Helt sjukt...


.....bokstavligt talat. Jag håller på att bli sjuk nu, det känner jag. Trött, hänging, ont i kroppen, snorig - you name it.
Som att det sista månaderna inte har varit pissiga nog, måste jag avsluta året halvsjuk på jobbet?
Buu-fucking-huu....
Det är inte konstigt egentligen, det är ju massa folk som är sjuk, och så länge jag slipper magsjuka så ska jag vara glad antar jag...

Jag tänkte förut att jag skulle försöka summera året som gått, men det känns lite deppigt om jag ska vara ärlig, så jag skippar det.. Början av året, och sommaren var ju jättebra, men sen gick det utför, och det är inte kul för nån att ta del av, så med hopp om ett bra 2009 säger jag nu gott slut och gott nytt till er alla som är här inne och läser! :-)

Peace!

Whats the problem?


Jag gick och la mig vid halv ett-ett tror jag. Sen låg jag vaken till typ halv fem. HALV FEM??!!! Jag bara låg där, vred på mig lite då och då och kunde inte finna någon ro i kroppen för att somna. Självklart kan jag inte sova längre än till elva heller...
Jag blir så trött på detta.

Men det är en ljus och fin dag ute, och jag ska ta en lite längre promenad med Tindra nu efter att jag har druckit upp mitt thé. Inte nog med att jag sover pissigt så har halsen börjat göra ont också..
Buhu.

Nu laddar jag om!


Efter en mycket trevlig kväll så ska jag nu ta och slänga mig i sängen och hoppas på en riktigt bra start på dagen imorgon, alltså att jag vaknar utvilad och pigg för att orka vara på topp hela natten på jobbet! Japp, jag jobbar imorgon på nyårsafton, och det kommer att bli trevligt! Vi är ett bra gäng som jobbar så det kan inte annat än att bli kul, bortsett från kaos och lite fylla vid 12-slaget dårå.. :-)

Det skulle vara trevligt att gå och träna imorgon, men jag vill ju sova ut, så jag tror jag prioriterar sömnen faktiskt, eftersom passet börjar kl 10. Japp, så får det bli - och jag börjar NU!
God natt!

Ge mig mat på mitt fat!!


Jag är hungrig nu! ojoj! Köttfärssåsen står och puttrar och snart ska jag äta! :-)
Det blev lite shopping idag, nya träningskläder och underkläder (i ekologisk bomull). Jag är nöjd!

Nu ska jag kolla till maten!!

I have needs..


Jag måste shoppa. I neeeeeeeed to! Det är ju rea!!!!

Jag mår fortfarande inte helt hundra. Det tar på krafterna att festa nu för tiden har jag märkt... Man är ju ingen 20-åring längre...

Jag tar mig en sväng på stan nu tror jag. See ya!


Så bra, så himla bra!!


Dessa låtar tröttnar jag ALDRIG på!
Hör så bra hon är, se så snygg hon är!

 
Robyn - Be mine!
Så himla vackert och starkt!



Robyn - With every heartbeat.


Good news!


Jag låg och sov en liten stund i eftermiddags och väcktes av telefonen.
Det var riktigt roliga nyheter!! Wiihooo!! Jag berättar inget än, men det känns roligt!

Nu ska jag försöka rycka upp mig och ta med Tindra på en promis till Sibylla och handla mat! :-) Hon ska få en liten korv tror jag! Hihi!

Liten och sliten.


Dålig uppdatering idag, det beror på att jag är lite hängig (läs bakis). Återkommer ikväll.

Music to my ears..


Visst är det roligt när man hittar "nya" band eller artister som man plötsligt inser att man gillar? Man har hört nån låt på radion eller så, men inte riktigt hört resten av albumet, och så visar det sig att det är precis det man gillar! Jag har alltid ogillat väldigt blandad musik, allt ifrån hiphop och r'n'b till Kent typ, och vad jag lyssnar på styrs alltid av mitt humör, men så är det säkert för alla andra också.
Just idag är jag så glad över att ha "hittat" Kate Nash, en fantastisk tjej med en skön röst och fantastiska texter. Vissa lite roliga och vissa träffar mig rakt i hjärtat.
Nu ska jag lyssna på hennes album och bjuppar här på den låt som har spelats på radion:



Kate Nash - Foundations


Sunny Sunday!


Det har blivit lite väl många "lill-hjärtat-gör-ont-inlägg" nu märker jag. Men jag är en öppen och ärlig person, och jag vill skriva hur jag mår. Inte för att få sympati, utan för min egen skull. Igår tänkte jag en tanke, och det var att det känns som jag "straffas" för hårt för en synd som jag har gjort. EN (1) synd gjorde att jag sitter där jag gör nu. Jag är ledsen över det som hänt, men mest ledsen för att det som fanns innan inte verkade vara starkt nog, för då hade jag inte suttit här med tårar på kinderna nu. Men, som en klok kvinna sa till mig för inte så länge sedan, "It takes two to tango".

Det där var "dagens depp". Nu till något roligare - Körslaget! Det är ju hur bra som helst!!! Jag såg aldrig det förra året,och i smyg var jag nog lite anti, men nu sitter jag och tittar på det och tycker att det är grymt! Snacka om feelgood-program!! Och min nya favvo är ju med ! Timo! Hur gullig är inte han??! :-)
Nu är reklamen slut, måste bänka mig i soffan igen, och sen ska jag kolla in rean på stan!



Ont.


Nu har jag ont i huvudet igen.
Vin i kroppen.
Brist på mat i kroppen.
Jag tror att det är boven.
Jag har druckit vatten och ska ta en Ipren och gå  och sova nu, och sen hoppas på det bästa.

Men hjärtat då? Finns det Ipren för lill-hjärtat?

Efterhandsbakis?


Jag kände mig inte bakis igår, däremot idag. Eller kanske inte bakis, men så sjukt seg och trött... Det blev ganska sent (eller tidigt på morgonen) innan jag kom i säng efter jobbet inatt, vi var ett gäng som åkte och åt på Big Boy, så klockan kanske var halv fem eller så när jag la mig.
Sen, upp vid halv tolv och ut till pappa på lite lunch. Nu ska jag landa i soffan så att jag orkar ha lite roligt ikväll också!

Un-break me.


Jag har ont i huvudet. Så in i skogen.
Jag har ont i hjärtat också, inte bokstavligt, men lillhjärtat är så slitet just nu.
Det är så jobbigt hur saker kan bli så himla fel, och hur man än vill fixa dom så blir det nästan bara värre ju längre tiden går.
Ska det inte vara tvärtom?
Ska inte tiden läka såren?


Mums...


Jag har en crush på denna man just nu.. :-)


Lite depp, lite pepp!


Jag blev lite deppig efter filmen. Det är ju så bra, men också så sorglig. Vad gör man då för att på ett snabbt och bra sätt bli på bra humör igen? Jo, man tar en rosenrot och lyssnar på Chris Brown! :-)

Strax - jobb!


P.S I love you


Lite trött är jag idag känner jag, men bakis är jag inte! Nu sitter jag i soffan med ett stort glas kaffe med grädde och ska vara riktigt onyttig och äta tryfflar OCH kola och titta på mysfilmen P.S I love you....
Jessica-mys på hög nivå!
 

Helt ok!


