Det gäller att se framåt!


"Nytt år, nya möjligheter", klyshigt nog så stämmer det.
Idag beställde jag en bikini (och lite annat livsnödvändigt) från HM. Eftersom jag har pytte-tuttar så beställde jag överdelen i storlek 36, och i vanliga fall så skulle jag ha beställt trosorna i storlek 38, men i år är jag ute i tid, så jag tog en 36:a där också. Till sommaren ska jag vara så "fit" som jag nånsin har varit, det är inget nyårslöfte, utan ett mål. Och det handlar inte om att gå ner i vikt, hell no, utan mer att forma kroppen utefter dom förutsättningar jag har, och jag tror att jag har ganska bra förutsättningar faktiskt! :-)

Dagen idag har varit bättre än igår. Faktum är att när jag stod i duschen nyss så kom jag plötsligt ihåg gårdagen. Det känns som att jag var helt borta igår, eftersom jag nästan inte har något minne av den... Lite läskigt faktiskt, jag halvsov hela dagen och det vakna stunder jag hade bestod av toalettbesök och påfyllning av vatten i ett glas.
En sak som oroar mig lite är att jag har känt mig illamående hela eftermiddagen och kvällen. Först trodde jag att det berodde på kaffet som jag drack, för det var ganska starkt och jag hade inte mycket i magen innan, men det är flera timmar sen nu, och jag har fortfarande en olustig känsla i magen... Jag VÄGRAR bli magsjuk också. Men men, händer det så händer det. Jag VÄGRADE ju även bli sjuk och stanna hemma igår, men vi vet ju hur det gick...

Snart ska jag klä på mig ordentligt och ta en liten promenad med Tindra. Jag har redan varit ute en gång idag, och det var när jag fick fullkomlig panik över att ha glömt att byta ut mitt parkeringstillstånd i bilen till det nya för 2009. Dom är riktigt snabba på att sätta böter häromkring, så jag skyndade mig ut med Tindra - och de stinkande soporna - och bytte. Tindra fick kissa, mitt kök luktar lite bättre och jag får inga böter! :-)

Imorgon ska jag försöka ta mig till en affär också, men det blir nog inga större utsvängningar, typ Hemköp i stan på sin höjd. Nu ska jag samla krafter och gå ut om en stund!
See yaaaa!!



Detta är "min" bikini!! 
Jag beställde bikinitrosor med knytning i sidorna,
då kan man ju alltid justera lite ;-)


Kommentarer
Postat av: Lotti

Go Jessan!! Bra planerat dar,jag ska ocksa kora stenhart pa Beach 2009 i var. Watch oooout!!! ;)

2009-01-03 @ 12:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0