Tisdag!!


Det är så härligt att vakna med solen som kikar in i rummet! Håller ni inte med?? Jag hade en plan i morse när jag steg upp, och den var att jag skulle klä på mig och gå ut på en långis med Tindra innan frukost. Men planer kan man ju ändra på tänkte jag när vi kom ut, så jag bestämde mig för att låta Tindra göra det viktigaste, sen ställde jag motorvärmaren på 11:30 och gick in och åt frukost. Den nya planen är nu denna: äta färdigt, plocka undan lite grejer, kolla på Oprah 10:40 och sen halv tolv ta med Tindra på en liten tur i hopp om att hitta ett nytt promenadställe! Jag vet redan vart vi ska åka! Tar med mig kameran och redovisar senare! :-)

Idag börjar jag jobba kl 15:15 (skum tid) och jobbar fram till 00:30, och sen,imorgon, är det ONSDAG!!!!! Som jag har längtat efter onsdag den 27:e februari!! Ni som känner mig, och ni som läser min blogg kanske tycker att jag tjatar lite VÄL mycket om Tindra och hennes jäkla päls och tovor, men i morgon ska det bort! Imorgon kl 14 ska hon klippas!!!! Guud vilken ångest jag har haft alltså - det är svårt att förklara VARFÖR man har ångest över sin hunds päls, men det är jobbigt att känna dessa "klumpar" av hår som har bildats. Men efter imorgon - no more!!! Hon kommer förvisso att se ut som en liten mask, hon kommer inte alls vara lika söt som hon är nu, men det växer ju ut, och NÄR det växer ut så ska jag ta hand om henne så det inte ens hinner bli ett problem! Under tiden hon klipper sig ska jag strosa lite i Birsta city - och med all säkerhet shoppa något! :-)

Så där, dagens ält är avklarat! :-)

Torsdag blir inte heller så pjokig! Först ska jag bjuda hem Jenny på lite frukost följt av en promenad, och sen på kvällen ska jag och Jessica gå på Norra Brunn på Casinot, där dragplåstret är Janne Bylund! Han är ju skitkul, så det blir roligt! Det var tänkt att vi skulle äta på restaurangen också, men vi (mest jag) ändrade oss, så det blir Tandoori house istället!

Nu ska jag ta tag i dagen! Jag ska börja med att kolla om det finns nån tid för färgning hos min frisör Anna på torsdag....hmm....det skulle kanske va nåt?

Ha en bra dag!
Kram,
J.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Godmorgon:)!

2008-02-26 @ 10:02:06
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: HKH Hertiginnan Anne af Uppsala

Läs om dagens granskning av bloggar. Varje dag
granskar jag några bloggar. Då är jag fullt allvarlig och säger exakt vad jag tycker.

2008-02-26 @ 10:20:08
URL: http://VECKOMAGASINET.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0