Att tänka på...



Vi förväntar oss att andra ska göra oss lyckliga
 och att andra ska lösa våra problem
men det är bara vi själva som kan skapa vår egen lycka
och lösa våra egna problem.

Freaky friday.


Det är verkligen inget freaky med den här fredagen, eller helgen överhuvudtaget. Jag är ledig och har inga planer. Ledig och ensam. Niclas är i Oslo.

Jag känner mig rastlös, jag har varit hemma hela veckan och inte gjort något alls. Hemma och ensam med mina tankar. Man kan ju bli tokig fasktiskt!! Det enda jag hör är mina egna tankar! Det och just nu en mix av Chris Browns "Forever".
Det är kul hur musik kan påverka ens humör. När jag hör det här låten så blir jag alltid glad, den påminner om en rolig tid, typ i somras. Tänk att det känns så länge sedan. Vad hände från augusti till nu?
Igår fick jag en annan insikt. Den är ganska privat, men jag kan säga så här, att allt dåligt som nånsin har hänt mig, oavsett om det har varit mina föräldrars separation, min hemlängtan under de första månaderna i USA eller ett breakup med nån pojkvän så har alla en sak gemensamt: hösten. Just den här perioden på året. Jag rös nästan när jag kom på det här igår. Allt - verkligen ALLT jobbigt - har hänt när det har varit höst.

Det där var dagens "Jessan öppnar sitt hjärta för främlingar". Nu över till dagens planer:












Jaha, det var ju ganska tomt på den fronten, haha!
Äh, jag går ut med Tindra nu, sen går jag väl på stan och gör av med lite pengar och så känns allt bra i en timme eller två, sen går jag hem och kollar på en ny snygg amerikansk serie som jag började titta på igår som heter "Priviledged".

Självkänsla nu!


Jag är här nu.
Jag tycker att det är lite jobbigt att ha en blogg just nu, speciellt när den är bubbelgums-rosa och har väldigt många söta bilder på min lilla Tindra. Ett rosafärgat skimmer är det sista min värld är. Jag känner mig nästan lite falsk och jag önskar att jag kunde berätta allt som händer i mitt liv, men jag har ju en image att tänka på, haha, närå, skämt å sido, men jag tycker att det är jobbigt att dela med mig av bara bra saker, men av respekt dels till mig själv, men framför allt  av respekt för andra i mitt liv så väljer jag ju att inte lämna ut "dåliga" saker. Jag har flera gånger haft lust att skriva EXAKT hur jag känner angående saker och ting som sker omkring mig, oavsett om det handlar om Niclas, mina föräldrar, mitt jobb eller mina kompisar, men jag tycker att det är fel eftersom dom inte har en chans att försvara sig, eftersom jag bara delar med mig av min version.

Jag har de senaste veckorna mått riktigt dåligt, och just nu befinner jag mig i en liten kris. Inget jag inte tror att jag inte klarar av, men just nu är känns det lite mörkt. Jag tackar mig själv för att jag har sparat massa semesterdagar som jag kunde ta ut den här veckan. Det känns skönt att bara vara hemma och inte behöva sätta på mig jobb-masken.
Jag kom nyss på en rolig sak som jag skrev förra veckan, att det är "antingen eller". Då handlade det om smink och hår. Antingen är sminket snyggt och frillan kass, eller så är det tvärtom. Det är aldrig bra tillsammans.
Sån är jag. Nästan. Detta lät bättre i huvudet innan jag började skriva det, men vad jag försöker säga är: Jag är antingen snygg eller så mår jag bra. Jag kan tydligen inte vara snygg och må bra samtidigt (må bra - alltså känna mig lugn, trygg och till freds med mig själv och livet). Just nu känner jag mig rätt snygg. Jag tycker att jag har ätit och tränat mig till en bra kropp som jag känner mig väldigt nöjd med, jag är nöjd med mitt mörka, blanka hår och jag vet att jag har ett fint leende. Men inombords skriker jag. Jag känner mig nästan trasig. Hur lär man sig att älska sig själv? Hur lär man sig att känna att man duger precis som man är?
INGENTING betyder nåt om man inte mår bra i sig själv, i själen. Det spelar ingen roll hur man ser ut, allt är bara en fasad ändå, och ju snyggare fasaden är, desto mer finns det att dölja.

Jag har kommit till insikt med massa saker. Den viktigaste saken är min usla självkänsla. Jag har ett bra självförtroende, men nästan ingen självkänska alls. Detta är ett helt nytt begrepp för mig, vaddå dålig självkänsla liksom? Räcker det inte med ett bra självförtroende? Nope, verkligen inte.
Jag har precis börjat läsa Mia Törnbloms "Självkänsla nu!", den ska ju vara guld värd har jag hört, och jag hoppas verkligen det. Det är ju inte så att en enda bok ska hjälpa mig hitta rätt i livet, men kanske en spark i rätt riktning i alla fall!

Åh herregud vad jag har babblat nu, men jag känner på nåt litet, skruvat sätt, att jag vill dela med mig av lite av mina tankar. På nåt sätt hjälper det.
Tack bloggen, tack för att du "lyssnar". :-)
/Jessan.

Paus.


Jag har bestämt mig för att ta en bloggpaus, jag återkommer när det känns roligt igen.

Söndag, en dag för vila?


Nej, ingen vila idag! Idag är det fest, och det ska bli SKOJ!!!!
Just nu har jag bara en sak att göra, och det är att BLI PIGG!!! Det känns tyvärr väldigt långsökt, men jag ska försöka att vara ute lite idag och få lite frisk luft, även om det bara blir en snabb promenad till stan.

Det blir inte så mycket bloggande idag, jag återkommer imorgon, eller varför inte en fylleblogg, live från festen! :-)


Antingen eller.