Gud så skönt det är att vakna upp och inte vara så där sjukt jäkla bakis som jag har varit de senaste gångerna jag har festat! Jag tog det faktiskt ganska lugnt igår, i alla fall ute, och det är ju faktiskt drinkarna man beställer efter kl 12 som brukar ställa till det dagen efter.
Igår var alltså Anna och hennes vän Silvia här. Det var en mycket trevlig kväll och vi pratade engelska och spanska hela kvällen. Jag och Anna pratade engelska så att Sivlia (som är från Brasilien) skulle få en chans att förstå, och sen så översatte Anna till spanska om vartannat! Det finns så många saker med Anna som imponerar mig, och nu finns ytterligare en sak: tjejen pratar flytande spanska, det går som ett rinnande vatten! Hon är så bra! :-)
Vi åt pizza och chips och drack en himla massa drinkar och shots (eftersom jag inte tyckte att vi var tillräckligt på g) och sen när vi gick till stan så fick vi så klart stå i kö i ca 45 minuter... Väl inne så beställde vi 3 st frozen daiquiri, kanske inte det bästa valet efter att ha stått ute och frysit tårna av oss, en Irish coffee hade kanske vartit bättre! Haha, gott var det i alla fall! Vi dansade lite och sen gick Anna och Silvia hem ganska tidigt eftersom dom skulle åka till Stockholm vid kl 8 nu imorse. Jag lallade runt ett tag själv, sen gick jag hem och var nöjd över att komma hem och vara relativt nykter! Och idag är jag jättenöjd över det! :-)

Nu ska jag lägga in tre bilder och sen ska jag äta en julskinksmacka! Ikväll blir det ett litet "gästspel" på jobbet, sen är jag ledig till nyårsafton igen! :-)


Anna och jag!


Silvia, Anna och jag!


Och så "klassikern" så klart ;-)


Jessicaaaa, tja-la-la-la-laaa!


Fy fan va jag är bra!! Körde STENHÅRT på pumpen idag, och jag är så sjukt nöjd! Maglåten var som vanligt den bästa, och idag använde jag mig av en 5 kgs viktplatta i stället för  2,5 kg och det gick grymt bra! Nu vet jag att jag kan utmana mig själv och då ska jag fortsätta med det!

OK, ska sluta snacka om hur bra jag är nu och i stället börja ladda inför kvällen. Jag sitter med ett glas julmust nu (i stället för en banan) och strax ska jag äta en liten jultalrik. Efter det blir det en promis med Tindra och sen vila, dusch och piff! Anna och Silvia kommer mellan 18-19 och vi ska äta pizza och dricka drinkar! SOM jag har längtat!!!!

See ya!!

Karriärsbyte?



Jag får så ont i magen när jag
läser detta....


Ingen nörd.


Jag har aldrig gillat att spela tvspel eller dataspel heller för den delen, men denna reklam skulle nästan kunna få mig att åka ut till Birsta, köpa en större tv, ett PS3 och Guitar hero!!


Heidi Klum rockar loss i underkläderna!


NU ska jag hälla i mig det sista i min kaffekopp och gå ut med Tindra. Sen blir det "frunch" och halv ett pumpar jag!


3 timmar kvar.


Om tre timmar är det Juldagen, alltså dagen då jag får återse min kära vän ANNA!!!! Jag ser fram emot det så himla mycket! Dock är det lite mer än tre timmar kvar tills vi ses, but still.

Nu är jag hemma efter en heldag hos mamma. Nu ligger klänningen och strumpbyxorna i en hög på golvet, kvällens dresscode är mysbrallor. Jag har haft en jättemysig dag, och fick faktiskt en hel del bra julklappar, jag som trodde att det skulle bli tomt på den fronten i år! :-) Bland annat presentkort på Stadium (perfekt eftersom jag vill ha nya träningskläder), presentkort på Spa Maskrosen (perfekt eftersom jag vill köpa mer I.D bare mineral smink), en Simpson-mugg av Elina(perfekt eftersom jag älskar Simpsons och gillar att dricka thé och kaffe ur muggar :P ), en fylla-i-bok av Mia Törnblom, en liten woodoo-docka, thé, 40 gram saffran (helt insane, fatta att ett paket saffran på 0,5 gram kostar ca 20 spänn), chokladtryfflar, ett fint inramat kort på Alice, en Hello Kitty pyjamas och säkert nåt mer som jag glömmer bort just nu....hmm... jaja, jag är jättenöjd med hela dagen! God mat och gott sällskap, julklappar är ju bara en bonus!
Nu ska jag dricka ca 1 liter vatten (mammas julskinka var jättegod, men jättesalt) och sen ska jag öppna tryffelasken oc dricka thé ur min nya mugg :-)



Innan jag åkte till mamma, jag invigde en klänning som jag köpte i somras!


Skogspromenad med Uffe, mamma och Tindra.


Tindra i skidspåret!


Tönt-Jonsson.


Tindra inspekterar "hennes" glögg...


Say mama! Hahahahahaaa


Innan vi satte oss till bords.


Elina och jag


Tindra är lite trött efter all julmat...


Jessan säger:



Peace och god jul!


Have yourself a merry little christmas....


Nu är det jul igen!
Jag hade nyss stigit upp ur sängen då porttelefonen ringde! "Tomten!" tänkte jag, men det var så klart inte, men däremot min fina ex-svärmor :-) Det var ett kärt återseenede både för mig och Tindra, lite känslosamt för mig, men det var så roligt att hon kom hit! TACK!!

Nu ska jag gå ut en liten snabbis med Tindra och sen ska jag ge henne det traditionella julbadet (eller dusch kanske) och när hon har torkat åker vi till mamma och firar jul!
God jul alla läsare!


Judy Garland - Have yourself a merry little christmas



Tindras julkort!


Tindra önskar god jul!





Dan före dan!


Hej och hå! Nu är jag äntligen ledig!!! Jag hade en bra plan för dagen idag, men delar av den har redan gått i stöpet! Jag hade tänkt att hänga på låset ute i Birsta city, men här sitter jag i morgonrock och dricker kaffe, så det blir inte riktigt så. Nu har jag en ny plan, och det är att vara i Birsta innan 11 i alla fall.

Jag är så himla blödig nu för tiden, mer än vanligt! Det var något jag reagerade över redan tidigare i år, runt min 30-årsdag, men nu är det extremt. Jag satt på jobbet igårkväll och tittade på den vackra granen vi har i receptionen och drömde mig bort till min barndom, till den tid då det inte fanns några bekymmer, och blev alldeles tårögd. Sen har vi alldeles nyss, så såg jag ett reportage om en hemlös tjej i Sundsvall på lokalnyheterna. I slutet av inslaget spelades en klassisk jullåt och jag blev tårögd igen. Och igår var det en liten farbror på jobbet som frågade om vi har öppet på julafton, och tänkte jag att han nog är helt ensam och vill ha någonstans att vara på jul, och det gjorde mig så ledsen. Hello? Visst, it is the time of the month, but still. Jag känner mig superfjantig ibland!

Nu måste jag ta och rycka upp mig, annars hinner jag inte med mig idag!

Några timmar till!


Snart, snart, snart får jag gå hem. Just nu är jag så LESS på att vara här, det enda jag vill är att vara hemma med tända ljus, julmusik och MYS med Tindra!
Nästa gång jag jobbar är på fredag och det ska bli så nice at få vara ledig i ett par dagar över jul nu.

Åh, NU vill jag gå hem!!

Lite ljus i alla fall.


Idag fick jag en fin sak på posten!
Ett brev från SOS barnbyar med ett litet foto på mitt lilla fadderbarn Luz Clarita som bor i Chile.
Hon är så söt, liten och mörk med fina skrattgropar.
Det känns lite bättre nu! :-)


Note to self:


Titta inte på avsnittet när Carrie och Aiden gör slut, samma dag som jag är på jordens sämsta humör (troligtvis pms), och speciellt inte dagarna före jul. Dålig kombination.


plus


plus


är lika med:
BAD COMBINATION!!!

Prio 1.


Sömn. Vart är den? Har jag sovit totalt 4 timmar så är det att ta i. På sin höjd 2 timmar sammanhängande sömn. Fy fan. När jag kom hem inatt så hade jag 1000 tankar i huvudet och kunde inte somna. Sen kom mamma hem med Tindra runt halv sju, och hon var dålig i magen så henne var jag tvungen att gå ut med 2 ggr mellan kl 7-9.
Träningen prioriterades INTE idag kan jag säga. Fy fan igen.

