Step it up!


Shit va MÄTT jag är! Det är sällan jag brukar vara så här mätt efter frukost! Men jag tänkte att jag skulle ladda med en bra frulle innan dagens träning, för tidigare veckor då jag har kört detta Bodystep-pass har jag varit helt knäckt efteråt, och det kan ju ha med kosten att göra. Jag har faktiskt ätit bra den här veckan, så nu ska jag se om det gör skillnad!

Det var skönt med sovmorgon idag igen, men imorgon blir det tungt, jag jobbar stängning idag och öppning imorgon...det är lite dåligt egentligen. På casinot var man tvungen att ha 11 timmar mellan skiften - minst - borde det inte vara så nu också? Hmm...ska nog forska lite i det.

NU måste jag borsta tänderna och klä på mig!!


Kommentarer
Postat av: Maria

Det är helt rätt att man får för lite timmar mellan stängningen och öppningen..jag jobbade ju samma tider som du gör nu och det blir ju bara "oss" det drabbar som stänger på torsdagar och öppnar efter jobbhelg. Men annars blev det så att jag får stänga på fredagen och jag tyckte det var skönare att få göra helg tidigt även om jag var lite trött:)Hoppas allt funkar bra annars Kramkram

2009-03-05 @ 11:19:00
URL: http://mmmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0