Nu har jag gjort det jag skrev att jag skulle göra - alltså handlat. Det blev 17 skänn kvar, och nu är köket fyllt med öl, vin till bålen, frukt till bålen, gräddfil och dipp, chips, dricka och imorgon kl 19 kommer det även att vara ett pizzafyllt kök! 5 stora pizzor från Biteline nämligen! Det kommer att bli jättebra! Hoppas alla gillar det!

Det har inte blivit så mycket tid för återhämtning, jag sitter i soffan nu med en stor kopp kaffe och hoppas på att bli lite pigg. Just nu känns det hopplöst. Jag har duschat och sminkat mig. Är rätt nöjd med sminket, mindre nöjd med håret. Det är alltid antingen eller på den där fronten. Antingen är sminket bra, eller så är håret bra. Aldrig båda samtidigt. Jag saknar mina krossade ögonskuggor....buuhuu....jag måste nog beställa hem nya! Typ 2 stycken i alla fall. Det måste jag nog göra ja. På måndag i såna fall. Då kommer jag att sitta bakis och seg, och tycka att jag FÖRTJÄNAR 2 nya, dyra ögonskuggor. Haha!

NU ska jag vila lite innan jobbet.

HETS!

Jag är alldeles ensam hemma. Tindra är hos mamma och Niclas är fortfarande i Umeå. Det är lite tomt. Det är tråkigt.

Jag har ingenting i kylen, inget att äta till frukost alltså. Jag är inte så sugen på oliver och sweet chilisås just nu direkt... Detta innebär att jag måste åka och handla NU, för jag måste också handla chips, dricka, lime, frukt och andra viktiga saker till morgondagens fest! Hoppas pengarna från insamlingen räcker!! :-)

Ikväll ska jag jobba igen. Det var sjukt mycket igår, men det var roligt ändå! Ikväll kommer att bli grym också, jag känner på mig att det blir en bra kväll, men jag kommer att vara trött imorgon, det är ett som är säkert. Det blir en timmes extra jobb inatt, eftersom man ska ställa om klockan till vintertid ("Spring forward, Fall back" är något jag lärde mig i USA), så när jag går hem är klockan 03:30, men egentligen 04:30. Tröttsamt.

Oh well, varför lägga energi på sånt som inte går att påverka? :-)


Jag och min nya kompis!


Jag och Finnen sitter på jobbet och har trevligt! Egentligen är det inte så trevligt, eftersom Finnen blir större och ondare ju längre kvällen går...
Det blir att kladda på lite tandkräm inatt och hoppas på det bästa!

Inte så klädsamt..


Jag har fått en finne, eller typ en och en halv. En halv, ganska outveckad på kinden, och en i mungipan. Fy vad jag hatar finnar i mungipan. Jag tycker det är så ofräsht!!

Så himla typiskt!!!
:-(

NU - vila!


Musklerna är pumpade, räkningarna är betalda, nu ska jag vila innan jobb ikväll. Vila, alltså inte göra så mkt mer än att ligga i soffa och halvkolla på tv.

Jag har faktiskt hunnit med en snabbis till Bolaget i Birsta också, jag köpte öl och vin till festen på söndag! Fyy faaasen vad bilar det var där ute!!!!

Som sagt, vila nu!

Favvo-fredag!


Strax blir det Pump med Tom Lax! Sweet! Jag ser fram emot att vara totalt DÖD i låren redan efter första låten! Kul.

Ikväll ska jag jobba, jag har nästan längtat lite efter jobbet den här veckan, det är inte så där JÄTTEKUL att vara ledig i 3 dagar mitt i veckan.. Det blir tröttsamt rätt så fort. Dock känner jag på mig att dte kommer att bli en körig fredag, löning och allt vad det innebär. Men, det blir kul! Allt handlar ju om inställning, eller hur?! :-)

Just ja...lönen har kommit. Räkningar måste betalas. Kul.

För ett år sedan...



För ganska precis 1 år sedan knäppte jag den här bilden.
Jag har samma tröja på mig idag, även samma halsband och örhängen!
Det enda som saknar här hemma är Niclas som är i Umeå ikväll...
Jag saknar dig älskling!
PUSS!

Snäll flicka!


Mitt i "ögonskuggs-tragedin" så gjorde jag en bra sak. Jag bakade en kaka, och när den var klar så tog jag Tindra under armen och sa:
- Kom lill-rump så åker vi till mormor och muffe (mamma och uffe)!

Sagt och gjort, vi överraskade dom med en sockerkaka med ett segt knäckigt kokos-jox över (tänk toscakaka, fast kokos i stället för mandel). Det var uppskattat! :-)

Nu ska vi se vad kvällen bjuder på, jag har laddat hem avsnitt 2 av
Lipstick jungle som Hanna tipsade mig om. Jag såg första avsnittet inatt och det var helt ok. Jag är inte övertygad än, måste se detta också för att avgöra om det blir någon fortsättning.
Åååh vad jag saknar Lucas, Peyton, Haley, Nathan och Brooke......
:-)


Jag håller mig för skratt.


Ursäkta mitt språk, men helvetes jäkla SKIT!!!!!
Jag tappade nyss ut mina absolut favvo-ögonskuggor på golvet!!!!! 3 av 4
Stila-skuggor är nu ett minne blott. Självklart klarade sig den jag använder minst. Så jääääkla typiskt och irriterande.
Jag brukar alltid köpa nya när jag är i USA eftersom dom inte finns i Sverige (?), eller beställa på nätet från England....buuuhuuuu!!!!! Jag har i och för sig ögonskuggor så att jag klarar mig, men jag äääälskar dom här!!!




Jaja, golvet får ett fint pärlemorsskimmer, och jag har min hälsa.
Who am I kidding, ge mig nya NUUU!!!!

Oh hot damn!


Haha, jag går och sjunger på "In the ayer" hela tiden nu!!! "Oh hot damn, this is my jam"...