Ibland önskar jag att jag kunde skriva ALLT här, allt som får mig att känna något, oavsett om det är saker som gör mig glad,arg, lycklig eller ledsen. Just nu är jag så sugen, men jag ventlierar hellre på andra sätt. I bilen hem inatt så skrek jag ut min frustration till en låt som spelades på radion, det var så skönt! Haha! Idag hade varit en perfekt träningsdag för det är så mycket som måste ut!

Nu måste jag försöka se till att bli människa, jag tror att det krävs en lång dusch, mycket kaffe och så lite smink.
Jag jobbar ju idag igen. Fy fan.

Träna i jul?


Jag sitter och tittar på schemat över gruppträningen på Helex till veckan, och det ser ut som att det blir en del träning faktiskt!
Lotti, är du med??

Måndag 22/12 Pump 11:30
Tisdag 23/12 Bodystep 17:30
Torsdag 25/12 Pump 12:30


Bodystep är ett litet wild card, det kan vara kul med lite omväxling i träningen.

Här på jobbet är det lugna gatan. Ute faller snön och ALLA som kommer in kommenterar vädret.

Tjing!

Mysig dag!!


Snacka om powerwalk jag gjorde upp till mamma! Jag var hur svettig som helst när jag kom fram, och snacka om att Tindra blev glad!! Vi myste och fikade (jag fick enb bit av saffranskakan som jag bakade i fredags och den var jättegod, en "instant classic"). Givetvis hade jag kameran med mig och här är resultatet av dagens bilder:









Hej då!


Hello 4:e advent!


Jag fattar inte att det är 4:e advent! Jag har ingen julkänsla alls!!! Hm, lite kanske, men den brukar infinna sig så fort jag kommer till mamma och äter mandariner framför Kalle Anka.

Kaffebryggaren smattrar nu, och ska ska jag hälla i mig en kopp och sen tänkte jag faktiskt klä på mig och ta en promenad upp till Sidsjön och hälsa på Tindra lite som har varit hos mamma hela helgen. Det är så himla fint väder och det vore synd att inte ta till vara på den friska luften! Jag har några julisar kvar att köpa, men det får vänta tills lönen kommer på tisdag, så jag tänker ändå inte ge mig ut på stan nåt.
Det blir perfekt, en härlig promenad, mys med Tindra och sen är jag redo för jobb ikväll!

Här kommer en annan amerikansk julfavorit:


Santa baby - Eartha Kitt

De bästa!


Hello!
Både igår och idag har jag haft det så himla bra och roligt på jobbet! Visst, det kanske är aningen flamsigt och oseriöst ibland, men vi har så roligt tillsammans! I love you, ni vet vilka ni är!!

Innan jag slänger in handduken för idag så ska jag ta mig an en "utmaning" som jag har fått av Chris, vi skulle kunna kalla det för "Tre saker". Here it goes:

1. Tre namn du lyssnar till: Jessica, Jessan, Jonsson

2. Tre saker som skrämmer dig: Tindra när hon skäller helt utan anledning mitt i natten, mörka parkeringar, döden-

3. Tre saker du har på dig: kofta, tights, tröja.

4. Tre av dina favoritlåtar just nu: "You shook me all night long" med Timo Räisänen, "Love lockdown" med Kanye West, "Pokerface" med Lady GaGa

5. Tre sanningar: Jag är ensam, jag är väldigt stolt över en del saker, jag älskar Tindra.

6. Tre hobbys: träna, blogga, samla på läppglans.

7. Tre saker du vill ha: en resa, evig lycka och evig kärlek (gärna nya vinterskor och en ny vinterjacka också).


Nu ska jag fika lite, och snart sova sött...

I am a köttbulle in the making...



Fortsätter jag så här så kommer jag att rulla fram efter nyår! I love köttbullebackor - det är ju bara att konstatera!
En julklapp är inhandlad, en ganska opersonlig sådan, men jag själv är ett väldigt stort fan av presentkort, och kan man då köpa ett presentkort på gäller på typ ALLA affärer i stan så tycker jag faktiskt att det är en ganska bra julklapp! :-)

Nu ska jag vräka i mig lite av ovanstående och sen hoppa in i duschen och piffa lite inför kvällens jobb!
Seee yaaa!!!


Let it snow!


Relativt pigg ska jag nu ut i kaoset av snö och folk på stan!
Men, jag vet vad jag ska ha, så det kommer att gå snabbt och smidigt!

Let it snow - Dean Martin.
En annan av mina julfavoriter!


Are we human?


Så där ja! Efter lite glögg och pepparkakor så är jag nästan fit for fight! Jag ska alldeles strax åka till jobbet, men bjuppar på en av mina favvolåtar för tillfället. Kanske aningen sönderspelad på radion, men wtf! :-)


The Killers - Human

Lite lustigare.


Ok, det känns lite bättre nu. Jag tror att allt har med julen att göra och att jag känner mig ensam. Jag ÄR inte ensam egentligen, jag ska fira jul hos mamma, men det är ensamt här hemma. Ingen att pyssla med innan jul, ingen att dricka glögg med, ingen att koka kola med. Det är tomt, tomt, tomt.

Träningen gick bra, som vanligt med Tom Lax. Jag har ätit bättre idag än vad jag har gjort tidigare i veckan, och jag måste verkligen bli bättre på den fronten, annars ger ju träningen inget resultat. Något som jag borde ha önskat mig i julklapp är ett presentkort på Stadium, jag skulle gääärna uppdatera min träningsgarderob lite grann... Jag får köpa nytt efter jul, på rean typ.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen piffa till mig lite, det är ju trots allt fredag och det är alltid roligt att göra sig lite extra fin till jobbet på en fredagkväll. Innan jobbet ska jag åka till mamma med Tindra, och jag har bakat en saffranskaka till dom, så att dom har något gott i helgen. Dom, alltså mamma och Uffe.
Det blir nog uppskattat! :-)

Hej på en stund.

Olustig.


Även denna natt var jobbig. Jag har varit vaken halva natten känns det som. Det är ju inte ens fullmåne, vad är problemet?

Just nu har jag ätit frukost och ska snart gå iväg och träna. Det känns som att nåt inte riktigt stämmer. Jag har en konstig känsla i kroppen, det känns som att det kryper under mitt skinn och jag har svårt att fokusera. Det känns som att jag har något inombords, en massa känslor, som måste komma ut. Jag vet inte vad det är, men det känns inte så bra just nu.

Ibland känns det som att jag skulle behöva ge mig själv en "bitch-slap" i ansiktet. "Skärp dig nu Jessica, ta dig samman!". Jag blir inte klok på mig själv. Jag som hade det så bra, vad fan hände???

Nä, nu måste jag ta mig samman, i alla fall just nu, för så här dåligt kan jag inte låta dagen börja. Jag har en lååång helg med jobba framför mig, och jag klarar den inte om jag halvt håller på att deppa ihop.

Tjing!

Tröttast.


Jag är så glad att jag är ledig idag. Jag är så trött.
Kom nyss hem efter en sväng på stan och Jullunchen på jobbet. Det var riktigt trevligt och gott och det blev en hel del skratt också. Jag satt vid samma bord som 3 gravida tjejer, hmmm.....hoppas sånt där inte smittar! Haha, just nu är det totalt 7 st på mitt jobb som väntar tillökning - snacka om babyboom!!!! Jag kan säga att detta INTE är en trend som jag tänker ta efter! :-)

NU ska jag sätta på mig lite mer bekväma kläder och gå ut i slasket och halkan med Tindra - fy vad jag HATAR detta väder!!!!

Drömmar..


