Självklart är jag en Fighter!


Hemma från jobbet nu, och hemma efter en lite otäck bilresa stan-sidsjön t/r. Min bil är ju verkligen värdelös ibland, den immar ju igen och gör den livsfarlig att köra!! Oh well, jag är ju hemma nu, safe and sound.

Idag var en helt ok dag på jobbet, helt ok ända fram till vårat teammöte - då blev dagen jättebra! Jag blev "avtackad" idag, lite i förväg så där, och jag blev såååå glad och sååå överraskad! Katarina hade bakat en jättegod tårta och ett helt gäng kompisar/kollegor hade skramlat till en jättefin present till mig - ett presentkort på 925 där jag köper mina Attling-smycken!!! Såååå perfekt ju!!!! Tack tack tack och tack igen!!!!!!! Självklart kunde jag ju inte hålla tårarna borta (vilket är extremt svårt överhuvudtaget these days), men det var ju små tårar av glädje och av att jag blev rörd. :-)
Så på måndagen den 2/2, alltså dagen efter jag slutat på Casinot och dagen innan jag börjar på Helex, så ska jag ta en tur på stan, jag ska först till frissan och bättra på färgen och eventuellt klippa lugg (???) och sen köpa mig ett fint smycke på 925 - jag måste ju pimpa mig själv lite ;-)

Nu ska jag inta soffläge och invänta några nedladdningar. Just ja, chipspååååååsen!!!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0