Jag är ganska pigg idag, trots ett litet intagande av alkohol igår, jag var ju i och för sig väldigt lugn, jag värmde bara upp lite smått inför söndag - då jäklar smäller det! :-)

Idag har jag varit hos Jessica och träffat hennes lilla valp Baloo. Lilla och lilla, han väger nästan 12 kg vilket är dubbelt så mycket som Tindra! Vi planerade lite inför söndagen, vad vi ska handla och sånt. Nu ska jag göra mitt bästa för att få till en bra playlist som är så blandad som möjligt, för alla gillar ju inte
Flo Rida direkt!

På återskrivande! :-)


Jag var en Festis trots allt!


Trots att jag hade softat till mig med mysbrallor så fick jag ett ryck och gick på Lottis fest ändå! Sweet!!! Jag tog det lugnt och gick hem tidigt när alla fortfarande var på g!

Rydan: ta inte med skivor, jag har ingen cd-spelare, säg till om du vill att jag ska ladda hem nåt i stället!

Marre: Flo Rida sitter som handen i handsken!!!! Tack!!

NU: sova!

Eller inte....


Nu är planen att gå ut på en promenad med Tindra, sen får jag se. Just nu lutar det åt att jag blir hemma, jag orkar fan inte piffa till mig...

Ville bara påminna om detta!!!
Ge mig!! Jag behöver ny - eller gammal - musik!

Jag är en festis!


Hm. Ska jag? Ja för fan! Eller? Jag är nog den veligaste människa jag känner. I alla fall just nu.
Jag har varit på bolaget och köpt en "utifall-att"-vinare, och outfits har jag många av just nu av nån konstig anledning. Vad är det som stoppar mig egentligen? Jo, tröttheten. Jag vill, men jag är så satans trött!!!! Det känns att jag tog ut mig ordentligt idag på pumpen, fast egentligen är det ju bara en inställningsfråga just nu. Hmm....what to doooo?

Jag tar och spelar lite musik, provar lite kläder, kanske sprättar en cider och smakar lite mer på tanken. Fest? Ikväll? Men Tindra då?


- Gå du bara, see if I care!

Nypumpade muskler!


Gammal bild på en nyklippt Tindra och mig!

Aah vad det spänner i mina muskler nu. Speciellt i armarna....ganska skönt faktiskt!
Jag tror inte att jag kommer att baka något idag. Niclas är inte här, och då finns det en risk att jag svullar i mig en massa, och det känns ju inte bra, haha! Niclas är i Umeå i veckan, och vi kommer inte att ses förrän på söndag, och då bara en snabb sväng. Jag ska ha fest här hemma, och då har jag gett order om att han inte får vara hemma! Haha, skämt och sido, vi ska ha en jobbfest, och inga andra respektive ska vara med heller! :-)
Det känns jättetrist just nu, att vara helt ensam hemma, men jag vet att jag behöver egentiden, så jag ska nte gnälla nu. IMY Nicklish!! :-)

Ikväll har Lotti fest hemma hos sig, just nu känns det inte omöjligt att jag går över dit en sväng, men jag vet ju själv att jag säkert kommer att banga. Men det skulle ju vara kul, varför ska jag sitta hemma hela tiden för? Snart börjar det , väl att växa mossa på mig?! Jag ska tänka på saken i alla fall, men nu ska jag ta en välbehövlig dusch, jag har inte tvättat håret på flera dagar!!!

Hello onsdag!



Solen skiner och det är onsdag! Idag ska jag ta tag i sakerna som jag inte tog tag i igår, alltså träna och baka! Igår var jag för upptagen med OTH (Hanna, jag vet, jag har sett alla 7 :-) ), och andra serier, men idag har jag ingenting att titta på, så idag ska jag göra "verkliga" saker!

11:45 ska jag pumpa, sen har jag resten av dagen på mig att göra vad jag vill!

Jag hittade ett par svarta stövlar igår!! 399 på Skopunkten!! Om det är världsbäst kvalité vet jag inte, men snygga var dom i alla fall, och jag är nöjd! Kanske lägger in en bild på dom senare!

NU måste jag gå ut med Lill-rump (tindras nya smeknamn) och sen göra mig i ordning för träning!!


Jaha, nu då?


Jag har tittat på ALLA One tree hill-avsnitt nu. Nu måste jag VÄNTA till nästa vecka för ett nytt avsnitt. Hur ska jag klara mig?? Haha, well, jag kan ju alltid kolla på alla andra serier som liksom har kommit i skuggan, typ Greys, Desperate, Gossip girl och The Hills. Hm...undra när jag tittade på "riktig" tv sist? Jag har faktiskt ingen aning. Egentligen undrar jag vad fan jag håller på med? Är det verkligen så tragiskt att jag fyller mitt liv med att titta på serier? Äh, jag får väl helt enkelt säga att det är så att det har blivit en "hobby" helt enkelt. Och det är ju bra, eller? En hobby ska man ju ha? Visst ska man?

Jag har faktiskt varit ute idag, jag har inte bara legat i soffan. Jag var på stan och kollade efter ett par svarta stövlar. För en gångs skull har ekonomin denna månad varit riktigt BRA, men bara därför så hittar jag inga skor! Det slår aldrig fel, när man är pank hittar man 1000 grejer, när man för en gångs skull har cash över 3 dagar innan lön finns det inget. Men jag har inte gett upp, jag funderar på att ge Birsta en chans också.

Först ska jag göra en liten inköpslista och sen ska jag gå ut med Tindris i höstsolen, sen får hon följa med till Birsta!

Sen har jag en liten efterlysning: kan inte alla som läser detta inlägg tipsa mig om en bra partylåt?
Skriv eran favoritlåt för tillfället i kommentarfältet! Please!!!

Ledighetsplaner!

(detta är inget "vettigt" men jag skriver ändå)

Efter idag så är jag ledig tills på fredagkväll! Det känns lite "onödigt" att vara ledig så mycket mitt i veckan, men jag antar att jag inte ska gnälla över det! Jag kommer att njuta av min ledighet så mycket jag bara kan!!!
Jag har bestämt att jag ska baka något varje dag jag är ledig, alltså tis-ons-tors ska det bakas hos Jessica "Leila" Jonsson! Planen är att frysa in en massa så att vi alltid har något sött att fika på när man blir sugen, för det händer ju allt som oftast tyvärr......
Sm vanligt har ju mina planer en förmåga att ändras, så vi får väl se på fredag hur det blev med allt det där!