Gud vilken jobbig natt jag har haft! Jag sov väldigt oroligt mellan ca 12-04, sen ingenting mellan 04-05:30 (hade stora planer på att kliva upp och baka eller nåt, så frustrerad var jag), sen lyckades jag somna om och vaknade nu, strax efter 11. Och jeeesus vad jag har drömt nu på morgonen! Ojojoj! Jag drömde att jag bodde kvar i USA, och blev "upptäckt" när jag och James (som nu är nästan 19 år) stod och spelade basket på "Lorenzen park" (där vi brukade spela). Hur som helst som kom det nån snubbe som såg mig spela och han skulle promt ha med mig i ett all-star-swedish-american-team som skulle spela en vänskapsmatch mot svenska damlandslaget i Globen en månad senare. Haha, och i svenska damlandslaget är ju min älsta och bästa vän Anna Barthold lagkapten i, så snacka om att hon blev förvånad när jag försökte spela shortsen av henne! Hahahaha, guuuud va roligt det var!!! Jag saknar basketen så mycket ibland. Det hade varit roligt att träna si så där 1 gång i veckan, bara för skojs skull.

Detta var en väldigt bra start på dagen, det är alltid nice att vakna upp och skratta det första man gör! :-)

Nu ska jag koka kaffe, lyssna på julmusik, mysa med Tindra och gå ut med henne, sen gå på stan, skicka julklappar söderut och sen är det Jullunch på jobbet! Wihoo!!

Dagen i kort.


Jag tränade med Lotti i förmiddags och jag höll nästan på att DÖ under både bröstlåt och bicepslåt. Ok, att dö är att överdriva, men det var fasen inte långt ifrån! Det var i alla fall som vanligt grymt skönt efteråt!
Efter träningen så gick jag hem och "laddade" inför min "date" med pappa, och när han kom så höll jag inte inne på NÅT, utan sa exakt allt jag ville säga. Det kändes grymt skönt efteråt, och jag vet att mina ord kanske var hårda, men det behövdes. Nu kan det bara bli bättre...

När pappa hade åkt så åkte jag och handlade och kom hem med både det ena och det andra. Lite mat, lite julklappar och en hylla som jag glömt bort att jag hade beställt från Mio. När jag packar upp den vet jag inte, det känns lite vemodigt nästan... Det var jag och Niclas som beställde den.

Oh well... Ikväll har jag lagat mat - pasta och lax - och alldeles nyss blev jag klar med chokladkola-kok! :-) Hoppas dom blir goda när dom har stelnat på sig lite! Jag måste nog ge bort lite, för annars kommer jag att ha sjukt dåligt samvete när dom är slut, för då betyder det att jag har ätit alla själv! Haha!

NU ska jag lägga mig i soffan och kolla Simpsons, kanske ducsha också....har inte gjort det än, ooops...

Imorgon blir en bra dag, i alla fall eftermiddagen! Det är det traditionella Julgröten på jobbet, och givetvis får vi även våran julklapp! Spännande!

It can only get better...


Sorry för dålig video till denna låt, men lyssna på texten och musiken i stället...
Amy Diamond - It can only get better.

En vecka kvar.


Jag har knappt börjat min dag, men ändå önskar jag att den var över.

Sitter här med en kopp kaffe och en ost/skink-omelett (laddar med 3 ägg idag i stället för 2), och ska inom kort gå ner till Helex och köra ett pumppass med Lotti. Sen ska jag hem och diska undan lite, duscha, äta, och sen kommer det som känns jobbigt med den här dagen. Utan att ta saker och ting för givet så kan jag ändå garantera att det kommer att bli ett mindre krig, och att resten av dagen kommer att vara otroligt tung. Jag har ingen plan om hur jag ska säga eller göra, jag önskar att jag slapp vara själv, men nu är situationen som den är, och jag måste göra det bästa av den.
Jag önskar att jag kunde skriva av mig mer just nu, men det känns lite för privat, men kanske ikväll, eller direkt efter, så kanske jag skriver nåt i ren frustration. Allt handlar så klart om pappa.

Nu måste jag tagga till lite, ska ju träna snart! Dock finns det inget bättre sätt att skingra tankarna på än att träna! Så är det för mig i alla fall.

Skriver mer sen.

Stress.


Jag brukar försöka att inte stressa upp mig, men shit vilken dag! Ojoj. Får man sitta i 2 minuter så har man tur alltså.

Hanna!
Jag längtar också till sista avsnittet, men ännu mer till "The City" som kommer att handla om Whitney i New York!! :-)

Stress!


Nu har jag tränat, rastat Tindra, duschat, piffat, ätit och NU ska jag stressa iväg till jobbet.
Det är dags att ställa in kroppen och hjärnan på "jobb", även fast hela jag SKRIKER efter soffmys med Tindra!!

Jag är ledig imorgon och på torsdag och då måste jag fixa dom sista julklapparna också....herregud va sen jag är i år!!

Hets hets!

Fjant.


Ok. Att jag ens erkänner detta är pinsamt, men jag har nyss tittat på The Hills på mtv.com och gråtit en skvätt. Whitney ska flytta till N.Y och det blev lite sorgligt. Jag är ganska fjantig just nu. Hahaha!

Jag ska strax klä på mig och gå ner och träna, 30 min på löpbandet (löpning varvat med p.w) och sen 30 min Core.
Bra pass!


Oväntat besök.


Jag sitter just nu på jobbet och är huuuuur trött som helst. Shit alltså. Det känns som att jag är bakis, fast jag inte är det.
Alldeles nyss kom mamma och en superglad Tindra in till mig, och guuud va glad jag blev att att träffa lilla Tindris!
Vilket litet energiknippe hon är!

Ikväll på vägen hem måååste jag köpa med mig nåt gott hem, typ Donken. Jag är väldigt sugen på något i den kategorin mat just nu!!!!
Jag behöver "styrkan" för att orka skotta fram min bil senare ikväll...

Jag dansar aldrig nykter.


Igår fick jag bevis igen. Jag SKA inte gå ut nykter, det är faktiskt inte roligt. Eller, det är roligt en stund, innan folket runt omkring börjar bli fulla på rikigt. Då är det bara att gå hem, och det gjorde jag. Halv ett gick jag hem, men trots det, och trots att jag var nykter så kunde jag inte somna. Jag tror jag tittade på klockan sista gången vid halv fyra, så idag är jag rätt så trött. Klockan är åtta nu och om en stund ska jag gå till jobbet.

Jag uppdaterar lite senare idag,
kramkram.

Söndagsmys...


Ljusen är tända.
Chipsen är framme.
Coronan är på kylning.
Läppglanset glänser.

Lotti, kom nu! :-)
Hihi.




Gamla tider...


Visst är det roligt att titta på foton? Jag älskar det! Minnen kommer tillbaka, bra och dåliga, men oftast bra minnen! Man tar ju oftast inte kort på nåt som är tråkigt, haha, men kanske kommer man ihåg vart man befann sig i livet och hur man mådde just då.


Jessica, jag, Anna. Ganska precis två år sedan.


Jag för ett år sedan, juldagen 07.


Jag och Tindra när hon var en liten plutt, också för ca 2 år sedan.


Jenny och jag på sommarfest med jobbet, sommaren 05.


Jag på O'learys, hösten 05.


Jag och syster på Alice dop, också hösten 05.


Listan på kort på mig med långt hår och ett superglatt leende kan göras jättelång... haha, jag ser verkligen likadan ut på kort jämt! Men det är som sagt roligt att ha kvar och titta på. Jag vet precis hur jag mådde på varenda en av bilderna, och på två av dessa bilder var jag glad och lycklig, även innerst inne. Visst är det intressant hur skenet kan bedra ibland?


.

Lipstick jungle!



