det perfekta slutet på en hittills perfekt dag! Åh vad jag längtar!!!
image61

Not so fit for fight...


Puffiga ögon och grådassig hy. Yeah vad jag känner mig fräsch. Hur fan ska jag kunna omvandla detta till en fräsh bowling-pinlga tills ikväll??
Vi ska bowla och äta på O'learys med jobbet ikväll, det ska bli kul, men just nu känns det jobbigt. Vet inte vad jag ska ha på mig, vad jag än väljer så kommer ju bowlingskorna att förstöra outfiten, i alla fall under tiden vi bowlar. Eftersom vi ska ut sen så vill jag ju vara lite mer piffig än bara top och jeans. Hm...får se hur det blir, det kommer kanske några bilder imorgon!

Jag måste lägga in två bilder på lilla Tindra som togs för nästan ett år sedan nu, när hon var som allra gulligast, pytteliten och underbar bland höstlöven! Titta och njuuuuut av denna skönhet :-)



image53

image54



One day closer...


...to being in his arms!

LOVE!!!!


BRA!


Jag måste skärpa mig nu. Jag måste läsa det jag tidigare har skrivit om att vara positiv, för just nu svackar jag. Det ska inte behöva bli en svacka bara för att det kommer lite motgångar. Det kommer alltid att komma motgångar, och det är bara att stå stark och stolt och tänka att det kommer att bli bra. Detta är just nu vad jag måste intala mig själv, det kommer att bli bra, för alla andra tankar kommer bara att förstöra.

DET KOMMER ATT BLI BRA. HAN ÄR BRA, OCH DET ÄR JAG MED!

♥♥♥

1:a oktober 2007


Jag ger upp. Jag ger upp och tar det som det kommer. Jag ser ingen mening med att jag sitter och planerar att jag ska gå och träna si och så många gånger i veckan när det ändå inte blir av. Idag vaknade jag 11:20. Pump-passet som jag så duktigt planderade att gå på började 11:30 - you do the math. Jag kan inte låta bli att vara sjukt besviken på mig själv, och jag fattar inte hur jag hela tiden kan komma upp med "väsentliga ursäkter". Dagens ursäkt var: jag jobbade natt igår, och hade utbildning på "golvet", vilket innebar ett helt annat typ av arbetspass eftersom jag var tvungen att stå och gå - i klackskor might I add - en hel kväll, vilket resulterade i att jag var hur trött som helst i både huvud och kropp när jag kom hem ca 03:30 i morse och därmed tillät mig själv att sova tills jag vaknade utan att bli väckt av en väckarklocka.
Ja så är det. Totalt värdelöst. Jag behöver nån som peppar mig, nån som bokstavligt talat drar mig till gymmet. Niclas skulle lätt kunna göra det, men han bor ju som bekant i Umeå.

Idag, den första oktober så ska jag göra detta:

* jobba på tvätten
* hitta en liten lämplig present till syrran som fyller år på onsdag
* gå ut med Tindra i skitvädret
* jobba på jobbet i natt
* sluta nojja och ha ont i magen


Nu måste jag sätta lite fart, kanske skriver mer sen. CIAO!

RSS 2.0