NU är det mindre än två timmar kvar tills jag får gå hem, så nu gör jag ett sista ryck!


Måndagsmoln...


Det är kallt och ruggigt idag. Jag sitter på jobbet, och i och för sig så är det ju en bra dag för jobb, lite bitter över att inte få träna lunchpump, men wtf, jag ska träna tis, ons och fre är planen! Det får bli som det blir...

Jag återkommer när jag har något "vettigt" att skriva, det kan dröja ett tag med andra ord, haha! :-)

Cliffhanger - igen!!!


Nu har jag sett två avsnitt av OTH, och jag blir för fasen tokig!!!!
Jag måste genast ladda hem 4 avsnitt till!!!!

Jag är besatt!


Fan alltså, jag är verkligen besatt av One tree hill. Nu har jag plöjt säsong 3, 4 och 5, och fasen vilken "cliffhanger" sista avsnittet var!! Ojojoj, guuud vad jag längtar tills ikväll då jag ska se första avsnittet på 6:e säsongen!! Hur kommer det sig att man fastnar så där tro? Innan jag får titta på mitt älskade OTH så måste jag avverka några timmar till på jobbet, men den som väntar på nåt gott..... :-)

Helt ok jobbhelg har det varit faktiskt, jag gillar dagpassen framför allt av två anledningar:
1) jag har lediga kvällar
2) jag gör inte av med pengar
Det jobbigaste med dagpassen är att börja så tidigt på morgonen...jag är INGEN morgonmänniska!


NU - jobba.


Lördagsmys!


Mmmm...jag har nyss ätit en jättegod lördagsmiddag!!!! Jag brukar ju egentligen inte vara så förtjust i att ställa mig och laga mat när jag kommer hem efter ett dagpass, men idag var det riktigt kul!
Niclas hade städat och varit med Tindra hela dagen, så det var ett nöje att komma hem och laga nåot gott! Det blev inget avancerat, ganska enkelt egentligen: vitlöksfärskostfyllda lövbitar med klyftpotatis, bea-sås, vitöksbröd och tomatsallad! Givetvis rött vin till! Så jäkla gott!!!! Mmmm....och just ja - brownies med grädde till efterrätt!! :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det mysbrallor i soffan som gäller!
See ya!

Wiiho!


NU känns det mycket bättre! Glöden - alltså energin - är tillbaka!
YES! :-)

Energitjuvar!


Min energi försvinner mer och mer för varje timme känner jag.
Sluta ta min energi please!

Frost.


God morgon!
Det är frost på hustaken idag. Jag sitter vid köksfönstret med en perfekt kopp kaffe och en perfekt ost/skink-omelett och tittar ut på stan. Solen skiner och det ser väldigt fint och stilla ut.

Jag hade en jättemysig fredagkväll med middag på O'learys med Niclas och hans föräldrar, sen Idol och brownies! Perfekt fredagkväll när jag ska upp tidigt resten av helgen.

Nu ska jag ta tag i dagen och göra mig i ordning för jobb, ha en strålande lördag!

P.S
Det blev helt ok brownies, dock är jag övertygad om att det skulle vara mkt godare om jag hade bakat egna!

Sömntuta...


Sent igår kväll hade jag världens överskottsenergi, jag kände mig inte alls trött, men det var jag nog allt ändå, för idag sov jag till tjugo i tolv!!! Helloo????!!
Jag missade veckans träningshöjdpunkt (pump med Tom Lax) och dessutom hade jag en plan om att stiga upp tidigt så att jag skulle bli trött tidigt ikväll, eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Det fuckade upp sig totalt.

Nu ska jag ta och baka brownies tänkte jag! Jag har haft världens sug på just brownies ett bra tag nu, så idag slår jag till! Tyvärr känner jag mig lat, så jag har faktiskt köpt en färdigmix, haha, nåt jag ALDRIG skulle göra i vanliga fall! Men, vi kan ju se det som ett test! :-)

Jag återkommer senare med resultatet!

Vilken underbar dag!


Min första SPA-upplevelse var underbar!! Helt fantastiskt skönt och avslappnande! :-)
Många "varnade" mig om att jag skulle bli hur trött som helst efteråt, men jag känner mig inte så farligt trött, inte mer än vanligt ( Rydan, jag skulle nog klara av en middag med drinkar på stan :-) )!

Kvällen har varit lugn och skön, Niclas och jag har ätit mysmiddag med pizza och bara slappat i soffan, och nu ska jag strax gå ut på en kvällskiss med Tindris!

Världens bästa torsdag!


Ute faller regnet, men jag skiner som en sol ändå! Jag ska ju på SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA idag!!!!!!!!!!!!!!!! Det hade inte kunnat bli bättre tror jag!
Idag ska jag inte klaga över pissvädret, för vad gör väl det om hundra år, att det regnade idag??!

Innan jag lägger ifrån mig datorn för en stund så ska jag visa vad jag klickade hem ifrån
www.nelly.com i förrgår (och som jag fick hem idag)! Jo, nämligen den här ! Den passade jättebra, och nu funderar jag på en likadan fast i grått också! 199:- och fri frakt denna vecka! Toppen eller toppen?!

NU ska jag ägna mig åt lilla Tindris som ligger här och ser sur ut! :-)
Skriver en "rapport" ikväll efter mitt allra första SPA-besök!


Flams!


Jag har en jätterolig kväll på jobbet ikväll! :-)
Undrar just hur Mr Rydovich tycker att det är att jobba med två flamsmajor som mig och Lotti, haha!