TACK Hanna som tipasde mig om denna serie för ett par månader sedan. Från början var jag inte så imponerad, men nu älskar jag den!! Det är lite "Sex and the city" över den, men har ändå en egen touch också.
Som vanligt väldigt snygga tjejer, väldigt snygga killar, väldigt snygga kläder, väldigt snygga lägenheter - och to top it off - så utpelar den sig i New York. Where else? :-)









I love it!

Vaken.


Jag är vaken men känner mig långt ifrån levande. Jag hatar den känslan. Jag kanske har sovit för mycket? Vad vet jag.... Det känns inte bra i varken kropp eller själv just nu, men jag ska ändå försöka göra det bästa jag kan av dagen, det lär ju inte bli bättre av att deppa ihop totalt.

Lite bakning skadar inte, så idag ska jag baka. Det blir nog något med choklad. :-)

I have a dream...


Just nu önskar jag att jag får sova natten igenom, trots fullmånen och 1000 tankar i huvudet.
Imorgon ska jag städa och baka hade jag tänkt, och så ska jag umgås och vara lite social på kvällen. Det är fest på gång, men jag ska dricka vatten, högst cola light. Jag börjar 09:15 på måndag.....

God natt.

My shower has a magic power!


Det här med duschar alltså. Det är ju underbart! Jag har inte gjort ett jota idag, endast varit ute i ca 15 minuter trots att det har varit en otroligt vacker dag idag. I eftermiddags laddade jag hem en film, Stepbrothers med bland andra Will Ferell, och gud vilken rolig film! Exakt min humor! Haha! Väldigt skönt att bara ligga och inte göra något alls.
Nu har jag som sagt duschat, och jag känner mig nästan som en ny människa. Med lite mat i lillmagen så ska det nog kännas bra igen.

Det är tråkigt att vara ensam idag känner jag. Jag hade ett mycket bra samtal med Niclas idag, en hel timme pratade vi, mest om min pappa och några jobb som jag funderar på att söka. Det kändes bra att prata med honom, och just nu känns det som att jag skulle vilja skruva tillbaka tiden några månader..... Men jag mår bra, jag klarar mig rätt bra faktiskt. En dag i taget och so far so good. Men det är klart att man har små svackor ibland.

Nu ska jag snart ringa och beställa en pizza tror jag. Det blir min favvo - Hawaii med bea-sås! Givetvis Hallonsoda till! Men först, lite bilder, en trailer och en till - extremt osmickrande - bild!



Jag hemma innan karatefyllan


Jenny (födelsedagsbarnet), Bea och jag.



Stepbrothers


Den trötta, slitna, osminkade sanningen, iklädd ett Hello Kitty-linne köpt i USA i somras.
Den här bjuppar jag på idag! :-)

Hej bakislördag!


Ja vilken dag... Jag är BAKIS!
Kul som attans igår, och det betalar man ju för idag....

Nu ska jag äta lite köttbullsmackor :-)
Hejhej,.

Get this party started (och datasupport)!


Well, det är några timmar kvar, men jag har en känsla av att det kommer att bli jättekul ikväll! Temat på festen är 80-tal, men tråkig som jag är så kommer jag inte att klä ut mig. Jag föddes ju trots allt på 70-talet :-) I och för sig så hade det nog räckt med ett par benvärmare till min outfit så hade saken varit biff, men nu har jag inga såna tyvärr.

Idag har jag som sagt tränat, och det känns så himla bra nu. Jag har kommit in i ett bra flyt, och om jag inte är helt ute och cyklar så har jag även börjat se och känna lite resultat också! Sweet!
En sväng på stan har det hunnit bli också, köpt en liten present till Jenny och lite småplock till mig själv. Jag unnade mig lite fredagsfika idag också, en chokladboll och två lussekatter fick följa med hem från bageriet. Chokladbollen åt jag idag, lussekatterna sparar jag tills imorgon! På tal om mat och sånt. Min granne har en thailänsk fru (asiatisk i alla fall) och man känner när hon lagar mat. Det luktar såååå gott just nu, och jag blir så sjuuukt sugen på thaimat! Undra om jag ska försöka bli polare med henne och få henne att lära mig hur man lagar så god mat som hon gör? :-)

Nu till ett problem som jag försöker få hjälp med, men utan resultat. Jag är ingen dataexpert (tror iofs inte att man måste vara det för detta problem heller, but still), så snälla nån som läser dett, help me! Jag håller på och ska fila på mitt personliga brev, och när jag öppnar Word för att skriva så går det inte att skriva nåt, utan denna text syns längst ner på sidan: "Den här ändringen tillåts inte eftersom markeringen är låst". Har jag kommit åt nåt eller vad fasen är problemet?? Hjälp, tack!

NU ska jag strax hoppa in i duschen och sen blir det piffning!
Trevlig kväll (och glöm inte att hjälpa mig med mitt Word-problem!!)!


Ändrade planer!


Det blev lite ändrade planer så nu har jag tränat pump i stället för att agera bärhjälp. Det känns jäkligt skönt att ha tränat!!!
Nu har jag fullt upp resten av dagen så jag skriver nåt mer i eftermiddag kanske!
See yaaa!!!


Happy Friday!


Hej hej hej!

Gårdagens skit är borta nu (i alla fall till nästa gång) och idag ska fokusera på roliga saker! Jag är sjukt träningssugen nu känner jag, men eftersom jag har lovat bort mig nu på förmiddagen så får jag se det som dagens träning i stället.

Snön fullkomligt vräker ner i Sundsvall idag, men det är ingen rolig snö om ni frågar mig, utan sån där snö som bara yr, jag vill ha stora, fina flingor - sånt är finast! Men men, det är snö och I love snö! :-)

Nu ska jag dricka lite kaffe och äta 2 st ägg och invänta ett samtal från Jessica som jag ska hjälpa idag!



Tindra myser på nya favvoplatsen, på fårskinnsfällen under nya skrivbordet!
Undra vem som har lärt henne att visa upp sig från sin finaste vinkel?
Hihi :-)

Sleepy eyes...


Jag är sååå trött ikväll! Dels pga träningen tror jag, och så pga mitt emotionella utbrott i eftermiddags.
Så himla trött....måste....sova.....snart....

Imorgon ska jag hjälpa Jessica att flytta på dagen och imorgon kväll är det fest! Kommer inte ihåg när jag festade på en fredag sist! Det är söta Jenny som fyller 25 så vi ska fira henne! Det ska bli skoj! :-)

NU, en sista kissrunda och sen säng, säng, säng.

Lite endorfiner tack!


Det spelar ingen roll längre. Jag kör på, jag har inget att förlora längre. Det är sad but true.
Det känns som att jag släppte på en spärr idag, och lät i alla fall en del av det jag vill ha sagt komma ut. Det kändes skönt, men nu känns det bara jobbigt. Det gör så jäkla ont och jag fattar inte hur en människa kan fungera som den här personen gör. Hur man kan resonera och hur man kan tänka som den här personen gör. Jag fattar verkligen inte hur man kan säga saker och inte höra själv hur illa det låter. Jag fattar inte...
Jag går från solsken till åska  i en handvändning.

Små, små steg.


Jag har tränat! Inte pump, inte core, utan SJÄLV!
Jag fick ett ryck och kände att jag fan inte kunde sitta hemma så jag bytte om och gick ner till Helex. Jag alternerade löpning och powerwalk i 30 minuter (varannan låt i iPoden) och sen gjorde jag olika magövningar i 15 minuter ungefär! Visst, det var inget helkroppspass, men mycket bättre än att inte träna alls! Dessutom duschade och bastade jag där också! Fasen va bra det känns!! :-)

NU ska jag torka håret och sen ta den där långisen med Tindra. Hon fick bara en kortis förut!
Bye bye!

Frisk som en nötkärna!


Vad härligt att ha det svart på vitt! Alla mina värden var jättebra, det enda som var nåt var att jag hade aningen lågt blodtryck, men annars såg allt toppen ut! Riktigt skönt att inte mina dåliga matvanor inte syns, tur att en halv påse ostkrokar kl 22 igår kväll inte gjorde nåt utslag i blodet, hehe...

