Hej och hå!


Shit va jag har drömt mardrömmar inatt. Jag vaknade och grinade 2 gånger. När ska detta ta slut???
Det var såna drömmar som stannar kvar i tankarna hela dagen, så jag har en känsla av att detta kan bli en tung dag.... Jag vill ha ett slut  på detta nu. Jag vill inte ha den här "tystnaden" längre, jag skulle hellre ta ett "fattar du inte att jag inte älskar dig längre, glöm mig, gå vidare!!", eller som Carrie skulle ha sagt: "Forget you even know my name".

Gaah...

Jaja, nu på förmiddagen har jag varit på jobbet och hjälpt till lite. Vi har packat upp nya vikter (och packat ner gamla) så jag känner mig lite sliten. Det får räknas som helgträningen. Nu sitter jag och väntar på att mamma och Uffe ska komma hit och hjälpa mig att sätta upp lite saker på väggarna, en rullgardin och två hyllor. Rullgardinen är något som jag har tänkt att köpa och sätta upp i 3 1/2 år nu, så det är ju verkligen på tiden. Det är såå ljust i mitt sovrum under våren och sommaren. NU ska det bli ändring på det!

Kvällens planer ser jag fram emot! Lotti bjöd med mig på fest med massa gamla casinokollegor, och det ska bli så sjuuukt kul!!! Ikväll kommer kameran med också! :-) Hmm....VAD ska jag ha påååå mig????


Kommentarer
Postat av: Lotti

Jag tycker också det ska bli sååååå sjukt roligt att du ska med ikväll :D

2009-04-04 @ 13:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0