Imorgon är dagen kommen, dagen då jag ska på SPA!!! Jag vet att jag har berättat det förr, men detta är liksom första gången som jag gör något liknande - fatta läget - jag är 30 år, tjej och har aldrig fått en ansiktsbehandling eller ryggmassage tidigare! Är det inte på tiden så säg?! Jag ska alltså
hit och få göra "Stora LyxSpa-dagen", alldeles själv! :-)


Jag shoppade en klänning idag, en supersnygg svart liten partyklänning! Undrar bra när jag ska vara partypingla nästa gång? Den 26:e när vi ska ha jobbfest kanske? :-)

Nu ska jag jobba vidare i en stund till, sen hem, äta en kanelbulle, kolla på ett
avsnitt, och sen bara sooova och invänta min fantastiska dag som kommer imorgon!!!

Nöjd!


Jag är så nöjd just nu! Jag trotsade tröttheten, även fast det kändes som att jag hade bomull i hela skallen, och gick ändå och tränade! Jobbigt så in i helvete var det, men nu är det över och nu är jag verkligen värd SPA imorgon!!

Men först, en direkt belöning: One tree hill! :-)

Ovana..


Jag måste sluta upp med en sak. När jag kommer hem på nätterna efter att ha jobbat, så har jag börjat titta på ett avsnitt av One tree hill på datorn innan jag går och lägger mig, Detta resulterar i att jag är uppe till ca halv fem, och somnar vid fem. Inte undra på att jag nu - endast 6 timmar senare - känner mig hur jäkla trött som helst! Man skulle ju kunna fråga varför jag är uppe nu överhuvudtaget, och svaret är: pump.

Tänk om jag hade kunnat sova till 14 och vakna upp med ett fint 6-pack på magen?!

Jaja, imorgon ska jag sova, och imorgon är det SPA!!!!

Aj!


Jag har lärt mig att varje insikt gör ont (alltså att komma till insikt med saker gör ont), och jag har kommit till insikt med att min hästsvans som jag har idag sitter för tight. Det gör nämligen ONT i håret!

Jag har skrivtorka, märks det? :-)

Jag - en SPA-rookie!


På torsdag ska jag alltså på SPA för allra första gången i mitt liv.
Det ska badas, bastas, masseras, skrubbas och behandlas.
Men alltså, vad ska jag ha på mig?
Ska jag ta med mig en egen bikini, eller får man någon slags "SPA-outfit" på plats??

Som sagt...rookie.

Bra/dålig start!


Bra start på dagen: jag har nyss tränat core.

Dålig start på dagen: jag åt ingen frukost innan.

Fy Jessica, fy!

Juuuuust ja!!



Det slog mig nyss att jag ska på spa på torsdag!
Woooohooooooooo!!!!!

Casa.


Är på jobbet nu.
Det händer inte så mycket, så jag och Saga sitter och fikar chokladmuffins och kaffe med grädde! :-)
Just nu, i skrivande stund, älskar jag mitt jobb, haha!

Träningen idag gick bra, jag la på extra på armarna idag, vilket kändes som fan, och jag kommer nog att ha ont i benen i morgon också... Jag planerar att gå på core imorgon, hoppas att jag håller mig till den planen!

Jag har gått in på bloggen flera gånger idag bara för att titta på de fina bilderna på Tindra, jag kan inte rå för det, och jag tjatar säkert, men seriöst, är hon inte vacker så säg?? :-)

Min ögonsten...








Lilla, lilla älskade Tindra!! Jag älskar henne såååå mycket!


Monday, monday...


Jag vet inte vad som gick snett förra veckan eftersom jag inte tränade en enda gång, men idag är jag tillbaka! Om en timme börjar lunchpump och då ska jag vara där!

Helgen ute hos Niclas föräldrar i stugan har gjort att det känns som att jag har gått upp 5 kg MINST! Det enda vi har gjort är ätit känns det som, och jag får ju som bekant lite smått ångest då...
Planen denna vecka är att äta bra och träna minst 3 pass, så NU måste jag skärpa till mig!

Höres senare!

Bilder:








Bilder från helgen!
Jag är så nöjd med min mobilkamera, alla bilder är från den!
Jag skulle kunna lägga in 1000 bilder på Tindra från helgen,
imorgon kommer fler såna, jag har en jättefin liten bildserie på henne
som jag verkligen vill visa upp! :-)

Hemma!


Hemma nu efter en helg vid havet. Skriver och lägger in bilder sen! :-)

Håhåjaja.


Sitter på jobbet och längtar hem.....Det är lagomt med ös, och det är en ganska rolig kväll faktiskt! :-)



Jag hittade denna poster på en sida som jag jättegärna skulle vilja beställa och rama in!
Fin va?

Idag jobb, imorgon ledig!


Det slog mig just att jag har en supervecka (fd. "glidarvecka") på jobbet den här veckan! Jag jobbar IDAG, sen inge mer! Jag var ju även ledig måndag och tisdag, och igår hade vi utbildning så den dagen räknas nästan inte, så man skulle kunna säga att jag bara jobbar en dag den här veckan och det är IDAG! :-)

Nu har jag nyss ätit en ostomelett (ovanligt) och sitter och sippar på lite kaffe. Jag väntar på att det ska bli dags att åka, så jag passar på att blogga lite under tiden.
Något annat som också slog mig är att jag inte har tränat sen i fredags - fy skäms alltså! Jag känner mig så dålig när jag får såna svackor, men jag har varit så trött den här veckan, så jag tror nog egentligen inte att det är så dumt att jag har vilat... Imorgon ska jag gå på favvo-passet igen, och sen nästa vecka är jag nog tillbaka i matchen!

Helgen då? Jo, jag och Niclas ska åka ner till hans familjs stuga och mysa där en sista gång för i år. Det ska bli skönt att lalla omkring i mysbyxor hela helgen, vara osminkad och inte göra av med några pengar alls! Och jag kommer inte att vara bakis heller kom jag på nu! Fast det hade jag nog gärna varit ändå tror jag, det var länge sen jag festade nu, men jag får väl ta igen det nästa gång jag är helgledig!