NU ska jag ta och fixa mig nåt att äta, tror det blir varma mackor faktiskt! Mums!!

Hälsoundersökning.


Idag ska jag på en hälsokontroll. Det har med nattarbetet att göra, och det ska bli jätteintressant! Jag har redan fyllt i ett frågeformulär hemma och på plats ska dessa prover tas:

* blodtryckskontroll
* urinprov
* blodvärde - Hb
* blodfetter - koleserol
* blodsocker
* synkontroll
* hörselkontroll
* längd viktkontroll - BMI

Bra va?? Kingen om ni frågar mig!

Resten av dagen har jag inga planer alls, bara att jag ska ta en riktigt lång promenad med Tindra när jag kommer hem! Jag lär nog fortsätta julklappsjakten på stan också, och jag måste ringa brorsan och se om han kan tipsa om något till Elina (min brorsdotter).

Just ja, jag har träningsvärk i axlarna idag. Typ framsida axlar/biceps. Jag vet inte riktigt, haha! Men det känns att det var några övningar som tog lite extra igår - skönt!

NU ska jag dricka upp mitt kanel-thé och piffa till mig lite!
Tjing!

Love lockdown.




Kanye West - Love lockdown.

Mmm...


Jag skulle kunna leva på köttbullemackor med rödbetssallad. Helt ärligt alltså.
Min tur till Birsta blev ganska lyckad, jag köpte 2 saker till min söta systerdotter och en söt sak till mig! :-) Vad Alice ska få tänker jag inte avslöja, eftersom hennes mamma läser bloggen. Jag vill ju inte att hon ska skvallra, hihi!
Till mig själv köpte jag endast en jättefin tygblomma som är som ett hårspänne. Ljusrosa så klart! :-)
Det fick även föjla med fyra hyacinter också, som jag nu har arrangerat med lite vitmossa i en skål, hoppas dom börjar blomma snart!!

Dagens tråk är att det låter konstigt om min bil. Speciellt när jag svänger till höger. Eller, när jag svänger till höger och gasar samtidigt. När jag kom fram till Birsta och hade parkerat bilen, ställde jag mig på sidan om bilen, hukade mig lite för att se om jag "såg nåt", ställde mig upp och sparkade lite på däcken, och låtsades ha full koll på läget. Va fan också, det får inte bli nåt skit med Skrutten nu... jag har inte råååd med det!

Tindra har juck-maraton med sin stövel just nu. Det är lite störigt faktiskt. Hon flåsar och håller på borta i sin säng.
Porr-Tindra.

Nu ska jag leta fram en låt som jag hörde på radion idag, grymt bra var den! Tur att P3 har låtlistor man kan kolla i!!


Darrovic.


Mina armar skakar som fan! Nya programmet var bra, vissa låtar var jobbigare än tidigare, typ triceps och bröst tyckte jag i alla fall. Mage var bäst, kanske för att det var en av mina favvolåtar också, Forever med Chris Brown.  :-)

Nu ska jag klä på mig och Tindra och sen gå ut en sväng innan jag äter lunch. Sen dusch, piffning och Birsta!
So long!

Försöker ladda.


Shit va trött jag är. Jag ställde klockan på 09:25, och vaknade nyss, 1 1/2 timme senare.
Med kuddmärken i fejjan ska jag snart gå ner till Helex och pumpa lite som planerat. Fan, jag hatar att gå nånstans när jag ser nyvaken ut. Blä!!

Återkommer med en rapport senare!




Lediga Jessan.


Oj va ledig jag är nu. Helt sanslöst va ledig jag är! Ända tills på måndag! :-)

När jag kom hem gjorde jag något så ambisiöst som att laga middag. Ugnsbakade grönsaker och potatis tillsammans med lax. Impressive or what?? Jag gjorde medvetet lite extra så jag kan äta en ordentlig lunch efter morgondagens pump! Det ska vara nytt program imorgon, så jag förväntar mig ett tufft pass.

Imorgon eftermiddag ska jag ta en sväng till Birsta. Jag ska försöka att handla ALLA julklappar vilket inte blir så svårt. Har inte så många att handla till liksom!
Lyckas jag så ska jag belöna mig med en liten grej till mig själv också, jag vill ha en snygg svart kjol, så jag ska kolla efter det. Men inte förrän jag har handla julisar.
Sen ska jag även köpa lite blommor som jag inte gjorde förra veckan. Jag längtar efter doften av hyacinter...det är så juligt! :-)

Nu ska jag fortsätta kvällen med att äta lite godis (liiite bara) och titta på en film på 3:an!
Hejhej!

Jaaa!!


Jag är ledig i 5 dagar efter dagens pass!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gliiiiid.


Jag är på jobbet och har min första rast.
När jag gick hit i morse fick jag ett infall och bestämde mig för att chansa på att söka semster imorgon. Inte för att jag behöver vara ledig, utan för att jag vill vara ledig. Jag blir i såna fall ledig ända till på måndag!!! Det lät inte som en omöjlighet när jag pratade med schemaläggaren, så jag hoppas det går igenom. Idag är en ganska soft dag också, först "vanligt" jobb fram till 14, sen rast och möte fram till 18, sen tillbaka en liten sväng och sen slutar jag. Nice.

OM jag blir ledig imorgon ska jag träna på förmiddagen! Gud vad jag längtar! Jag har kommit på att jag måste skärpa mig lite, jag kan inte bara träna på förmiddagar, det kan ju bli så långa uppehåll i såna fall. Skulle jag inte träna imorgon så blir det inte förrän på fredag, och då har det gått en vecka mellan gångerna. Jag vill ju träna 3-4 ggr i veckan, vilket innebär att jag MÅSTE träna på kvällarna också. Hm. Alltså, hur svårt ska det vara?

Jaja, nu ska jag piffa lite innan jag öppnar!


Pokerface - del 2.


 

Jag bjuppar på en låt, och dagen till ära passar ju denna ganska bra!
Sov så gott alla bloggisar!


Lady GaGa - Pokerface

Pokerface.


Dagen har gått i spelandets tecken. Vi har haft en spelutbildning på jobbet och allt avslutades med en liten pokerturnering. Jag kom 3:a av 6 deltagande. Det är klart godkänt med tanke på att detta var första gången EVER som jag spelade poker. Jag fick in några riktigt bra händer faktiskt, och det var riktigt roligt! :-)

Ikväll ska jag inte göra annat än att softa, så sooo looong!!

P.S
Kul med så mycket positiv respons till föregående inlägg. Jag tror faktiskt att jag ska söka nu! :-) Vad är det värsta som han hända liksom? Jag får ett nej, och hur farligt är det då?
Sen vet ju alla som jobbar på mitt jobb att det finns ett intressant jobb att söka där nu också, så det är inte omöljigt att jag slänger iväg två ansökningar denna vecka!
D.S

Våga våga!


Man måste våga för att vinna heter det va?
Jag har hittat ett jobb, som är "totally out of my league", men vill man ha förändring så måste man ju ge sig ut och försöka i alla fall, eller hur?
Haha, jag har ingen aning om hur detta ska gå till, men jag ska seriöst tänka på saken och seriöst fila på mitt personliga brev och min CV.

NU ska jag inte fundera så mycket, nu ska jag dricka ett glas rödvin och titta på en film!


Effektiv!



Man är ganska effektiv när man inte häckar framför datorn hela tiden.
Jag har promenerat, handlat, fixat och fikat!



Det var soligt och fint i Sundsvall idag!
Äntligen har vädergudarna fattat att det ska vara minusgrader och inte "slaskgrader"!

 
Julgardinerna är på plats, likaså trolltomtarna!


