Get this party started (och datasupport)!


Well, det är några timmar kvar, men jag har en känsla av att det kommer att bli jättekul ikväll! Temat på festen är 80-tal, men tråkig som jag är så kommer jag inte att klä ut mig. Jag föddes ju trots allt på 70-talet :-) I och för sig så hade det nog räckt med ett par benvärmare till min outfit så hade saken varit biff, men nu har jag inga såna tyvärr.

Idag har jag som sagt tränat, och det känns så himla bra nu. Jag har kommit in i ett bra flyt, och om jag inte är helt ute och cyklar så har jag även börjat se och känna lite resultat också! Sweet!
En sväng på stan har det hunnit bli också, köpt en liten present till Jenny och lite småplock till mig själv. Jag unnade mig lite fredagsfika idag också, en chokladboll och två lussekatter fick följa med hem från bageriet. Chokladbollen åt jag idag, lussekatterna sparar jag tills imorgon! På tal om mat och sånt. Min granne har en thailänsk fru (asiatisk i alla fall) och man känner när hon lagar mat. Det luktar såååå gott just nu, och jag blir så sjuuukt sugen på thaimat! Undra om jag ska försöka bli polare med henne och få henne att lära mig hur man lagar så god mat som hon gör? :-)

Nu till ett problem som jag försöker få hjälp med, men utan resultat. Jag är ingen dataexpert (tror iofs inte att man måste vara det för detta problem heller, but still), så snälla nån som läser dett, help me! Jag håller på och ska fila på mitt personliga brev, och när jag öppnar Word för att skriva så går det inte att skriva nåt, utan denna text syns längst ner på sidan: "Den här ändringen tillåts inte eftersom markeringen är låst". Har jag kommit åt nåt eller vad fasen är problemet?? Hjälp, tack!

NU ska jag strax hoppa in i duschen och sen blir det piffning!
Trevlig kväll (och glöm inte att hjälpa mig med mitt Word-problem!!)!


Kommentarer
Postat av: vickan

önskar ja kunde hjälpa men har ingen aning heller vad det betyder/vickan

2008-12-13 @ 22:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0