NU måste jag försöka få lite ordning på mitt hår, jag har inte riktigt vant mig än, det är väääääldigt mörkt....
Bloggar lite mer från jobbet! Kramis!

Hello Snövit!


Om jag skulle gå på maskerad nu, så skulle jag kunna gå som Snövit.
Mitt hår är nästan svart, så lite rött läppstift och en prinsessklänning till detta och looken är komplett.
Eller, ge mig en partyklänning så kan jag vara Betty Boo!


Betty?


Eller Snövit?

 
Som sagt, mitt hår är NÄSTAN svart. Dock väldigt blankt och fint, men nästan svart.

Nu jäklar!


Nu färgar jag fan håret! Det kommer att bli jättemörkt, men det skiter jag i just nu!!


Följetången fortsätter...


Angående Greys. Dumt av mig att anta (man ska ALDRIG anta saker) att det borde ha visats ett avsnitt förra veckan, för så var tydligen icke fallet, haha! Det visades ju ett dubbelavsnitt för 2 veckor sedan, och då är ju liksom säsongen igång, men inget avsnitt visades alltså förra veckan, så där har jag svaret på varför det inte finns något nytt att ladda hem. Nu ska jag gå till botten med Gossip girl också, haha, dessa i-landsproblem!

Idag har jag varit på en FANTASTISK föreläsning/utbildning hela dagen, och helt ärligt är jag så himla trött i skallen så jag tror jag sätter punkt nu! :-)
Återkommer imorgon - eller ikväll kanske.


Hmm???


Varför finns varken Greys eller Gossip girls senaste avsnitt att ladda hem??? Ngn som vet???

Världens bästa....


...pojkvän har JAG! Niclas ringde mig för ett tag sedan och sa åt mig att inte planera något för nästa torsdag. Då ska jag nämligen få gå på SPA!!!!! För första gången i hela mitt LIV ska jag få följande:

♥ dagspa
♥ ryggmassage
♥ kroppspeeling
♥ ansiktsbehandling
♥ kurbad

Fatta så underbart!!!!!!!!!
JAG ÄLSKAR DIG NICLAS!!!!!!

Oh happy day!

Vilken underbar dag! Precis som jag sa så är detta en jättebra dag, och den är inte över än!
Efter nästan 2 1/2 timme i skogen så är vi nu hemma, Tindra är JÄTTETRÖTT!!! Hon har busat hur mycket som helst, och jag älskar att se henne med andra hundar, hon är nästan alltid den minsta hunden, men det stoppar inte henne! Hon utmanar alltid de större hundarna, och leker "jagis"! Det var underbart väder och det var riktigt skönt med en ordentlig promenad för mig också!
Självklart knäppte jag lite kort, men det är svårt att knäppa bra kort på hundar "in motion", men här är några fina i alla fall:


Tindra väntar på att alla ska komma

Tindra, Smilla, Nova och Birk

Nova

Birk

Smilla

Tindra

Jag töntar mig med Tindra som har spanat in en muffin...


Jag lyckades inte få med lilla Isa på en enda bild märkte jag! Mysig dag var det verkligen!
NU ska jag dricka lite kaffe och sen gå in till stan en liten sväng!

Viva la vida!


Idag kommer att bli en så grymt bra dag! I can feel it!
Jag har sovit i kapp min förlorade sömn litegrann känner jag, och jag känner mig mycket piggare och gladare idag!

Idag har jag och Tindra en rolig grej att se fram emot! Jag har styrt upp en liten playdate med brudarna och deras hundar,
eftersom det var så himla mysigt sist!
Idag ska vi till Södra bergets slalombacke, och "vi" är:

Jag och Tindra
Jenny och Isa
Linda och Birk
Jessica och Smilla + Nova

Bara massa tjejer, förutom Birk då. Sist han och Tindra träffades så smög han bakom henne hela tiden som en skugga, han blev nog lite småkär tror jag allt! Haha, Tindra var som vanligt ointresserad.
Det ska bli så kul!! Det är ju dessutom så himla fint väder, detta blir en grymt bra dag!

NU ska jag sätta igång klä på mig och göra en ostomelett, samtidigt som jag poppar den här låten på högsta volym! Jag älskar när en låt har ett bra intro som gör att man rycks med -  och denna är ett utmärkt exempel på en bra låt att starta dagen med!




 
Coldplay - Viva la vida

Carpe diem


Vad är felet???? WHYY är jag så JÄKLA trött??? Inte nog med att jag är trött, jag har ont i huvudet och nacken också, plus att jag är allmänt grinig. Jag fräste åt Niclas i telefonen idag, av ingen anledning alls, sorry love..... Jag antar att jag är grining pga ovanstående anledningar i och för sig...

Idag när jag och Tindra var ute och promenerade så mötte vi en tjej som ville fota mig och Tindra. Hon var student på Mittuniversitetet och hade till uppgift att fotografera människor som motionerade, eller i alla fall rörde på sig, och där passade jag/vi tydligen in, haha! Det blev nog några fina bilder nere vid Selångersån.
Sen - 10 minuter senare - så kommer vi och går mitt på Storgatan utanför McDonalds, och så stöter vi på ytterligare en tjej som ville fota oss, så då ställde vi upp på det också! Tindra gjorde konster framför kameran, typ stod på bakbenen, snurrade runt och fick godis! Haha! Min lilla skatt! Det skulle vara roligt att se bilderna...

NU måste jag åka iväg och handla lite, det är dags att fylla på kylen och även fixa lite middagsmat tills ikväll!
Jag är sugen på lax och detta blir nog gott! Väldigt lättlagat om inte annat! :-)

Well hello!