Jag har fikat köttbullemackor med rödbetssallad och druckit min första julmust för i år!
Det kan ha varit det godaste jag har ätit på VÄLDIGT länge!!

Nu ska jag bänka mig framför tv'n och softa resten av dagen! Såååå skönt!


My sunshine!


När jag vaknade för ca 30 minuter sken solen in i rummet! Det var så fint, och den skiner än! Jag måste passa på och gå ut nu när det är så fint väder!
Mamma kom nyss hit med Tindra som blev jätteglad att se mig, och just nu kan jag inte tänka på en mer passande låt än denna:
Tindra, this one is for you!




Min skatt....


Rest my head...


Nu är jag hemma efter en hyfsat ok kväll på jobbet. Kompisarna där är ju ALLT man kan tänka sig och lite till. Utan dessa underbara kompisar/kollegor skulle jag har väldigt svårt att komma dit.

Jag läste precis igenom mitt inlägg som jag skrev tidigare idag, och det var verkligen deppigt, men det var även så jag kände då, och fortfarande känner litegrann. Det går över när jag är bland folk på jobbet, hade jag varit hemma så hade jag nog grävt ner mig i alla tankar och känslor ikväll, det är jag säker på.

Imorgon är jag ledig och Tindra kommer hem. Jag ska sätta upp dom där förbannade julgardinerna och så ska jag åka ut på jakt efter en fin amaryllis och några  hyacinter. En lagomt skön söndag ska jag ha. På måndag är det back to work, jobbar mån-ons och är sen ledig i 4 dagar!!! Helt insane ju! Jag längtar!

NU kallar sängen....god natt!

Ge mig känslan tillbaka!


OBS. Detta inlägg har stor depp-varning.

Den där känslan som jag hade igår skulle behövas idag. Hoho? Vart är den?
Jag är trött, tröttare, tröttast. Ont i axlarna. Sa jag att jag var trött?

Jag sitter i soffan och tänker på en massa saker som jag borde göra. Jag borde städa nu när Tindra inte är hemma, hon gillar inte riktigt dammsugaren. Jag borde hänga upp julgardinerna i köket och städa undan kaoset på köksbordet. Jag borde skriva ett brev. Eller kanske två brev. Jag borde tag tag i en himla massa saker som jag vet att jag kanske skulle må bättre av efter jag gjort dom, men jag orkar inte.
Allt jag tänker på är hur jag kunde låta saker och ting hända i mitt liv. Både små och stora saker.
Jag tänker på hur jag förra året på 1:a advent hängde upp julgardinerna och sa till N att nästa år kanske vi julpyntar vårat hem. Kanske är det därför jag känner att jag inte orkar göra det i år.
Jag tänker på att jag kanske borde berätta för min pappa att jag faktiskt är ledig hela julen, men att jag faktistk inte har någon lust att fira den? Jag kanske borde skriva ett brev och berätta hur jag verkligen känner.
Jag tänker på att jag är GLAD över att jobba på nyårsafton, och hur tragiskt är inte det? Glad för att slippa känna hetset av att göra något spektakulärt, speciellt när jag förra året sa till N att jag ville resa bort över jul och nyår nästa år (alltså i år) för att slippa jul och nyårsstressen.

Livet blir verkligen inte som man vill alla gånger. Långt i från.
Men det är svårt att vara nöjd och tillfreds när man inte har en aning om vad det är man vill, och vad man söker.
Hur finner jag lycka, och exakt VAD är lycka för mig?





Not so taggad anymore.


Nu är jag trött.
Hej och hå vilken kväll.
Mycket folk, kö någonstans hela tiden, och så samma saker om och om igen.
Men jag hade riktigt kul, slet som ett djur ibland, satt still och nästan "umgicks" ibland, och kvällen gick faktiskt rätt så snabbt! Tindra är hos mamma vilket innebär att jag verkligen kan sova ut, och mysa på hur länge som helst utan stress att gå ut med henne.

Nu ska jag svepa mitt vatten som jag har här framför mig och sen go to BED!!!



Taggad!!


Shit! Vad är detta för känsla?! En känsla jag inte riktigt är bekant med. Jag ser fram emot att gå till jobbet! Det är alltså fredag, och jag ser fram emot att gå till jobbet! Haha! Är det inte härligt så säg?! :-)

Jag har piffat mig lite extra, nästan som om att jag ska på fest, och det känns bra! Idag har jag en "snyggdag". Jag tänkte locka håret, men det känns lite overkill, man behöver ju inte överdriva!

Hoppas det blir lika kul som det känns just nu! Jag bjuppar på en låt, en typisk "Jessan-dansar-för-sig-själv-framför-spegeln"-låt!



Cookie Jar - Gym class heroes


Beach 2009!


Åh vad jag är laddad för nästa sommar! Haha! Fortsätter jag i den här stilen så kommer jag vara jäkligt fit!
Hehe...får se hur länge det håller i sig! :-)

NU står det en vit liten sak och tittar på mig med en kissnödig blick, så nu blir det en promenad!

Jag är TRÖTT!


Klockan var säkert tre när jag äntligen somnade inatt....
Inte nog med det, jag hade en massa mardrömmar också. Folk jag tycker om var riktigt otrevliga, dryga och falska mot mig. Den drömmen fick mig att vakna upp (bokstavligt talat också). Man ska vara mot andra som man vill att folk ska vara mot en själv. Inget nytt egentligen, men det är sant, så sant.

Så med det i tankarna ska jag nu snart gå och träna och sen ska jag försöka göra detta till en bra fredag!

P.S
jag har världens grej på gång....lite hemligt är det eftersom det är en julklapp, men en julklapp till mig sjääääälv!!!
D.S

Sömnlös i Sundsvall..


Jag har hållt mig borta från datorn ikväll, i hopp om att kunna gå och lägga mig utan en överstimulerad hjärna, men det funkar ju inte ändå. Klockan är halv två och jag kan inte sova.

Jag gick ut på en "midnattspromenad" med Tindra för en stund sedan. Utan koppel. Hon är så söt och duktig, hon håller sig till mig och springer inte ut på nån gata. Nu var det ju ingen trafik ändå, men i alla fall, hon är bäst. :-)

Nu har jag surfat runt lite och ska försöka det gamla tricket med ett glas varm mjölk och se om det funkar. Jag vill sova nu, för jag ska upp och träna imorgon!

God natt!

Kul.


Jag hade tvättstugan idag. Riktigt smidigt med endast en maskin mörk tvätt. Jag tvättade, fyllde sedan torkskåpet och gick därifrån i 3 timmar. Gjorde lite saker på stan. Kommer tillbaka för att vika ihop tvätten och märker att jag aldrig slog på torkskåpet. Kul värre.
Nu hänger det massa blöta kläder överallt i min lägenhet.

Äh, nu beställer jag pizza - äntligen!



Mys!


Idag sov jag ut på riktigt! Ingen klocka på ringning utan jag sov tills jag själv vaknade, vilket var strax innan 11.
Ute faller snön riktigt fint, och jag hoppas för allt i världen att det blir lite kallare nu så man slipper det där jäkla slasket som var igår.

Åh vilken mysig kväll det var igår! Jag och Tindra var hos Muris och Jenny på middag! Jenny hade lagat en hel kyckling i lerkruka, med massa lök och grönsaker som gjorde att det blev jättegod smak på kycklingen! Till det åt vi klyftpotatis och drack gott vin!
Efterrätten stod ju jag för. "Vanlig" kladdkaka är godast. Den blev liksom lite torr, men det där är ju jag i ett nötskal, jag följer alltid ett recept till punkt och pricka, och står det att kakan ska vara inne i 30 minuter så är den inne i 30 minuter. Varken mer eller mindre. Det hade säkert räckt med max 25 minuter konstaterade jag snabbt. Men det var god smak på den i alla fall!

