Skinny jeans.


Jag har alltid sagt att breakups är den bästa bantingsmetoden. Vad gör man när man inte VILL gå ner i vikt då?
Detta har alltid varit ett "problem" för mig. Ibland har jag inte brytt mig, jag har ju alltid mer eller mindre lidit av viktnoja, men nu när jag för en gångs skull inte gör det så vill jag inte gå ner i vikt. Jag provade ett par gamla byxor idag, ett par så kallade skinny jeans som jag hade lite problem att få på mig sist jag använde dom, men när dom väl var på så satt dom som ett smäck. Idag hade jag inga problem alls, och tycker att jag måste dra upp dom hela tiden, plus att det har blitiv fula knän på dom. Mina skinny jeans håller på att bli baggy jeans mot min vilja.
Jag kan inte rå för det. Jag har ingen aptit, så jag glömmer nästan bort att äta. När jag väl äter så är det ingen superbra mat heller, och knappast varm eller tillagad. Observera här nu, jag vill inte gå ner i vikt. Detta är inget jag gör mot mig själv, det bara blir så.

Jaja.

Nu har jag nyss kommit hem från Birsta, Tindra är nyklippt och jag är trött. Det är inge roligt att gå omkring i Birsta i två timmar när man inte har lust, men jag härdade ut. Tindra fick som vanligt jättemycket beröm av Eva som klipper henne, hon säger att hon är så duktig och att hon är lugn som en filbunke hela tiden. Vissa hundar flåsar eller skakar, eller både och, men Tindra bara står där så lugnt och fint. Det gör mig så glad att hon inte är någon problemhund. Mitt lilla hjärta ♥...

Annars har jag en ok dag. Jag skrev en lång lång text igår som gjorde att jag fick ut det mesta ur mina tankar, och än så länge så har jag inte gråtit något idag. Det är alltid något.
Men jag saknar, oj vad jag saknar. Det känns som en liten del av mitt hjärta har dött, jag ser inget ljus alls...

Ikväll ska jag på Casinot på en grej med mamma. Jag vann biljetter till detta på personalfesten, men ska jag vara helt ärlig så är det inget jag ser fram emot, det är inget jag skulle ha gått på om jag själv fick välja om jag säger så. Men det bjuds på middag så det blir nog bra, då får jag ju i mig lite mat i alla fall :-)

Nu känner jag att magen kurrar lite, måste nog fylla på med nåt....
Skriver mer senare kanske, hej hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0