Vad härligt det är att vakna upp till en dag med klarblå himmel och SOL!! Jag sitter i soffan och bloggar nu, framför mig har jag en stor kopp favvo-kaffe och brevid mig har jag en vit liten skrutt som tittar på mig med Tindrande ögon.. :-)

Jag sov till halv ett, men ändå är jag inte pigg känner jag. Somnade efter 3 (!) avsnitt av One tree hill, så klockan var väl efter 03 i alla fall, och sen vaknade jag 06:20 av att telefonen OCH porttelefonen ringde. Det var mamma som skulle lämna av Tindra och hade glömt sina nycklar.... Jag kunde inte bli sur eftersom Tindra var den gladaste hunden i världen när hon såg mig!
Sen somnade jag om och vaknade typ halv ett. Det blev alltså ingen lunchpump, fasen, men jag ska se hur jag känner senare ikväll, då ska jag förhoppningsvis gå på Aerobic dance och core! Fast egenltigen....idag känner jag för en dag då jag inte måste passa några tider alls, jag vill inte ha någon klocka på mig utan bara göra det jag känner för, när jag känner för det! Så, vi får se...

UT måste jag i alla fall, så det blr snart till att klä på sig och plugga in hörlurarna i mobilen så jag kan lyssna på radion när jag går - I love it!

Snaaaart!!


Snart ska jag få gå hem!!! Och då ska jag "fula mig" och köpa CHIPS på vägen hem!!
Efter den här långa jobbhelgen är jag VÄRD chips - "low-carb" släng dig i väggen!!!



Hmm....det blir nog träning imorgon ändå ;-)

Jag vill hem!


Nu är jag så himla trött att jag knappt vet vad jag heter. Så otroligt trött och det känns som ett STRAFF att vara på jobbet. Detta är den jobbigaste dagen jag har haft på jobbet på väldigt länge känner jag, för just nu ikväll så känns det omänskligt.
Jag vill nästan grina, och skulle lätt kunna göra det om minsta lilla skulle gå fel.

Vad är det med mig?? Varför är jag så trött? Det är ju inte direkt så att det är första gången som jag jobbar 4 nätter i sträck. Just nu funderar jag på att skita i allt som heter "tvätt och träning" i morgon och bara VARA. Fan, jag kände ju så här tidigare i veckan också, är det en förkylning som smyger sig på kanske?

Jaja, nu biter jag ihop!

Den perfekta dagen..


.. är det inte idag, men så här skulle en perfekt dag (en ledig höstdag) se ut om jag fick bestämma:


Här skulle jag vilja promenera med Niclas och Tindra och....


...en ny kompis till Tindra, en Golden!


Efter promenaden skulle jag njuta av varm choklad och en...


..GOD kanelbulle!


Självklart shopping...


...och varför inte en ansiktsbehandling?


Jag skulle vilja krypa ner i ett varmt bad...


...med ett glas vin..


...äta en god gryta till middag..


..och kladdkaka till efterrätt...


..och avsluta dagen med en gammal film och somna i soffan...¨

Det skulle vara en härlig dag! :-)






Grått.


Jag vaknade av världens oväder. Regn och blåst. Jag klev upp och kände mig som 85 år, gammal, grå, sliten och trött. Jag hatar den känslan. Och saken blir ju inte bättre av att jag är på jobbet nu. Inget kaffe, smink eller dusch i världen kan få mig pigg idag. Det känns som att jag har bott på jobbet i helgen. Idag gör jag endast det jag ska göra, jag har inget "lilla extra" att ge idag, allt det har tagit slut efter fredagen och lördagen.

Så där, det var dagens "klag", jag kanske återkommer med något roligare om en stund!

JOBB


NÄSTA helg är jag äntligen ledig!!! Fatta att jag är ledig var tredje helg, det är ju fan omänskligt!!

Jag har inte så mycket att skriva idag, så jag sätter punkt där, hoppas alla har en trevlig lördag!
:-)

Aj aj


Nu bankar det i mitt huvud.
Det känns som att det är nån där som försöker komma ut, typ genom tinningarna.
AJ!

Citat:


Jag citerar mig själv:
"- Fan va trevlig jag är ikväll. Om jag blev betjänad av mig själv så skulle jag tycka att jag var trevlig!"

Detta sa jag under min peak, någon gång mellan 21-23 ikväll, nu är jag mest bara trött.
:-)

Abstinens!


OK. Igår sändes Greys i USA. Detta borde innebära att jag borde kunna titta på det idag. Jag hittar inget att ladda ner!!! Kom igeeeeen!!!


Jaja.
Jag tränade, det gick bra, dock inte lika roligt som förra veckan. Men, skönt att ha det gjort, jag antar att man inte ska känna efter så jäkla mycket. Nu vilar i helgen och laddar för 3 (!!) pass på måndag - pump, areobic dance och core! TOPPEN!

NU - mat!

Just ja!


Elin/Laila! :-)
Om du läser detta, har du en bra länk till mig? :-P
Jag hittar bara en full av "dåliga kommentarer" så jag vågar inte ladda hem den....

*håller tummarna*

Det tröttaste flickan i stada!


Vad är problemet?? Jag håller väl inte på att bli sjuk nu va?? Så himla trött varje dag den här veckan, och det är ju så typiskt när jag ALLTID vill träna på lunchpassen. Jag har suttit här med min frulle i 30 minuter och velat fram och tillbaka men nu har jag bestämt mig för att jag SKA träna. Det är ju ett bra pass, och jag kanske inte behöver ladda på med extra vikter som jag har gjort nu på slutet. Eller äh, vi får se. Träna ska jag i alla fall, måste ju inviga mina nya träningsbyxor!

Återkommer senare!

P.S
Grattis på födelesdagen STORASYSTER!!!!

Wohoo, en lista!

1. Vad heter du? Jessica Jonsson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Julia kanske?
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag hette Linda Jessica men tog bot Linda för ett par år sedan.
4. Vilket stjärntecken är du? Vädur
5. Vilken årgång är du? -78
6. Vart bor du? Sundsvall
7. Bott utomlands? Jag bodde i New York mellan 1999-2002
8. Flyttat antal gånger? 5 ggr kanske
9. Vart skulle du vilja bo? I ett hus på landet.
10. Vilken skolklass? -
11. Vad vill du bli när du blir äldre? När jag var liten ville jag bli frisör eller sångerska.