Idag ska jag inte göra så mycket. Jag ska tvätta, det är det enda jag har bestämt, så det blir en soft dag!
NU ska jag dricka en stor kopp kanel-thé och sen gå ut i snön med Tindris!!

Piffigt!


Jag lägger väl in en liten "ego-bild" idag då....
Nu har jag lockat håret igen, det går ju så fort när det är lite kortare!


Inte så stor skillnad kanske, men väldigt fräscht känns det i topparna!

Jessan bakar!


Jag är nöjd med håret, det är uppklippt och "luftigt"! Mycket nice! :-)
Efter en väldigt snabb sväng på stan så är jag nu hemma och har en kaka i ugnen, Leilas sega kladdkaka minsann!
Receptet är inte riktigt som en vanlig kladdkaka, så det ska bli intressant att se hur den blir, så här fin är den när hon bakar i alla fall, får se hur jag lyckas! :-)



Lelias sega kladdkaka

Jag är så svaaaag.


Träningen var det jobbigaste jag har gjort på länge! Fy satan i gatan va jobbigt det var.
För det första var jag ju inte ens taggad till att börja med, men det brukar ju ge med sig när jag väl är där på plats, men varje låt var verkligen en pina att ta sig igenom idag.
Sen känner jag ju att jag inte är helt kry heller, så det kanske var dumt att gå dit, men nu är det gjort och det känns ok.
Musiken är så viktig när man känner sig o-peppad, och det finns en låt på pumpen som jag gillar bättre än dom andra, och det är bröstlåten, så nu när jag är inne i en "lägg-upp-youtube-videos-på-bloggen"-period så kommer även den:


Finger Eleven - Paralyzer


NU ska jag ta och fixa lite att äta, sen ska jag göra följande:
* gå ut i snösörjan med Tindra
* duscha, och fixa håret och se hur min frilla blev utan lockarna
* leta fram ett smarrigt efterrättrecept, gärna nåt med choklad
* inhandla eventuellt innehåll till efterrätten, samt vin
* onsdagsmysa hos Jenny och Muris

Bra onsdag va?


Morning madness..


Jag lider av morgonförkylning. Jag är så sjukt förkyld när jag vaknar, jag känner att jag knappt orkar ta mig upp ur sängen, men inom en timme har det liksom "gått till sig". Hur störigt som helst.
Speciellt idag när jag ska träna. För jag SKA träna. Det har gått 2 veckor nu. Fy fasen alltså.

Nu laddar jag med min klassiska "vinnarfrukost" som jag alltid äter innan ett pass - en ostomelett, kaffe och ett glas Berocca - och nu ska jag ladda med lite musik också. Den här bland annat:




Jag återkommer!

Late night sadness...


Det är alltid värst på kvällarna, det har jag skrivit förr.
Jag blir fortfarande inte klok på mig själv och mina tankar och känslor. Varje kväll känns likadan.
Vad vill jag?
Vad är bäst?
Ska man tänka med hjärnan eller hjärtat?

Jag är 30 år och har inte varit med om detta förut. Jag har krossat hjärtan och fått mitt hjärta krossat, och alltid lyckats komma tillbaka.
Men detta, det är inte som nåt jag varit med om tidigare. Detta är mycket, mycket svårare.
Och det är alltid värst på kvällarna....



Jessan kan själv!!


Vilken BRA dag jag har haft!
Först ett besök hos Anna på Sax & Kam, hon klippte mig och dagen till ära (?) så lockade hon håret på mig också! Det blev såååå fint, men mitt hår är ju hopplöst så nu är alla lockar borta.....det kan ju iofs bero på att jag har varit ute i världens snöoväder också...
Sen åkte jag och Jessica ut till Birsta och åt lunch, och sen hade hon ärenden på Ikea och då passade jag på att köpa mitt skrivbord - äntligen!!! Hon har lite större bil än mig och allt gick väldigt smidigt!

Nu har jag spenderat de 2 senaste timmarna åt att leka "handy-woman" och skruvat ihop helvetet, och efter många om och men så sitter jag och bloggar vid mitt nya skrivbord nu!! Det är inte så jättebekvämt måste jag erkänna, men det är snyggt och jag har nu en fast punkt för datorn vilket har varit det största problemet i ca 3 år nu. Haha, det har inte varit ett SÅ stort problem egentligen, men datorn har alltid varit på olika ställen, på köksbordet, i soffan, vardagsrumsbordet, sängen you name it, men nu får den bo i hallen! :-)

Nu ska jag snart ta och äta lite lax och sen ska jag lägga mig i soffan och titta på lite serier som jag tagit hem, och sen är det en film kl 21 på 3:an som heter "American dreamz" som jag tror att jag ska titta på..... För en gångs skull känner jag att jag är "värd" en helkväll i soffan! :-)


Jag är väldigt organiserad när jag ska montera ihop saker...


En "före"-bild..


...och så "efter". I vanlig ordning så är det ett sladdhaveri i ett hörn....
I hate sladdar!


Seriöst.




Finns det NÅGON som kan lyssna på denna låt och hålla tårarna inom sig?
Inte jag i alla fall....
Varför ska allt vara så svårt...........?

Finally!!


Det känns som att jag har varit en evighet på jobbet, trots att det "bara" har varit 4 dagpass, men NU är jag äntligen ledig!!! Så helvetes jäkla SKÖNT!!!!
Haha!

Det blir en soft kväll, i vanlig ordning, och imorgon ska jag ta tag i lite saker, mitt hår till exempel! Jag ska klippa mig kl 11 och sen blir det en sväng på stan! Wihoo!!

NU - SOFFAN!!!

4 av 4


Jag kan inte med ord beskriva hur trött jag är just nu.
Trött i kroppen (läs axlar och nacke) och trött i huvudet.
Nyser gör jag också. Not so nice.
Det förvånar mig inte om jag blir sjuk nu lagom till min 3-dagarsledighet. Fanå.

Oh well, jag jobbar fjärde dagen just nu, och det är ca 4 1/2 timme kvar, och jag biiiiter ihop!



Morrn' morrn'!


Hurtigt värre! Jag har varit vaken i ca 1 timme! Jag behövde inte kliva upp så tidigt egentligen men det är skönt att sega på lite och slippa stressa. Givetvis har Tindra inte klivit upp än, den lilla mens-vovven bara sover och sover...(hon löper).

Jag har hunnit sminka mig och sitter nu och smaskar på två hårdbrödmackor med ägg och kaviar och lyssnar på Timo, och har även hunnit fixa med min lilla iShuffle och fört över alla låtar dit, så nu känns det som att December kommer att bli "Timo-month".

Igår tog jag mig i kragen och ringde min far. Det gick så där. Jag fick fram det jag ville säga, dock inte allt, men det viktigaste som rör sig den närmaste tiden, typ att vi inte behöver byta julklappar och att jag tyvärr inte kommer att komma dit på julafton. Fy va tråkigt det känns att vara vuxen. Jag vill ju ha julklappar. Det är så himla barnsligt av mig att tänka så, jag vet, men är det något jag saknar från min barndom så är det just julen. Nu känns julen så himla jobbig. Egentligen så finns det bara två saker som jag tycker om med julen nu, och det är mammas julbord och att jag får träffa Anna på juldagen. Annars är det ju inte mycket att hurra för. Ingen pojkvän att överraska, ingen pojkvän att bli överraskad av, inga små barn som väntar på tomten, utan bara en himla stress och krav.
Shit va neggo jag blev nu då, det som började så bra med "Timo-month" och allt. Jaja, det är väl lika bra jag slutar nu innan jag ballar ur totalt, haha!

Det har blivit dags att snyta mig, klä på mig, dra upp Tindra ur sängen, gå ut med henne och sen pysa iväg till jobbet.
Med Timo i lurarna.

Ha en bra måndag, och ta hand om varandra i decembermörkret.

RSS 2.0