The end.


Jahapp. Nu är jag inte längre casinoanställd. Det känns BRA!
Efter en helt ok sista kväll så är jag nu efter många om och men hemma.....det hände lite saker på vägen hem om jag säger så. Efter att jag har kört ut min varma bil från garaget och kommit ca 100 meter så DÖR min bil. Jag tänkte "fans jäkla batteri!!!". Precis innan en korsning blev jag stående, som tur var inte mitt i vägen. Och som av en händelse så står det en polisbil ca 50 meter bort som jag springer bort till. Jag tänkte att dom kanske kunde hjälpa mig med startkablar och sånt där. Tydligen så har polisen inte startkablar (i alla fall inte den bilen) och även om dom hade det så hade dom inte kunnat hjälpa mig. Nähäpp liksom. Som tur var så var jag ju väldigt nära Shellmacken, så jag sprang dit och tänkte att DÄR måste ju någon kunna hjälpa mig.
Inne på Shell jobbade två "ungdomar" som såg ut som frågetecken och kunde inte alls hjälpa mig, men tack och lov så stod det 3 lastbilschaffisar där - som 3 räddande änglar med snus och träskor. Dom följde med mig till bilen och sa att dom skulle rulla igång den åt mig. Det lyckades dom inte med. Efter 3-4 försök så säger den ena "Men du fröken, hur har du det med bensin då egentligen?" på renaste Dalamål. "Eeehh.....jaaa alltsååå....." sa jag och skruvade på mig och kände mig nu som världens mest blåsta brud. Tydligen så hade jag ingen bensin i tanken (och DÄR fick jag svar på frågan som jag så många gånger har ställt mig, om bränslelampan verkligen funkar i min bil, eftersom jag alltid tankar medan det fortfarande finns bensin i den. Den funkar alltså INTE.).. Pinsamt värre.
De tre männen rullade sedan bort min lilla skruttbil till macken, jag tankade och tackade så heeeemskt mycket för hjälpen. Jag är evigt tacksam.

Nu är jag hemma i alla fall, och detta är nog mitt sista "jag-har-nyss-kommit-hem-från-jobbet-och-klockan-är-fyra-på-morgonen"-inlägg någonsin.

NU sängen! Imorgon ska jag till frissan och piffa till färgen lite - wiihoo!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0