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
167 cm
2. Hur mycket väger du? 57 kg
3. Hårfärg och frisyr? Axellångt och brunt
4. Ögonfärg? Grön/brun
5. Mest nöjd med? För tillfället ganska mycket, men hatar min hårfärg (utväxt!!)
6. Minst nöjd med? Jag har alltid hatat mina lår!
7. Skostorlek? 37
8. Glasögon? Nej
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Japp.

FAVORITER
1. Filmer? Jag har ingen favvofilm, men gillar "tjejfilmer"
2. Låtar? Allt möjligt
3. Årstider? Sommar och höst
4. Mat/dryck? Thaimat tack!
5. Djur? Hund
6. Färg? Rosa, lila och svart
7. Parfym? Dolce Gabbana "The one"
8. Tv-program? One tree hill, Greys, Gossip girl, Desperate, The Hills
9. Ämne i skolan? Engelska och idrott (då det begav sig)
10. Sysselsättning? Jag jobbar, och när jag inte jobbar gör jag det som faller mig in. Oftast inte så mycket. :-)

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart knälång kappa eller en turkos vindjacka.
2. Vad använder du just nu för skor? Sneakers eller stövlar.
3. Favoritfärg på kläder? Svarta
4. Favoritmaterial på kläder? Eh...bomull är skönt?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En par nya skor och en svart skinnjacka.
6. Favoritaffärer? HM
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Hmm.... olika, men 1000 spänn kanske? Ibland mer, ibland minde.
8. Favoritmärke? Har inget favvomärke, bryr mig inte så mycket om sånt.
9. Vad har du för byxstorlek? 27-28 på jeans, 36 eller small på vanliga byxor.
10. Vad har du för tröjstorlek? 36

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Valter (men han lever inte)
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Nycklar och garagekort
b) Jobbväska just nu? har ingen "jobbväska"
c) Handväska eller liknande just nu? Kalender, mobil, kvitton, spegel, 3 läppglans....
3. Vad är du beroende av? Kaffe kanske? Beroende låter fult, men jag får faktiskt ont i huvudet om jag inte dricker kaffe på förmiddagen. Annars kanske jag är beroende av TINDRA! :-)
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Rosebud Strawberry lipbalm
6. Vad tror du på? Mig själv.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? -
8. Vad köpte du senast? En Japp.
9. Har du nåt husdjur? Ja, Tindra min hund!!
10. Var bor du? i min lägenhet! :-) Med Niclas!

Jessan vill ha!


Nu är det lite att göra så jag har hittat en sida där jag vill klicka hem MASSA saker ifrån!
Bland annat dessa:


Jag hade ett sådant armband när jag var yngre, dock tyckte jag att det var lite "töntigt" då,
men nu skulle jag hemskt gärna ha ett rosa!



Och en sån här, rosa så klart!


Ett Rosebud lipbalm med smak av björnbär, honung, vanilj och sheasmör  till samlingen....


Ja, en blandad kompott den här gången!


Allt finns på den här sidan!




Något har hänt:


Detta är jätteintressant. Jag LÄNGTAR tills imorgon då jag ska träna!!
Vad hände liksom? :-)

Impulsiv? Jag?


Gick på HM innan jobbet för att köpa osexiga knästrumpor till jobbuniformen. HM har ju så billiga såna, 3 par för 19,50. Undra varför mitt konto belastades med 417,50 då?
Jo, för att jag köpte ett par jeans också - oprovade.

Hej och hå!
:-)

Hjälp mig!


Jag hittar verkligen ingen energi någonstans idag. Jag orkar inte göra något alls! Jag skulle behöva en liten kick där bak känner jag! Äsch, jag tar en dusch och hoppar på solsken när jag är klar! Haha, GOOOOOD LUUUUCK!

Raindrops keep falling...

 
Ja vad säger man? Regnet består.
Är det någon mer än jag som finner det näst intill OMÖJLIGT att kliva upp ur sängen när det enda man hör är regnets smatter mot fönstret? Det är ju så varmt och skönt under täcket. Och TORRT!!
Tindra skulle nog kunna stanna inne hela dagen, hon hoppade ner från sängen när jag klev upp bara för att gå direkt till soffan och kura ihop sig som till en liten boll.

Shoppingen igår blev ganska lyckad, jag fick med mig ett par träningsbyxor och en kortärmad topp med polokrage från HM, och ett långt linne med spets och en väääldigt tight klänning från Gina Tricot. Linnet och klänningen var på rea, och i ärlighetens namn vet jag inte om jag någonsin kommer att använda klänningen, men för 64,50:- gör det inte så mycket om den blir hängandes i garderoben oanvänd heller! :-)
Om det inte hade regnat så mycket så hade jag tagit en sväng och fortsatt min shopping idag, jag är fortfarande ute efter ett par jeans och ett par skor, men idag ska jag bara vara hemma och fixa lite innan jobbet ikväll.

Träningen då? Schemat måste ha ändrats för det var inget lunchpass med bodystep idag, bara step2, och det vill jag inte gå på, så jag skippar traning idag igen och laddar för fullt för favvo-passet imorgon - Pump med Tom Lax! :-)

NU - kaffe!

Hello höst!


Det är den 1:a oktober och det spöregnar! Riktigt höstväder!!

Jag gav mig själv "ledigt" idag, från träningen alltså. Jag har varit så himla trött ett tag nu, och ändå tvingat mig ner på pass, men idag kände jag att jag ville vila ordentligt.

På schemat idag står lunch och shopping med Jessica, och så ska jag laga en god (förhoppningsvis) middag ikväll, nämligen
detta! Enkelt och gott!

NU måste jag gå ut med Tindra, men det tar emot som faan, det är ju som sagt världens oväder ute!! :-(

Tindra goes GLOBAL!



Japp, nu finns Juck-Tindra på YouTube! :-)

RSS 2.0